Clubul aspirantelor - 76
Subiectul anterior · Subiectul urmator
carlita
Scris: Tuesday, November 5, 2019 3:38 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/9/2016
AnaVeli, tu cum esti? Ce ai mai facut?
Aleahim
Scris: Tuesday, November 5, 2019 4:13 PM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
Nu Carlita, numai diseara incep.
Starea mea o pun pe seama menstruatiei
Lori
Scris: Tuesday, November 5, 2019 4:47 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/7/2014
Fetelor, va rog sa-mi raspundeti la o intrebare daca stiti: mi-a fost prescris myo sun timp de 3 luni 2 pe zi si nu stiu daca se ia non stop, din prima zi de ciclu pana in ultima sau cum?
Si inca ceva: stiti cumva ceva pentru ingrosarea endometrului? L-am avut doar de 4.5 mm in ziua 30 a ciclului (cand am si pierdut sarcina sau ce-o fi fost). Acum iau acid folic si vitamina E forte, dar nu stiu daca e suficient. Ma gandesc ca e posibil sa fi ramas asa subtire de la lipsa de estrogen sau progesteron...
Multumesc!
Madalina3012
Scris: Tuesday, November 5, 2019 5:07 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/22/2018
Miha1989 wrote:

Sunt vesti bune si ca dimensiune sunt apropiati cine stie poate vor fi 4 ochisori nu 2 chitara computerlove

Sa te auda Dumnezeu. ?i doctora a fost pu?in surprinsa. Nu se a?tepta la doza de gonal 50 sa îmi creasca 2 foliculi. Vedem vineri ce se intamplacoeur
Roser
Scris: Tuesday, November 5, 2019 5:48 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
carlita wrote:
Fetelor, va citesc printre randuri, dar incerc sa nu pierd info principale ...
Aleahim, deci, ai ceva reactii la letrozole. Luna asta ai doza mai mare?
Mihaela, o sa fiu cu ochii pe chart ul tau! love
Roser, cum esti? Ceva simtaminte? topai topai topai
Ioana, bine ca a iesit ok histero si poti continua! Multa bafta!
Pe restul fetelor nu le mai pistonez cu intrebari, le astept cu rezultate frumoase, le urmaresc evolutiile si astept sa le felicit! computerlove

Hey Carlita, chiar ma intrebam cand o sa iesi din vizuinaLol

Eu sunt bine ca de obiceisic inafara de niste dureri de sani insuportabile, chiar nimic (au inceput a doua zi dupa Ovitrelle, deci e de la hormon).
Al meu saracul deja ma intreaba cand fac testul, degeaba i-am tot explicat ca mi-a facut inseminarea prea tarziu si nu sunt sanse, el e increzator in cei 76 de milioane de inotatori ai luifirstprize

Tu cum esti? Te pregatesti de ovulat nu?
Mihaela14
Scris: Tuesday, November 5, 2019 6:45 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
Madalina3012 wrote:

Gata. Un folicul de 13.3 pe ovarul stâng ?i unul de 14 mm pe ovarul drept. Endometru 7.3 mm. Continui cu gonal di vineri din nou la control. Sper sa fie totul ok. Hands

Madalina pana acum se prezinta bine situatia, foliculii sunt apropiati ca dimensiuni, endomertul e aproape ok si va mai creste. Sa o tii tot asa si sa ne dai vesti bune in curand! pupici

Ioana nu ma las, merg pana in panzele albe !Clap

Mery imi pare rau ca vestile n-au fost tocmai cum sperai, dar esti pe maini bune cu Cezara Bucur, fii increzatoare!!computerlove

Lori eu am luat myo-sun aproape cinci luni fara nici o zi de intrerupere, mie mi-a reglat putin ciclurile si ajuta si la imbunatatirea calitatii ovocitului. Eu am luat un plic pe zi. Pt endometru rodiile sunt bune si dupa ovulatie progesteron, dar asta ar trebui sa ti-l recomande doctorul.
Ella123
Scris: Tuesday, November 5, 2019 7:09 PM
Nivel

Inregistrat: 5/9/2018
Lori wrote:
Fetelor, va rog sa-mi raspundeti la o intrebare daca stiti: mi-a fost prescris myo sun timp de 3 luni 2 pe zi si nu stiu daca se ia non stop, din prima zi de ciclu pana in ultima sau cum?
Si inca ceva: stiti cumva ceva pentru ingrosarea endometrului? L-am avut doar de 4.5 mm in ziua 30 a ciclului (cand am si pierdut sarcina sau ce-o fi fost). Acum iau acid folic si vitamina E forte, dar nu stiu daca e suficient. Ma gandesc ca e posibil sa fi ramas asa subtire de la lipsa de estrogen sau progesteron...
Multumesc!
buna Lori. Am luat ?i eu inofolic care e tot cam acelasi lucru ca myosun fara intrerupere. Pt endometru vitamina E este f buna si în timpul stimularii am luat cycloproginova capsulele albe dar recomandate de medic. Cred ca suficient la tine acum este myo sun ul si vitamina E. Incearca si cu rodii, am tot auzit... eu am tot mancat nu pot sa zic ca m au ajutat dar rau nu au ce sa faca. Au chiar multe vitamine. Succes!
Lori
Scris: Tuesday, November 5, 2019 9:37 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/7/2014
Mihaela, Ella, multumesc pentru raspunsuri. La progesteron dupa ovulatie si eu m-am gandit, dar nu stiu de ce nu-a dat nici un medic sa iau, mai ales ca la analiza mi-a iesit mic. Doar unul a zis sa iau progesteron la primul test pozitiv, dar ma gandesc sa nu fie prea tarziu...La rodii se mananca si semintele? Chiar nu stiu...Blushing
Succes fetelor si voua!Cheek Kiss
Mihaela14
Scris: Tuesday, November 5, 2019 11:27 PM
Nivel

Lori wrote:
Mihaela, Ella, multumesc pentru raspunsuri. La progesteron dupa ovulatie si eu m-am gandit, dar nu stiu de ce nu-a dat nici un medic sa iau, mai ales ca la analiza mi-a iesit mic. Doar unul a zis sa iau progesteron la primul test pozitiv, dar ma gandesc sa nu fie prea tarziu...La rodii se mananca si semintele? Chiar nu stiu...Blushing
Succes fetelor si voua!Cheek Kiss

La rodie se inlatura coaja si nervurile. Gasesti pe youtube o gramada de video-uri despre cum se desface. O poti face suc sau sa o mananci asa cum e.
BeatriceAndreea
Scris: Wednesday, November 6, 2019 8:00 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/19/2019
Neata,fetelor!Mi am facut un test mai devreme si nu stiu ce sa zic daca e pozitiv sau nu NuStiu imi puteti da o parere va rog Angel

https://ibb.co/nDnNVd2
Sisi2
Scris: Wednesday, November 6, 2019 8:14 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/7/2019
Lori wrote:
Multumesc!

Buna! Eu am luat Myo Sun fara intrerupere. Asa mi-a recomandat medicul. In ceea ce priveste endomentrul nu stiu ce sa iti spun. Mult succes!!Cheek Kiss
Mihaela14
Scris: Wednesday, November 6, 2019 8:59 AM
Nivel

BeatriceAndreea wrote:
Neata,fetelor!Mi am facut un test mai devreme si nu stiu ce sa zic daca e pozitiv sau nu NuStiu imi puteti da o parere va rog Angel

Se vede a doua liniuta, dar nu-mi dau seama daca e roz sau nu. Ai facut poza in primele 5 - 10 minute?
Miha1989
Scris: Wednesday, November 6, 2019 9:01 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/17/2019
BeatriceAndreea wrote:

Hey neata, da se vede linia a doua este foarte pala, trebuie repetat testul sau sa mergi sa faci beta, ti a intarziat sau l ai facut mai repede?
BeatriceAndreea
Scris: Wednesday, November 6, 2019 9:06 AM
Nivel

Mihaela14 wrote:

Se vede a doua liniuta, dar nu-mi dau seama daca e roz sau nu. Ai facut poza in primele 5 - 10 minute?

Da,poza e facuta la 5 minute si linia se vedea dupa 2 minute
BeatriceAndreea
Scris: Wednesday, November 6, 2019 9:08 AM
Nivel

Miha1989 wrote:

Hey neata, da se vede linia a doua este foarte pala, trebuie repetat testul sau sa mergi sa faci beta, ti a intarziat sau l ai facut mai repede?

Sincer,nu stiu,nu am menstruatia regulata :(
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.