Clubul aspirantelor - 77
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Dxc
Scris: Wednesday, January 29, 2020 6:06 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/17/2018
Va mul?umesc fetelor, din suflet la fiecare in parte! Sunteti minunate si dragi sufletului meu! Cu voi am trecut mai usor peste toti anii a?tia, nu mi am pierdut speranta si am luptat pt visul meu! Luptati fetelor pana in pânzele albe , o sa fie bine o sa vedeti Angel Gossip
Irina31313
Scris: Wednesday, January 29, 2020 6:07 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/28/2019
Dxc wrote:
Multumesc din suflet fetelor!!! Angel nici nu stiu sa ma bucur ma credeti? Sunt zennnnnSimplyLove

Vaai, ce ma bucur! alcool chitara Hilar
Sarcina la termen! Bucura-te din plin de fiecare clipa, ai luptat enorm ca sa ajungi aici.computerlove
Maria.mmh
Scris: Wednesday, January 29, 2020 6:08 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
Dxc wrote:
Multumesc din suflet fetelor!!! Angel nici nu stiu sa ma bucur ma credeti? Sunt zennnnnSimplyLove

Ma bucur tare mult pt tine, mamico! Felicitaricoeur newclap
Miha1989
Scris: Wednesday, January 29, 2020 6:11 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/17/2019
Dxc wrote:
Beta 2-72,94 Angel cred ca este bine.....coeur

Stiam ca va fi un rezultat minunat, felicitari ma bucur tare mult pt tine Love Buddy1
Anitta76
Scris: Wednesday, January 29, 2020 6:16 PM
Nivel

Inregistrat: 11/11/2018
Felicitari Dxc! Sarcina usoara iti doresc si un bebe sanatos!computerlove
IoanaIoanaC
Scris: Wednesday, January 29, 2020 6:26 PM
Nivel

Inregistrat: 8/30/2019
DXC sa nu ne uiti daca tot ai trecut oficial la gravidute Hilar Felicitari! Ma bucur enorm! Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss
Carlita sa ne zici cum a fost azi si cum ti se pare barzoiul!
Cataa
Scris: Wednesday, January 29, 2020 6:36 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/29/2020
Buna fetelor, am dat din nimereala peste acest forum si tare m-am bucurat.

FELICITĂRI Dxc, să ai o sarcină frumoasă, ușoară și să fiți sănătoși și tu și bebele coeur

Suntem mari la numar si mai mare ne este dorinta tuturor, sa devenim mamici. Iar eu va doresc voua gravida din tot sufletul.
Vazând discutiile si experientele voastre, pe unde mi-au dat lacrimile, pe unde m-am bucurat si chiar am zâmbit. Cert este ca sunteti niste luptatoare si cu siguranta barza va v-a vizita cât mai curând. boy boy boy ...
Tare as vrea o parere de la voi, pentru linistea mea sufleteasca, pâna pe 7 februarie (am programare la doctor).
Eu si sotul ne dorim sa devenim parinti, încercam de aproape un an, (stiu, probabil e floare la ureche, pe lânga unele dintre voi, care chiar aveti timp mai mult în spatele ”afurisitelor” încercari).
Înainte sa trecem la fapte, am facut toate analizele atât el cât si eu, pentru a ne asigura, ca totul este ok, ca va veni bebe sanatos, spre norocul nostru suntem sanatosi tun, amândoi.
Primele luni, când am facut testele si erau negative, am început sa cad într-o usoara depresie, mi-am revenit, m-am apucat serios de yoga, echilibrul meu s-a declinat lunea trecuta (20 ianuarie).
Când în toiul noptii m-am trezit cu crampe abdominale, durere de mijloc (asemanatoare celor de ciclu, care trebuie sa vina pe 29 ianuarie), plus cu o foarte mare sensibilitate si marire a sânilor (foarte ciudat, de obicei am o sensibilitate a sânilor cu câteva zile înainte de ciclu, iar crampele abdominale si durerea de mijloc nu nu mereu, uneori doar în prima zi de ciclu, nimic mai mult).
Tocmai când hotarâsem sa ma bucur de ce am, sa-mi iubesc sotul fara vre-un gând la copil, începusem sa cred în faptul ca, ”o sa apara când o sa te astepti mai putin”. Renuntasem la teste si alte cautari de simptome, urmarire ovulatie, informatii pe internet, etc.
A venit sensibilitatea asta ciudata de sâni, care m-a facut sa cred 99% ca a aparut bebele. yes
Toata saptamâna am avut stari de oboseala, nas înfundat, sâni ca de nici nu reuse-am sa ating sutienul, caci mameloanele s-au întunecat si erau de o sensibilitate exagerata, mici vinisoare sub pielea sânului drept, reflux gastro-esofagian, crampe usoare, mictiune, constipatie si balonataaaaa.
Sâmbata (25 ianuarie) am decis, marti merg sa dau analiza de sânge HCG, însa, duminica când m-am trezit simptomele au început sa dispara. Suferinta de la nivelul mameloanelor ca prin minune a disparut dar nu si culoarea închisa, iar sânii înca mai sunt puțin tensionați dar au început sa-și piarda din volum, sa devina mai moi. În schimb, a aparut o senzatie de foame, durere de stomac, crampele mai sunt pe alocuri, sensibilitate la mirosuri si stari usoare de voma si dureri de cap.
Eram gata sa-mi fac ieri un test (nu l-am cumparat caci nu as fi rezistat) dar din experienta si ce am mai citit, am zis sa astept ziua ”urâtilor”, care este astazi. Cray
Dimineata eram entuziasta, când am vazut ca e totul curat, însa bucuria a cazut mai mult într-o îngrijorare decât în scârba, deoarece mici pete maronii s-au facut vazute dupa amiaza.
Întrebarea este, poate sa fie o sarcina cu acele scurgeri, gen ”CM”, nidatie sau doar hormonii CM au hotarât sa-si bata joc de mine, într-un asemenea hal?
Dupa toate ”tâmpeniile” citite pe internet, echilibrul meu de la clasele de yoga si toata relaxarea s-au dus pe apa sâmbetei, caci am început sa-mi fac scenarii cu tot pachetul la bord (avort, extrauterina, boli...).
S-a mai întâlnit careva dintre voi cu o asemenea situatie? Cred ca da, spuneti-mi va rog, ce a fost de fapt?
Am sunat doctorita nu-mi raspunde dar mi-a scris un email, în care imi spune sa ma linistesc pâna ne vedem (este în concediu).
Rezultatul HCG vine luni (3 februarie).

Îmi cer iertare pentru ”romanul” meu dar stau ca pe ace, stiu ca nu mai este mult pâna la ziua cu doctorita si chiar pâna mâine, sa vad daca vine armata rusească, însa parca vreau sa vorbesc cu cineva, care stie ce înseamna acesteBig Surprise .

Va îmbratisez cu drag si sa ploua cu bebiti si fericire peste voi, toate!majoreta computerlove majoreta
diana.dmn
Scris: Wednesday, January 29, 2020 6:39 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/29/2018
Dxc wrote:

Felicitari si sarcina usoara! coeur
Buzbuchi
Scris: Wednesday, January 29, 2020 6:43 PM
Nivel

Inregistrat: 12/28/2019
Maria.mmh wrote:
Nea?a fetelor..
A trebuit sa suport iar un test negativ. Se pare ca nici luna asta nu a fost sa fie. Pe 10 oricum am programare la dna. Veliscu. Asta fusese ultima încercare pe cont propiuCray
Sper doar sa nu mi influen?eze rezultatul asta toata ziua ca de obicei..

Of! Asteptam cu nerabdare vesti de la tine, mai ales ca nici eu nu am niciun simptom (cu exceptia crampelor, care cred ca anunta cea mai neagra perioada din luna). Si speram ca tu sa ai un test pozitiv, care mi ar fi dat si mie curaj si speranta! Capul sus, va veni si momentul tau! Eu azi am fost tare trista, de cand au aparut crampele specifice, ca mi am dat seama ca nu e nici asta luna mea. Asa cum am zis, sambata merg la control si mi am luat un barza ultrasensibil pe care il voi face maine de dimi, ca sa stiu exact cum stau. Il fac maine, desi ar fi mai bine vineri, dar cred ca iese si asa si macar nu mai imi prelungesc agonia cu inca o zi (ar mai fi 5 zile pana la menstrutie cu tot cu ziua de azi, deci maine ar fi 4). Curaj, fetelor, o sa vina ea si clipa aia, o stiu...grup
Buzbuchi
Scris: Wednesday, January 29, 2020 7:12 PM
Nivel

Dxc wrote:

Ce vesti minunate! Felicitari si sanatate muuuuulta!coeur
Irina31313
Scris: Wednesday, January 29, 2020 7:26 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/28/2019
Cataa wrote:
Buna fetelor, am dat din nimereala peste acest forum si tare m-am bucurat.

FELICITARI Dxc, sa ai o sarcina frumoasa, u?oara ?i sa fi?i sanato?i ?i tu ?i bebele coeur

Suntem mari la numar si mai mare ne este dorinta tuturor, sa devenim mamici. Iar eu va doresc voua gravida din tot sufletul.
Vazând discutiile si experientele voastre, pe unde mi-au dat lacrimile, pe unde m-am bucurat si chiar am zâmbit. Cert este ca sunteti niste luptatoare si cu siguranta barza va v-a vizita cât mai curând. boy boy boy ...
Tare as vrea o parere de la voi, pentru linistea mea sufleteasca, pâna pe 7 februarie (am programare la doctor).
Eu si sotul ne dorim sa devenim parinti, încercam de aproape un an, (stiu, probabil e floare la ureche, pe lânga unele dintre voi, care chiar aveti timp mai mult în spatele ”afurisitelor” încercari).
Înainte sa trecem la fapte, am facut toate analizele atât el cât si eu, pentru a ne asigura, ca totul este ok, ca va veni bebe sanatos, spre norocul nostru suntem sanatosi tun, amândoi.
Primele luni, când am facut testele si erau negative, am început sa cad într-o usoara depresie, mi-am revenit, m-am apucat serios de yoga, echilibrul meu s-a declinat lunea trecuta (20 ianuarie).
Când în toiul noptii m-am trezit cu crampe abdominale, durere de mijloc (asemanatoare celor de ciclu, care trebuie sa vina pe 29 ianuarie), plus cu o foarte mare sensibilitate si marire a sânilor (foarte ciudat, de obicei am o sensibilitate a sânilor cu câteva zile înainte de ciclu, iar crampele abdominale si durerea de mijloc nu nu mereu, uneori doar în prima zi de ciclu, nimic mai mult).
Tocmai când hotarâsem sa ma bucur de ce am, sa-mi iubesc sotul fara vre-un gând la copil, începusem sa cred în faptul ca, ”o sa apara când o sa te astepti mai putin”. Renuntasem la teste si alte cautari de simptome, urmarire ovulatie, informatii pe internet, etc.
A venit sensibilitatea asta ciudata de sâni, care m-a facut sa cred 99% ca a aparut bebele. yes
Toata saptamâna am avut stari de oboseala, nas înfundat, sâni ca de nici nu reuse-am sa ating sutienul, caci mameloanele s-au întunecat si erau de o sensibilitate exagerata, mici vinisoare sub pielea sânului drept, reflux gastro-esofagian, crampe usoare, mictiune, constipatie si balonataaaaa.
Sâmbata (25 ianuarie) am decis, marti merg sa dau analiza de sânge HCG, însa, duminica când m-am trezit simptomele au început sa dispara. Suferinta de la nivelul mameloanelor ca prin minune a disparut dar nu si culoarea închisa, iar sânii înca mai sunt pu?in tensiona?i dar au început sa-?i piarda din volum, sa devina mai moi. În schimb, a aparut o senzatie de foame, durere de stomac, crampele mai sunt pe alocuri, sensibilitate la mirosuri si stari usoare de voma si dureri de cap.
Eram gata sa-mi fac ieri un test (nu l-am cumparat caci nu as fi rezistat) dar din experienta si ce am mai citit, am zis sa astept ziua ”urâtilor”, care este astazi. Cray
Dimineata eram entuziasta, când am vazut ca e totul curat, însa bucuria a cazut mai mult într-o îngrijorare decât în scârba, deoarece mici pete maronii s-au facut vazute dupa amiaza.
Întrebarea este, poate sa fie o sarcina cu acele scurgeri, gen ”CM”, nidatie sau doar hormonii CM au hotarât sa-si bata joc de mine, într-un asemenea hal?
Dupa toate ”tâmpeniile” citite pe internet, echilibrul meu de la clasele de yoga si toata relaxarea s-au dus pe apa sâmbetei, caci am început sa-mi fac scenarii cu tot pachetul la bord (avort, extrauterina, boli...).
S-a mai întâlnit careva dintre voi cu o asemenea situatie? Cred ca da, spuneti-mi va rog, ce a fost de fapt?
Am sunat doctorita nu-mi raspunde dar mi-a scris un email, în care imi spune sa ma linistesc pâna ne vedem (este în concediu).
Rezultatul HCG vine luni (3 februarie).

Îmi cer iertare pentru ”romanul” meu dar stau ca pe ace, stiu ca nu mai este mult pâna la ziua cu doctorita si chiar pâna mâine, sa vad daca vine armata ruseasca, însa parca vreau sa vorbesc cu cineva, care stie ce înseamna acesteBig Surprise .

Va îmbratisez cu drag si sa ploua cu bebiti si fericire peste voi, toate!majoreta computerlove majoreta

Eu zic sa faci un test. În a cata zi dupa ovulatie esti? Pana la urma ai facut beta azi?
Dxc
Scris: Wednesday, January 29, 2020 7:29 PM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2018
Va multumesc si va astept pe toate sa invadam casuta cu burtici...GossipClap coeur
Maria.mmh
Scris: Wednesday, January 29, 2020 8:36 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
Buzbuchi wrote:

Of! Asteptam cu nerabdare vesti de la tine, mai ales ca nici eu nu am niciun simptom (cu exceptia crampelor, care cred ca anunta cea mai neagra perioada din luna). Si speram ca tu sa ai un test pozitiv, care mi ar fi dat si mie curaj si speranta! Capul sus, va veni si momentul tau! Eu azi am fost tare trista, de cand au aparut crampele specifice, ca mi am dat seama ca nu e nici asta luna mea. Asa cum am zis, sambata merg la control si mi am luat un barza ultrasensibil pe care il voi face maine de dimi, ca sa stiu exact cum stau. Il fac maine, desi ar fi mai bine vineri, dar cred ca iese si asa si macar nu mai imi prelungesc agonia cu inca o zi (ar mai fi 5 zile pana la menstrutie cu tot cu ziua de azi, deci maine ar fi 4). Curaj, fetelor, o sa vina ea si clipa aia, o stiu...grup

Te îmbra?i?ez ?i î?i ?in pumniigrup poate tu ai prins barza de-un picioryes
Cât despre mine.. Ma las pe mana doctorei, posibil mai mult m-am stresat cu luat de temperaturi ?i urmarirea a tuturor "semnelor" (asta era paranoia mai mult :)).)
Cataa
Scris: Wednesday, January 29, 2020 9:50 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/29/2020
Irina31313 wrote:

Eu zic sa faci un test. În a cata zi dupa ovulatie esti? Pana la urma ai facut beta azi?

Multumesc frumos pentru raspuns Irina hearts
Am facut beta azi, la laborator care am dat sânge, da raspunsul peste câteva zile Big Surprise
Mâine cred ca îmi fac curaj sa fac testul, am facut atâtea cu o zi, doua înainte de menstruatie, încât mi-am zis ca voi face unul doar daca îmi întârzie menstruatia macar 2 zile.
Dupa calcule as fi în ziua a 13-a după ovulatiei
Buzbuchi
Scris: Thursday, January 30, 2020 7:15 AM
Nivel

Maria.mmh wrote:

Te îmbra?i?ez ?i î?i ?in pumniigrup poate tu ai prins barza de-un picioryes
Cât despre mine.. Ma las pe mana doctorei, posibil mai mult m-am stresat cu luat de temperaturi ?i urmarirea a tuturor "semnelor" (asta era paranoia mai mult :)).)

Berzele noastre sunt doua bezmetice, umbla teleleuBoredom Testul meu e negativ...sunt plouata tareCray asta e, ii dau inainte, nu e ca si cum am de alesCrazy
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.