Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/22/2019 Mesaje: 734
| Cataa wrote: Azi e a doua zi de intârzieri si am facut testul (in ciudat petelor maronii de ieri) a iesit pozitiv  Nu-mi vine inca sa cred  Fetelor eu va trimit contagierea la toate  O sa vedeti cum va molipsesc Tocmai când ma relaxasem si uitasem de obsesia petru a avea copil, a aparut acea durere ciudata de sâni... Si eu, când auzeam ca e o coleg sau o ruda însarcinata, aveam asa un nod în gât, este absolut normal sa il avem, deoarece ne dorim enorm acesti îngerasi si mai ales, când vezi ca toti încep sa aiba si tu nu, parca te intrebi, ce este in neregula cu tine si de ce tocmai tu? Arunc aici pe forumul aspirantelor, toata bucuria si ambele liniute de la testul meu, pentru a ajunge cat mai repede si la voi. Din cate am vazut, mai la toate incepe o noua luna, ceea ce inseamna degraba vesti minunate. va imbratisez
felicitari viitoare mamica, sa fiti sanatosi!! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Fetelor, lamuriti-ma cu ceva si anume, din analizele acestea FSH,LH,Estradiol si AMH care se fac neaparat in ziua 2-3 de CM? |
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| Maria.mmh wrote:Fetelor, lamuriti-ma cu ceva si anume, din analizele acestea FSH,LH,Estradiol si AMH care se fac neaparat in ziua 2-3 de CM? fsh, lh , estradiol neaparat in z 2, 3 , amh in orice zi |
|
| alexioana wrote:Felicitari Dxc !!!  Multa sanatate si succes pe mai departe Am mai intrat de cateva ori fugitiv, dar nu am apucat sa mai zic cate ceva ca in afara de felicitari noilor burtici nu prea am ce zice. Eu din Decembrie si pana la sfarsit de Martie (sper sa nu mai intervina ceva) sunt pe pauza si mi-am tot repetat in perioada asta ca o sa vina si momentul meu si am evitat discutii despre bebe si a functionat pana a trebuit sa mergem la un verisor a carui sotie a nascut si am fost sa cumpar hainute si ma gandeam oare cand o sa cumpar si pt al meu... ? Greuuuu tare mi s-a parut... Stiu ca v-ati saturat de replicile astea...dar... Nu fiti suparate fetelor , sunt convinsa ca anul asta o sa ne ajute Dumnezeu si o sa fim toate burtici . Sunt alaturi de voi  Va imbratisez  si fiti optimiste ca incepe o noua luna multumesc din suflet! Ramâneti optimiste dragelor! Eu va fac galerie |
|
| Cataa wrote: Azi e a doua zi de intârzieri si am facut testul (in ciudat petelor maronii de ieri) a iesit pozitiv  Nu-mi vine inca sa cred  Fetelor eu va trimit contagierea la toate  O sa vedeti cum va molipsesc Tocmai când ma relaxasem si uitasem de obsesia petru a avea copil, a aparut acea durere ciudata de sâni... Si eu, când auzeam ca e o coleg sau o ruda însarcinata, aveam asa un nod în gât, este absolut normal sa il avem, deoarece ne dorim enorm acesti îngerasi si mai ales, când vezi ca toti încep sa aiba si tu nu, parca te intrebi, ce este in neregula cu tine si de ce tocmai tu? Arunc aici pe forumul aspirantelor, toata bucuria si ambele liniute de la testul meu, pentru a ajunge cat mai repede si la voi. Din cate am vazut, mai la toate incepe o noua luna, ceea ce inseamna degraba vesti minunate. va imbratisez felicitariii fuguta la dr, ai nevoie de progesteron daca ai scurgeri maro.... |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Cataa wrote: Azi e a doua zi de intârzieri si am facut testul (in ciudat petelor maronii de ieri) a iesit pozitiv  Nu-mi vine inca sa cred  Fetelor eu va trimit contagierea la toate  O sa vedeti cum va molipsesc Tocmai când ma relaxasem si uitasem de obsesia petru a avea copil, a aparut acea durere ciudata de sâni... Si eu, când auzeam ca e o coleg sau o ruda însarcinata, aveam asa un nod în gât, este absolut normal sa il avem, deoarece ne dorim enorm acesti îngerasi si mai ales, când vezi ca toti încep sa aiba si tu nu, parca te intrebi, ce este in neregula cu tine si de ce tocmai tu? Arunc aici pe forumul aspirantelor, toata bucuria si ambele liniute de la testul meu, pentru a ajunge cat mai repede si la voi. Din cate am vazut, mai la toate incepe o noua luna, ceea ce inseamna degraba vesti minunate. va imbratisez
Felicitari!!! |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 8/10/2019 Mesaje: 91
| Buna, fetelor!
Felicitari tuturor burticilor!!! Sa ave?i sarcini u?oare ?i pline de bucurii, sa ave?i bebei sanato?i, iar voi sa fi?i pline de sanatate, fericire ?i iubire!!!
Nu am mai scris de ceva vreme, nu am reu?it sa mai fac nimic, înca ma sperie f tare faptul ca nu îmi vine menstra decât for?at, dupa cicluri de peste 65 de zile. Vreau sa va întreb, as putea sa iau de capul meu vitex, acid folic, inositol ?i coenzima q10, ?inând cont ca am încercat cu profecund ino ultima data, am luat ?i normens ?i inofolic... Oare a? face ceva rau daca as încerca sa iau toate cele men?ionate separat, adica sa nu fie într un singur produs? Menționez ca îmi este teama de o menopauza precoce, ca prea nu vine de nicio culoare singur. Am și probleme cu tiroida, sufăr de hipotiroidism, tsh ul este de 2.6, am început sa iau euthyorx de 50 ca să îl mai scad, sunt la dieta, sa mai dau jos și niște kg. Altceva nu mai știu ce sa fac, la medic nu ajung curând, din păcate. As vrea sa vin la București, ca la mine în oraș am fost cam la toți medicii și degeaba. |
|

| Dxc wrote:fsh, lh , estradiol neaparat in z 2, 3 , amh in orice zi
Multumesc Dxc, maine la prima ora sunt la intepare
|
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 1/28/2020 Mesaje: 19
| Felicitari Cataa! Sarcina usoara si bebe sanatos! Frustrarile cand cineva din apropiere ramane însarcinata sau naste le am din plin. Nu puteam sa o privesc sau sa ma manifest cat cumnata'mia a fost insarcinata. Cand am fost la ea la spital dupa ce a nascut, aratam de parca am fost adusa cu forta (descrierea individului nemernic). Dar dupa ce am decis sa imi iau o luna pauza, m-am calmat instantaneu. Ieri chiar am putut sa o vizitez pe cumnata'mia si pe buburuza ei fara sa ma simt aiurea sau sa par lovita de tren. Va veni si vremea noastra si, desi nu le doresc, vor fi alte femei care ne vor invidia. Va imbratisez tare tare sa ne umplem toate doar de energie pozitiva |
|

| Dxc, am tinut minte ca tu ai reusit cu dna. Veliscu. Am o curiozitate cam in ce consta prima sedinta cu ea avand in vedere ca o sa am analizele care sunt "mai de baza" (LH,Estradiol,AMH, Progesteron, etc) facute. |
|
| Maria.mmh wrote:Dxc, am tinut minte ca tu ai reusit cu dna. Veliscu. Am o curiozitate cam in ce consta prima sedinta cu ea avand in vedere ca o sa am analizele care sunt "mai de baza" (LH,Estradiol,AMH, Progesteron, etc) facute. pai o sa ti faca o eco , se va uita pe ce analize ai si o sa ti recomande altele....sunt multeee sa nu te sperii mai mult de 15 min nu dureaza prima întâlnire, ea o sa fie directa si la obiect! Ai incredere este o doctorita implicata si care isi doreste rezultate tin pumnii! Cand mergi la ea ? |
|

| Dxc wrote:pai o sa ti faca o eco , se va uita pe ce analize ai si o sa ti recomande altele....sunt multeee sa nu te sperii  mai mult de 15 min nu dureaza prima întâlnire, ea o sa fie directa si la obiect! Ai incredere este o doctorita implicata si care isi doreste rezultate  tin pumnii! Cand mergi la ea ?
Pe 10 februarie, d-asta intrebam si de analize in ce zi trebuiesc facute, as vrea sa le am cand ajung la ea. Maine o sa sun la clinica sa-l programez si pe domnul sot la spermograma si spermocultura pe 10 daca tot ajungem acolo. Banuiesc ca dupa prima consultatie, programarile se fac mai repede. |
|
| Maria.mmh wrote:
Pe 10 februarie, d-asta intrebam si de analize in ce zi trebuiesc facute, as vrea sa le am cand ajung la ea. Maine o sa sun la clinica sa-l programez si pe domnul sot la spermograma si spermocultura pe 10 daca tot ajungem acolo. Banuiesc ca dupa prima consultatie, programarile se fac mai repede.
da, imediat la nevoie. O sa ti legatura cu diana, asistenta si ea o sa ti faca programrile imediat. Pai o sa ai nevoie sa faci pachet de trombofilie, complexul torch, viralele tu +sot, hormonale, culturile de col, pap....si cam atat imi aduc aminte. O sa primesti o lista cu ele ...eu pe 20 merg la eco de confirmare a sarcinii |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/22/2020 Mesaje: 318
| Felicitari Cataa, sarcina la termen si sper sa se ia si la noi burtica |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/15/2019 Mesaje: 208
| Numaratul zilelor pana la ovulatie, sexul la ovulatie prestabilit si programat e moartea pasiunii. Numai zic, simteam nevoia sa scriu asta .
|
|
|