Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| Mihaela14 wrote:Dxc, Miha si Aleahim Deja e al doilea ciclu foarte scurt. De luna asta o sa incerc sa urmaresc ovulatia, sa fac niste teste de ovulatie siii sa iau temperatura( Carlita o sa ai ce studia ). Ma gandesc ca din ianuarie sa ma reprogramez la clinica sa reiau analizele pt fiv, ca si asa dureaza pana repet toate cele. Pana atunci continui cu suplimente, coenzima Q10, vit D si nu in ultimul rand sa ma bucur de ziua mea,de sarbatorile de iarna.
Mi se pare un plan foarte bun Miha. Stiu ca o sa reusiti! Capul sus si du-te si cumpara testele de ovulatie :) |
|
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Roser wrote:Mi se pare un plan foarte bun Miha. Stiu ca o sa reusiti! Capul sus si du-te si cumpara testele de ovulatie :) Oricum banii stransi inca ii avem pusi de o parte. Chiar daca am ramas in mai nu ne-am atins de ei in ideea ca sunt bani pt bebe Multumesc draga mea! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/17/2019 Mesaje: 769
| Azi am facut un alt test de ovulatie, mai pozitiv ca cel de ieri, lina de test a aparut a aparut foarte repede si este mai intensa ca cea de control, intrebare: incepand de ieri sunt 36 ore in care trebuie sa ovulez, sau incepand de azi? Maine ar treb sa imi dea negativ sau este posibil sa imi dea tot pozitiv? Iertati ma daca intrebarile sunt stupide dar din prospect nu m am lamurit si apelez la experienta voastra...eu acum am dureri usoare de burta ca la menstra... incerc sa inteleg testele astea de ovulatie, sincer sunt si f incantata de rezultat, cred ca prea entuziasmata Miha1989 attached the following image(s):
|
|
| Miha1989 wrote:Azi am facut un alt test de ovulatie, mai pozitiv ca cel de ieri, lina de test a aparut a aparut foarte repede si este mai intensa ca cea de control, intrebare: incepand de ieri sunt 36 ore in care trebuie sa ovulez, sau incepand de azi? Maine ar treb sa imi dea negativ sau este posibil sa imi dea tot pozitiv? Iertati ma daca intrebarile sunt stupide dar din prospect nu m am lamurit si apelez la experienta voastra...eu acum am dureri usoare de burta ca la menstra... incerc sa inteleg testele astea de ovulatie, sincer sunt si f incantata de rezultat, cred ca prea entuziasmata
Si eu am 2 zile teste pozitive. Cateodata ovulez in urmatoarea zi dupa primul test pozitiv, cateodata a doua zi. Incepand de la primul test pozitiv, ovulatia va avea loc la 24-36h. Maine ar trebui sa scada intensitatea liniutei de test. Probabil o sa ovulezi intre azi si maine, deci ca sa fii sigura, ar fi bine sa aveti contact si azi si maine. Asa ca spor la treaba si sa vii cu vesti bune peste 2 saptamani |
|
Inregistrat: 6/29/2018 Mesaje: 600
| Mihaela14 wrote:Dxc, Miha si Aleahim Deja e al doilea ciclu foarte scurt. De luna asta o sa incerc sa urmaresc ovulatia, sa fac niste teste de ovulatie siii sa iau temperatura( Carlita o sa ai ce studia ). Ma gandesc ca din ianuarie sa ma reprogramez la clinica sa reiau analizele pt fiv, ca si asa dureaza pana repet toate cele. Pana atunci continui cu suplimente, coenzima Q10, vit D si nu in ultimul rand sa ma bucur de ziua mea,de sarbatorile de iarna. Super plan Mihaela14. Asa si trebuie, sa te bucuri de toate sarbatorile care vin |
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| adina1109 wrote:Super plan Mihaela14. Asa si trebuie, sa te bucuri de toate sarbatorile care vin hey adina...."copilasi" tai cum arata? Ai vazut poze cu ei ? |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 10/30/2019 Mesaje: 4
| Aleahim wrote:Fetelor vi s-a intamplat dupa duphaston sa nu va vina menstruatia? Mie tot timpul imi venea a treia zi.Azi e a patra si nici urma.Nici un semn, nici spotting, nici crampe doar sanii durerosi.Dar asta tine deja de 10 zile Buna si scuze ca postez aici incercam de 1 an jumate sa avem un bebe eu 22 si sotul 28 ani am ovarele polichistice am facut si analize hormonale rezultate sunt in a 5 zi de mestruatie luna trecuta TSH 1,66uUl/ml (0,35-5,1) LH 5,6 mlU/ml (faza foliculara 1,9-11,6) Prolactina 54,50 ng/ml (1,9-25) Testeronul 1,10 ng /ml (<=1,23) si progesteron in ziua 21 a ciclului 0,75 ng/ml (faza luterala 2,2- 16,1) am fost la endocrinoloc cu rezultatele si mia facut si o consultatie la tiroida si am un nodul balign partea dreacta gusa microchistica gr I si mia dat trimitere la irm celebral cu substanta pt hipofiza si hipotalamus si sa fac analize rezultatele luna asta in a 2 zi de mestruatie UREE serica 38,34 mg/dl (16,9-43,4) CREATINA 0,85 mg/dl(0,,5-0,9) Prolactina 45,60mg/ml (1,9-25) DHEA-S 369,66 ug/dl (140-400) FSH 6,45 miU/ml (faza foliculara3,5-12,5) Antitiroglobulina 0,29 IU/ml(< 9,0) 17 oh progesteron 2,44 ng/ml(faza foliculara 0,1-0,8-ovulatie0,3-1,4 post ACTH:<3,2ng/ml va rog o parere despre rezultat sunt probleme mari si sotul a facut spermograma nu ia esti perfecta dar nic rea a fost la urolog si ia zis ca e perfect sanatos dar totusi ia dat si lui tratament cu profertil 2 luni pentru al ajuta va rog mult nu am programare numai saptamana viitoare la endocrinolog si pentri irm nu am bani necesari ca sa il fac mam saturat de a tot umbla la medici de atata timp si nu am primit nici un tratament o sa ne putem si noi bucura de a fi parinti |
|
Inregistrat: 6/29/2018 Mesaje: 600
| Dxc wrote:hey adina...."copilasi" tai cum arata? Ai vazut poze cu ei ? Daaaa, am poze cu ei. Sunt 3 AA, 1 AB si restul BA. Astept menstruatia cu interes, dupa semne cred ca vine maine. adina1109 attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 7/17/2019 Mesaje: 769
| Roser wrote:Si eu am 2 zile teste pozitive. Cateodata ovulez in urmatoarea zi dupa primul test pozitiv, cateodata a doua zi. Incepand de la primul test pozitiv, ovulatia va avea loc la 24-36h. Maine ar trebui sa scada intensitatea liniutei de test. Probabil o sa ovulezi intre azi si maine, deci ca sa fii sigura, ar fi bine sa aveti contact si azi si maine. Asa ca spor la treaba si sa vii cu vesti bune peste 2 saptamani
Multumesc pt rasp si ca m ai lamurit, dupa dureri si intepaturi as zice ca tocmai s-a eliberat "minunatul" si cred ca a fost pe partea dreapta, acum Doamne ajuta sa se intampla, ar fi cel mai frumos cadou de ziua mea |
|
Inregistrat: 10/1/2017 Mesaje: 1155
| ce frumosi sunt! si sa fie lipiciosi!
adina1109 wrote:Daaaa, am poze cu ei. Sunt 3 AA, 1 AB si restul BA. Astept menstruatia cu interes, dupa semne cred ca vine maine. |
|
| Madablili wrote: Buna si scuze ca postez aici incercam de 1 an jumate sa avem un bebe eu 22 si sotul 28 ani am ovarele polichistice am facut si analize hormonale rezultate sunt in a 5 zi de mestruatie luna trecuta TSH 1,66uUl/ml (0,35-5,1) LH 5,6 mlU/ml (faza foliculara 1,9-11,6) Prolactina 54,50 ng/ml (1,9-25) Testeronul 1,10 ng /ml (<=1,23) si progesteron in ziua 21 a ciclului 0,75 ng/ml (faza luterala 2,2- 16,1) am fost la endocrinoloc cu rezultatele si mia facut si o consultatie la tiroida si am un nodul balign partea dreacta gusa microchistica gr I si mia dat trimitere la irm celebral cu substanta pt hipofiza si hipotalamus si sa fac analize rezultatele luna asta in a 2 zi de mestruatie UREE serica 38,34 mg/dl (16,9-43,4) CREATINA 0,85 mg/dl(0,,5-0,9) Prolactina 45,60mg/ml (1,9-25) DHEA-S 369,66 ug/dl (140-400) FSH 6,45 miU/ml (faza foliculara3,5-12,5) Antitiroglobulina 0,29 IU/ml(< 9,0) 17 oh progesteron 2,44 ng/ml(faza foliculara 0,1-0,8-ovulatie0,3-1,4 post ACTH:<3,2ng/ml va rog o parere despre rezultat sunt probleme mari si sotul a facut spermograma nu ia esti perfecta dar nic rea a fost la urolog si ia zis ca e perfect sanatos dar totusi ia dat si lui tratament cu profertil 2 luni pentru al ajuta va rog mult nu am programare numai saptamana viitoare la endocrinolog si pentri irm nu am bani necesari ca sa il fac mam saturat de a tot umbla la medici de atata timp si nu am primit nici un tratament o sa ne putem si noi bucura de a fi parinti
Buna Madablili, din ce observ ai progesteronul cam mare la inceputul ciclului si mic in z21 a ciclului, ceea ce inseamna ca nu ovulezi. Asta poate fi explicata si de prolactina ridicata. La glanda tiroida, cel putin din analize, nu vad sa ai nicio problema. De cate zile e ciclul tau? Te intreb ca sa vad daca ai dozat bine progesteronul in z21 (doar daca ai cicluri de 28 de zile se dozeaza in z21). Faci teste de ovulatie, monitorizezi temperatura? Iar sotul tau a facut spermograma intr-un centru ruam sau la un laborator obisnuit? |
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| adina1109 wrote:Daaaa, am poze cu ei. Sunt 3 AA, 1 AB si restul BA. Astept menstruatia cu interes, dupa semne cred ca vine maine. foarte frumosiiii!!! Abia astept vestea cea mare |
|
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| adina1109 wrote:Daaaa, am poze cu ei. Sunt 3 AA, 1 AB si restul BA. Astept menstruatia cu interes, dupa semne cred ca vine maine. Ce puiuti Adina ! Sa fie lipiciosi! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| adina1109 wrote:Daaaa, am poze cu ei. Sunt 3 AA, 1 AB si restul BA. Astept menstruatia cu interes, dupa semne cred ca vine maine. Ce emotii.O poza superba Bafta Adina.Iti tin pumnii si ma gandesc la tine abia astept sa faci transferul si sa vi cu beta baban |
|
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Neata fetelor. Declar si eu z1. Sunt un pic confuza luna asta. In z 19 si 20 am avut dureri la ovarul drept si crampe.Din z21 au inceput durerile de sani( eu nu am in mod normal), am luat progesteron si abia azi, in z34 a venit menstruatia.Acum ma tot gandesc daca e posibil sa fi ovulat luna asta.Contact am avut, dar a fost foarte ciudat, ca eram in budapesta, dupa un drum lung cu masina, suuuper obositi dar am zis ca incercam, insa oboseala si-a spus cuvantul si a fost fara finalizare. Apoi a doua zi din nou, am iesit la plimbare, seara am ajuns tarziu in tara si am cazut lati.In fine...se pare ca nu a fost sa fie nici luna asta.Astept z3 sa incep stimularea |
|
|