Clubul aspirantelor - 76
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Sisi2
Scris: Thursday, October 31, 2019 3:28 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/7/2019
Aleahim wrote:

Nu-s ca si sotul e scorpion.Eu ii spun mai mult ca perfectulhohot
Si eu am coarne, ca sa ma apar, sacsic

Pai nu le stiu ei pe toate??? hohot
Mai si eu am coarne, si si eu sunt incapatanata deci ne-am nimerit perfect hohot
Dar o scoatem noi la capat de fiecare data!!!
Miha1989
Scris: Thursday, October 31, 2019 3:34 PM
Nivel

Inregistrat: 7/17/2019
Sisi2 wrote:

Pai nu le stiu ei pe toate??? hohot
Mai si eu am coarne, si si eu sunt incapatanata deci ne-am nimerit perfect hohot
Dar o scoatem noi la capat de fiecare data!!!

Hmmm parca a spus-o sotul meu, imi spune ca sunt capatanoasa si ca mereu am doar eu dreptate Big Laugh dar nici cu el nu imi este rusine hohot dar important este ca ne iubim si ca stim care ne sunt limitele Blushing
Miha1989
Scris: Thursday, October 31, 2019 3:40 PM
Nivel

Sisi2 wrote:
Apropo fetelor, am fost la endocrinolog si am facut analizele hormonale. Mi-au iesit bine cu exceptia prolactinei care a iesit exagerat de mare. Boredom . Urmeaza sa fac progesteronul in ziua 20, si apoi sa merg din nou la medic. Ma ingrijoreaza putin valoarea prolactinei dar sper ca o voi putea scadea cu tratament uff
Va puup Cheek Kiss

Legat de prolactina ea poate fi mare si din cauza stresului, eu am facut o in martie si era perfecta, in iunie dupa ce am pierdut o sarcina am facut-o din nou cand mi-a dat si analizele genetice, a trebuit sa imi ia 13 sticlute de sange...asistenta aia ma omorat, ma durut groaznic nu stiu ce naiba a facut ca mi se facuse si rau desi eu niciodata nu am av probleme si prolactina mi-a iesit 800, dr s-a uitat pe cea din martie si mi-a zis ca din cauza stresului...trebuie repetata daca nu ai mai facut-o pana acum sa vz daca este la fel.
Aleahim
Scris: Thursday, October 31, 2019 3:44 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/19/2018
Progesteronul sa il faci in ziua 20 doar daca stii ca ai ovulat in z13.
Se face la 7 zile de la ovulatie.
Sisi2
Scris: Thursday, October 31, 2019 3:50 PM
Nivel

Miha1989 wrote:

Legat de prolactina ea poate fi mare si din cauza stresului, eu am facut o in martie si era perfecta, in iunie dupa ce am pierdut o sarcina am facut-o din nou cand mi-a dat si analizele genetice, a trebuit sa imi ia 13 sticlute de sange...asistenta aia ma omorat, ma durut groaznic nu stiu ce naiba a facut ca mi se facuse si rau desi eu niciodata nu am av probleme si prolactina mi-a iesit 800, dr s-a uitat pe cea din martie si mi-a zis ca din cauza stresului...trebuie repetata daca nu ai mai facut-o pana acum sa vz daca este la fel.

Eu am mai facut o data prolactina in iulie si si atunci a iesit foarte mare. Medicul la care am fost atunci a decis sa nu imi dea nimic, sa o lase asa. Si se pare ca a crescut mai mult. Momentan nu sunt stresata, doar obosita caci lucrez mult. Sincer mai stresata am fost in iulie.
Imi pare rau pt experienta ta Cheek Kiss
Sisi2
Scris: Thursday, October 31, 2019 3:53 PM
Nivel

Aleahim wrote:
Progesteronul sa il faci in ziua 20 doar daca stii ca ai ovulat in z13.
Se face la 7 zile de la ovulatie.

Medicul mi-a zis sa il fac in ziua 20 caci am un ciclu menstrual de 26 de zile. A zis ca fiind mai scurt, sa il fac in ziua 20. Eu de obicei ovulez in z11 sau z12 dar luna asta chiar nu am habar cand si daca am ovulat, caci cum spuneam, am incercat sa ma detasez, si sa nu mai urmaresc asa indeaproape.
Mihaela14
Scris: Thursday, October 31, 2019 4:04 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
Miha1989 wrote:

Si eu am glumit dar am zis si un pic de adevar hohot. avem si noi mici defecte dar in rest suntem perfecti hohot hohot. Sincer nu prea cred eu in zodii, mi se potriveste si nu prea, intradevar daca ma calci pe "coada" s-a zis cu tine in rest painea lui Dumnezeu angel angel

hohot Frumoasa descriere, ma regasesc in ea!"Lol Si eu sunt tot scorpion , in 14 e ziua mea Crazy
Fetelor v-ati pus bine pe scris, sunt la servici si nu mai tin pasul cu voi sa va citesccampfire
Sisi2
Scris: Thursday, October 31, 2019 4:07 PM
Nivel

Mihaela14 wrote:

hohot Frumoasa descriere, ma regasesc in ea!"Lol Si eu sunt tot scorpion , in 14 e ziua mea Crazy
Fetelor v-ati pus bine pe scris, sunt la servici si nu mai tin pasul cu voi sa va citesccampfire

Oooo, ce de scorpioni p'aci. Trebuie sa avem grija ce spunem hohot hohot
Eu nu am timp mereu sa scriu, si la unele subicte chiar nu ma pricep deloc dar mereu va urmaresc. Imi sunteti tare dragi! hearts , sunt cu voi, chiar daca scriu mai putin!Cheek Kiss
Miha1989
Scris: Thursday, October 31, 2019 4:10 PM
Nivel

Mihaela14 wrote:

Ce dragut Love luna noiembrie se pare ca este o luna plina de sarbatoriti wav , vom sarbatori aspirantele dar si aspirantii, sa speram ca toti vom primii cadouri cu ochisori gravida
IoanaIoanaC
Scris: Thursday, October 31, 2019 4:26 PM
Nivel

Inregistrat: 8/30/2019
Sisi2 wrote:

Eu am mai facut o data prolactina in iulie si si atunci a iesit foarte mare. Medicul la care am fost atunci a decis sa nu imi dea nimic, sa o lase asa. Si se pare ca a crescut mai mult. Momentan nu sunt stresata, doar obosita caci lucrez mult. Sincer mai stresata am fost in iulie.
Imi pare rau pt experienta ta Cheek Kiss

Si eu asa stiam ca prolactina e influentata de stres, oboseala si ce mananci inainte de a face analiza. Nu cred ca e chiar de speriat, plus ca am inteles ca se poate controla relativ usor in caz de nevoie.
Roser
Scris: Thursday, October 31, 2019 4:41 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Buna fetelor, sau mai bine zis scorpionilor, nu stiam ca aveti asa mare cuib aici :)

Eu azi am avut inseminarea dar din pacate am ovulat ieri (azi mi-a urcat temperatura), dar tot mi-au facut-o in caz ca ovulul a supravietuit pana azi. Dupa prelucrare am avut o mostra cu 76 de milioane de gigei, dar din pacate nu stiu daca au ce fecunda. Sambata incep cu progesteronul timp de 12 zile, nu prea am sperante dar macar pot sa zic ca am facut-o si pe asta.
Miha1989
Scris: Thursday, October 31, 2019 4:51 PM
Nivel

Roser wrote:
Buna fetelor, sau mai bine zis scorpionilor, nu stiam ca aveti asa mare cuib aici :)

Eu azi am avut inseminarea dar din pacate am ovulat ieri (azi mi-a urcat temperatura), dar tot mi-au facut-o in caz ca ovulul a supravietuit pana azi. Dupa prelucrare am avut o mostra cu 76 de milioane de gigei, dar din pacate nu stiu daca au ce fecunda. Sambata incep cu progesteronul timp de 12 zile, nu prea am sperante dar macar pot sa zic ca am facut-o si pe asta.

Nu iti pierde speranta, din ce imi amintesc tu ai si prestat, fi pozitiva cine stie poate ovulul este un supravietuitor Love
Roser
Scris: Thursday, October 31, 2019 5:04 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
IoanaIoanaC wrote:
Neata fete!

Vad ca aveti vesti din ce in ce mai bune! Trag si eu tare sa va ajung din urma Lol
Luni am histero uff
Vreau sa va intreb o treaba: daca incep cycloprogynova din ziua 20, si vor sa imi faca punctie pe ciclul urmator, ala nu e protocol lung? Ca la consultatie ambii medici ziceau de protocol scurt datorita AMH mic, dar acuma unul dintre ei zice de cycloprogynova. Nu mai inteleg nimic Crazy

Bafta tuturor wannabe!

P.S. Aleahim streseaza-te mai putinBuddy1

Eu cred ca protocolul lung e cand inhibi FSH si LH incepand cu ciclul anterior (cu Lupron, Synarel etc). Eu o sa am protocol lung la FIV ca daca nu se poate intampla sa ovulezi prematur inainte de punctie (cum de fapt mi s-a si intamplat acum la iui).
Dar sunt mai multe variante a acestui protocol. In cazul tau cred ca incepi cu patilele albe care contin estrogen, rolul lor e sa nu lase sa creasca FSH-ul pana in z1 a ciclului FIV. Apoi incepi stimularea cu FSH( Gonal, Menopur, Bemfola etc) si iti va adauga si un inhibitor al secretiei de LH care il vei lua pana in ziua declansarii cu Ovitrelle, asa se asigura ca LH-ul tau endogen nu creste si incurca treburile. Apoi Ovitrellul rupe foliculii (in loc sa o faca LH-ul tau). Nu stiu ce protocol ti-a recomandat Bors, dar daca ai FSH-ul ridicat si AMH-ul mic daca nu incepi in z20 aprox din ciclul anterior cu estrogen sau Lupron/Synarel, sa regulezi FSH-ul ca sa fie mic in z1 cand incepi stimularea, nu prea cred ca va merge.
Nu stiu daca ai inteles ceva, dar ma poti intreba daca nu.sic
Aleahim
Scris: Thursday, October 31, 2019 5:16 PM
Nivel

Sisi2 wrote:

Medicul mi-a zis sa il fac in ziua 20 caci am un ciclu menstrual de 26 de zile. A zis ca fiind mai scurt, sa il fac in ziua 20. Eu de obicei ovulez in z11 sau z12 dar luna asta chiar nu am habar cand si daca am ovulat, caci cum spuneam, am incercat sa ma detasez, si sa nu mai urmaresc asa indeaproape.

Nu are relevanta daca nu e facut la 7 zile dupa ovulatie, din pacate.Ar trebui urmarita ovulatia si abia apoi facut
Prolactina din pacate, poate impiedica obtinerea unei sarcini.
Sunt fete pe grupul sosi care dupa ce au reglat-o, au ramas insarcinate.
Aleahim
Scris: Thursday, October 31, 2019 5:17 PM
Nivel

Roser wrote:

Iti tin pumnii Roser.Ovulul poate trai pana la 24h.Hands
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.