|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Marga, cum mai esti? cum merge sarcina? Ai avut morfologia?
Momof, felicitari pentru beta3 sarcina usoara si la termen!
Fetelor, anul trecut am spart gheata cu primul test pozitiv! Doamne ajuta luna asta sa simtiti cat mai multe bucuria pe care am simtit-o eu atunci! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/29/2016 Mesaje: 102
| alina89 wrote:Marga, cum mai esti? cum merge sarcina? Ai avut morfologia? Momof, felicitari pentru beta3 sarcina usoara si la termen! Fetelor, anul trecut am spart gheata cu primul test pozitiv! Doamne ajuta luna asta sa simtiti cat mai multe bucuria pe care am simtit-o eu atunci!
Pana acuma sarcina evolueaza bine, doar ca am dureri de burta zilnic dar medicii zic ca sunt normale. Morfologia de trim 1 am avut-o pe 23 dec. ?i am primit cel mai frumos cadou de Craciun ca vom avea fetita tot timpul ne am dorit fata mai ales so?ul.
|
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/2/2020 Mesaje: 1
| Buna mamici si viitoare mamici! Citesc de cateva saptamani postarile vechi si ma bucur ca am gasit unul mai actual Eu sunt incepatoare sa zic asa,abia luna trecuta am hotarat ca vrem un bebe.
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/28/2019 Mesaje: 797
| Cossmina1 wrote:Buna mamici si viitoare mamici! Citesc de cateva saptamani postarile vechi si ma bucur ca am gasit unul mai actual Eu sunt incepatoare sa zic asa,abia luna trecuta am hotarat ca vrem un bebe.
Buna!! Sper ca asteptarea sa fie una scurta! |
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Cossmina1 wrote:Buna mamici si viitoare mamici! Citesc de cateva saptamani postarile vechi si ma bucur ca am gasit unul mai actual Eu sunt incepatoare sa zic asa,abia luna trecuta am hotarat ca vrem un bebe.
Buna!!! Sedere cat mai scurta iti doresc! |
|
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| momof2 wrote: bhcg 3 5933 22 dpo! procent de dublare la 2 zile normal (102%). Sunt tare bucuroasa! Si eu tot ovule Arefam folosesc. Ovulele se absprb mult mai bine decat suplimentele orale.
Ma bucur mult mult pentru tine momof2. sper sa se ia ?i la noi Eu am întrat mai rar, nici graficul nu l am mai ?inut bine, am avut 2 saptamâni razna, am tot uitat de acidul folic ?i temperatura am luat o aiurea pana acum. De luni sper sa mi întru în ritm,. |
|
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
Cosmina bine ai venit si bafta sa ramai repede!! |
|
| Maria.mmh wrote:Ma bucur mult mult pentru tine momof2. sper sa se ia ?i la noi Eu am întrat mai rar, nici graficul nu l am mai ?inut bine, am avut 2 saptamâni razna, am tot uitat de acidul folic ?i temperatura am luat o aiurea pana acum. De luni sper sa mi întru în ritm,. Stai linistita ca nu esti singura Si eu am luat temperatura doar in preajma ovulatiei si nu la aceeasi ora. Cel putin stiu ziua ovulatiei si stiu pe cand ar trebui sa nu mai vina menstruatia Sper sa avem un an cu multe teste pozitive! |
|
| Buna fetelor!! Eu declar ziua 1 . Asta e, din pacate! Am momente cand simt ca o sa o iau razna... dar mergem inainte. Va pup! O zi frumoasa va doresc! |
|
| Sisi2 wrote:Buna fetelor!! Eu declar ziua 1 . Asta e, din pacate! Am momente cand simt ca o sa o iau razna... dar mergem inainte. Va pup! O zi frumoasa va doresc! Imi pare rau Sisi Capul sus si de la capat. |
|
Inregistrat: 1/5/2020 Mesaje: 11
| Buna, ma alatur acestui grup de aspirante cu multa speranta In asteptarea unui copilas. Am 31 ani si o sarcina gemelara oprita in evolutie la 8, respectiv 10 saptamani. Am facut avort medicamentos nereusit, apoi chiuretaj pe 9.11.2019. Ce a fost ciudat la sarcina a fost valoare toxoplasmei IGG, a fost echivoc, iar acum repetata analiza in decembrie a iesit pozitiv. Medicul curant spune ca e posibil sa fi avut toxoplasmoza fix inainte de implantare. Mi-am facut analizele de trombofilie si mi-a reiesit ca sunt posesoarea genei PAI-1 4G/5G heterozigot. I-am trimis mail dnei dr Uscatescu si mi-am facut programare si la un medic hematolog din Iasi. Banuiesc ca voi primi aspenter, sa vedem. Momentan am 2 menstruatii dupa chiuretaj, sunt mai anormale din punct de vedere al culorii si cantitatii. Dupa controlul de luna aceasta la ginecolog, voi incepe sa “lucrez” pt bebe. Momentan iau acid folic, omega 3 si profecund ino ( inozitol). Voi incepe sa fac si teste de ovulatie; sarcina anterioara a aparut dupa 7luni, am cateva emotii. Primesc orice fel de sfaturi si informatii. Multumesc si sa fie cat mai multe rezultate pozitive! |
|
Inregistrat: 12/28/2019 Mesaje: 797
| Sisi88 wrote:Buna, ma alatur acestui grup de aspirante cu multa speranta In asteptarea unui copilas. Am 31 ani si o sarcina gemelara oprita in evolutie la 8, respectiv 10 saptamani. Am facut avort medicamentos nereusit, apoi chiuretaj pe 9.11.2019. Ce a fost ciudat la sarcina a fost valoare toxoplasmei IGG, a fost echivoc, iar acum repetata analiza in decembrie a iesit pozitiv. Medicul curant spune ca e posibil sa fi avut toxoplasmoza fix inainte de implantare. Mi-am facut analizele de trombofilie si mi-a reiesit ca sunt posesoarea genei PAI-1 4G/5G heterozigot. I-am trimis mail dnei dr Uscatescu si mi-am facut programare si la un medic hematolog din Iasi. Banuiesc ca voi primi aspenter, sa vedem. Momentan am 2 menstruatii dupa chiuretaj, sunt mai anormale din punct de vedere al culorii si cantitatii. Dupa controlul de luna aceasta la ginecolog, voi incepe sa “lucrez” pt bebe. Momentan iau acid folic, omega 3 si profecund ino ( inozitol). Voi incepe sa fac si teste de ovulatie; sarcina anterioara a aparut dupa 7luni, am cateva emotii. Primesc orice fel de sfaturi si informatii. Multumesc si sa fie cat mai multe rezultate pozitive! Sa vina berzele noastre cat mai repede! Sanatate multa |
|
| Sisi88 wrote:Buna, ma alatur acestui grup de aspirante cu multa speranta In asteptarea unui copilas. Am 31 ani si o sarcina gemelara oprita in evolutie la 8, respectiv 10 saptamani. Am facut avort medicamentos nereusit, apoi chiuretaj pe 9.11.2019. Ce a fost ciudat la sarcina a fost valoare toxoplasmei IGG, a fost echivoc, iar acum repetata analiza in decembrie a iesit pozitiv. Medicul curant spune ca e posibil sa fi avut toxoplasmoza fix inainte de implantare. Mi-am facut analizele de trombofilie si mi-a reiesit ca sunt posesoarea genei PAI-1 4G/5G heterozigot. I-am trimis mail dnei dr Uscatescu si mi-am facut programare si la un medic hematolog din Iasi. Banuiesc ca voi primi aspenter, sa vedem. Momentan am 2 menstruatii dupa chiuretaj, sunt mai anormale din punct de vedere al culorii si cantitatii. Dupa controlul de luna aceasta la ginecolog, voi incepe sa “lucrez” pt bebe. Momentan iau acid folic, omega 3 si profecund ino ( inozitol). Voi incepe sa fac si teste de ovulatie; sarcina anterioara a aparut dupa 7luni, am cateva emotii. Primesc orice fel de sfaturi si informatii. Multumesc si sa fie cat mai multe rezultate pozitive! Buna Sisi88 si bine ai venit ! In primul rand imi pare rau pentru pierderea suferita, este crunt! Cand a iesit echivoc rezultatul la toxoplasma igg, igm nu era pozitiv?
|
|
Inregistrat: 1/5/2020 Mesaje: 11
| Buna, toxoplasma IGM a avut rezultat negativ si in sarcina si in decembrie, dupa chiuretaj. |
|
| Mihaela14 wrote:Imi pare rau Sisi Capul sus si de la capat.
Trebuie! Multumesc! |
|
|