Clubul aspirantelor - 76
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AmiS
Scris: Friday, November 1, 2019 4:46 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/10/2019
Aleahim wrote:

Sanse de sarcina nu sunt.Sigur din cauza ovarelor micropolichistice iti intarzie.Dar trebuie NEAPARAT mers la gine.

?tiu ca trebuie. Momentan luna asta e tare grea, schimb jobul ?i resursele financiare sunt limitateCray
Miha1989
Scris: Friday, November 1, 2019 5:16 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/17/2019
Va atasez o poza cu testele de ovulatie de la trussa eu zic ca se vede destul de evident diferenta, sunt tare curioasa cum va iesi maine...probabil maine, poimaine ar trebui sa ovulez, mi ar fi placut daca faceam treaba asta cand am mers la monitorizare sa pot face o comparatie mai clara, desi eu credeam ca la persoanele cu SOP ele ies mereu pozitive datorita nivelulul de LH marit...

Miha1989 attached the following image(s):
screenshot_20191101-171656_gallery.jpg

AmiS
Scris: Friday, November 1, 2019 5:44 PM
Nivel

Miha1989 wrote:
Va atasez o poza cu testele de ovulatie de la trussa eu zic ca se vede destul de evident diferenta, sunt tare curioasa cum va iesi maine...probabil maine, poimaine ar trebui sa ovulez, mi ar fi placut daca faceam treaba asta cand am mers la monitorizare sa pot face o comparatie mai clara, desi eu credeam ca la persoanele cu SOP ele ies mereu pozitive datorita nivelulul de LH marit...

Wow, Miha! Ce diferen?e sunt între ele! As vrea sa testez si eu, dar nu stiu de când sa încep, tinand cont ca sunt dereglata total.
Miha1989
Scris: Friday, November 1, 2019 6:02 PM
Nivel

AmiS wrote:

Wow, Miha! Ce diferen?e sunt între ele! As vrea sa testez si eu, dar nu stiu de când sa încep, tinand cont ca sunt dereglata total.

Sincer si eu am ramas surprinsa, eu am facut inainte de la o alta firma erau dinalea banda, dar au fost un dezastru toate erau pozitive hohot
Mihaela14
Scris: Friday, November 1, 2019 8:04 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/1/2018
Miha1989 wrote:

Am folosit si eu teste trussa si desi sunt putin mai scumpe sunt foarte bune si isi merita banii.
Se pare ca vei ovula curand asa ca spor la bebelit !!hearts
Mihaela14
Scris: Friday, November 1, 2019 8:12 PM
Nivel

AmiS wrote:
Buna, fetelor! V am urmarit în tot acest timp, va citesc în fiecare zi Blushing am ?i eu o întrebare micu?a. Sunt în z69 Cray nici urma ca ar veni, mi am facut un test prin ziua 40 ?i ceva, era complet negativ. Nu am posibilitatea sa merg acum la ginecolog. Exista vreo ?ansa sa fie totu?i sarcina? Simptome nu am, nu ?tiu daca mai are rost sa fac vreun test sau sa încerc sa repet schema de duphaston data ultima data de medic. Sunt terminata psihic cu menstra asta a mea, încep sa cred ca niciodata nu voi face copii Cray vreau sa strâng ni?te bani ?i sa ma duc la Bucure?ti la Iona?cu Bradu?. ?ti?i ceva despre el?

Ami daca tot nu poti sa ajungi la gine eu cred ca ar trebui sa repeti schema de duphaston.
AmiS
Scris: Friday, November 1, 2019 9:46 PM
Nivel

Mihaela14 wrote:

Ami daca tot nu poti sa ajungi la gine eu cred ca ar trebui sa repeti schema de duphaston.

Multumesc, Mihaela! Mi-am cumparat ?i îl voi începe ca nu mai rezist, ma termina psihic sa stau asa dupa el. Cel mai lung pe care l-am avut a fost de vreo 47 de zile, dar deja sunt 69,cat sa mai astept?
Mihaela14
Scris: Saturday, November 2, 2019 8:20 AM
Nivel

Se pare ca trebuie sa-mi pastrez optimismul pentru ciclul urmator , declar z1ras
Dxc
Scris: Saturday, November 2, 2019 8:59 AM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2018
Mihaela14 wrote:
Se pare ca trebuie sa-mi pastrez optimismul pentru ciclul urmator , declar z1ras
ufff hai ca o sa fie bine data viitoare SimplyLove
Miha1989
Scris: Saturday, November 2, 2019 9:10 AM
Nivel

Mihaela14 wrote:

Imi pare rau, hai capul sus ca se apropie mosul si cine stie Love Buddy1
Anitta76
Scris: Saturday, November 2, 2019 9:33 AM
Nivel

Inregistrat: 11/11/2018
Mihaela14 wrote:

Ciclul urmator sa prinzi barzuca mea! Doamne ajuta!majoreta majoreta majoreta
Aleahim
Scris: Saturday, November 2, 2019 9:54 AM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
Mihaela14 wrote:

Te imbratisez Mihacomputerlove
Mihaela14
Scris: Saturday, November 2, 2019 10:33 AM
Nivel

Anitta76 wrote:

Ciclul urmator sa prinzi barzuca mea! Doamne ajuta!majoreta majoreta majoreta

Incerc sa fiu pe faza sa o prind :)) DistanceKiss
Mihaela14
Scris: Saturday, November 2, 2019 10:50 AM
Nivel

Dxc, Miha si Aleahim pupici pupici pupici
Deja e al doilea ciclu foarte scurt. De luna asta o sa incerc sa urmaresc ovulatia, sa fac niste teste de ovulatie siii sa iau temperatura( Carlita o sa ai ce studiaras ). Ma gandesc ca din ianuarie sa ma reprogramez la clinica sa reiau analizele pt fiv, ca si asa dureaza pana repet toate cele. Pana atunci continui cu suplimente, coenzima Q10, vit D si nu in ultimul rand sa ma bucur de ziua mea,de sarbatorile de iarna.
Mihaela14
Scris: Saturday, November 2, 2019 10:55 AM
Nivel

AmiS wrote:

Multumesc, Mihaela! Mi-am cumparat ?i îl voi începe ca nu mai rezist, ma termina psihic sa stau asa dupa el. Cel mai lung pe care l-am avut a fost de vreo 47 de zile, dar deja sunt 69,cat sa mai astept?

Eu am avut unul de 49 si mi s-a parut o vesnicie, apoi 69 e chiar f mult. Sa ramai puternica ! computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.