Clubul aspirantelor - 77
Subiectul anterior · Subiectul urmator
alina89
Scris: Saturday, January 4, 2020 6:45 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/21/2017
Marga, cum mai esti? hearts cum merge sarcina? Ai avut morfologia?

Momof, felicitari pentru beta3 Bravoo sarcina usoara si la termen!

Fetelor, anul trecut am spart gheata cu primul test pozitiv! Doamne ajuta luna asta sa simtiti cat mai multe bucuria pe care am simtit-o eu atunci!
Marga22
Scris: Saturday, January 4, 2020 8:57 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/29/2016
alina89 wrote:
Marga, cum mai esti? hearts cum merge sarcina? Ai avut morfologia?

Momof, felicitari pentru beta3 Bravoo sarcina usoara si la termen!

Fetelor, anul trecut am spart gheata cu primul test pozitiv! Doamne ajuta luna asta sa simtiti cat mai multe bucuria pe care am simtit-o eu atunci!

Pana acuma sarcina evolueaza bine, doar ca am dureri de burta zilnic dar medicii zic ca sunt normale.
Morfologia de trim 1 am avut-o pe 23 dec. ?i am primit cel mai frumos cadou de Craciun ca vom avea fetita hearts tot timpul ne am dorit fata mai ales so?ul.

Cossmina1
Scris: Saturday, January 4, 2020 9:06 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/2/2020
Buna mamici si viitoare mamici!
Citesc de cateva saptamani postarile vechi si ma bucur ca am gasit unul mai actual
Eu sunt incepatoare sa zic asa,abia luna trecuta am hotarat ca vrem un bebe.

Buzbuchi
Scris: Saturday, January 4, 2020 10:35 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/28/2019
Cossmina1 wrote:
Citesc de cateva saptamani postarile vechi si ma bucur ca am gasit unul mai actual

Buna!! Sper ca asteptarea sa fie una scurta!Buddy1
Sisi2
Scris: Sunday, January 5, 2020 2:41 AM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2019
Cossmina1 wrote:

Buna!!! Sedere cat mai scurta iti doresc!Cheek Kiss
Maria.mmh
Scris: Sunday, January 5, 2020 10:43 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
momof2 wrote:

bhcg 3 5933 22 dpo! procent de dublare la 2 zile normal (102%). Sunt tare bucuroasa!
Si eu tot ovule Arefam folosesc. Ovulele se absprb mult mai bine decat suplimentele orale.

Ma bucur mult mult pentru tine momof2. newclap sper sa se ia ?i la noi Lol
Eu am întrat mai rar, nici graficul nu l am mai ?inut bine, am avut 2 saptamâni razna, am tot uitat de acidul folic ?i temperatura am luat o aiurea pana acum. De luni sper sa mi întru în ritm,.
Mihaela14
Scris: Sunday, January 5, 2020 10:52 AM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
Cossmina1 wrote:

Cosmina bine ai venit si bafta sa ramai repede!!grup
Mihaela14
Scris: Sunday, January 5, 2020 10:56 AM
Nivel

Maria.mmh wrote:

Ma bucur mult mult pentru tine momof2. newclap sper sa se ia ?i la noi Lol
Eu am întrat mai rar, nici graficul nu l am mai ?inut bine, am avut 2 saptamâni razna, am tot uitat de acidul folic ?i temperatura am luat o aiurea pana acum. De luni sper sa mi întru în ritm,.

Stai linistita ca nu esti singura ras
Si eu am luat temperatura doar in preajma ovulatiei si nu la aceeasi ora. Cel putin stiu ziua ovulatiei si stiu pe cand ar trebui sa nu mai vina menstruatia Lol
Sper sa avem un an cu multe teste pozitive!hearts
Sisi2
Scris: Sunday, January 5, 2020 12:00 PM
Nivel

Buna fetelor!! Eu declar ziua 1pale . Asta e, din pacate! Am momente cand simt ca o sa o iau razna...Cray dar mergem inainte. Va pup! O zi frumoasa va doresc!
Mihaela14
Scris: Sunday, January 5, 2020 12:59 PM
Nivel

Sisi2 wrote:
Buna fetelor!! Eu declar ziua 1pale . Asta e, din pacate! Am momente cand simt ca o sa o iau razna...Cray dar mergem inainte. Va pup! O zi frumoasa va doresc!

Imi pare rau Sisipale Capul sus si de la capat. Cheek Kiss
Sisi88
Scris: Sunday, January 5, 2020 2:42 PM
Nivel

Inregistrat: 1/5/2020
Buna, ma alatur acestui grup de aspirante cu multa speranta In asteptarea unui copilas. Am 31 ani si o sarcina gemelara oprita in evolutie la 8, respectiv 10 saptamani. Am facut avort medicamentos nereusit, apoi chiuretaj pe 9.11.2019. Ce a fost ciudat la sarcina a fost valoare toxoplasmei IGG, a fost echivoc, iar acum repetata analiza in decembrie a iesit pozitiv. Medicul curant spune ca e posibil sa fi avut toxoplasmoza fix inainte de implantare.
Mi-am facut analizele de trombofilie si mi-a reiesit ca sunt posesoarea genei PAI-1 4G/5G heterozigot. I-am trimis mail dnei dr Uscatescu si mi-am facut programare si la un medic hematolog din Iasi. Banuiesc ca voi primi aspenter, sa vedem.
Momentan am 2 menstruatii dupa chiuretaj, sunt mai anormale din punct de vedere al culorii si cantitatii. Dupa controlul de luna aceasta la ginecolog, voi incepe sa “lucrez” pt bebe.
Momentan iau acid folic, omega 3 si profecund ino ( inozitol).
Voi incepe sa fac si teste de ovulatie; sarcina anterioara a aparut dupa 7luni, am cateva emotii.
Primesc orice fel de sfaturi si informatii. Multumesc si sa fie cat mai multe rezultate pozitive!
Buzbuchi
Scris: Sunday, January 5, 2020 3:35 PM
Nivel

Inregistrat: 12/28/2019
Sisi88 wrote:
Buna, ma alatur acestui grup de aspirante cu multa speranta In asteptarea unui copilas. Am 31 ani si o sarcina gemelara oprita in evolutie la 8, respectiv 10 saptamani. Am facut avort medicamentos nereusit, apoi chiuretaj pe 9.11.2019. Ce a fost ciudat la sarcina a fost valoare toxoplasmei IGG, a fost echivoc, iar acum repetata analiza in decembrie a iesit pozitiv. Medicul curant spune ca e posibil sa fi avut toxoplasmoza fix inainte de implantare.
Mi-am facut analizele de trombofilie si mi-a reiesit ca sunt posesoarea genei PAI-1 4G/5G heterozigot. I-am trimis mail dnei dr Uscatescu si mi-am facut programare si la un medic hematolog din Iasi. Banuiesc ca voi primi aspenter, sa vedem.
Momentan am 2 menstruatii dupa chiuretaj, sunt mai anormale din punct de vedere al culorii si cantitatii. Dupa controlul de luna aceasta la ginecolog, voi incepe sa “lucrez” pt bebe.
Voi incepe sa fac si teste de ovulatie; sarcina anterioara a aparut dupa 7luni, am cateva emotii.
Primesc orice fel de sfaturi si informatii. Multumesc si sa fie cat mai multe rezultate pozitive!

Sa vina berzele noastre cat mai repede! Sanatate multagrup
Mihaela14
Scris: Sunday, January 5, 2020 6:24 PM
Nivel

Sisi88 wrote:

Buna Sisi88 si bine ai venit !
In primul rand imi pare rau pentru pierderea suferita, este crunt!
Cand a iesit echivoc rezultatul la toxoplasma igg, igm nu era pozitiv?
Sisi88
Scris: Sunday, January 5, 2020 6:31 PM
Nivel

Inregistrat: 1/5/2020
Buna, toxoplasma IGM a avut rezultat negativ si in sarcina si in decembrie, dupa chiuretaj.
Sisi2
Scris: Sunday, January 5, 2020 6:33 PM
Nivel

Mihaela14 wrote:

Imi pare rau Sisipale Capul sus si de la capat. Cheek Kiss

Trebuie! Multumesc!Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.