Clubul aspirantelor - 77
Subiectul anterior · Subiectul urmator
ivy
Scris: Thursday, January 30, 2020 7:22 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/6/2019
Buzbuchi wrote:

Berzele noastre sunt doua bezmetice, umbla teleleuBoredom Testul meu e negativ...sunt plouata tareCray asta e, ii dau inainte, nu e ca si cum am de alesCrazy

Berzele noastre sunt plecate in tarile calde, dar vine caldura si se vor intoarce catre cuiburile goale hearts
Maria.mmh
Scris: Thursday, January 30, 2020 7:33 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/21/2019
Buzbuchi wrote:

Berzele noastre sunt doua bezmetice, umbla teleleuBoredom Testul meu e negativ...sunt plouata tareCray asta e, ii dau inainte, nu e ca si cum am de alesCrazy

Hei,fara ploaie ca ?i asa a plouat cam mult :)) se va întâmpla curând! Buddy1
Eu m-am trezit cu ni?te dureri menstruale groaznice, m-au luat efectiv din somnplans
Maria.mmh
Scris: Thursday, January 30, 2020 11:15 AM
Nivel

Eu astazi nu am una din cele mai bune zile..
Inafara de faptul ca durerile de burta m-au terminat, starea proasta si de iratibilitate s-au instalat, am mai primit si vestea ca inca una din colegele mele de munca e insarcinata. Frustrarea si-a facut numarul in capul meu si am cedat din nou. Nu inteleg de ce trebuie sa duc lupta asta cu mine in interiorul meu la chestii legate de sarcina si copii, inainte fiind o fire mai tare. Ma simt frustrata si neputincioasa, si cred ca daca as iesi din corpul meu si m-as uita la mine cum reactionez la astfel de vesti si discutii nu cred ca m-as vedea prea ok.
Cateodata mi-e si mila de al meu cate trebuie sa suporte, pentru ca mi se intampla in ultimul timp sa cedez ca acum, din ce in ce mai des.
Declar Z1...si am avut si zile mai bune..
Miha1989
Scris: Thursday, January 30, 2020 11:36 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/17/2019
Maria.mmh wrote:
Inafara de faptul ca durerile de burta m-au terminat, starea proasta si de iratibilitate s-au instalat, am mai primit si vestea ca inca una din colegele mele de munca e insarcinata. Frustrarea si-a facut numarul in capul meu si am cedat din nou. Nu inteleg de ce trebuie sa duc lupta asta cu mine in interiorul meu la chestii legate de sarcina si copii, inainte fiind o fire mai tare. Ma simt frustrata si neputincioasa, si cred ca daca as iesi din corpul meu si m-as uita la mine cum reactionez la astfel de vesti si discutii nu cred ca m-as vedea prea ok.
Cateodata mi-e si mila de al meu cate trebuie sa suporte, pentru ca mi se intampla in ultimul timp sa cedez ca acum, din ce in ce mai des.

Asa am fost eu luni, o colega foarte buna de serviciu care stie situatia mea m-a anuntat ca are 3 luni, m-am bucurat pentru ea si am incercat sa fiu fericita pentru ca nu mi-am dorit sa se simta ea aiurea din cauza problemei mele, eu uneori nu inteleg de ce ma simt aiurea cand aflu ca mai este cineva din jurul meu insarcinata, mi-as dori sa nu fie asa dar nu imi iese intotdeauna NuStiu. Incerc sa fiu puternica ca la mine nasa mea este insarcinata, fina mea este insarcinata, 2 fete din grup au nascut deja...sunt inconjurata de mamici si viitoare mamici. Incearca sa fi puternica si sa fi pozitiva, eu asa fac ma simt penibil uneori ca am impresia ca eu vb de un viitor copil dar poate nu o sa existe dar incerc sa cred ca exista speranta si ca voi avea si eu bebelusul meu. Este greu dar o sa trecem si peste asta iar cand vom avea puiul in brate amintirile astea vor disparea, nu va mai conta suferinta din spate. Te imbratisez, capul sus ca vine si randul nostru Cheek Kiss
Droxana
Scris: Thursday, January 30, 2020 11:54 AM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2019
Miha1989 si Maria.mmh ma alatur si eu cu aceeasi stare de spirit si incercare de a ramane pozitiva topai

As vrea sa pun o intrebare (mai intima) grupului hohot voi cum bebeliti in perioada fertila sau dupa ce va iese testul de ovulatie pozitiv? in fiecare zi sau o data la doua zile?
eu sunt in a 4 a luna de incercari dupa o sarcina oprita din evolutie..
va doresc o zi frumoasa si o luna cu teste pozitive Bravoo pupici
Miha1989
Scris: Thursday, January 30, 2020 11:58 AM
Nivel

Droxana wrote:
Miha1989 si Maria.mmh ma alatur si eu cu aceeasi stare de spirit si incercare de a ramane pozitiva topai

As vrea sa pun o intrebare (mai intima) grupului hohot voi cum bebeliti in perioada fertila sau dupa ce va iese testul de ovulatie pozitiv? in fiecare zi sau o data la doua zile?

Eu incerc cat mai des, doctorul mi a zis sa incep din ziua 9 in fiecare zi sau la 2 zile, eu cand am ramas am facut cu o zi inainte de ovulatie, in ziua cu ovulatie si o zi dupa ovulatie, ultima data doctorul a pus accent foarte important inainte de ovulatie!
Maria.mmh
Scris: Thursday, January 30, 2020 12:01 PM
Nivel

Droxana wrote:

Subscriu cele spuse de Miha, eu incerc cat se poate de des, asta daca il prind pe sot acasa. De obicei in timpul saptamanii nu este acasa. Hilar
alexioana
Scris: Thursday, January 30, 2020 12:05 PM
Nivel

Inregistrat: 4/19/2019
Felicitari Dxc !!!newclap newclap topai Multa sanatate si succes pe mai departe coeur
Am mai intrat de cateva ori fugitiv, dar nu am apucat sa mai zic cate ceva ca in afara de felicitari noilor burtici nu prea am ce zice.
Eu din Decembrie si pana la sfarsit de Martie (sper sa nu mai intervina ceva) sunt pe pauza si mi-am tot repetat in perioada asta ca o sa vina si momentul meu si am evitat discutii despre bebe si a functionat pana a trebuit sa mergem la un verisor a carui sotie a nascut si am fost sa cumpar hainute si ma gandeam oare cand o sa cumpar si pt al meu... ? Greuuuu tare mi s-a parut...
Stiu ca v-ati saturat de replicile astea...dar...
Nu fiti suparate fetelor , sunt convinsa ca anul asta o sa ne ajute Dumnezeu si o sa fim toate burtici .
Sunt alaturi de voi majoreta coeur Va imbratisez coeur si fiti optimiste ca incepe o noua luna coeur
Sisi2
Scris: Thursday, January 30, 2020 12:17 PM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2019
Maria.mmh wrote:

Buna! Asa am fost si eu acum 2 zile. Menstruatia m-a surprins si mi-a venit cu 3 zile mai repede. Ziua 1 e si pentru mine foarte grea. Psihic sunt la pamant iar frustrarea e la cote maxime. Si eu am foarte multe prietene gravide sau care au nascut si majoritatea s-au pus pe facut copii dupa noi. Ma simt ultima din curtea scolii. pale Incerc sa ma bucur pentru ele daar...ramane un mare dar uff
Cateodata nici eu nu stiu sa gestionez starile care ma incearca dar ma straduiesc. Plang, ma descarc si dau inainte. Problema cea mai mare e ca ma lasa optimismul...Boredom Tot mai des am stari aiurea...oricat incerc sa ma gandesc la altceva.
Te puuup Cheek Kiss si ai grija de tine!
Miha1989
Scris: Thursday, January 30, 2020 1:19 PM
Nivel

alexioana wrote:
Felicitari Dxc !!!newclap newclap topai Multa sanatate si succes pe mai departe coeur
Am mai intrat de cateva ori fugitiv, dar nu am apucat sa mai zic cate ceva ca in afara de felicitari noilor burtici nu prea am ce zice.
Eu din Decembrie si pana la sfarsit de Martie (sper sa nu mai intervina ceva) sunt pe pauza si mi-am tot repetat in perioada asta ca o sa vina si momentul meu si am evitat discutii despre bebe si a functionat pana a trebuit sa mergem la un verisor a carui sotie a nascut si am fost sa cumpar hainute si ma gandeam oare cand o sa cumpar si pt al meu... ? Greuuuu tare mi s-a parut...
Stiu ca v-ati saturat de replicile astea...dar...
Nu fiti suparate fetelor , sunt convinsa ca anul asta o sa ne ajute Dumnezeu si o sa fim toate burtici .
Sunt alaturi de voi majoreta coeur Va imbratisez coeur si fiti optimiste ca incepe o noua luna coeur

O sa treaca repede si timpul de asteptare si imediat va apucati de treaba bounce important este ca esti bine si cu siguranta nu va mai aparea nimic, ce a fost greu a trecut Buddy1
alexioana
Scris: Thursday, January 30, 2020 1:49 PM
Nivel

Inregistrat: 4/19/2019
Miha1989 wrote:

O sa treaca repede si timpul de asteptare si imediat va apucati de treaba bounce important este ca esti bine si cu siguranta nu va mai aparea nimic, ce a fost greu a trecut Buddy1

Da, trece destul de repede timpul. Sper sa-mi pastrez optimismul si cand ne apucam pupici Tot am prin jur persoane care au ramas cu probleme, poate mai mari decat noi si cu varte peste 36 de ani si ma gandesc ca o sa iasa si la noi asa ca te astept cu vesti buneee topai Succes mult computerlove pupici
Miri08
Scris: Thursday, January 30, 2020 2:00 PM
Nivel

Inregistrat: 1/22/2020
Cand se face casuta noua, daca se poate sa ma adaugati si pe mine pe lista DistanceKiss
Cataa
Scris: Thursday, January 30, 2020 2:45 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/29/2020
Azi e a doua zi de intârzieri si am facut testul (in ciudat petelor maronii de ieri) a iesit pozitiv sarbatoare copilas Nu-mi vine inca sa cred topai

gravida gravida Fetelor eu va trimit contagierea la toate coeur gravida O sa vedeti cum va molipsesc flowers
Tocmai când ma relaxasem si uitasem de obsesia petru a avea copil, a aparut acea durere ciudata de sâni...

Si eu, când auzeam ca e o coleg sau o ruda însarcinata, aveam asa un nod în gât, este absolut normal sa il avem,
deoarece ne dorim enorm acesti îngerasi si mai ales, când vezi ca toti încep sa aiba si tu nu,
parca te intrebi, ce este in neregula cu tine si de ce tocmai tu?

Arunc aici pe forumul aspirantelor, toata bucuria si ambele liniute de la testul meu, pentru a ajunge cat mai repede si la voi.
Din cate am vazut, mai la toate incepe o noua luna, ceea ce inseamna degraba vesti minunate.
va imbratisez computerlove

Miha1989
Scris: Thursday, January 30, 2020 2:57 PM
Nivel

Cataa wrote:
Azi e a doua zi de intârzieri si am facut testul (in ciudat petelor maronii de ieri) a iesit pozitiv sarbatoare copilas Nu-mi vine inca sa cred topai

gravida gravida Fetelor eu va trimit contagierea la toate coeur gravida O sa vedeti cum va molipsesc flowers
Tocmai când ma relaxasem si uitasem de obsesia petru a avea copil, a aparut acea durere ciudata de sâni...

Si eu, când auzeam ca e o coleg sau o ruda însarcinata, aveam asa un nod în gât, este absolut normal sa il avem,
deoarece ne dorim enorm acesti îngerasi si mai ales, când vezi ca toti încep sa aiba si tu nu,

Arunc aici pe forumul aspirantelor, toata bucuria si ambele liniute de la testul meu, pentru a ajunge cat mai repede si la voi.
Din cate am vazut, mai la toate incepe o noua luna, ceea ce inseamna degraba vesti minunate.

Felicitari, ne bucura vestile bune, multumim pentru urari Buddy1
Maria.mmh
Scris: Thursday, January 30, 2020 3:07 PM
Nivel

Cataa wrote:

Felicitari ! Multumim pentru cuvintele frumoase.pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.