Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1624
| Dxc wrote:doamne ajuta ! Sa fie cu happy end
Mersi Dxc, dar nu cred ca am eu norocul asta Mi s-au dat f putine sanse, cam 5%. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| Mihaela14 wrote:Excelent Adina Roser tu ce-ai mai facut cu insemanarea, nu mai stiu nimic, a crescut foliculul ? Vreau sa golim casuta asta fetelor,tare, tare mi-ar place! 
Doamne ajuta sa goliti casuta si sa se indeplineasca visul la toate! Haideti, ca aproape se va goli casuta la gravidute, in perioada urmatoare se elibereaza cateva berze numai bune de prins. |
|

Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Anitta76 wrote:Miha iti tinem pumnii!!! Multumesc ! |
|

| Roser wrote:
Pai presimt ca asa o sa se intample si la mine ca eu niciodata nu ovulez asa tarziu. O sa incercam sa avem azi contact cat mai tarziu si apoi joi daca nu mai apucam sa facem inseminarea. E greu cu sincronizarea asta, mi-ar trebui un ecograf acasa :). Deci mai ai 3-4 zile si poate vii cu 2 liniute. Ceva semne de spotting asa cum avem noi?..
Exact ! Un ecograf acasa ar fi exact ce ne trebuie Aveam faza luteala de 14 zile , dar acum nu mai e nimic la fel. Spotting nu am , in schimb am sperante mari! Ma mir si eu de mine cat sunt de increzatoare si optimista! |
|

| AndreV wrote:Doamne ajuta sa goliti casuta si sa se indeplineasca visul la toate! Haideti, ca aproape se va goli casuta la gravidute, in perioada urmatoare se elibereaza cateva berze numai bune de prins. Multumim Andre ! Ale noastre sunt, le prindem noi! |
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| Roser wrote:Mersi Dxc, dar nu cred ca am eu norocul asta  Mi s-au dat f putine sanse, cam 5%. cam asta e sansa la iui 5-10% dar nu se stie niciodata ....speranta ramane pana la sfarsit |
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| Mihaela14 wrote:Exact ! Un ecograf acasa ar fi exact ce ne trebuie Aveam faza luteala de 14 zile , dar acum nu mai e nimic la fel. Spotting nu am , in schimb am sperante mari! Ma mir si eu de mine cat sunt de increzatoare si optimista! sa te auda dumnezeu! Sa vi cu vestea buna |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/22/2018 Mesaje: 311
| Mihaela14 wrote: Madalina multa bafta! Faci insemanare sau doar stimulare cu contact dirijat?
Stimulare cu contact dirijat. |
|

| Dxc wrote:sa te auda dumnezeu! Sa vi cu vestea buna
|
|

| Madalina3012 wrote:Stimulare cu contact dirijat. Se ne tii la curent te rog! Doamne ajuta! |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/22/2018 Mesaje: 311
| Mihaela14 wrote:Se ne tii la curent te rog! Doamne ajuta! Da Sa auzim o veste buna ?i de la tine. Ma deprima ca nu mai vad testulete pozitive pe aici. |
|
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| Miha cand testezi? Sunt cu ochii pe tine! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/17/2019 Mesaje: 769
| Madalina3012 wrote:Stimulare cu contact dirijat.
Mada vad ca ale noastre cazuri sunt asemanatoare, iti tin pumnii si asteptam vesti |
|

| Anitta76 wrote:Miha cand testezi? Sunt cu ochii pe tine!
Nu testez pana nu am intarziere, prin 5 ' 6 noiembrie. Nu vreau sa testez inainte, nu-mi place. Am rabdare deocamdata ! |
|

| Madalina3012 wrote:Da  Sa auzim o veste buna ?i de la tine. Ma deprima ca nu mai vad testulete pozitive pe aici. A fost o perioada de pauza dar si cand vin vestile bune...anul asta eu cred ca vor mai fii cateva teste pozitive! |
|
|