Clubul aspirantelor - 77
Subiectul anterior · Subiectul urmator
carlita
Scris: Thursday, January 30, 2020 10:49 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/9/2016
Dxc, te predam la burtici, sa stii.... gata, afara din cuib cu tine ... Lol Sa fiti sanatosi si tu si bebe! Asteptam de acum vesti de la control!
Cand o sa ai putin timp liber, poate îmi scrii costurile procedurii pe etape (sau în privat), adica in mare: atat la punctie, atât la ET, etc. Buddy1
Maria, daca tin bine minte, si adina1109 tot cu acelasi medic a reusit.
carlita
Scris: Thursday, January 30, 2020 10:56 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
alina89 wrote:
Fetelor, haideti sa o ajutam pe Andreea sa ii fie mai usor sa faca lista pt casuta noua. Cine e de scos cine e de adaugat? Stiti ca are doar 24h de editat apoi si e greu sa intre la timp pe laptop sa poata edita. DistanceKiss

Da, buna idee! Avem burtici de transferat: Adina1109, Dxc, Madalina, Momof2. Dintre burtici, Mihaela nu e pe lista. Si avem multe aspirici noi care ar fi bine sa se anunte ca vor pe lista. campfire
Spikelina
Scris: Friday, January 31, 2020 12:46 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/28/2020
Maria.mmh cand nu sunt discutii cu soacrele?!? Dupa experienta cu stat cu fosta soacra, am stabilit cu individul sa nu locuim cu nimeni. O singura data a stat sora lui cu iubitul pana si-au gasit chirie. Tot din cauza fostei soacre, i-am spus de la prima intalnire cu actuala soacra ca eu nu mai depun niciun efort sa ma fac placuta. Ma place asa, ok. Nu ma place, iarasi ok. Traiesc cu fii'su, nu cu ea. Felicitari totusi ca sotul tau e de acord sa va mutati. Intalnesc tot mai des "baiatul lu' mama" si apreciez sincer un barbat care isi da seama ca acum sotia e baza.
Buzbuchi tot aschie sunt si eu. Partea buna la noi e ca se observa mult mai repede rezultatele. Cel putin la mine.
Din cate mi-a spus sefa, s-a recuperat mult mai repede pt ca mergea la sala frecvent. Muschii abdominali s-au refacut usor. Si tocmai m-am auto-motivat ras pentru ca mi-e greu sa ajung la sala, voi incepe cu niste exercitii acasa. Asta da, ne-ar ajuta si psihic. Care se mai baga?
Andia
Scris: Friday, January 31, 2020 6:13 AM
Nivel

Inregistrat: 8/21/2014
Buna! Eu nu am mai scris de foarte multa vreme si sincera sa fiu nici nu am mai intrat pe forum. La mine nu e nimic pe roze de vreun an si ceva, deci nu am mai incercat sa fac bebe cu toate ca anii trec...
Sper ca multe dintre fetele care sunt vechi pe forum au reusit sa obtina sarcina mult dorita. Pentru cele care inca asteapta, sper sa apara cat de curand si sper sa nu va pierdeti speranta orice s-ar intampla! Sunt alaturi de voi chiar daca nu scriu nimic majoreta
Buzbuchi
Scris: Friday, January 31, 2020 6:58 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/28/2019
carlita wrote:

Da, buna idee! Avem burtici de transferat: Adina1109, Dxc, Madalina, Momof2. Dintre burtici, Mihaela nu e pe lista. Si avem multe aspirici noi care ar fi bine sa se anunte ca vor pe lista. campfire

Eu sunt aspirica, nu stiu cum sa ma anunt. Asta e un anunt?ras
Maria.mmh
Scris: Friday, January 31, 2020 7:23 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
Spikelina wrote:
Maria.mmh cand nu sunt discutii cu soacrele?!? Dupa experienta cu stat cu fosta soacra, am stabilit cu individul sa nu locuim cu nimeni. O singura data a stat sora lui cu iubitul pana si-au gasit chirie. Tot din cauza fostei soacre, i-am spus de la prima intalnire cu actuala soacra ca eu nu mai depun niciun efort sa ma fac placuta. Ma place asa, ok. Nu ma place, iarasi ok. Traiesc cu fii'su, nu cu ea. Felicitari totusi ca sotul tau e de acord sa va mutati. Intalnesc tot mai des "baiatul lu' mama" si apreciez sincer un barbat care isi da seama ca acum sotia e baza.
Buzbuchi tot aschie sunt si eu. Partea buna la noi e ca se observa mult mai repede rezultatele. Cel putin la mine.
Din cate mi-a spus sefa, s-a recuperat mult mai repede pt ca mergea la sala frecvent. Muschii abdominali s-au refacut usor. Si tocmai m-am auto-motivat ras pentru ca mi-e greu sa ajung la sala, voi incepe cu niste exercitii acasa. Asta da, ne-ar ajuta si psihic. Care se mai baga?

Da, probabil ca e ?i vina mea ca am acceptat sa vin sa stau aici. Prefer sa îmi fie mai greu acum o perioada decât sa traiesc ve?nic în discu?ii.
Ma alatur ?i eu grupului de a?chii hohot 49 kg cu TV-ul în brateLol

P.S. A?i sim?it cutremurul? Ca eu una inlemnisem în patLol
Miha1989
Scris: Friday, January 31, 2020 8:07 AM
Nivel

Inregistrat: 7/17/2019
O sa imi incerc si eu norocul anul asta pe lista de aspirici, daca pana acum nu am vrut poate de data asta o sa imi poarte noroc Blushing
Adina Mariana
Scris: Friday, January 31, 2020 8:23 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Andia wrote:
Buna! Eu nu am mai scris de foarte multa vreme si sincera sa fiu nici nu am mai intrat pe forum. La mine nu e nimic pe roze de vreun an si ceva, deci nu am mai incercat sa fac bebe cu toate ca anii trec...
Sper ca multe dintre fetele care sunt vechi pe forum au reusit sa obtina sarcina mult dorita. Pentru cele care inca asteapta, sper sa apara cat de curand si sper sa nu va pierdeti speranta orice s-ar intampla! Sunt alaturi de voi chiar daca nu scriu nimic majoreta
Pupici Andia.Imi amintesc de vremurile cand eram aspiranta si ma sfatuiai mereu.Parca a trecut o vesnicie de atunci.Tot astept o veste si de la tine..
Iti trimit o imbratisareCheek Kiss
Droxana
Scris: Friday, January 31, 2020 8:53 AM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2019
carlita wrote:

Si eu!! topai Hands
momof2
Scris: Friday, January 31, 2020 9:06 AM
Nivel

Inregistrat: 3/25/2019
carlita wrote:

Eu abia luni merg iar la control, de vreo 3-4 zile nu mai am dureri de sani, greata, nimic pe la burta... doar o raceala de alaltaseara. Mi-e tare frica de disparitia simptomelor.
Maria.mmh
Scris: Friday, January 31, 2020 9:15 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
momof2 wrote:

Eu abia luni merg iar la control, de vreo 3-4 zile nu mai am dureri de sani, greata, nimic pe la burta... doar o raceala de alaltaseara. Mi-e tare frica de disparitia simptomelor.

Hei, stai calma. Am mai citit si eu in urma pe grupul aspiricilor si am mai vazut la fete ca le disparusera simptomele si totul era ok.
Nu te mai stresa cu asta Buddy1
Eu am terminat la analize, am dozat pt LH, Estradiol si FSH. Ramane sa mai fac AMH saptamana viitoare. Sper sa iasa ok analizele.AminHands
Mihaela14
Scris: Friday, January 31, 2020 9:16 AM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
momof2 wrote:

Eu am simptome si tot sunt speriata, incerc din rasputeri sa ma gandesc ca de data asta va fi bine. Cate sapt ai acum?
momof2
Scris: Friday, January 31, 2020 9:39 AM
Nivel

Inregistrat: 3/25/2019
Mihaela14 wrote:

Eu am simptome si tot sunt speriata, incerc din rasputeri sa ma gandesc ca de data asta va fi bine. Cate sapt ai acum?

9 sapt fix azi.
alexioana
Scris: Friday, January 31, 2020 9:46 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/19/2019
Buna fetelor!

Am si eu o intrebare : prietena mea are ovare polichistice si timp de 6 luni a luat duphaston + profecund ino in 3 luni si myo-sun plus in celelalte 3 luni, inainte de astea 6 luni ea nu ovula deloc avea max. 5 menstruatii pe an. Acum medicul i-a zis ca urmatoarea optiune ar fi sa ia anticonceptionale cateva luni sau drilling ovarian ca are cate 20 si ceva de foliculi pe fiecare ovar...
Nu stie ce sa faca ... Daca aveti vreun sfat, va rog Hands Hands Hands
Mihaela14
Scris: Friday, January 31, 2020 9:50 AM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
momof2 wrote:

9 sapt fix azi.

Doamne ajuta sa fim bine! Hands
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.