Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/29/2018 Mesaje: 600
| Aleahim wrote:Fetele care ati facut stimulari mai usoare, am o intrebare. Ati avut ceva simptome, ati simtit ceva diferit, habar nu am ce...ceva? Eu nu simt nimic, ma simt chiar super bine.Citeam ca unele fete au avut stari nasoale atata fizice cat si psihice.Eu sunt super bine dispusa, nu am nici pe naiba. Nici sperante tare mari nu am, nu mi-am facut nici ganduri, nu-s nici entuziasmata, nici dezamagita.Sunt ca in orice alta luna de pana acum, as spune chiar mai linistita Nu, absolut nimic. E de bine, ca esti linistita si Zen. |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| alexioana wrote:AnaVeli mult succes, iti tin pumnii sa fie bine si daca nu... multa putere si sanatate in continuare Vroiam sa va intreb si eu ceva fetelor, la cate zile dpo se poate face beta hcg cel mai repede? Intreb pt o colega, pt mine...mai dureaza...  Multumesc! cel mai repede 12 dpo |
|
| adina1109 wrote: Cand faci histero? Parca retinusem ca saptamana asta
am reprogramat pt luni ca nu puteam ajunge sapt asta |
|

Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| adina1109 wrote:Nu, absolut nimic. E de bine, ca esti linistita si Zen. Mersi adina de raspuns.Chiar sunt foarte zen, nu ma asteptam nici eu. Anul trecut cand am mai facut stimulare, eram asa agitata si nerabdatoare. Si prietenele ma tot intreaba ca sigur sunt asa calma, sau asa vreau sa par? |
|

Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1624
| Aleahim wrote:Mersi adina de raspuns.Chiar sunt foarte zen, nu ma asteptam nici eu. Anul trecut cand am mai facut stimulare, eram asa agitata si nerabdatoare. Si prietenele ma tot intreaba ca sigur sunt asa calma, sau asa vreau sa par?
Ale, cu ce faci stimularea si cand ai inceput? |
|

| Roser wrote:
Ale, cu ce faci stimularea si cand ai inceput?
Letrozol am facut 5 zile.Aseara am terminat si vineri am eco |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/19/2019 Mesaje: 344
| Dxc wrote:cel mai repede 12 dpo
Multumesc! |
|
| Gata fetelor !!!! Z1 Nu credeam ca o sa ma bucure vreodata atat de mult ca mi-a venit menstra |
|

| adina1109 wrote:Gata fetelor !!!! Z1  Nu credeam ca o sa ma bucure vreodata atat de mult ca mi-a venit menstra Iti tin pumnii!!! |
|

| Aleahim wrote: Letrozol am facut 5 zile.Aseara am terminat si vineri am eco
Ok, asteptam vesti dupa eco. |
|

| adina1109 wrote:Gata fetelor !!!! Z1  Nu credeam ca o sa ma bucure vreodata atat de mult ca mi-a venit menstra
Ce bine Adina! Gata, incep emotiile |
|
| Roser wrote:Ce bine Adina! Gata, incep emotiile Multumesc mult fetelor pt suport |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/8/2018 Mesaje: 382
| adina1109 wrote:Gata fetelor !!!! Z1  Nu credeam ca o sa ma bucure vreodata atat de mult ca mi-a venit menstra
Uraaaa!!!! Hai cu vestile bune acum |
|
| adina1109 wrote:Gata fetelor !!!! Z1  Nu credeam ca o sa ma bucure vreodata atat de mult ca mi-a venit menstra tin pumniiii!!! Sa ne ti la curent cu procedurile. Baftaaa |
|

Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Adina si Aleahim multa bafta, sa fie cu noroc! AnaVeli maine sa ne scrii cand ai rezultatul la beta. Stau cu sufletul la gura! |
|
|