|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 12/4/2019 Mesaje: 4
| Buna fetelor. Sunt Elena, 27 ani ?i încercam cu so?ul de mai mult de jumatate de an sa avem un copila? ?i nu ne reu?e?te. Am SOP. Cine din voi mai are probleme cu foliculii care nu plesnesc? Am un chist folicular ?i nu crapa, mi-a dat orgametril medicul ca sa rezolvam problema, dar sunt rezervata ?i a? vrea sa ?tiu cine se mai confrunta cu a?a ceva ((( |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| Mi-a picat cerul in cap! O prietena tare buna de a mea e insarcinata cu al doilea copil si vrea sa faca avort! Ce fel de lume e asta? Cum sa ii fiu alaturi? Stiu, e corpul ei, viata ei, alegerea ei, ar trebui sa o sprijin si sa-i fiu alaturi... dar cum? Cand eu stiu prin ce trec sa obtin o sarcina? |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2019 Mesaje: 2375
| IoanaIoanaC wrote: Mi-a picat cerul in cap! O prietena tare buna de a mea e insarcinata cu al doilea copil si vrea sa faca avort! Ce fel de lume e asta? Cum sa ii fiu alaturi? Stiu, e corpul ei, viata ei, alegerea ei, ar trebui sa o sprijin si sa-i fiu alaturi... dar cum? Cand eu stiu prin ce trec sa obtin o sarcina?
Te inteleg perfect..totul pare nedrept. Am avut cazuri de prietene f bune care au ramas insarcinate desi nu isi doreau un copil. Preferam sa stau departe, stiau de problema mea. In perioada aceea aveam o problema cu tot ce insemna femei insarcinate, copii, haine de copii, etc. Mi-a luat ceva sa lupt cu psihicul meu sa imi revin, acum sunt mult mai ok. E frustrant, stiu...dar cum ai spus si tu, e alegerea ei.. |

| Am trecut de faza in care ma apuca plansul de cate ori auzeam de o prietena/ruda/cunostinta insarcinata. Am fost acolo, am acceptat situatia. Dar de data asta chiar e diferit. Tin mult la ea, e o persoana extraordinara. Vrea sa faca avort din motive care mie mi se par o tampenie (de fapt orice motiv ar fi invocat tot o tampenie mi s-ar fi parut daca e sa fiu sincera cu mine) Nu sunt deranajta de faptul ca e insarcinata, ci de faptul ca se gandeste la avort... Si mi-a spus cu groaza care e situatia, ca stia prin ce trec si se simtea vinovata. Am incercat sa ii spun ca e alegerea ei si ca nu are de ce sa se simta vinovata fata de mine. Dar ma cunoaste, sunt convinsa ca m-a tradat vocea....
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/15/2019 Mesaje: 208
| IoanaIoanaC wrote: Mi-a picat cerul in cap! O prietena tare buna de a mea e insarcinata cu al doilea copil si vrea sa faca avort! Ce fel de lume e asta? Cum sa ii fiu alaturi? Stiu, e corpul ei, viata ei, alegerea ei, ar trebui sa o sprijin si sa-i fiu alaturi... dar cum? Cand eu stiu prin ce trec sa obtin o sarcina?
Avand in vedere situatia in care esti, dupa parerea mea ar fi egoism din partea ei sa iti ceara sa ii fii alaturi. Eu as zice ceva de genul: ok suntem prietene, nu ma pronunt cu privire la alegerile tale dar sanatatea mea psihica e mai importanta asa ca prefer sa stau deoparte in aceasta situatie.
PS: O situatie de ras - plans: o prietena de-a mea vroia sa isi faca albire la partile intime (in conditiile in care nu avea vreo problema) si nici sa stau in cap nu am putut sa o inteleg de ce s-ar supune la asa ceva cand sanatatea fizca a partilor respective e mult mai importanta ca aspectul perfect. Am refuzat sa dezbat subiectul.La faza asta recunosc sunt batuta in cap si s-a prins si ea ca nu are cu cine. |

| Raza wrote:
Avand in vedere situatia in care esti, dupa parerea mea ar fi egoism din partea ei sa iti ceara sa ii fii alaturi. Eu as zice ceva de genul: ok suntem prietene, nu ma pronunt cu privire la alegerile tale dar sanatatea mea psihica e mai importanta asa ca prefer sa stau deoparte in aceasta situatie.
PS: O situatie de ras - plans: o prietena de-a mea vroia sa isi faca albire la partile intime (in conditiile in care nu avea vreo problema) si nici sa stau in cap nu am putut sa o inteleg de ce s-ar supune la asa ceva cand sanatatea fizca a partilor respective e mult mai importanta ca aspectul perfect. Am refuzat sa dezbat subiectul.La faza asta recunosc sunt batuta in cap si s-a prins si ea ca nu are cu cine.
Nu mi-a cerut sa-i fiu alaturi, dar asa simt ca ar trebui, mi-e prietena si chair daca sutn 500km intre noi vorbim zilnic la telefon aproape. Cand ma duc in Buc la ea stau, etc Am o oarecare datorie morala sa o sprijin in alegerea ei, dar nu stiu de unde o sa gasesc puterea.
PS: nici nu stiam ca se poate face "albire". Ma depaseste, i have to google it dar da, imi imaginez ca e de rasu'-plansu' |
Inregistrat: 8/17/2017 Mesaje: 2104
| Aleahim wrote:Fetelor oficial luna asta s-a incheiat pt mine.Test ultrasensibil negativ. Momentan o sa iau o pauza de la mers la doctor ca deja mi s-a urat. O sa vedem de la anu incotro ne indreptam Imi pare rau Si eu sunt de parere ca o pauza e binevenita si de la anul sa o iei de la capat cu forte proaspete! |
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Aleahim, recunosc ca si eu am sperat pt tine luna asta, dar trebuie sa judecam la rece ca e posibil sa nu fi fost suficient de calitativ ovulul si de asta nu a functionat luna asta, dar cred ca vei ovula si luna viitoare, ovarele fiind inca stimulate si te sustin cu luna asta de relaxare, poate doar ar fi bine sa iei ceva sa mai ajuti calitatea, gen Q10 sau inositol ...
Fetelor, m-ati facut curioasa si pe mine cu albirea asta ... |

Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Mersi fetelor pt gandurile bune! Carlita iau inogest, care contine mio inositol. |
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Aleahim wrote:Mersi fetelor pt gandurile bune! Carlita iau inogest, care contine mio inositol. Perfect atunci! |
Inregistrat: 12/2/2019 Mesaje: 7
| Astazi mi-am facut un test si a iesit a 2 a linie f slab vizibila....imediat am mers sa fac si un beta hcg....parca nu as crede sa fie chiar din prima încercare Bella.1 attached the following image(s):

|

Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Bella.1 wrote:Astazi mi-am facut un test si a iesit a 2 a linie f slab vizibila....imediat am mers sa fac si un beta hcg....parca nu as crede sa fie chiar din prima încercare Bella.1 felicitari!! Testul este pozitiv. Ai primit si rezultatul la beta sau numai maine il primesti? |
|
Inregistrat: 12/2/2019 Mesaje: 7
| |
|

Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Aleahim wrote:Fetelor oficial luna asta s-a incheiat pt mine.Test ultrasensibil negativ. Momentan o sa iau o pauza de la mers la doctor ca deja mi s-a urat. O sa vedem de la anu incotro ne indreptam Imi pare rau ca nu s-a prins. Cred ca Carlita are dreptate, ca vei ovula si ca ai sanse si ciclul acesta. Daca simti nevoia de o pauza, ia o pauza si apoi cu siguranta vei gasi putere sa mergi mai departe. |
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Bella.1 wrote:Astazi mi-am facut un test si a iesit a 2 a linie f slab vizibila....imediat am mers sa fac si un beta hcg....parca nu as crede sa fie chiar din prima încercare
Buna Bela! Se vede a doua liniuta, slab, dar se vede!! Mult succes la beta! |
|
|