Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Miha1989 wrote:Eu apelez la raspunsul standard, "Cand vrea Dumnezeu" apropiatii stiu ca exista o problema si nu ma intreaba nimeni nimic  , sincer eu cred ca majoritatea intreaba de plictiseala, sunt niste intrebari standard: "Cand va casatoriti?", "Pe cand bebe?", "Nu ii faceti o surioara sau un fratior?" Cam asa e. Nu cred ca sunt rau intentionati, unii pur si simplu nu se gandesc ca pot exista probleme.Si mao sunt si super curiosi |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| Poi nu era intrebat frumos! Ca deh, la tara, stii tu cum e, "a lu' x are deja 2 si a avut nunta dupa voi", "hai ca nu intineresti" etc. Plus ca radio sant... ohooo abia asteapta sa aiba subiecte noi. Am inceput sa ma obisnuiesc cu ideea. Apropiatii deja cam stiu. Fratele meu a fost cel mai ok si intelegator. In schimb, soacra mea, cand i-am zis ca daca nu reusim adoptam... sa zicem ca nu a reactionat prea bine. Imi zice intr-una ca nu as putea sa-l iubesc ca pe al meu, fara sa inteleaga insa ca daca nu reusesc sa-l am "pe al meu" nu as avea termen de comparatie. Dar deh, trece si asta. Nu suntem noi nici primele si nici ultimele. In plus de asta, chiar cred ca o sa reusim |
|

Inregistrat: 7/17/2019 Mesaje: 769
| IoanaIoanaC wrote:Poi nu era intrebat frumos! Ca deh, la tara, stii tu cum e, "a lu' x are deja 2 si a avut nunta dupa voi", "hai ca nu intineresti" etc. Plus ca radio sant... ohooo abia asteapta sa aiba subiecte noi. Am inceput sa ma obisnuiesc cu ideea. Apropiatii deja cam stiu. Fratele meu a fost cel mai ok si intelegator. In schimb, soacra mea, cand i-am zis ca daca nu reusim adoptam... sa zicem ca nu a reactionat prea bine. Imi zice intr-una ca nu as putea sa-l iubesc ca pe al meu, fara sa inteleaga insa ca daca nu reusesc sa-l am "pe al meu" nu as avea termen de comparatie. Dar deh, trece si asta. Nu suntem noi nici primele si nici ultimele. In plus de asta, chiar cred ca o sa reusim
Referitori la decizii de viitor eu am invatat sa le tin pt mine, ca asa se gaseste fiecare sa isi dea cu parareaaa, toti sunt doctori toti "au trecut prin ce treci tu". Si mie soacra mea imi spune sa nu ma mai stresez..ultima data i am explicat ca vreau sa incheiem acest subiect ca nu ma stresez doar ca pur si simplu nu se intampla. A renuntat si ea sa mai deschida subiectul |
|

| Miha1989 wrote:Referitori la decizii de viitor eu am invatat sa le tin pt mine, ca asa se gaseste fiecare sa isi dea cu parareaaa, toti sunt doctori toti "au trecut prin ce treci tu". Si mie soacra mea imi spune sa nu ma mai stresez..ultima data i am explicat ca vreau sa incheiem acest subiect ca nu ma stresez doar ca pur si simplu nu se intampla. A renuntat si ea sa mai deschida subiectul Am avut si eu parte de replici de genul. Sunt mai la inceput de drum decat voi, dar mi-am impus sa nu ma mai ascund, ca nu e ceva de ce sa imi fie rusine. Asa m-am nascut, asta e. Si poate mai aud unii altii si invata ceva, macar sa invete sa mearga mai devreme la medic decat mine si tot e bine. Am noroc si cu sotul meu, care ma sustine si incurajeaza, si mai ales stie sa mai si glumeasca pe subiect. |
|

| IoanaIoanaC wrote: Am avut si eu parte de replici de genul. Sunt mai la inceput de drum decat voi, dar mi-am impus sa nu ma mai ascund, ca nu e ceva de ce sa imi fie rusine. Asa m-am nascut, asta e. Si poate mai aud unii altii si invata ceva, macar sa invete sa mearga mai devreme la medic decat mine si tot e bine. Am noroc si cu sotul meu, care ma sustine si incurajeaza, si mai ales stie sa mai si glumeasca pe subiect.
Asta este cel mai important ca il ai pe sotul tau alaturi, restul sunt detalii, sincer si eu am evitat sa vb despre asta cu cei care ma intrebau, imi era rusine, oarecum teama...insa mi-am dat seama ca este mai ok sa spunem ce probleme avem decat sa ascundem, asa eviti mai usor anumite subiecte ,o sa ramai surprinsa ca oamenii chiar vor avea o reactie ok. Insa exista si persoane care iti vor sp sa lasi totul natural sa nu mai mergi la medici, bla bla... pe astea tre sa le eviti pt ca este o gandire primitiva Sincer eu am prins si mai mult curaj intr-o discutie cu Aleahim, ea sp la un momendat ca nu trebuie sa ne ascundem ca nu este o rusine....si asta este adevarul. |
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Miha1989 wrote:Multumesc Sisi2, sincer am speranta ca ma vor ajuta, cel putin sa nu ratez momentul, din fericire am acele scurgeri cericale destul de pronuntate, de ieri a inceput "albusul de ou" insa nu este apos probabil peste 2 zile va fi, luna trecuta a inceput destul de tarziu parca prin z14, poate luna asta va fi cu noroc si cadou de ziua mea va fi un bebelus pt ca pe 19 noiembrie este ziua mea iar pe 18 ar trebui sa imi vina, ar fi cel mai frumos cadou si cea mai frumoasa zi ever
Wow! Ar fi cel mai frumos cadou de ziua ta! Cine stie, poate asta e chiar luna in care se intampla!! Iti tin pumnii! Si eu as putea sa-i fac sotului o surpriza caci ziua lui e in 19 noiembrie si mie trebuie sa imi vina in 16....daar sincer, nu am mari sperante. Eu oricum m-am oprit din calculat, numarat, asteptat ovulatia. Contact avem de cate ori avem chef fara sa stau sa ma gandesc daca sunt la ovulatie sau nu....M-am detasat putin... |
|
| IoanaIoanaC wrote:Poi nu era intrebat frumos! Ca deh, la tara, stii tu cum e, "a lu' x are deja 2 si a avut nunta dupa voi", "hai ca nu intineresti" etc. Plus ca radio sant... ohooo abia asteapta sa aiba subiecte noi. Am inceput sa ma obisnuiesc cu ideea. Apropiatii deja cam stiu. Fratele meu a fost cel mai ok si intelegator. In schimb, soacra mea, cand i-am zis ca daca nu reusim adoptam... sa zicem ca nu a reactionat prea bine. Imi zice intr-una ca nu as putea sa-l iubesc ca pe al meu, fara sa inteleaga insa ca daca nu reusesc sa-l am "pe al meu" nu as avea termen de comparatie. Dar deh, trece si asta. Nu suntem noi nici primele si nici ultimele. In plus de asta, chiar cred ca o sa reusim
Si la noi aceiasi problema. Toata lumea vrea sa stie cand facem un copil. Mereu incerc sa evit elegant intrebarea. Apropiatii stiu ca avem probleme, dar doar cercul restrans de prieteni. Nu am zis la multa lume caaaci vin toti cu "sfaturi" care mai de care si chiar nu am chef sa le mai ascult. Mai ales faza cu " va stresati si de aia nu iese" ma omoara . Efectiv nu mai pot sa o aud. In rest dau replici de genul "suntem tineri, avem timp". |
|

| Sisi2 wrote:Wow! Ar fi cel mai frumos cadou de ziua ta! Cine stie, poate asta e chiar luna in care se intampla!! Iti tin pumnii! Si eu as putea sa-i fac sotului o surpriza caci ziua lui e in 19 noiembrie si mie trebuie sa imi vina in 16....daar sincer, nu am mari sperante. Eu oricum m-am oprit din calculat, numarat, asteptat ovulatia. Contact avem de cate ori avem chef fara sa stau sa ma gandesc daca sunt la ovulatie sau nu....M-am detasat putin...
Ce dragut suntem nascuti in aceeasi zi, este scorpion , noi scorpionii suntem foarte faini Este bine ca reusesti sa te detasezi, eu zic ca ma detasez dar este doar gura de mine, zici ca am un pitic pe umar care mereu imi sopteste...Miha se apropie ziua, Miha vezi daca ai mucus...Miha parca tie un pic raut, parca te inteapa ovarul drept....si tot asa succes si cine stie poate minunea apare
|
|

| Lauda-ma gura, ca ti-oi da friptura Glumesc evident.Ai fost funny cu afirmatia asta |
|

| Aleahim wrote:Lauda-ma gura, ca ti-oi da friptura Glumesc evident.Ai fost funny cu afirmatia asta
Si eu am glumit dar am zis si un pic de adevar . avem si noi mici defecte dar in rest suntem perfecti . Sincer nu prea cred eu in zodii, mi se potriveste si nu prea, intradevar daca ma calci pe "coada" s-a zis cu tine in rest painea lui Dumnezeu
|
|

| Miha1989 wrote:Si eu am glumit dar am zis si un pic de adevar  . avem si noi mici defecte dar in rest suntem perfecti  . Sincer nu prea cred eu in zodii, mi se potriveste si nu prea, intradevar daca ma calci pe "coada" s-a zis cu tine in rest painea lui Dumnezeu
|
|
| Miha1989 wrote:Ce dragut suntem nascuti in aceeasi zi, este scorpion  , noi scorpionii suntem foarte faini  Este bine ca reusesti sa te detasezi, eu zic ca ma detasez dar este doar gura de mine, zici ca am un pitic pe umar care mereu imi sopteste...Miha se apropie ziua, Miha vezi daca ai mucus...Miha parca tie un pic raut, parca te inteapa ovarul drept....si tot asa  succes si cine stie poate minunea apare
Daaa, scorpionii oameni faini dar si foarte caposi!!! Cel putin al meu. In ceea ce priveste detasarea am si zile proaste, cand imi vine sa ma pun jos si sa plang, cand frustrarea e la cote maxime. Sincer, nu stiu cat e detasare sau dezamagire. Mereu imi zic "la ce sa ma agit ca si asa nu iese" si atunci e mai simplu. Nu creez asteptari, nu sunt dezamagita!
|
|

| Miha1989 wrote: noi scorpionii suntem foarte faini Da da! Suntem! Eu cadou de ziua mea (aproape) primesc o histero Aleahim nu fi invidoasa ca ne-am adunat atatea scorpii pe aici, nu muscam (rau)
Sisi, sper sa iti primesti cadoul mult visat de ziua ta |
|

| IoanaIoanaC wrote:Da da! Suntem! Eu cadou de ziua mea (aproape) primesc o histero Aleahim nu fi invidoasa ca ne-am adunat atatea scorpii pe aici, nu muscam (rau) Sisi, sper sa iti primesti cadoul mult visat de ziua ta Nu-s ca si sotul e scorpion.Eu ii spun mai mult ca perfectul Si eu am coarne, ca sa ma apar, sac |
|
| Apropo fetelor, am fost la endocrinolog si am facut analizele hormonale. Mi-au iesit bine cu exceptia prolactinei care a iesit exagerat de mare. . Urmeaza sa fac progesteronul in ziua 20, si apoi sa merg din nou la medic. Ma ingrijoreaza putin valoarea prolactinei dar sper ca o voi putea scadea cu tratament Va puup |
|
|