Clubul aspirantelor - 77
Subiectul anterior · Subiectul urmator
carlita
Scris: Thursday, January 23, 2020 11:10 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/9/2016
Maria.mmh wrote:

Hehe, eu sunt pe 13 august. Cine zicea ca 13 nu este norocos? Pe 13 m-am nascut, pe 13am fost ceruta de sotie si nunta am avut-o tot in data de 13, sotul este nascut tot pe 13 Lol

Continuand pe principiul asta, mie tare mi se pare ca pe 26 (multiplu de 13), in 13dpo ai putea sa ne dai o veste la fel de minunata ca si cele enumerate de tine. Doamne-ajuta! majoreta majoreta majoreta
wav wav wav
IoanaOlo, felicitari! Sarcina usoara!
Maria.mmh
Scris: Thursday, January 23, 2020 11:13 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
carlita wrote:

Continuand pe principiul asta, mie tare mi se pare ca pe 26 (multiplu de 13), in 13dpo ai putea sa ne dai o veste la fel de minunata ca si cele enumerate de tine. Doamne-ajuta! majoreta majoreta majoreta
wav wav wav
IoanaOlo, felicitari! Sarcina usoara!

Doamne ajuta, Carlita!
Deocamndata nu am niciun simptom.newclap Nu ma doare burta, nu am deloc durere la sani, doar niste junghiuri la ovare cand pe stanga cand pe dreapta. E prima oara cand mi se intampla sa nu ma doara nimic Crazy
fluturash26
Scris: Thursday, January 23, 2020 11:15 AM
Nivel

Inregistrat: 9/9/2017
Maria.mmh wrote:

Doamne ajuta, Carlita!
Deocamndata nu am niciun simptom.newclap Nu ma doare burta, nu am deloc durere la sani, doar niste junghiuri la ovare cand pe stanga cand pe dreapta. E prima oara cand mi se intampla sa nu ma doara nimic Crazy

Arata bine graficul tau.Angel Doamne ajuta!
carlita
Scris: Thursday, January 23, 2020 11:18 AM
Nivel

Ioana, Dxc, multumesc pt raspunsurile la intrebarea cu costul tratamentului .... E clar ca e scump sa faci un copil in ziua de azi, dar ce putem face?
Dxc, cred ca iar ai emotii pana la cer, dar mai e putin si primesti primul semn de la luptatorul tau! Clap Clap Clap
Ioana, ti-au dat tratamentul de la farmacie fara reteta scrisa clasic?
IoanaIoanaC
Scris: Thursday, January 23, 2020 11:23 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/30/2019
carlita wrote:
Ioana, Dxc, multumesc pt raspunsurile la intrebarea cu costul tratamentului .... E clar ca e scump sa faci un copil in ziua de azi, dar ce putem face?
Dxc, cred ca iar ai emotii pana la cer, dar mai e putin si primesti primul semn de la luptatorul tau! Clap Clap Clap

Am poza cu reteta pe telefon. Nici nu s-au uitat la ea.
Mihaela14
Scris: Thursday, January 23, 2020 11:56 AM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
Irina31313 wrote:
Mihaela14, felicitari pt sarcina! Ma bucur ca ai aflat de ziua mea (13 ianuarie). La anul când ma sarbatoresc o sa ii zic si bebelusului tau "la multi ani" ras

La multi ani Irina, multumesc si Doamne ajuta! sarbatoare pupici Hands
Mihaela14
Scris: Thursday, January 23, 2020 12:00 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
Maria.mmh wrote:

Hehe, eu sunt pe 13 august. Cine zicea ca 13 nu este norocos? Pe 13 m-am nascut, pe 13am fost ceruta de sotie si nunta am avut-o tot in data de 13, sotul este nascut tot pe 13 Lol

Frumoase coincidente. Mie tot timpul mi s-au intamplat lucruri frumoase in data de 13 , coincidenta sau nu asa este Angel
Iti tin pumnii, e chiar frumos graficul. Ai si scaderea aceea in 7 dpo care poate fi implantarea..baftaaamajoreta
Dxc
Scris: Thursday, January 23, 2020 12:03 PM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2018
carlita wrote:
am emotii de nu mi imaginam ca exista....ma rog, sper si iar ma rog sa fie bine! E tare greu mai ales ca e singurul meu luptator Angel AngelNot Hands
Maria.mmh
Scris: Thursday, January 23, 2020 12:13 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
Mihaela14 wrote:

Frumoase coincidente. Mie tot timpul mi s-au intamplat lucruri frumoase in data de 13 , coincidenta sau nu asa este Angel
Iti tin pumnii, e chiar frumos graficul. Ai si scaderea aceea in 7 dpo care poate fi implantarea..baftaaamajoreta

Multumesc fetelor pt incurajari. Incerc sa nu ma entuziasmez prea mult ca in celelalte luni, ca sa pot trece mai usor de ziua 1(daca va fi cazul).
Dxc, o sa fie bine totul !SimplyLove Cand trebuie sa faci beta?ras
IoanaIoanaC
Scris: Thursday, January 23, 2020 12:43 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/30/2019
Carlita ca tot ma intrebai de costuri, mi-am rezervat in farmacie tot tratamentul din schema, cost total 4100 lei.
DXC curaj, o sa fie bine! Buddy1
Aleahim esti bine?
AnaVeli
Scris: Thursday, January 23, 2020 1:19 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/1/2019
Multumesc mult, doamnelor pt sfaturi!
Eu nu am mai facut nimic, nici un demers, nu stau bine la capitolul private life, doar multa munca la job si cam atat.
Va citesc pe voi, imi doresc sa va aud pe toate ca aveti burtici si ca sunteti bine!
Raman alaturi de voi! iloveyou
Dxc
Scris: Thursday, January 23, 2020 1:22 PM
Nivel

Maria.mmh wrote:

Multumesc fetelor pt incurajari. Incerc sa nu ma entuziasmez prea mult ca in celelalte luni, ca sa pot trece mai usor de ziua 1(daca va fi cazul).
Dxc, o sa fie bine totul !SimplyLove Cand trebuie sa faci beta?ras
luni Hands
carlita
Scris: Thursday, January 23, 2020 1:37 PM
Nivel

IoanaIoanaC wrote:
Carlita ca tot ma intrebai de costuri, mi-am rezervat in farmacie tot tratamentul din schema, cost total 4100 lei.
DXC curaj, o sa fie bine! Buddy1
Aleahim esti bine?

Aoleuuuu, mult, dom'le, mult! Offff, c'est la vie! Eu sper sa primesti vesti bune sambata si sa il si continui in totalitate luna asta!

Dxc, cred ca iti faci un testulet tu de duminica asa, de prevenire hipertensiune de luni....

Aleahim, noi tot de fiv vorbim aici si tu n-ai mai zis daca ai inceput o noua stimulare .... Cheek Kiss
carlita
Scris: Thursday, January 23, 2020 1:43 PM
Nivel

AnaVeli wrote:
Multumesc mult, doamnelor pt sfaturi!
Eu nu am mai facut nimic, nici un demers, nu stau bine la capitolul private life, doar multa munca la job si cam atat.
Va citesc pe voi, imi doresc sa va aud pe toate ca aveti burtici si ca sunteti bine!
Raman alaturi de voi! iloveyou

AnaVeli, iti doresc sa se clarifice situatia pt tine si te asteptam sa redevii activa! Stiind ce aproape ai fost de a avea un bebe, sunt convinsa ca acum ai mai multa incredere ca vei reusi cand se vor limpezi apele! Te imbratisam! grup
Dxc
Scris: Thursday, January 23, 2020 2:51 PM
Nivel

carlita wrote:

Aoleuuuu, mult, dom'le, mult! Offff, c'est la vie! Eu sper sa primesti vesti bune sambata si sa il si continui in totalitate luna asta!

Dxc, cred ca iti faci un testulet tu de duminica asa, de prevenire hipertensiune de luni....

Aleahim, noi tot de fiv vorbim aici si tu n-ai mai zis daca ai inceput o noua stimulare .... Cheek Kiss
nu cred ca am curaj
.....Lol
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.