Clubul aspirantelor - 76
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Roser
Scris: Wednesday, October 30, 2019 8:36 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/21/2018
Aleahim wrote:
Mersi de raspunsuri fetelor.
Sper sa vina maineHands

Da, stai linistita ca de venit o sa vina. Mie cand mi-a venit dupa 8 zile, mi-a venit asa dintr-o data fara mare tam-tam, spotting sau dureri de burta inainte.

Eu cred ca am ovulat azi, asa m-au durut ovarele toata ziua. Nu stiu daca o sa imi mai faca ceva maine. Azi dimineata pt a 3-a zi consecutiv, mi-a iesit testul de ovulatie pozitiv, nu stiu daca a iesit asa de la Ovitrelle, ca l-am luat azi noapte la 12...
O sa vad maine, dar ma duc fara nici o tragere de inima.
Mihaela14
Scris: Wednesday, October 30, 2019 9:19 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
Roser wrote:

Da, stai linistita ca de venit o sa vina. Mie cand mi-a venit dupa 8 zile, mi-a venit asa dintr-o data fara mare tam-tam, spotting sau dureri de burta inainte.

Eu cred ca am ovulat azi, asa m-au durut ovarele toata ziua. Nu stiu daca o sa imi mai faca ceva maine. Azi dimineata pt a 3-a zi consecutiv, mi-a iesit testul de ovulatie pozitiv, nu stiu daca a iesit asa de la Ovitrelle, ca l-am luat azi noapte la 12...

Macar stii ca ai incercat, daca nu o faceai poate aveai regrete. Oricum inca sunt sanse sa fie cu ochisori! Eu iti tin pumnii! majoreta
Aleahim
Scris: Wednesday, October 30, 2019 9:39 PM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
Roser wrote:

Sa ne spui maine ce ai facut.Oricum sanse sunt, contact ati avut ieri si daca nu iti face maine iui, mai aveti un contact.
Iti tin pumnii stransiHands
IoanaIoanaC
Scris: Thursday, October 31, 2019 8:49 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/30/2019
Neata fete!

Vad ca aveti vesti din ce in ce mai bune! Trag si eu tare sa va ajung din urma Lol
Luni am histero uff
Vreau sa va intreb o treaba: daca incep cycloprogynova din ziua 20, si vor sa imi faca punctie pe ciclul urmator, ala nu e protocol lung? Ca la consultatie ambii medici ziceau de protocol scurt datorita AMH mic, dar acuma unul dintre ei zice de cycloprogynova. Nu mai inteleg nimic Crazy

Bafta tuturor wannabe!

P.S. Aleahim streseaza-te mai putinBuddy1
Aleahim
Scris: Thursday, October 31, 2019 9:10 AM
Nivel

IoanaIoanaC wrote:
Neata fete!

Vad ca aveti vesti din ce in ce mai bune! Trag si eu tare sa va ajung din urma Lol
Luni am histero uff
Vreau sa va intreb o treaba: daca incep cycloprogynova din ziua 20, si vor sa imi faca punctie pe ciclul urmator, ala nu e protocol lung? Ca la consultatie ambii medici ziceau de protocol scurt datorita AMH mic, dar acuma unul dintre ei zice de cycloprogynova. Nu mai inteleg nimic Crazy

Bafta tuturor wannabe!

P.S. Aleahim streseaza-te mai putinBuddy1

In general sunt foarte linistita.Mai am cate o zi mai naspa, dar acum ma enerveaza ca stiu ca tre sa incep stimularea si stau dupa menstruatiebanghead
Nu stiu sa iti raspund la intrebare, dar cu cine ai ramas pana la urma?
IoanaIoanaC
Scris: Thursday, October 31, 2019 9:23 AM
Nivel

Tind spre Bors, dar ei nu stiu ca eu vorbesc cu amandoi, iar Maftei mi-a trimis mail si a zis de cycloprogynova. Ambii au zis la consltatie protocol scurt.
Iar tie, rabdare, a sa vina si ai sa incepi stimularea si o sa fie bine Bravoo Suntem cu pluta, doar noi putem astepta cu atata nerabdare uratii Lol
Aleahim
Scris: Thursday, October 31, 2019 9:37 AM
Nivel

IoanaIoanaC wrote:
Tind spre Bors, dar ei nu stiu ca eu vorbesc cu amandoi, iar Maftei mi-a trimis mail si a zis de cycloprogynova. Ambii au zis la consltatie protocol scurt.
Iar tie, rabdare, a sa vina si ai sa incepi stimularea si o sa fie bine Bravoo Suntem cu pluta, doar noi putem astepta cu atata nerabdare uratii Lol

Eu as vrea sa nu mai vina, dar cu un motiv buuuunLol
Si sa stea plecat vreo 9 luniBig Laugh
Histero unde faci?
Miha1989
Scris: Thursday, October 31, 2019 10:10 AM
Nivel

Inregistrat: 7/17/2019
Neata fetelor, Aleahim sper sa iti vina urati si sa nu te mai tina in suspans...ieri am facut un test de ovulatie de la Trussa, fina mea care a ramas insarcinata avea o cutie acasa si mi le-a dat mie, eu am facut in trecut de la alta marca dar m-am lasat pagubasa pt ca nu am putut sa imi dau seama, insa la asta este destul de evident prima linie este intensa si a doua foarte pala deci negativ, stiu ca sunt contraindicate pt ovare polichistice dar sunt curioasa daca au rezultat, o sa le asociez cu scurgerile cervicale, ieri a fost z12 dupa cum se prezinta situatia cred ca in z14-15 o sa am ovulatie, sincer sunt chiar curioasa. Gossip
IoanaIoanaC
Scris: Thursday, October 31, 2019 10:39 AM
Nivel

Aleahim wrote:

Eu as vrea sa nu mai vina, dar cu un motiv buuuunLol
Si sa stea plecat vreo 9 luniBig Laugh

Asta da! Asa sa fie cat mai curand Cheek Kiss
Aleahim wrote:
Histero unde faci?
La Omini, m-am dus fix dupa programarea cea mai rapida sa pot pleca acasa cat mai curand ca al meu nu mai are concediu.
Aleahim
Scris: Thursday, October 31, 2019 10:57 AM
Nivel

IoanaIoanaC wrote:
La Omini, m-am dus fix dupa programarea cea mai rapida sa pot pleca acasa cat mai curand ca al meu nu mai are concediu.

Daca faci la Omini, cel mai bine ar fi atunci sa mergi in continuare cu Bors.
Ma gandesc ca ar fi mai usor si daca nu iti face el histero, e mai usoar sa comunice cu cine ti-o face, si stie mai bine ce se gaseste pe acolo.
Ce hal de exprimare am avut, dar cred ca ai inteles ce vreau sa zicLol
IoanaIoanaC
Scris: Thursday, October 31, 2019 11:38 AM
Nivel

Da da, asa am gandit-o si eu. Si pentru ca ambii medici au fost ok am zis "ma duc la care raspunde primul" Lol Doar ca pe urma a raspuns si Maftei si m-a bagat in ceata cu cycloprogynova si acu mor de curioasa NuStiu
Stai ca sambata a fost nunta cumnatului meu. A fost tare smecher sa ma intrebe toate neamurile cand vin la botez. Imi venea sa le torn apa in cap si sa le zic "iaca botezul" alcool
Sisi2
Scris: Thursday, October 31, 2019 11:40 AM
Nivel

Inregistrat: 8/7/2019
Miha1989 wrote:
Neata fetelor, Aleahim sper sa iti vina urati si sa nu te mai tina in suspans...ieri am facut un test de ovulatie de la Trussa, fina mea care a ramas insarcinata avea o cutie acasa si mi le-a dat mie, eu am facut in trecut de la alta marca dar m-am lasat pagubasa pt ca nu am putut sa imi dau seama, insa la asta este destul de evident prima linie este intensa si a doua foarte pala deci negativ, stiu ca sunt contraindicate pt ovare polichistice dar sunt curioasa daca au rezultat, o sa le asociez cu scurgerile cervicale, ieri a fost z12 dupa cum se prezinta situatia cred ca in z14-15 o sa am ovulatie, sincer sunt chiar curioasa. Gossip

Buna Miha! Sa stii ca si eu am incercat mai multe marci de teste de ovulatie si cele de la Trussa mi-au placut cel mai mult. De cand am dat de ele doar astea le folosesc. Se vede clar ce si cum. Cand sunt pozitive linia de test e pronuntata si iti poti da seama ca e pozitiv. Te pup si succes!Cheek Kiss
Miha1989
Scris: Thursday, October 31, 2019 11:52 AM
Nivel

Sisi2 wrote:

Buna Miha! Sa stii ca si eu am incercat mai multe marci de teste de ovulatie si cele de la Trussa mi-au placut cel mai mult. De cand am dat de ele doar astea le folosesc. Se vede clar ce si cum. Cand sunt pozitive linia de test e pronuntata si iti poti da seama ca e pozitiv. Te pup si succes!Cheek Kiss

Multumesc Sisi2, sincer am speranta ca ma vor ajuta, cel putin sa nu ratez momentul, din fericire am acele scurgeri cericale destul de pronuntate, de ieri a inceput "albusul de ou" insa nu este apos probabil peste 2 zile va fi, luna trecuta a inceput destul de tarziu parca prin z14, poate luna asta va fi cu noroc si cadou de ziua mea va fi un bebelus pt ca pe 19 noiembrie este ziua mea iar pe 18 ar trebui sa imi vina, ar fi cel mai frumos cadou si cea mai frumoasa zi ever coeur
Aleahim
Scris: Thursday, October 31, 2019 11:56 AM
Nivel

IoanaIoanaC wrote:
Da da, asa am gandit-o si eu. Si pentru ca ambii medici au fost ok am zis "ma duc la care raspunde primul" Lol Doar ca pe urma a raspuns si Maftei si m-a bagat in ceata cu cycloprogynova si acu mor de curioasa NuStiu
Stai ca sambata a fost nunta cumnatului meu. A fost tare smecher sa ma intrebe toate neamurile cand vin la botez. Imi venea sa le torn apa in cap si sa le zic "iaca botezul" alcool

hohot hohot
Esti belea.Da, eu sunt destul de imuna la intrebarile de genul.De fapt, depinde cum sunt intrebata.Daca e asa cu tenta bagacioasa, as putea actiona cum ai zis tu mai sus.Daca e dragut adresata intrebarea, raspund frumos si dau de inteles ca exista o problema
Miha1989
Scris: Thursday, October 31, 2019 12:08 PM
Nivel

Aleahim wrote:

hohot hohot
Esti belea.Da, eu sunt destul de imuna la intrebarile de genul.De fapt, depinde cum sunt intrebata.Daca e asa cu tenta bagacioasa, as putea actiona cum ai zis tu mai sus.Daca e dragut adresata intrebarea, raspund frumos si dau de inteles ca exista o problema

Eu apelez la raspunsul standard, "Cand vrea Dumnezeu" apropiatii stiu ca exista o problema si nu ma intreaba nimeni nimic hohot, sincer eu cred ca majoritatea intreaba de plictiseala, sunt niste intrebari standard: "Cand va casatoriti?", "Pe cand bebe?", "Nu ii faceti o surioara sau un fratior?" Big Laugh
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.