Clubul aspirantelor - 76
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Aleahim
Scris: Saturday, October 12, 2019 9:45 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/19/2018
Madalina3012 wrote:
Buna fetele. A ie?it si spermograma so?ului si halosperm. Sunt normale. Ni s a luat o pietricica de pe inima. Acum a?tept sa mi vina cm.... Care se lasa a?teptat vad... Ca sa ne programam pentru pasul urmator (stimulare cu contact dirijat... Ma gândesc.. O sa discut cu doctora in primele zile de cm. Asa.. Fetele care tineti grafice pute?i trage un mic ochi la al meu? Ma asteptam sa mi vina o data cu scaderea temperaturii dar vad ca nu se întâmpla asta. Ce parere ave?i? Va multumesccomputerlove

Mada, a fost cumva un ciclu anovulator? Ca vad ca nu ai trasata ovulatia.Daca e asa, atunci mai poate dura pana vine.De ex eu am avut ultima data un cm de 80 de zile.Fiind anovulator, a durat mult pana a venit.Eventual poti vb cu medicul si poate iti recomanda progesteron ca sa il induci...
Madalina3012
Scris: Saturday, October 12, 2019 9:50 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/22/2018
Aleahim wrote:

Mada, a fost cumva un ciclu anovulator? Ca vad ca nu ai trasata ovulatia.Daca e asa, atunci mai poate dura pana vine.De ex eu am avut ultima data un cm de 80 de zile.Fiind anovulator, a durat mult pana a venit.Eventual poti vb cu medicul si poate iti recomanda progesteron ca sa il induci...

M am gândit si la asta ca poate fi anovulator. Dar când l am mai avut anovulator temperatura se men?inea relativ constanta. M am gândit si la progesteron dar nu e mai bine sa l las asa sa vina de la sine? Nu stiu... M ai ales daca incep stimularea? Poate influenta ceva progesteronul adica sa ramâna foliculi mai babani si sa nu incep stimularea. Nu prea ma pricep la asta...
Aleahim
Scris: Saturday, October 12, 2019 10:06 AM
Nivel

Madalina3012 wrote:

M am gândit si la asta ca poate fi anovulator. Dar când l am mai avut anovulator temperatura se men?inea relativ constanta. M am gândit si la progesteron dar nu e mai bine sa l las asa sa vina de la sine? Nu stiu... M ai ales daca incep stimularea? Poate influenta ceva progesteronul adica sa ramâna foliculi mai babani si sa nu incep stimularea. Nu prea ma pricep la asta...

Cel mai bine e sa discuti cu medicul despre progesteron, daca ti-l recomanda.
Nu incurca cu nimic.Trebuie facuta o eco sa vada daca ai ovulat sau daca mai exista o sansa sa ovulezi.Desi luna asta nu cred ca mai ai.Progesteronul luat inainte de ovulatie o inhiba, dupa nu mai afecteaza cu nimic.
De ex eu luna asta am facut stimulare.Nu am raspuns. Din z16 incep sa iau duphaston, timp de 10 zile, pentru a nu astepta f mult pana la urmatoare menstruatie.Apoi fac din nou stimulare din z3.
Daca mai ai intrebari, si te pot ajuta, cu mare drag
AnaVeli
Scris: Saturday, October 12, 2019 10:16 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/1/2019
Neata, doamne dragi!
Am primit raspuns pe email si de la dna Veliscu pt a continua cu Arefamul pana la noua beta, nu inteleg de ce, pt ce sa mai iau progesteron, in loc sa il opresc si sa astept sa vina menstruatia. Nu ma intelegeti ca imi fac sperante ca mai “invie Lazar” si se duce beta in 20.000, scuzati de gluma dar in asemenea situatii chiar e indicat sa te detasezi de dezastrul din suflet si sa privesti la ce este de facut.
Clar cu Tutunaru nu voi mai continua investigatiile ... motivele le stim cu toate, o fi bun pe nasteri, dar pe fertilitate lasa se dorit. Sunt praf dupa 2 saptamani de stress, de alba neagra, creste beta, nu e sarcina, stai ca poate e extrauterina, dar stai ca nu e la valori asa mici de beta si vom vedea sapt viitoare cum evolueaza beta pale
Pe bune?!?! Ce joc e asta?!
Sa imi vina ciclul, sa fac histeroscopia si ce o vrea Dumnezeu mai departeuff

Madalina3012
Scris: Saturday, October 12, 2019 10:21 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/22/2018
Aleahim wrote:

Cel mai bine e sa discuti cu medicul despre progesteron, daca ti-l recomanda.
Nu incurca cu nimic.Trebuie facuta o eco sa vada daca ai ovulat sau daca mai exista o sansa sa ovulezi.Desi luna asta nu cred ca mai ai.Progesteronul luat inainte de ovulatie o inhiba, dupa nu mai afecteaza cu nimic.
De ex eu luna asta am facut stimulare.Nu am raspuns. Din z16 incep sa iau duphaston, timp de 10 zile, pentru a nu astepta f mult pana la urmatoare menstruatie.Apoi fac din nou stimulare din z3.
Daca mai ai intrebari, si te pot ajuta, cu mare drag

Nici nu ma gândesc la ovula?ie. O sa i dau un mail luni doctorei sa vad ce ma sfatuie?te. Mersi mult de raspunscomputerlove
Aleahim
Scris: Saturday, October 12, 2019 10:27 AM
Nivel

Madalina3012 wrote:

Nici nu ma gândesc la ovula?ie. O sa i dau un mail luni doctorei sa vad ce ma sfatuie?te. Mersi mult de raspunscomputerlove

Cu dragCheek Kiss
AnaVeli
Scris: Saturday, October 12, 2019 11:01 AM
Nivel

Va multumesc pt sfaturi si ca sunteti alaturi de mine! SimplyLove newclap computerlove
Dxc
Scris: Saturday, October 12, 2019 11:50 AM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2018
AnaVeli wrote:
Va multumesc pt sfaturi si ca sunteti alaturi de mine! SimplyLove newclap computerlove
asa se recomanda pana va începe sa scada beta sa fie siguri ca sarcina e oprita in evolutie....ufff te cred ca este greu dar nu avem ce face decât sa luptam....O sa fie bineSimplyLove
Nella
Scris: Saturday, October 12, 2019 2:16 PM
Nivel

Inregistrat: 11/17/2017
Aleahim wrote:

Nu am incercat. Doar closty si acum letrozol.Doctorita de acum nu e oe infertilitate si clar nu o sa imi dea injectii.
Ideea e ca daca nici luna viitoare nu raspund la tratament, ma intorc la iasi si sper ca medicul de acolo sa imi recomande gonal.
As vrea sa mai incerc si asa cateva stimulari cu contact dirijat, inainte de iui.Sa vedem ce zice medicul...

Nu vreau sa te supar cu ce voi scrie, dar poate ar trebui sa spun ce am trait...
4 stimulari inutile cu closty date de un medic care nu era specializat pe infertilitate, 4 luni care mi-au scazut drastic rezerva ovariana, 4 luni care m-au dereglat din toate punctele de vedere...
Regret enorm ca nu am mers la Radu acum 3 ani când mi-a fost recomandat si ca am pierdut timp care nu s-a mai intors.
Parerea mea dupa un am de vizite si probleme rezolvate de Radu este sa nu mai pierzi timp, sa strângi banu?i si sa revii la Ia?i. Sper din tot sufletul ca nu te-am suparat, dar chiar nu as vrea sa mai treaca si alte persoane prin ce am trecut eu si psihic si fizic.
Multa putere si incredere sa iei cea mai buna decizie pt.voi.
Îmbra?i?ari!!!
Aleahim
Scris: Saturday, October 12, 2019 2:42 PM
Nivel

Nella wrote:

Nu vreau sa te supar cu ce voi scrie, dar poate ar trebui sa spun ce am trait...
4 stimulari inutile cu closty date de un medic care nu era specializat pe infertilitate, 4 luni care mi-au scazut drastic rezerva ovariana, 4 luni care m-au dereglat din toate punctele de vedere...
Regret enorm ca nu am mers la Radu acum 3 ani când mi-a fost recomandat si ca am pierdut timp care nu s-a mai intors.
Parerea mea dupa un am de vizite si probleme rezolvate de Radu este sa nu mai pierzi timp, sa strângi banu?i si sa revii la Ia?i. Sper din tot sufletul ca nu te-am suparat, dar chiar nu as vrea sa mai treaca si alte persoane prin ce am trecut eu si psihic si fizic.
Multa putere si incredere sa iei cea mai buna decizie pt.voi.
Îmbra?i?ari!!!

Nu ma supar Nella, Doamne fereste.
Radu mi-a zis sa incerc un an natural.Am deja 8 luni de cand mi-a spus si nu se intampla nimic. Nici menstruatia nu s-a reglat, nici nu ovulez, nimic.Nu mai pot sta asa pana se implineste anul.
Nu e vb da bani, e vb ca as vrea sa mai incerc cat de cat natural, si la iasi sigur ma baga direct la iui.Inca sunt confuza. Nu stiu ce sa fac.Azi am avut o zi super grea si sincer nu pot gandi limpede.Am zis ca mai incercam o luna si apoi vedem incotro mergem.
Nella
Scris: Saturday, October 12, 2019 5:08 PM
Nivel

Aleahim wrote:

Nu ma supar Nella, Doamne fereste.
Radu mi-a zis sa incerc un an natural.Am deja 8 luni de cand mi-a spus si nu se intampla nimic. Nici menstruatia nu s-a reglat, nici nu ovulez, nimic.Nu mai pot sta asa pana se implineste anul.
Nu e vb da bani, e vb ca as vrea sa mai incerc cat de cat natural, si la iasi sigur ma baga direct la iui.Inca sunt confuza. Nu stiu ce sa fac.Azi am avut o zi super grea si sincer nu pot gandi limpede.Am zis ca mai incercam o luna si apoi vedem incotro mergem.

Uitasem ca a spus sa mai încercati 1 an... Of... Ideea e ca trebuie sa te ridici, stiu ca este greu, am trecut prin toate starile posibile inainte de sarcina, te în?eleg perfect, dar in acela?i timp te rog sa te montezi si sa stii ca nu e?ti singura. Multa în?elepciune, tarie si putere iti doresc cu tot sufletul. coeur
Dxc
Scris: Saturday, October 12, 2019 6:40 PM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2018
Nella wrote:

Uitasem ca a spus sa mai încercati 1 an... Of... Ideea e ca trebuie sa te ridici, stiu ca este greu, am trecut prin toate starile posibile inainte de sarcina, te în?eleg perfect, dar in acela?i timp te rog sa te montezi si sa stii ca nu e?ti singura. Multa în?elepciune, tarie si putere iti doresc cu tot sufletul. coeur
nella draga mea cf? Cum te simti? Mai ai putin coeur
AnaVeli
Scris: Saturday, October 12, 2019 7:09 PM
Nivel

Fetelor, prin cate incercari trecem cu toate, cate etape parcurse, cate emotii, cum ne ridicam de jos si de cate ori, mai curajoase, mai pline se speranta cu fiecare luna, insa nu stiu cat de puternice.. avem sufletul ranit de zeci de ori, mintea ne joaca feste, este greu sa te lupti cu predictibilitatea, corpul nu poate fi controlat cateodata uff
V-as imbratisa la propriu pe toate, stiu cum e sa speri, sa iti doresti un copilas, sa te rogi Bunului Dumnezeu, sa te certi cu El, chiar sa te superi pe El. Mi se intampla astea, apoi ii cer iertare ca am vorbit urat ... scuze daca v-am intristat, ma gandesc cateodata ca poate va trebui sa accept ce imi ofera Divinitatea si sa ma obisnuiesc ca mai mult nu se poate pt mine.
adina1109
Scris: Saturday, October 12, 2019 7:32 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/29/2018
AnaVeli wrote:
Fetelor, prin cate incercari trecem cu toate, cate etape parcurse, cate emotii, cum ne ridicam de jos si de cate ori, mai curajoase, mai pline se speranta cu fiecare luna, insa nu stiu cat de puternice.. avem sufletul ranit de zeci de ori, mintea ne joaca feste, este greu sa te lupti cu predictibilitatea, corpul nu poate fi controlat cateodata uff
V-as imbratisa la propriu pe toate, stiu cum e sa speri, sa iti doresti un copilas, sa te rogi Bunului Dumnezeu, sa te certi cu El, chiar sa te superi pe El. Mi se intampla astea, apoi ii cer iertare ca am vorbit urat ... scuze daca v-am intristat, ma gandesc cateodata ca poate va trebui sa accept ce imi ofera Divinitatea si sa ma obisnuiesc ca mai mult nu se poate pt mine.

Ai mare dreptate dar sa nu cazi!!!! Plangi, descarca-te dar prinde puteri sa o iei de la capat. E un drum greu, extrem de greu, frustrant, nedrept. Este un test peste care trebuie sa trecem. Ai sa vezi ca vei gasi puterea sa incerci si sa speri din nou. Daca chiar nu mai poti te sfatuiesc sa mergi la un psiholog, eu am fost si m-a ajutat enorm. Fii puternica
Nella
Scris: Saturday, October 12, 2019 7:49 PM
Nivel

Dxc wrote:
nella draga mea cf? Cum te simti? Mai ai putin coeur

Multumesc frumos pentru intrebare Cheek Kiss. Sunt bine, abia de câteva saptamâni ma bucur de aceasta perioada pt ca pana acum a fost f greu, rau tare, sangerari si cheaguri zilnic, stat la pat aproape toata perioada, nu îmi imaginam atunci când luptam cu i fertilitatea ca aceasta perioada va fi ?i mai plina de stres si de griji, dar mul?umesc Domnului ca saptamânile au trecut, ea a crescut bine si eu sunt cât de cât ok ca sa ma bucur de ultima suta de metri.
Va urmaresc din umbra, mi-e greu sa scriu pt ca stiu cum este sa fii de partea cealalta a baricadei si chiar nu vreau sa creez alte dureri. Imi doresc cu toata fiin?a sa schimba?i cu toate macazul si sa nu mai populati aceasta casu?a.
Îmbra?i?ari calde si pupici mul?i!!!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.