|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| ivy wrote:super! asa mai merge si merita incercat! cam atat speram sa fie, m-am panicat putin cand am vazut 4000 lei. era vb de fiv la care stimularea este mai agresiva si mai multa, de aceea si pretul acesta . Nu te speria ! Fiecare caz e diferit! |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/19/2019 Mesaje: 190
| Buna fetele. Am zis ca stau lini?tita, dar acum am mai facut un test. Asa arata https://uploadimage.ro/8RT8/IMG_20200122_170621.jpg |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/17/2019 Mesaje: 769
|
Este cat se poate de pozitiv, eu zic totusi sa iti faci curaj si sa mergi sa faci beta dupa care la medic pt ca sunt semne bune astea. |
| super pozitiv!!! Curaj , mergi la beta si apoi la medic |

Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| Hai curaj cu beta si progesteronul! Felicitari si sarcina usoara! |

Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
|
Wooow. Ce test mega pozitiv!! Felicitari!! |

Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Felicitari Ioana! Ma bucur pentru tine |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/1/2019 Mesaje: 130
| Buna seara, vin ?i eu cu o întrebare. Întreb pt o prietena care a facut înseminare, a avut stimulare cu Gonal 5 zile ?i monitorizari. In ziua 9 pregnyl, apoi la 24 de ore inseminarea(ziua 10). De a doua zi a luat Aspenter, cyclopoginova ?i arefam, Dr embriolog ia spus la o sapt dupa înseminare sa mai faca înca un Pregnyl apoi la o sapt dupa sa faca beta hcg. Întrebarea este daca a mai facut cineva inseminare cu protocol de genul asta, sa faca dupa inseminare înca un pregnyl dupa 8 zile. Va mul?umesc tuturor. |
|

Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1624
| AnaVeli wrote:Buna seara, vin ?i eu cu o întrebare. Întreb pt o prietena care a facut înseminare, a avut stimulare cu Gonal 5 zile ?i monitorizari. In ziua 9 pregnyl, apoi la 24 de ore inseminarea(ziua 10). De a doua zi a luat Aspenter, cyclopoginova ?i arefam, Dr embriolog ia spus la o sapt dupa înseminare sa mai faca înca un Pregnyl apoi la o sapt dupa sa faca beta hcg. Întrebarea este daca a mai facut cineva inseminare cu protocol de genul asta, sa faca dupa inseminare înca un pregnyl dupa 8 zile. Va mul?umesc tuturor.
Sincer nu am mai auzit de Pregnyl dat la 8 zile dupa inseminare, dar ce ma preocupa pe mine e inseminarea facuta la doar 24 de ora dupa Pregnyl. La 99% din femei foliculul se rupe la 36 de ore dupa administrarea injectiei si apoi ovulului ii mai ia 6 ore sa ajunga in trompa. Mai multe studii au demonstrat ca cea mai mare rata de succes la iui e cand se face la 38-42 de ore de la declansare (cu Pregnyl/Ovitrelle) pt ca spermatozoizii prelucrati pt inseminare nu traiesc decat vreo 8 ore dupa ce sunt introdusi in uter, sunt mai rapizi, dar traiesc putin. Totusi sper sa fie cu succes chiar si asa. Tu ce mai faci? Nu ai mai intrat demult pe aici. |
|
Inregistrat: 12/28/2019 Mesaje: 797
| Ce test frumos! Iti tin pumnii sa fie totul bine, iar bebe sa creasca frumos in burtica! |
|
| AnaVeli wrote:Buna seara, vin ?i eu cu o întrebare. Întreb pt o prietena care a facut înseminare, a avut stimulare cu Gonal 5 zile ?i monitorizari. In ziua 9 pregnyl, apoi la 24 de ore inseminarea(ziua 10). De a doua zi a luat Aspenter, cyclopoginova ?i arefam, Dr embriolog ia spus la o sapt dupa înseminare sa mai faca înca un Pregnyl apoi la o sapt dupa sa faca beta hcg. Întrebarea este daca a mai facut cineva inseminare cu protocol de genul asta, sa faca dupa inseminare înca un pregnyl dupa 8 zile. Va mul?umesc tuturor. nici eu nu am mai auzit de protocolul asta , dar sa faca cum i a spus medicul! Si sa spere |
|

Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| AnaVeli wrote:Buna seara, vin ?i eu cu o întrebare. Întreb pt o prietena care a facut înseminare, a avut stimulare cu Gonal 5 zile ?i monitorizari. In ziua 9 pregnyl, apoi la 24 de ore inseminarea(ziua 10). De a doua zi a luat Aspenter, cyclopoginova ?i arefam, Dr embriolog ia spus la o sapt dupa înseminare sa mai faca înca un Pregnyl apoi la o sapt dupa sa faca beta hcg. Întrebarea este daca a mai facut cineva inseminare cu protocol de genul asta, sa faca dupa inseminare înca un pregnyl dupa 8 zile. Va mul?umesc tuturor.
Am mai vazut pe SOSI fete cu acelasi tip de tratament. Nu as sti sa-ti spun pentru ce le-a dat asa. Tu cum mai esti? |
|

Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| AnaVeli wrote:Buna seara, vin ?i eu cu o întrebare. Întreb pt o prietena care a facut înseminare, a avut stimulare cu Gonal 5 zile ?i monitorizari. In ziua 9 pregnyl, apoi la 24 de ore inseminarea(ziua 10). De a doua zi a luat Aspenter, cyclopoginova ?i arefam, Dr embriolog ia spus la o sapt dupa înseminare sa mai faca înca un Pregnyl apoi la o sapt dupa sa faca beta hcg. Întrebarea este daca a mai facut cineva inseminare cu protocol de genul asta, sa faca dupa inseminare înca un pregnyl dupa 8 zile. Va mul?umesc tuturor. Eu banuiesc ca i-a dat inca un pregnyl pentru a ajuta la implantare, am citit ceva la un moment dat ca injectia de declansare ajuta in acest sens. Spune-ne despre tine cum mai esti? |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/28/2019 Mesaje: 261
| Mihaela14, felicitari pt sarcina! Ma bucur ca ai aflat de ziua mea (13 ianuarie). La anul când ma sarbatoresc o sa ii zic si bebelusului tau "la multi ani" |
|

Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| Irina31313 wrote:Mihaela14, felicitari pt sarcina! Ma bucur ca ai aflat de ziua mea (13 ianuarie). La anul când ma sarbatoresc o sa ii zic si bebelusului tau "la multi ani"
Hehe, eu sunt pe 13 august. Cine zicea ca 13 nu este norocos? Pe 13 m-am nascut, pe 13am fost ceruta de sotie si nunta am avut-o tot in data de 13, sotul este nascut tot pe 13 |
|
|