Clubul aspirantelor - 76
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Miha1989
Scris: Wednesday, November 6, 2019 9:11 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/17/2019
BeatriceAndreea wrote:

Sincer,nu stiu,nu am menstruatia regulata :(

Daca ti-a aparut atat de repede....sanse mari, cat timp ai de la ultima menstra?
BeatriceAndreea
Scris: Wednesday, November 6, 2019 9:16 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/19/2019
Miha1989 wrote:

Daca ti-a aparut atat de repede....sanse mari, cat timp ai de la ultima menstra?

Sunt in ziua 35 acum
Miha1989
Scris: Wednesday, November 6, 2019 9:31 AM
Nivel

Inregistrat: 7/17/2019
BeatriceAndreea wrote:

Sunt in ziua 35 acum

Da ca zi este ok, poate at fi trebuit sa iti apara linia mai intens insa este posibil sa fi avut ovulatia mai tarziu, sfatul meu este sa repeti testul si incearca o alta marca, si vz atunci cum apare...
Mihaela14
Scris: Wednesday, November 6, 2019 9:35 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/1/2018
BeatriceAndreea wrote:

Da,poza e facuta la 5 minute si linia se vedea dupa 2 minute

Daca poti du-te dozeaza beta hcg, e cel mai sigur. Apoi te felicitam :) computerlove
BeatriceAndreea
Scris: Wednesday, November 6, 2019 9:40 AM
Nivel

Mihaela14 wrote:

Daca poti du-te dozeaza beta hcg, e cel mai sigur. Apoi te felicitam :) computerlove

O sa ma duc acum sa fac si va anunt de rezultat Love
Dxc
Scris: Wednesday, November 6, 2019 9:57 AM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2018
BeatriceAndreea wrote:

bafta!!!! Cel mai sigur cu beta! Asteptam vesti bunecoeur
Criss90
Scris: Wednesday, November 6, 2019 10:05 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 10/16/2019
BeatriceAndreea wrote:

Iti tin pumnii! Sa fie bebe!yes .
Eu sunt in ziua 18 azi...am prestat la 2 zile incepand cu ziua 6 nu cumva sa ratam ziua norocoasa! Dar de abia alaltaieri/ieri am avut intepaturi in partea stanga (continuam la 2 zile si saptamana asta)Lol
carlita
Scris: Wednesday, November 6, 2019 11:14 AM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
BeatriceAndreea wrote:
Neata,fetelor!Mi am facut un test mai devreme si nu stiu ce sa zic daca e pozitiv sau nu NuStiu imi puteti da o parere va rog Angel

https://ibb.co/nDnNVd2

Eu il vad pozitiv, dar asteptam confirmarea beta! Eu te felicit de pe acum si iti tin pumnii sa ai beta frumos si cu evolutie buna. majoreta majoreta majoreta
carlita
Scris: Wednesday, November 6, 2019 11:33 AM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Roser wrote:

Hey Carlita, chiar ma intrebam cand o sa iesi din vizuinaLol

Eu sunt bine ca de obiceisic inafara de niste dureri de sani insuportabile, chiar nimic (au inceput a doua zi dupa Ovitrelle, deci e de la hormon).
Al meu saracul deja ma intreaba cand fac testul, degeaba i-am tot explicat ca mi-a facut inseminarea prea tarziu si nu sunt sanse, el e increzator in cei 76 de milioane de inotatori ai luifirstprize

Tu cum esti? Te pregatesti de ovulat nu?

Hey, sper sa revin si eu in "activitate" cat de curand, deocamdata astept ovulatia, deja e ceva egg, se pare ca revin la ovulatia standard de prin preajma z14.
Am vazut ca nu scrii nimic nou despre evolutia ta si am indraznit sa te trag de maneca. Ma bucur ca macar sotul e increzator, si eu zic ca sunt sanse frumusele sa apara 2 ochisori mari si frumosi. Doamne-ajuta! Hands majoreta majoreta majoreta Si chiar, cand faci testul? ras

Lori, foarte bine au zis fetele cum sa-ti ajuti endometrul, mai adaug si vinul rosu pe lista pana la ovulatie, cica ar ajuta. Rodiile se mananca cu tot cu samburi, nici mie nu-mi plac dar am inghitit asa cum am putut. Poti manca macar 1/zi ca tot is de sezon. Si cum zice Ella, medicul iti poate da chiar tratament zdravan ca endometru de 4.5 chiar e mic, pt a putea sustine o sarcina trebuie sa ai min 7, dar cred ca deja stii asta. In afara de ce a avut in schema Ella, am mai auzit de un gel, Crinone gel parca, dar tot dat de medic. Si clar, prgesteron dupa ovulatie. Cheek Kiss
PS: ma bucur ca ti-ai revenit si esti dispusa de incerci din nou! computerlove
Lori
Scris: Wednesday, November 6, 2019 12:56 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/7/2014
carlita wrote:

Lori, foarte bine au zis fetele cum sa-ti ajuti endometrul, mai adaug si vinul rosu pe lista pana la ovulatie, cica ar ajuta. Rodiile se mananca cu tot cu samburi, nici mie nu-mi plac dar am inghitit asa cum am putut. Poti manca macar 1/zi ca tot is de sezon. Si cum zice Ella, medicul iti poate da chiar tratament zdravan ca endometru de 4.5 chiar e mic, pt a putea sustine o sarcina trebuie sa ai min 7, dar cred ca deja stii asta. In afara de ce a avut in schema Ella, am mai auzit de un gel, Crinone gel parca, dar tot dat de medic. Si clar, prgesteron dupa ovulatie. Cheek Kiss
PS: ma bucur ca ti-ai revenit si esti dispusa de incerci din nou! computerlove

Iti multumesc tare mult pentru recomandari si pentru gandurile bune, esti o scumpa, cum te preocupi tu de fiecare dintre noiDistanceKiss Cheek Kiss
Da, stiu ca 4.5 e foarte mic, si doctora mi-a dat doar vitamina E si myo sun, de asta imi fac griji. Nu mai vreau sa se repete faza de data trecuta si as vrea sa ma pregatesc cat pot pentru o eventuala sarcinaHands
Crinone gel vad ca se da numai cu reteta, dar pot sa iau utrogestan dupa ovulatie, cel putin 3x200mg. Oare pot sa iau si ce a luat Ella (cycloprogynova)? Nu cunosc medicamentele astea, pana acum nu am avut tangenta cu ele, acum ma informez...Doctora mi-a zis sa nu caut si sa nu citesc pe net nimic, ca nu-mi trebuie alt tratament...Dar totusi...la endometru asa mic nu cred ca se poate sa fie ok fara ceva tratament...
Spor la bebelit si Doamne ajuta sa se prinda!Cheek Kiss
Mihaela14
Scris: Wednesday, November 6, 2019 3:38 PM
Nivel

BeatriceAndreea wrote:

Ai fost la beta? Cand primesti rezultatul?majoreta
IoanaIoanaC
Scris: Wednesday, November 6, 2019 5:16 PM
Nivel

Inregistrat: 8/30/2019
BeatriceAndreea wrote:

Hai cu vesti bune! newclap

Fetelor cu mai multa experienta. Mi-a iesit Vit D de 13 si ceva. Eu citisem ca tre' sa fie peste 30 ca sa fie optima. Medicul a zis sa nu ma agit asa tare ca nu e chiar un rezultat "dezatruos" cum ziceam eu, si mi-a dat Sun D 2000UI. Ce ziceti? Face misto de mine si ma grabeste doar sa incaseze banii pe proceduri? Pana acuma nu mi-a dat de banuit ca ar fi genul asta de merdic, dar stiu eu? Ca la cate am citit in ultima vreme deja nu mai stiu ce sa cred.
Aleahim
Scris: Wednesday, November 6, 2019 5:22 PM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
IoanaIoanaC wrote:

Hai cu vesti bune! newclap

Fetelor cu mai multa experienta. Mi-a iesit Vit D de 13 si ceva. Eu citisem ca tre' sa fie peste 30 ca sa fie optima. Medicul a zis sa nu ma agit asa tare ca nu e chiar un rezultat "dezatruos" cum ziceam eu, si mi-a dat Sun D 2000UI. Ce ziceti? Face misto de mine si ma grabeste doar sa incaseze banii pe proceduri? Pana acuma nu mi-a dat de banuit ca ar fi genul asta de merdic, dar stiu eu? Ca la cate am citit in ultima vreme deja nu mai stiu ce sa cred.

Am o prietena care recent a facut fiv cu Maftei dar ei i-a recomandat vut D injectabil.Din ce mi-a zis ea, e o doza mai mare si se poate face una o data la 3 luni.
BeatriceAndreea
Scris: Wednesday, November 6, 2019 5:34 PM
Nivel

Mihaela14 wrote:

Ai fost la beta? Cand primesti rezultatul?majoreta

Nu am mai ajuns azi,a trebuit sa ma duc la munca si era coada si nu mai puteam sa stau :(. Maine la prima ora o sa ma duc uff
Mihaela14
Scris: Wednesday, November 6, 2019 5:56 PM
Nivel

BeatriceAndreea wrote:

Nu am mai ajuns azi,a trebuit sa ma duc la munca si era coada si nu mai puteam sa stau :(. Maine la prima ora o sa ma duc uff

Tin pumnii pe maine atunci! Hands
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.