Clubul aspirantelor - 76
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AnaVeli
Scris: Wednesday, October 9, 2019 7:55 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/1/2019
Buna dimineata, dragile mele doamne! Mult succes pt cele care au dat startul unei noi incercari!Love Hands
Eu nu mai am dureri de sani, nici un simptom, merg azi la beta doar ca sa stiu cat a scazut, sa am o imagine clara asupra acestei intamplari nefericite si ma pregatesc si eu pt un nou inceput, astept ciclul, fac programare la dr Veliscu pt histeroscopie si ... ce o mai urma...
Va imbratisez cu mult drag!computerlove
Mihaela14
Scris: Wednesday, October 9, 2019 9:56 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/1/2018
Buna dimineata gagici! computerlove Cum sunteti azi?
Eu ma confrunt din nou cu deficienta de vit D. Ce este sub 20 este deficienta iar eu am val 19,8 µg/L, am inceput de ieri sa iau vigantoletten 1000 UI. Farmacista mi-a zis ca adultii pot lua si doua pastile pe zi, dar ma gandesc sa fac cum mi-a zis dr adica o pastila pe zi. Ati luat careva mai mult de 1000 de UI pe zi?
Aleahim
Scris: Wednesday, October 9, 2019 10:01 AM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
Mihaela14 wrote:
Adina si Aleahim multa bafta, sa fie cu noroc! Clap Clap
AnaVeli maine sa ne scrii cand ai rezultatul la beta. Stau cu sufletul la gura!Hands

MultuCheek Kiss
Roser
Scris: Wednesday, October 9, 2019 10:24 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Mihaela14 wrote:
Buna dimineata gagici! computerlove Cum sunteti azi?
Eu ma confrunt din nou cu deficienta de vit D. Ce este sub 20 este deficienta iar eu am val 19,8 µg/L, am inceput de ieri sa iau vigantoletten 1000 UI. Farmacista mi-a zis ca adultii pot lua si doua pastile pe zi, dar ma gandesc sa fac cum mi-a zis dr adica o pastila pe zi. Ati luat careva mai mult de 1000 de UI pe zi?

Hey gagico sic eu azi m-am trezit cu un vertigo de abia m-am putut da jos din pat, am si anuntat ca lucrez de acasa azi.
Si mie anul trecut in decembrie mi-a iesit vit D doar 22 si am inceput sa iau vitD 5000 UI pe zi (a mea e lichida). De atunci nu am mai verificat-o, vreau sa merg luna asta ca iar o sa-mi repet toate analizele hormonale, sa vedem daca a mai crescut. Asa ca poti lua linistita 2 pastile pe zi, e destul de greu sa o urci oricum, de multe ori dureaza cateva saptamani/luni mai ales acum ca nu prea este soare.
Mihaela14
Scris: Wednesday, October 9, 2019 10:59 AM
Nivel

Roser wrote:

Hey gagico sic eu azi m-am trezit cu un vertigo de abia m-am putut da jos din pat, am si anuntat ca lucrez de acasa azi.
Si mie anul trecut in decembrie mi-a iesit vit D doar 22 si am inceput sa iau vitD 5000 UI pe zi (a mea e lichida). De atunci nu am mai verificat-o, vreau sa merg luna asta ca iar o sa-mi repet toate analizele hormonale, sa vedem daca a mai crescut. Asa ca poti lua linistita 2 pastile pe zi, e destul de greu sa o urci oricum, de multe ori dureaza cateva saptamani/luni mai ales acum ca nu prea este soare.

Bine ca poti lucra de acasa, e un avantaj in astfel de cazuri.
Merci de info. Acum m-am uitat pe fertility friend sa vad cat timp am luat vit d anul trecut si constat ca valoarea n-a urcat f mult intr-un an. Am luat din martie 2018 pana in martie 2019 aproape fara intreruperi si val a crescut de la 17,6 anul trecut la 31,3 anul acesta, adica f putin. O sa iau doua pastile pe zi ras
AnaVeli
Scris: Wednesday, October 9, 2019 12:42 PM
Nivel

Doamnelor, am revenit cu vesti! Azi beta hcg 12,4 iar luni a fost 8,4, mentionez ca e acelasi laborator. Dl Tutunaru a zis sa continui tratamentul cu Arefam si sa mai sper, poate vineri o sa se dubleze la noul beta.
Dna Maftei, embriologul, a zis ca trebuie vineri sa fie un rezultat mult mai bun ca sa fie ok. Asa cu faramita, cresterea lenta nu e semn bun!
Voi ce ziceti?!pale
Mihaela14
Scris: Wednesday, October 9, 2019 1:49 PM
Nivel

AnaVeli wrote:
Doamnelor, am revenit cu vesti! Azi beta hcg 12,4 iar luni a fost 8,4, mentionez ca e acelasi laborator. Dl Tutunaru a zis sa continui tratamentul cu Arefam si sa mai sper, poate vineri o sa se dubleze la noul beta.
Dna Maftei, embriologul, a zis ca trebuie vineri sa fie un rezultat mult mai bun ca sa fie ok. Asa cu faramita, cresterea lenta nu e semn bun!
Voi ce ziceti?!pale

O implantare foarte tarzie si evolutia beta nu e chiar ok, dar Ana.. tot ce poti face e sa te rogi sa fie bine, ma rog pt tineHands
Ai vazut ca nici la Kryssu nu s-a dublat beta la inceput si totusi sarcina evolueaza bine. Speram intr-o minune!
kryssu92
Scris: Wednesday, October 9, 2019 1:52 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/8/2018
AnaVeli wrote:
Voi ce ziceti?!pale

Ai facut analizele la aceea?i ora? Si o ora conteaza
AnaVeli
Scris: Wednesday, October 9, 2019 2:11 PM
Nivel

Luni am facut la ora 12, iar azi am facut la ora 11, deci cu o ora mai devreme uff
Ideea e ca azi sunt 17 zile de la iui si beta de 12,4 este fff micapale
Dxc
Scris: Wednesday, October 9, 2019 2:18 PM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2018
AnaVeli wrote:
Voi ce ziceti?!pale
din pacate nu e un semn bun , iar valoarea este mica oricum....Imi pare rau dar sperantele sunt mici
AnaVeli
Scris: Wednesday, October 9, 2019 2:56 PM
Nivel

Daa, sansele sunt nule! Ma asteptam sa imi zica sa intrerup tratamentul, sa vina ciclul, sa programez histeroscopia si mai departe...
Acum stau sa cotizez pt beta, nu ar fi asta o pb, dar totul merge cu incetinitorul, din emotii in alte emotii, totul fara sanse uff pale
adina1109
Scris: Wednesday, October 9, 2019 5:12 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/29/2018
Imi pare rau AnaVeli ca treci prin asa stres.
Eu am fost la eco in ziua 2, am 12 foliculi.... nu-mi vine sa cred, deci am ce stimula. De maine incep injectiile. Hilar
Dxc
Scris: Wednesday, October 9, 2019 5:36 PM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2018
adina1109 wrote:
Eu am fost la eco in ziua 2, am 12 foliculi.... nu-mi vine sa cred, deci am ce stimula. De maine incep injectiile. Hilar
doamne ajuta draga mea!!! Clap ce protocol ai?
Aleahim
Scris: Wednesday, October 9, 2019 5:58 PM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
adina1109 wrote:

Wooow ce fain.
Mult mult succes!!!Clap
adina1109
Scris: Wednesday, October 9, 2019 6:26 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/29/2018
Dxc wrote:
doamne ajuta draga mea!!! Clap ce protocol ai?

Multumesc Cheek Kiss Pergoveris 300u/zi pana luni cand merg iar la eco.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.