Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Roser wrote:Mihaela, nu ai fost la eco sa nu fie cumva vreun chist? Si eu am avut vreo 2 cicluri anul asta cu spotting in fiecare zi dar in cazul meu au fost ovulatorii (sau cel putin asa arata temperatura ca estradiolul nu l-am dozat). Acuma cum o fi, important e sa se regleze cat de cat organismul, mai incercati natural ca voi vad ca aveti sanse si asa, oricand se poate prinde din nou. Am fost putin in concediu, asa ca nu am ajuns sa mai fac eco, iar acum astept menstruatia. Cred totusi ca a fost un chist( sau este) dupa spottingul inchis la culoare, val estradiolului si ciclul trecut de 49 de zile. Atunci cred ca foliculul nu s-a spart si s-a transformat in chist. Anul trecut cand am mai avut chisturi exact asa era spottingul. Sper sa se absoarba de la sine si sa nu am nevoie de anticonceptionale, as mai pierde cel putin o luna.. Tie iti doresc bafta la iui sa se prinda si sa nu mai ajungi la fiv ! |
|

Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| FloreFlore wrote:Aleahim imi pare rau Mihaela cred ca la tine de acum se regleaza cm.ul ...Usor usor intri la normal Roser eu zic ca daca ai sansa sa poti face IUI sau FIV sa pleci încrezatoare la drum,sa crezi ca te vor ajUta ai ,vorba ta,mai bine sa fii impacata cu gândul ca le ai facut dar sigur vor da rezultate la tine  Te puup Ciclurile mele deja de anul trecut au fost aiurea, dar important e sa mai am ovulatii si poate reusesc sa raman din nou. Te pup! |
|

Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Nella wrote:Uitasem ca a spus sa mai încercati 1 an... Of... Ideea e ca trebuie sa te ridici, stiu ca este greu, am trecut prin toate starile posibile inainte de sarcina, te în?eleg perfect, dar in acela?i timp te rog sa te montezi si sa stii ca nu e?ti singura. Multa în?elepciune, tarie si putere iti doresc cu tot sufletul. Multumesc de gandurile bune.Sunt mai bine.Incerc sa fiu cat de puternica pot, dar mai clachez. Te urmaresc cu drag la gravidute si nu imi vine sa cred ce putin mai ai.Ma bucur ca in sfarsit de bucuri de perioada asta.Abia astept sa ne prezinti gazuta mica.Te imbratisez!!! |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Fetelor, vad ca e liniste pe aici ... inseamna ca e de bine? Sau ca toate avem o per aglomerata? Am citit doar pe diagonala in ultimul timp, dar asteptam noutati de la Dxc, parca retinusem ca azi ai histero ... si de la AnaVeli, daca ai repetat beta. Aleahim, rezulta ca nu raspunzi la letrozol, dar medicul n-a dat o sansa unei dezvoltari mai tarzii a vreunui folicul? Direct progesteron? |
|
| Adina, mult succes cu procedura! Inceputul e promitator! |
|

| carlita wrote:Fetelor, vad ca e liniste pe aici ... inseamna ca e de bine? Sau ca toate avem o per aglomerata? Am citit doar pe diagonala in ultimul timp, dar asteptam noutati de la Dxc, parca retinusem ca azi ai histero ... si de la AnaVeli, daca ai repetat beta. Aleahim, rezulta ca nu raspunzi la letrozol, dar medicul n-a dat o sansa unei dezvoltari mai tarzii a vreunui folicul? Direct progesteron? Se pare ca la doza asta nu am raspuns.Eu sincer nu cred ca voi raspunde nici la doza dubla, dar am zis sa incerc.Nu aveam nici un folicul mai rasarit.Deci nu cred ca are rost sa sper. Oricum, in doua zile incep progesteronul...De ieri parca am si crampe, ma dor ovarele, nici nu stiu ce sa fac.Sa mai incerc inca o luna, sa o las balta pana merg la iasi.Habar nu am... Si eu intrasem sa vad daca nu a postat Ana si Adina. DXC, mult suuces la histero! |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/29/2018 Mesaje: 600
| Aleahim wrote:Se pare ca la doza asta nu am raspuns.Eu sincer nu cred ca voi raspunde nici la doza dubla, dar am zis sa incerc.Nu aveam nici un folicul mai rasarit.Deci nu cred ca are rost sa sper. Oricum, in doua zile incep progesteronul...De ieri parca am si crampe, ma dor ovarele, nici nu stiu ce sa fac.Sa mai incerc inca o luna, sa o las balta pana merg la iasi.Habar nu am... Si eu intrasem sa vad daca nu a postat Ana si Adina. DXC, mult suuces la histero! Fetelor am fost la eco. 10 foliculi dominanti cu dimensiuni intre 9-12.3 mm. Estradiol 976 . Endometrul 9,84 . Dr este multumita de cum am raspuns pana acum, miercuri ma duc iar la eco si analize. Continui tratamentul. Sper sa continui sa raspund asa bine. Dxc cum esti? Va pup |
|

| adina1109 wrote: Fetelor am fost la eco. 10 foliculi dominanti cu dimensiuni intre 9-12.3 mm. Estradiol 976 . Endometrul 9,84 . Dr este multumita de cum am raspuns pana acum, miercuri ma duc iar la eco si analize. Continui tratamentul. Sper sa continui sa raspund asa bine. Dxc cum esti? Va pup
Bravo!!! Sa dea Dumnezeu sa mergi tot asa!!! Iti tinem pumnii |
|
Inregistrat: 6/29/2018 Mesaje: 600
| Aleahim wrote:Bravo!!! Sa dea Dumnezeu sa mergi tot asa!!! Iti tinem pumnii Multumesc mult mult |
|
| Aleahim wrote:Se pare ca la doza asta nu am raspuns.Eu sincer nu cred ca voi raspunde nici la doza dubla, dar am zis sa incerc.Nu aveam nici un folicul mai rasarit.Deci nu cred ca are rost sa sper. Oricum, in doua zile incep progesteronul...De ieri parca am si crampe, ma dor ovarele, nici nu stiu ce sa fac.Sa mai incerc inca o luna, sa o las balta pana merg la iasi.Habar nu am... Si eu intrasem sa vad daca nu a postat Ana si Adina. DXC, mult suuces la histero! Poate ar fi fost indicat sa mai faci o eco inainte de a lua progesteron .... daca mai cresc ceva foliculi intre timp? si tu vii cu progesteronul peste ei ...
Adina, frumoase datele problemei! Doamne-ajuta pe mai departe! |
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| carlita wrote:Fetelor, vad ca e liniste pe aici ... inseamna ca e de bine? Sau ca toate avem o per aglomerata? Am citit doar pe diagonala in ultimul timp, dar asteptam noutati de la Dxc, parca retinusem ca azi ai histero ... si de la AnaVeli, daca ai repetat beta. Aleahim, rezulta ca nu raspunzi la letrozol, dar medicul n-a dat o sansa unei dezvoltari mai tarzii a vreunui folicul? Direct progesteron? bunaaa!!! Da am scapat si de histero , o procedura usoara si cu final fericit, nu am nici o problema la uter, asa ca pot merge mai departe....sapt viitoare sa termin cu actele si sa merg sa depun dosarul pt fiv Bafta adina!!! Suna bine ce ne poveste?ti |
|
| Dxc wrote:bunaaa!!! Da am scapat si de histero , o procedura usoara si cu final fericit, nu am nici o problema la uter, asa ca pot merge mai departe....sapt viitoare sa termin cu actele si sa merg sa depun dosarul pt fiv Bafta adina!!! Suna bine ce ne poveste?ti Wow, ce bine suna vestile bune de luni! Ma bucur de rezultat! Bafta pe mai departe! |
|
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Buna fetelor! Ce vesti buna la inceput de saptamana!! Eu nu am scris de mult dar va citesc zilnic. Noutati nu am, sunt intr-o stare destul de nasoala, incerc sa fiu pozitiva dar nu prea imi iese. Cu cat incerc sa ma detasez, cu atat ma deprim mai tare. Mi-as face analizele hormonale dar medicul ma indeamna sa astept un an pana sa fac investigatii. M-am saturat sa astept si m-as duce sa le fac de capul meu, sincer. Simt ca stau, si stau degeaba. O saptamana minunata va doresc si cat mai multe realizari. |
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| Sisi2 wrote:Buna fetelor! Ce vesti buna la inceput de saptamana!! Eu nu am scris de mult dar va citesc zilnic. Noutati nu am, sunt intr-o stare destul de nasoala, incerc sa fiu pozitiva dar nu prea imi iese.  Cu cat incerc sa ma detasez, cu atat ma deprim mai tare. Mi-as face analizele hormonale dar medicul ma indeamna sa astept un an pana sa fac investigatii. M-am saturat sa astept si m-as duce sa le fac de capul meu, sincer. Simt ca stau, si stau degeaba. O saptamana minunata va doresc si cat mai multe realizari. cauta alt medic,daca tu nu mai vrei sa astepti urmeaza-ti instinctul si cauta un medic cu care sa rezonez! Toate avem zile din astea nasoale, cand cadem dar trebuie sa ne ridicam si sa mergem inainte |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/23/2018 Mesaje: 193
| adina1109 wrote: Fetelor am fost la eco. 10 foliculi dominanti cu dimensiuni intre 9-12.3 mm. Estradiol 976 . Endometrul 9,84 . Dr este multumita de cum am raspuns pana acum, miercuri ma duc iar la eco si analize. Continui tratamentul. Sper sa continui sa raspund asa bine. Dxc cum esti? Va pup
Wow, e ff bine! Mult succes in continuare! :) Aproape toti au crescut. |
|
|