Clubul aspirantelor - 77
Subiectul anterior · Subiectul urmator
momof2
Scris: Tuesday, January 21, 2020 11:19 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/25/2019
IoanaOlo wrote:

DxC nu am nimic de pierdut, eventual o noua dezamagire. Poate poate îmi fac curaj. Te îmbra?i?ez

Nu poti compara mere cu pere, am facut greseala sa repet testul de sarcina in decembrie la 2 zile cu altul, primul era barza ultrasensibil banda, celalalt tot barza ultrasensibil dar caseta. Nu arata mai intens, am stat cu panica pana am ajuns la bhcg +48h pana am repetat. In afara de asta, inclusiv concentratia din urina poate varia... du-te si fa analiza de sange si progesteronul. Asa impusti 2 iepuri deodata.
Dxc
Scris: Tuesday, January 21, 2020 12:10 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/17/2018
IoanaOlo wrote:

DxC nu am nimic de pierdut, eventual o noua dezamagire. Poate poate îmi fac curaj. Te îmbra?i?ez
aia da cu dezamagirea stiu cum e, dar daca e sa fie acolo poate are nevoie de ajutor, ceva progesteron ...Nu stiu zic si eubSimplyLove
Dxc
Scris: Tuesday, January 21, 2020 1:21 PM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2018
IoanaIoanaC wrote:

Si eu cred in embrionasul tau si iti trimit ganduri pline de lipici sa stea el acolo frumos! Stiu ca v-ati obisnuit cu mine nebunatica si glumeata, dar recunosc ca "doi" m-a cam daramat. Dar imi revin! Hilar
Te inteleg, crede-ma dar trebuie sa gasim puterea sa gandim pozitiv ! O sa fie bineDistanceKiss
IoanaIoanaC
Scris: Tuesday, January 21, 2020 2:49 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/30/2019
Dxc wrote:
Te inteleg, crede-ma dar trebuie sa gasim puterea sa gandim pozitiv ! O sa fie bineDistanceKiss

Dap, "lucrurile bune, vin daca le-astepti" Multumesc!Cheek Kiss
Buzbuchi
Scris: Tuesday, January 21, 2020 7:02 PM
Nivel

Inregistrat: 12/28/2019
Va multumesc, fetelor, si va imbratisez pe toate!grup
Criss90
Scris: Tuesday, January 21, 2020 8:09 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 10/16/2019
Buna seara tuturor! Vreau sa va scriu de TSH, cand am aflat ca sunt insarcinata si am facut imediat analizele recomandate de doctor, mi-a iesit TSH 10!! M-am panicat f rau, nu ma stiam cu probleme la tiroida, am ajuns imediat la medicul endocrinolog, a confirmat valoarea tshului deoarece a gasit ca am tiroida mica si aproape atrofiata dar m-a linistit zicand ca inca este la inceput sarcina si cu tratament va fi ok, am luat euthyrox si inca iau, si la urmatoarele analize la o luna distanta mi-a iesit 2.36. Sarcina este ok, acum am terminat primul trimestru si e totul ok. Vreau doar sa va zic sa nu va speriati de tsh deoarece chiar si in stadiul in care am descoperit eu valoarea ff mare (eram deja insarcinata), s-a rezolvat cu tratament.
Loryn
Scris: Tuesday, January 21, 2020 10:59 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/21/2020
pupici Buna seara fetelor,am apelat si eu pt FIV,la o clinica din Cernau?i,doar ca la ei transferul de embrioni nu are loc decat dupa o luna dupa ce i?i pregatesc endometrul adica la urmatorul ciclu ,este o tehnica mai nou aparuta?
IoanaIoanaC
Scris: Wednesday, January 22, 2020 8:33 AM
Nivel

Inregistrat: 8/30/2019
Loryn wrote:
pupici Buna seara fetelor,am apelat si eu pt FIV,la o clinica din Cernau?i,doar ca la ei transferul de embrioni nu are loc decat dupa o luna dupa ce i?i pregatesc endometrul adica la urmatorul ciclu ,este o tehnica mai nou aparuta?

Buna si bun venit! Nu, nu este o tehnica noua, ba mai mult unele studii arata o rata de success mai mare pentru embrioni transferati asa, cand se mai curata hormonii de stimulare din corp.
Success!
Maria.mmh
Scris: Wednesday, January 22, 2020 10:45 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
Luna trecuta pe vremea asta, imi era teama sa-mi dau jos sutienul ca muream de durere de sani. Luna asta conform TB sunt in ziua 9DPO si nimic. Eu imi vreau durerea de sani inapoi, ca mi se pare dubios fara Lol
carlita
Scris: Wednesday, January 22, 2020 10:57 AM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Loryn wrote:

Bun venit! In ce faza esti? La Medpark ai apelat?
E bine ca nu te grabesc cu ET daca li se pare ca ceva ar trebui imbunatatit. Unii fac transferul sa incheie rapid procedura si sa-ti ia banii. Personal, ma tem de efectele unei hiperstimulari .... sa mai ai si un embrion transferat ....
carlita
Scris: Wednesday, January 22, 2020 10:59 AM
Nivel

Maria.mmh wrote:
Luna trecuta pe vremea asta, imi era teama sa-mi dau jos sutienul ca muream de durere de sani. Luna asta conform TB sunt in ziua 9DPO si nimic. Eu imi vreau durerea de sani inapoi, ca mi se pare dubios fara Lol

N-am apucat sa-ti scriu, dar e interesanta scaderea aia din 7dpo! Buddy1 Poate e de bun augur "nedurerea" asta! newclap
carlita
Scris: Wednesday, January 22, 2020 11:06 AM
Nivel

Dxc, cum te simti? Ceilalti 2 embrionasi nu s-au mai dezvoltat?
Ioana, cum stai cu intepatul? Si-a mai exersat sotul abilitatile?
Rog sa-mi spuneti daca tratamentul de stimulare (Menopur si ce se mai da de obicei) se gaseste in orice farmacie, daca trebuie pastrat la frigider si daca ati facut un cost total/tratament. computerlove
Maria.mmh
Scris: Wednesday, January 22, 2020 11:10 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
carlita wrote:

N-am apucat sa-ti scriu, dar e interesanta scaderea aia din 7dpo! Buddy1 Poate e de bun augur "nedurerea" asta! newclap

Parca e prea de tot. Nu mai am din ce sa imi fac filme in cap hohot
Se pare ca si tu stai bine cu temperatura din ce vad in grafic. Esti putin mai inaintea mea ras
carlita
Scris: Wednesday, January 22, 2020 11:15 AM
Nivel

Maria.mmh wrote:

Parca e prea de tot. Nu mai am din ce sa imi fac filme in cap hohot
Se pare ca si tu stai bine cu temperatura din ce vad in grafic. Esti putin mai inaintea mea ras

Lol Lol Lol Lasa ca gasesti tu alt motiv de scenarii ,.....
Eu astept z1, deja am spotting ...
Miha1989
Scris: Wednesday, January 22, 2020 11:22 AM
Nivel

Inregistrat: 7/17/2019
IoanaOlo cum esti, ceva vesti?

Fetelor legat de temperatura bazala eu de cand o iau am cam 2 luni, eu mai putin de 36.8 nu o am...acum nu stiu cum este la ovulatie ca luna trecuta am ratat pt ca am fost racita, dar in general dupa ovulatie este undeva intre 36.9-37.2 iar inainte am 36.8-36.9...stiu ca este devreme pt interpretat ca trebuie sa ai minim 3 luni sa poti face comparatie dar cand ma uit la graficele voastre nu seaman deloc cu al meu hohot , eu le inregistrez in aplicatia mea ca imi este mai usor si ca am istoricul acolo ras
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.