Clubul aspirantelor - 76
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Creatza
Scris: Wednesday, November 6, 2019 6:08 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/6/2019
Buna fetelor ,sunt noua aici. De cateva luni incerc sa raman gravida. luni am avut ovulatie, am fost la control , Doamna Doctor a spus ca totul e bine si daca avem noroc o sa vina un posibil bebe . Din ziua cand am avut ovulatie sunt foarte umflata in burta :( si astazi pe hârtie am observat si un fel de vena de sânge. Ce ar putea însemna asta ?Cray
carlita
Scris: Wednesday, November 6, 2019 6:14 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/9/2016
Lori wrote:

Iti multumesc tare mult pentru recomandari si pentru gandurile bune, esti o scumpa, cum te preocupi tu de fiecare dintre noiDistanceKiss Cheek Kiss
Da, stiu ca 4.5 e foarte mic, si doctora mi-a dat doar vitamina E si myo sun, de asta imi fac griji. Nu mai vreau sa se repete faza de data trecuta si as vrea sa ma pregatesc cat pot pentru o eventuala sarcinaHands
Crinone gel vad ca se da numai cu reteta, dar pot sa iau utrogestan dupa ovulatie, cel putin 3x200mg. Oare pot sa iau si ce a luat Ella (cycloprogynova)? Nu cunosc medicamentele astea, pana acum nu am avut tangenta cu ele, acum ma informez...Doctora mi-a zis sa nu caut si sa nu citesc pe net nimic, ca nu-mi trebuie alt tratament...Dar totusi...la endometru asa mic nu cred ca se poate sa fie ok fara ceva tratament...
Spor la bebelit si Doamne ajuta sa se prinda!Cheek Kiss

Stai ca zic prostii: Crinone gel contine progesteron, deci, nu-l poti lua inainte de ovulatie, e ok cu utrogestan sau arefam. De Cyloprogyniva am auzit, dar nu stiu concret cum se ia, eu n-am luat ca eu nu am probl cu endometrul. Dar stiu sigur ca este un gel care se da pe interiorul coapselor care ajuta endometrul, numai ca nu-i mai stiu denumirea. Oricum, eu zic sa faci cum zice dr (+ rodii) si sa mai adaugi o eco in preajma ovulatiei sa vezi cum e endometrul. Daca nu e cat trebuie, suplimentezi progesteronul.
Eu zic ca dr se asteapta sa se regleze organismul si sa fie ok si endometrul. Dar ar trebui verificat.
Sa fie cu Doamne-ajuta! computerlove
IoanaIoanaC
Scris: Wednesday, November 6, 2019 6:47 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/30/2019
Aleahim wrote:

Am o prietena care recent a facut fiv cu Maftei dar ei i-a recomandat vut D injectabil.Din ce mi-a zis ea, e o doza mai mare si se poate face una o data la 3 luni.

Poi cam la asa ceva ma asteptam si eu. Plus ca pe grup zic fetele ca n-am cum sa cresc Vit D asa repede. Ideea e ca nu inteleg de ce nu pune el pret pe Vit D. Nici nu mai stii ce sa mai citesti si pe cine sa crezi. Acu ma umplu de draci si vezi cum creste Hilar Oricum, sa vad ce zice si Maftei, nu ma las Argue
Roser
Scris: Wednesday, November 6, 2019 8:34 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
IoanaIoanaC wrote:

Poi cam la asa ceva ma asteptam si eu. Plus ca pe grup zic fetele ca n-am cum sa cresc Vit D asa repede. Ideea e ca nu inteleg de ce nu pune el pret pe Vit D. Nici nu mai stii ce sa mai citesti si pe cine sa crezi. Acu ma umplu de draci si vezi cum creste Hilar Oricum, sa vad ce zice si Maftei, nu ma las Argue

Da, e destul de greu de crescut. Eu am luat 2500 IU lichida (uleioasa) timp de 9 luni zilnic + stat la soare si mi-a crescut de la 23 la 33. Cel mai rapid o cresti injectabil.
Irina31313
Scris: Wednesday, November 6, 2019 9:02 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/28/2019
Creatza wrote:
Buna fetelor ,sunt noua aici. De cateva luni incerc sa raman gravida. luni am avut ovulatie, am fost la control , Doamna Doctor a spus ca totul e bine si daca avem noroc o sa vina un posibil bebe . Din ziua cand am avut ovulatie sunt foarte umflata in burta :( si astazi pe hârtie am observat si un fel de vena de sânge. Ce ar putea însemna asta ?Cray

Nu te speria, s-ar putea sa fie se bine, adica sa fie sângerarea de implantare ras
Creatza
Scris: Wednesday, November 6, 2019 9:08 PM
Nivel

Irina31313 wrote:

Nu te speria, s-ar putea sa fie se bine, adica sa fie sângerarea de implantare ras

Dar nu e prea devreme ? Ovulatia mea a fost monitorizata de Doctor , azi ar fi a 3 zi Cray . Eu am citit ca sangerarea de implantare ar trebui sa apara dupa a 7zi Cray
Irina31313
Scris: Wednesday, November 6, 2019 10:17 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/28/2019
Creatza wrote:

Dar nu e prea devreme ? Ovulatia mea a fost monitorizata de Doctor , azi ar fi a 3 zi Cray . Eu am citit ca sangerarea de implantare ar trebui sa apara dupa a 7zi Cray

Da, nu am fost atenta la detaliul asta. Nu stiu ce sa zic.
maria2013
Scris: Thursday, November 7, 2019 4:24 AM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Creatza wrote:

Uneori, când se desprinde ovulul, pot exista mici sangerari. E asa zisa "ovulatie zgomotoasa".
IoanaIoanaC
Scris: Thursday, November 7, 2019 8:18 AM
Nivel

Creatza wrote:

Bun venit!
Cum a zis si Maria, poate fi de la ovulatie, desi e ciudat la 3 zile de cand ti-a zis medicul ca ovulezi, dar poate nu ai ovulat fix luni? Ci ti-a spus doar ca urmeaza sa?

IoanaIoanaC
Scris: Thursday, November 7, 2019 8:22 AM
Nivel

Roser wrote:

Da, e destul de greu de crescut. Eu am luat 2500 IU lichida (uleioasa) timp de 9 luni zilnic + stat la soare si mi-a crescut de la 23 la 33. Cel mai rapid o cresti injectabil.

Da, am auzit ca e greu de crescut.
Asa cum ma asteptam, Maftei mi-a raspuns si mi-a recomandat doza dubla fata de Bors si a zis sa asteptam pana creste si vit D, 45-60 de zile.
Nu mai stiu ce sa fac. AMbii sunt medici buni, stiu asta, dar e atat de diferita abordarea si planul de tratament. Intr-un fel nu mai am rabdare, as vrea sa incep pe CM urmator cu Bors. Pe de alta parte, am tot citit ca e importanta vit D si ma tem ca ma grabesc degeaba. NuStiu
Criss90
Scris: Thursday, November 7, 2019 9:16 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 10/16/2019
Buna fetele! Am nelamurire, am crezut ca am ovulat alaltaieri/ieri luandu-ma dupa intepaturile resimtite in partea stanga si dupa scurgerile eggy. Insa am facut azi un test de ovulatie si linia a iesit aproape la fel de intensa ca cea de control.. Astazi sunt in ziua 19, si am ciclul regulat de 28-29 zile. E posibil sa ramana intensa dungulita chiar si dupa ovulatie?
Aleahim
Scris: Thursday, November 7, 2019 9:58 AM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
IoanaIoanaC wrote:

Da, am auzit ca e greu de crescut.
Asa cum ma asteptam, Maftei mi-a raspuns si mi-a recomandat doza dubla fata de Bors si a zis sa asteptam pana creste si vit D, 45-60 de zile.
Nu mai stiu ce sa fac. AMbii sunt medici buni, stiu asta, dar e atat de diferita abordarea si planul de tratament. Intr-un fel nu mai am rabdare, as vrea sa incep pe CM urmator cu Bors. Pe de alta parte, am tot citit ca e importanta vit D si ma tem ca ma grabesc degeaba. NuStiu

Ioana gandeste-te bine!!!
Mai bine iei lucrurile pe rand, desi e grea asteptarea.Tu iti doresti reusita nu sa faci cat mai repede.Uite, pr mea avea 26 parca vit D si i-a recomandat sa o mai creasca.
Stiu ca esti din cj, sau de pe langa cj.Hai daca vrei sambata la intalnire, mai schimbi opinii cu fete care au facut deja fiv.
Creatza
Scris: Thursday, November 7, 2019 11:01 AM
Nivel

IoanaIoanaC wrote:

Bun venit!
Cum a zis si Maria, poate fi de la ovulatie, desi e ciudat la 3 zile de cand ti-a zis medicul ca ovulezi, dar poate nu ai ovulat fix luni? Ci ti-a spus doar ca urmeaza sa?

Luni am ovulat, am fost la sânge luni si marti dimineata la control. Si doctorita a spus ca ieri a avut loc ovulatia si ca totul e bine. Sa astept 2 saptamâni sa-mi fac testul de sarcina . Dar parca nu mai trec astea 2 saptamani uff , brusc s-au lungit zilele la mine Boredom . Am zis ca nici nu mai citesc pe internet ca o sa o iau razna astea 2 saptamâni . De ieri nu am mai avut nici un pic de sange , doar firisorul acela de sange a fost .
IoanaIoanaC
Scris: Thursday, November 7, 2019 11:14 AM
Nivel

Aleahim wrote:

Ioana gandeste-te bine!!!
Mai bine iei lucrurile pe rand, desi e grea asteptarea.Tu iti doresti reusita nu sa faci cat mai repede.Uite, pr mea avea 26 parca vit D si i-a recomandat sa o mai creasca.
Stiu ca esti din cj, sau de pe langa cj.Hai daca vrei sambata la intalnire, mai schimbi opinii cu fete care au facut deja fiv.

Mergi? Voiam sa vin, dar tocmai am aflat de un deces in familie, deci s-ar putea sa fiu la inmormantare.
Tot citesc ce si cum. Nu am decis inca ce sa fac. Dar vorba unei prietene, nu am de pierdut decat bani daca incerc. Ma tenteaza sa incerc chiar si la valoarea asta pentru ca tocmai am facut histero, si stiu ca e recomandat dupa histero sa si incerci. Sunt constienta ca ar putea fi o dezamagire, dar pe de alta parte la AMH-ul meu, nu am timp de asteptat. Si cum am fost pentru altii lupul moralist o sa incerc sa ma conving si pe mine ca nu exista decizii proaste in ceea ce facem noi, orice decizie e un pas inainte. Plus ca orice stimulare/transfer pregateste corpul si urmatoarea are sanse mai mari.

Ma imbat deseara impreuna cu al meu si decidem ce facem. Daca iese prost, dam vina pe betie hainoroc
Aleahim
Scris: Thursday, November 7, 2019 11:46 AM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
IoanaIoanaC wrote:

Mergi? Voiam sa vin, dar tocmai am aflat de un deces in familie, deci s-ar putea sa fiu la inmormantare.
Tot citesc ce si cum. Nu am decis inca ce sa fac. Dar vorba unei prietene, nu am de pierdut decat bani daca incerc. Ma tenteaza sa incerc chiar si la valoarea asta pentru ca tocmai am facut histero, si stiu ca e recomandat dupa histero sa si incerci. Sunt constienta ca ar putea fi o dezamagire, dar pe de alta parte la AMH-ul meu, nu am timp de asteptat. Si cum am fost pentru altii lupul moralist o sa incerc sa ma conving si pe mine ca nu exista decizii proaste in ceea ce facem noi, orice decizie e un pas inainte. Plus ca orice stimulare/transfer pregateste corpul si urmatoarea are sanse mai mari.

Ma imbat deseara impreuna cu al meu si decidem ce facem. Daca iese prost, dam vina pe betie hainoroc

Da, da. Merg
Eu zic sa nu o iei asa, ca pierzi doar bani.Sa treci prin emotiile unui fiv nu e piece of cake si sa ajungi la final fara rezultat, cred ca e destul de nasol.
Tu trebuie sa iti maximizezi toate sansele, ca nu joci la ruleta.Si sa pierzi vreo 4000 de euro nu e de ici de colo.Ca apoi tre da faci iar rost de inca atatia, pentru alt fiv.
Io zic sa luati decizia inainte si apoi sa sarbatoriti cu o betiehainoroc
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.