Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/17/2019 Mesaje: 769
| Aleahim wrote: Miha, un cuplu sanatos, fara probleme de fertilitate, are 20% sanse sa conceapa intr-o luna.Avand ovare polichistice, calitatea ovocitelor e si mai slabuta.Deci nu te poti astepta sa ramai asa usor, dar oricum, atata timp cat ovulezi, ai sanse!!!!! Eu nici macar sansa asta nu o am.
Miha mereu te urmaresc, sincer imi doresc ca intr-o zi sa ne scrii cu lacrimi in ochi ca minunea s-a intamplat...eu stiu ca se va intampla pt ca esti o luptatoare, o persoana hotarata gata sa o ia mereu de la capat...si sincer mai rar se gaseste atat putere si hotarare la o persoana. Mereu imi spun ca sunt puternica dar parca cu fiecare luna care trece ma topesc ca o lumanare, incerc sa zambesc cand ma intreaba cineva si sa ma prefac ca totul este ok cand eu pe dinauntru...am stiut ca va fi in drum greu dar am crezut ca voi fi mai puternica. Ma dispera ca nu reusesc sa ma detasez sa uit, sa las totul de la sine, mereu imi caut simptome...cva de care sa ma leg ca poate poate luna asta se va intampla... |
|
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/16/2019 Mesaje: 126
| Miha1989 wrote:Buna fetelor, ma bucur ca sunteti atat de active, citesc in fiecare zi, incerc sa ma detajez de toate insa nu reusesc, aseara nu m-am abtinut si mi-am facut un test ar trebui sa imi vina maine, a iesit negativ, oarecum ma asteptam...insa nu inteleg ce se intampla de nu raman, eu luna asta am ovulat, sotul este ok insa nu se intampla...si atunci cand s-a intamplat dupa un an le-am pierdut...doctorul mi-a zis ca totul este ok si sa ne mai vedem in ianuarie daca nu raman. Nu stiu din experienta voastra at trebui sa mai fac cva...simt ca imi pierd rabdarea, incerc sa ma adun dar simt ca sunt la capatul puterii ca nu inteleg exact ce se intampla.
Buna, eu nu am curaj sa imi fac inca testul, sambata ar trebui sa imi vina, nu vreau sa fiu iar dezamagita |
|
|

| Criss90 wrote:Buna, eu nu am curaj sa imi fac inca testul, sambata ar trebui sa imi vina, nu vreau sa fiu iar dezamagita
Este mai bine asa, am zis si eu ca nu mai fac dar uite-ma ca nu ma pot abtine :))), nu fac in fiecare luna dar ma apuca din cand in cand bazdaci...Succes sa fie cu ochisori |
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Miha1989 wrote:
Miha mereu te urmaresc, sincer imi doresc ca intr-o zi sa ne scrii cu lacrimi in ochi ca minunea s-a intamplat...eu stiu ca se va intampla pt ca esti o luptatoare, o persoana hotarata gata sa o ia mereu de la capat...si sincer mai rar se gaseste atat putere si hotarare la o persoana. Mereu imi spun ca sunt puternica dar parca cu fiecare luna care trece ma topesc ca o lumanare, incerc sa zambesc cand ma intreaba cineva si sa ma prefac ca totul este ok cand eu pe dinauntru...am stiut ca va fi in drum greu dar am crezut ca voi fi mai puternica. Ma dispera ca nu reusesc sa ma detasez sa uit, sa las totul de la sine, mereu imi caut simptome...cva de care sa ma leg ca poate poate luna asta se va intampla...
Multumesc pentru cuvintele frumoase. Ultimul an a fost foarte greu pentru mine.Am trecut prin multe,HSG, tratamente, laparoscopie, histeroscopie, asteptari. Si eu incerc sa ma detasez cat pot, dar e greu, mai ales ca sunt mereu in asteptarea menstruatiei.Mi-e greu.Prietenele mele sunt insarcinate.Nasa e gravida in 7 sapt.Restul TOATE au copii.Nu e usor, dar nu am ce face.Viata ma trage inainte, nu pot sta pe loc.Crede-ma ca si eu am 1 mil de frustrari si nervi si uneori imi vine sa o iau pe paduri. Incerc pe cat posibil sa ma bucur de viata alaturi de sotul meu, sperand ca fiecare concediu sa fie ultimul in doi. Am calatorit mult anul acesta, am facut 2 concedii plus multe iesiri, la munte, la spa, city break-uri.Cumva tre sa imi ocup timpul, ca sa nu ma mai gandesc la asta. Plus ca am catelul care imi alina zilele.Ajung de la munca si atata atentie cere, incat uneori uit de probleme.Saptamana trecuta am avut o cadere si atata am plans.Asa s-a agitat saracul si a inceput sa sara pe mine, sa planga, niciodata nu l-am vazut asa.Mi s-a rupt sufletul. Asta e viata noastra, asta avem de infruntat si asa mergem inainte |
|

| Aleahim wrote: Multumesc pentru cuvintele frumoase. Ultimul an a fost foarte greu pentru mine.Am trecut prin multe,HSG, tratamente, laparoscopie, histeroscopie, asteptari. Si eu incerc sa ma detasez cat pot, dar e greu, mai ales ca sunt mereu in asteptarea menstruatiei.Mi-e greu.Prietenele mele sunt insarcinate.Nasa e gravida in 7 sapt.Restul TOATE au copii.Nu e usor, dar nu am ce face.Viata ma trage inainte, nu pot sta pe loc.Crede-ma ca si eu am 1 mil de frustrari si nervi si uneori imi vine sa o iau pe paduri. Incerc pe cat posibil sa ma bucur de viata alaturi de sotul meu, sperand ca fiecare concediu sa fie ultimul in doi. Am calatorit mult anul acesta, am facut 2 concedii plus multe iesiri, la munte, la spa, city break-uri.Cumva tre sa imi ocup timpul, ca sa nu ma mai gandesc la asta. Plus ca am catelul care imi alina zilele.Ajung de la munca si atata atentie cere, incat uneori uit de probleme.Saptamana trecuta am avut o cadere si atata am plans.Asa s-a agitat saracul si a inceput sa sara pe mine, sa planga, niciodata nu l-am vazut asa.Mi s-a rupt sufletul. Asta e viata noastra, asta avem de infruntat si asa mergem inainte
Da asa este nu ne ramane de cat sa mergem inainte si sa speram, si eu trec prin asta nasa este gravida, fina mea este gravida, alte 2 fete din gasca noastra sunt gravide imediat tre sa nasca, cealalta fina are deja o fetita si uite asa trebuie sa incerc sa fim puterncice si sa ne bucuram pt minunile lor si noi sa speram ca vor aparea ale noastre...
|
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/16/2019 Mesaje: 126
| Miha1989 wrote:Este mai bine asa, am zis si eu ca nu mai fac dar uite-ma ca nu ma pot abtine :))), nu fac in fiecare luna dar ma apuca din cand in cand bazdaci...Succes sa fie cu ochisori
Multumesc mult! Iti tin pumnii si tie! Poate ai facut prea devreme testul. |
|

Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| Aleahim doar de bine am auzit de Galan, si mie mi-a fost recomandata de Chiroiu (cel care face HSG bun in Cluj). De la el am aflat si de jumatatea de uter, atat s-a vazut pe HSG, m-a trimis la RMN si s-a confirmat. Asa m-am nascut, dau vina pe mama Mai mult, la RMN s-a vazut si un fibrom in peretele uterului de 1,6 cm, ziceau ei ca "bombeaza" in cavitatea uterina. M-am dus la Surcel chitita pe histeroscopie (exploratorie), el mi-a zis ca daca fibromul bombeaza intradevar in uter, il scoate la histero. La eco a vazut ca nu bombeaza, deci nu imi face histero.
La Galan voiam si eu sa merg, dar am inteles ca nu face histeroscopii si asa am ajuns la Surcel.
Mai fetelor, stiu ca unele incercati de foarte multi ani, altele de cateva luni, poate cand ma vedeti cum scriu si ca mai glumesc vi se pare ca iau in deradere situatia sau mai stiu eu ce. Nu imi place sa va vad asa suparate si deprimate. Psihicul trebuie sa ne ajute in situatia in care suntem, ori daca suntem deprimate, n-are cum saracul psihic sa ne ajute. Sunt perioade si perioade, sunt constienta, uneori si mie imi vine sa urlu, dar nu aveti voie sa renuntati sau sa intrati in depresii! O sansa avem fiecare, mai mica sau mai mare (la mine e mica, dar v-am zis ca dau vina pe mama ). Credeti in sansa voastra! Asa cat e ea de mica sau de mare! Nu suntem nici primele, nici ultimele! Cand sunteti la pamant, faceti ceva pentru voi (shopping sau ce va face sa va simtiti mai bine), dar mai ales VORBITI! Vorbiti cu cel de langa voi, cu straini, cu prieteni, cu oameni care va pot ridica moralul! Nu tineti toata durerea asta in voi! Nu va face nici un bine!
|
|
Inregistrat: 8/17/2017 Mesaje: 2104
| Adina, multumim mult pentru prafusor si nastere cat mai usoara iti doresc
Rox,felicitari pentru beta !!
Bun venit noilor aspirante si sa ne aduceti cat mai curând vestea cea mare Aleahim,eu zic ca ar trebui să repeți analizele pentru ca ,din ce stiu,pot interveni modificări si la 2-3 luni.. |
|

| Bun, deci o sa merg la ea, ca si eu tot de bine am auzit. Ioana pe mine ma amuza felul cum scrii, sunt convisa ca nu iei in deradere situatia, dar e si asta un mecanism de autoaparare. Si daca nu am mai face si haz de necaz, am lua-o razna. Oricum, eu zic sa mai consulti macar un medic, sa mai ceri o parere.Eventual mergi la Galan, vezi ea ce zice. Cat despre iui, nu stiu ce sa zic.Daca situatia e asa nasoala cum zici, cr3d ca e cam riscant.Adica daca nici trompa stanga nu e buna, riscul de ectopica e cam mare. Eu as consulta un medic bun pe infertilitate, si in functie de recomandari, as merge spre fiv daca exista sanse de sarcina dusa la capat. |
|

Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| Aleahim wrote: Eu as consulta un medic bun pe infertilitate, si in functie de recomandari, as merge spre fiv daca exista sanse de sarcina dusa la capat.
Poi saptamana viitoare am duc la Iasi. La Maftei si la Bors,pe rand Al meu tot vrea Cehia, ca acolo a facut nasa noastra fiv, dar inca nu zic nimic pana vad ce aflu la Iasi. Pe de alta parte nu mi-ar prinde rau un concediu in Cehia Oricum o sa am nevoie de un medic si in Cluj, si cred ca Galan o sa aleg si eu, chiar mi-a placut Chiroiu si am incredere in recomandarile lui. Acu te astept pe tine sa vad ce zici de ea |
|

| IoanaIoanaC wrote:Poi saptamana viitoare am duc la Iasi. La Maftei si la Bors,pe rand  Al meu tot vrea Cehia, ca acolo a facut nasa noastra fiv, dar inca nu zic nimic pana vad ce aflu la Iasi. Pe de alta parte nu mi-ar prinde rau un concediu in Cehia Oricum o sa am nevoie de un medic si in Cluj, si cred ca Galan o sa aleg si eu, chiar mi-a placut Chiroiu si am incredere in recomandarile lui. Acu te astept pe tine sa vad ce zici de ea Ce ma bucur ca mergi la Iasi.Amandoi medicii sunt extraordinari si o sa fii pe maini bune. Eu mai am un pic pana ajung la dansa.Mai fac o stimulare si apoi. Iti tin pumnii stransi sa vii cu vesti bune de la iasi.Cand ai programarea? |
|

| FloreFlore wrote:Adina, multumim mult pentru prafusor si nastere cat mai usoara iti doresc Rox,felicitari pentru beta !! Bun venit noilor aspirante si sa ne aduceti cat mai curând vestea cea mare Aleahim,eu zic ca ar trebui sa repe?i analizele pentru ca ,din ce stiu,pot interveni modificari si la 2-3 luni.. Flore, cand o sa ma programez la medic o sa o intreb daca e nevoie de analize.Mai am un pic de asteptat si sincer, luna asta nici nu stau f bine finantele.M-ar costa cam 500 de lei sa le repet pe toate Ps. Adinuta a nascut. Are o minuneeeee |
|
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| Fetelor multa putere va doresc! Eu intru mereu sa va citesc si a?tept sa dati vesti bune! Nu fiti triste, stiu ca nu aveti cum dar fiti tari! Si eu in perioada cand incercam si nu reuseam parca toata lumea ramanea gravida, cei din jurul meu ma judecau ca uite doar eu nu vreau(asta ptr ca nu le spuneam ca incerc ) si imi pica atat de greu, dar sa stiti ca si rautatea celor din jur cred ca a contat! Stiti ca se zice ca trebuie sa treci prin greu si prin tristete ca sa vina si bucuria... eu sper sa vina mai repede si sa veniti la gravidute sa va sfatuiesc si incurajez si eu pe voi ca voi ati fost alaturi de mine mereu, acum simt ca trebuie sa imi vina randul! Va pup si va imbratisez tare si va doresc putere si rabdare multa! |
|

Inregistrat: 5/9/2018 Mesaje: 1356
| Aleahim wrote: Multumesc pentru cuvintele frumoase. Ultimul an a fost foarte greu pentru mine.Am trecut prin multe,HSG, tratamente, laparoscopie, histeroscopie, asteptari. Si eu incerc sa ma detasez cat pot, dar e greu, mai ales ca sunt mereu in asteptarea menstruatiei.Mi-e greu.Prietenele mele sunt insarcinate.Nasa e gravida in 7 sapt.Restul TOATE au copii.Nu e usor, dar nu am ce face.Viata ma trage inainte, nu pot sta pe loc.Crede-ma ca si eu am 1 mil de frustrari si nervi si uneori imi vine sa o iau pe paduri. Incerc pe cat posibil sa ma bucur de viata alaturi de sotul meu, sperand ca fiecare concediu sa fie ultimul in doi. Am calatorit mult anul acesta, am facut 2 concedii plus multe iesiri, la munte, la spa, city break-uri.Cumva tre sa imi ocup timpul, ca sa nu ma mai gandesc la asta. Plus ca am catelul care imi alina zilele.Ajung de la munca si atata atentie cere, incat uneori uit de probleme.Saptamana trecuta am avut o cadere si atata am plans.Asa s-a agitat saracul si a inceput sa sara pe mine, sa planga, niciodata nu l-am vazut asa.Mi s-a rupt sufletul. Asta e viata noastra, asta avem de infruntat si asa mergem inainte
Aleahim buna! Intru mereu pe aici sa vad cum mai sunteti.. Citesc ce spui si parca ma vad pe mine.. Prietene insarcinate, ne plimbam mult sa ma detasez si relaxez, stimulare esuata.. Abia când am ramas mi am dat seama ca toate astea au fost nervi ?i stres în zadar. Tot cand a vrut Dumnezeu a venit.. Aveam Perioade când îmi sunam sotul sa vina acasa ca a iesit testul de ovulatie pozitiv si multe alte prostii. Eu iti doresc multa putere sa treci prin toate incercarile ?i stiu ca o sa ne dai vestea cea mare curand. |
|

| Ella123 wrote:Aleahim buna! Intru mereu pe aici sa vad cum mai sunteti.. Citesc ce spui si parca ma vad pe mine.. Prietene insarcinate, ne plimbam mult sa ma detasez si relaxez, stimulare esuata.. Abia când am ramas mi am dat seama ca toate astea au fost nervi ?i stres în zadar. Tot cand a vrut Dumnezeu a venit.. Aveam Perioade când îmi sunam sotul sa vina acasa ca a iesit testul de ovulatie pozitiv si multe alte prostii. Eu iti doresc multa putere sa treci prin toate incercarile ?i stiu ca o sa ne dai vestea cea mare curand. Multumesc de incurajari Ella Momentan sunt destul de bine. Mai am zile cand cedez, ma descarc si ma ridic. Si eu intru zilnic sa va citesc, mai ales ca pe multe va stiu de la aspirante.Cred ca am ratat informatia, dar nu stiu ce se ascunde in burtica ta |
|
|
|