Clubul aspirantelor - 76
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Rose
Scris: Thursday, October 3, 2019 3:36 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/23/2018
carlita wrote:

Felicitari, Rose! Oficial esti burtica! computerlove
Poate tratamentul de stimulare a avut efecte si asupra tiroidei, endocrinologul ce a zis? Daca TSH ul trece de 4, sigur trebuie Euthyrox. Cheek Kiss

Inca n-am fost. Asa am auzit, ca stimularea creste TSH-ul. O sa vad :) nu sunt inca obisnuita cu noul meu statut. Nu cred inca! Hai, sa urmeze multe alte teste pozitive. Se poate!
Aleahim
Scris: Thursday, October 3, 2019 3:40 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/19/2018
Rose wrote:
Buna fetelor! Beta a crescut de la 71 la 183 in 48 de ore topai

Cred ca urmatorul pas e sa merg la ecografie direct. Nu mai repet beta.
Am observat ca a crescut TSH de la 1.5 inainte de stimulare la 4. E inca in grafic dar stiu ca tb sa fie mai mic de 2.5. S-ar putea sa fiu nevoita sa iau iarasi Eutyrox.

Felicitari Roseyes yes yes
Ai reusit! Esti burtica!!!
Sa fii sanatoasa, sa ai sarcina usoara si bebe sa stea la caldurica pana la termen!!!Clap Cheek Kiss
Lori
Scris: Thursday, October 3, 2019 4:08 PM
Nivel

Inregistrat: 3/7/2014
carlita wrote:

Ratasem valoarea beta de luni, aveam senzatia ca marti a fost 70 ... In fine, pot doar sa-mi imaginez ca ai trecut dintr-o extrema in alta vazand cu beta nu evolueaza bine + sangerare.
N-as fi vrut sa mai continui postarea si sa te mai amarasc suplimentar dar cred ca si dr suspecteaza o sarcina extrauterina care pare in evolutie din moment ce beta creste .... Ti-a oprit progesteronul sau inca asteapta niste confirmari de la beta? ... ca ecografic nu prea are cum vedea ceva la val asta de beta. pale

Mi-a oprit progesteronul ieri, la beta 70, si pentru ca nu a vazut nimic in uter, nici urma de sarcina, zice ca nu are rost sa mai iau. I-am trimis sms cu beta de azi si mi-a scris sa ma duc luni la spital sa ma vada. Cred si eu ca suspecteaza o extrauterina...
Oare cum se poate vedea o eventuala extrauterina?
Lori
Scris: Thursday, October 3, 2019 4:12 PM
Nivel

Rose wrote:

Imi pare rau ca nu are o evolutie buna. Sper sa inceapa sa scada si sa se elimine singura. Mult succes sa treci peste asta cat mai repede!

Pai cica s-a eliminat...nu stiu de ce nu scade...
Adina Mariana
Scris: Thursday, October 3, 2019 4:53 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Rose wrote:

Multumesc mult Adina pentru sustinere si ganduri bune computerlove Sa fie totul bine si la tine! Mai ai foarte putin! Ma uit in fiecare zi sa vad daca ai vesti :)
Felicitari pt.beta 2 iupiiii,esti burtica si te asteptam la gravidute ca indata se face o noua casucaClap Legat de Tsh sa sti ca este normal sa creasca in sarcina la unele persoane.Cu Euthyrox se rezolva.Eu iau doza de 75 acuma si este valoarea cam 3..mai jos nu am reusit sa il scad eu avand mare Tsh inainte de 6.Important este sa nu fie incercuit peste 4,2 cat e limita.Dar totusi poti merge la un endocrinolog sa vezi ce iti spune.E bine sa fie valoarea intre 2 si 3 in sarcina.Eu repet Tsh lunar.
oanatm
Scris: Thursday, October 3, 2019 5:27 PM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2017
Lori wrote:

Mi-a oprit progesteronul ieri, la beta 70, si pentru ca nu a vazut nimic in uter, nici urma de sarcina, zice ca nu are rost sa mai iau. I-am trimis sms cu beta de azi si mi-a scris sa ma duc luni la spital sa ma vada. Cred si eu ca suspecteaza o extrauterina...
Oare cum se poate vedea o eventuala extrauterina?

Buna Lori. Am trecut si eu printr-o experienta la fel cu prima sarcina. Testele erau pozitive, bhcg era in crestere dar nu se dubla, sangerari, dureri de burta. Am fost la eco nu se vedea nimic pe nicaieri, nici urma de sarcina...m-a suspectat de extrauterina si doctorita respectiva mi-a zis sa merg la.spital sa ma opereze ca e extrauterina. M-am speriat foarte tare si am mers la alt medic care a zis ca nu e extrauterina ca simptomele sunt diferite si sa astept ca se va elimina de la sine. Am facut bhcg dupa 7 zile, era in scadere si mi-a dat sa iau niste pastile sa fie sigur ca elimin tot. Parca sarcina cu ou clar era diagnosticul, nu mai tin minte.
adina1109
Scris: Thursday, October 3, 2019 5:33 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/29/2018
Rose wrote:

Am observat ca a crescut TSH de la 1.5 inainte de stimulare la 4. E inca in grafic dar stiu ca tb sa fie mai mic de 2.5. S-ar putea sa fiu nevoita sa iau iarasi Eutyrox.

Felicitari Draga mea , imi permit acum sa-ti urez sarcina usoara. Buddy1
Ai cateva sfaturi si pentru noi? Cum ai procedat dupa transfer ?
Te imbratisez
Anitta76
Scris: Thursday, October 3, 2019 7:14 PM
Nivel

Inregistrat: 11/11/2018
Rose wrote:

Felicitari! Te asteptam la gravidute! In legatura cu Tsh si eu as zice sa consul?i un endocrinolog ptr ca valoarea o sa mai creasca in trim1. Si eu sunt pe Euthyrox de 75. Pupici!
alina89
Scris: Thursday, October 3, 2019 8:05 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
Felicitari, Rose! Sarcina usoara si la termen! Hai la gravidute ca se face casuta noua acusica majoreta

Bafta tuturor care incep procedura luna asta si nu numai!
Mihaela14
Scris: Thursday, October 3, 2019 10:40 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
Rose wrote:

Un beta excelent!dance Sarcina usoara si sa ajungeti cu bine la termen ! Felicitari mami !floare2
Lori
Scris: Friday, October 4, 2019 7:00 AM
Nivel

oanatm wrote:

Buna Lori. Am trecut si eu printr-o experienta la fel cu prima sarcina. Testele erau pozitive, bhcg era in crestere dar nu se dubla, sangerari, dureri de burta. Am fost la eco nu se vedea nimic pe nicaieri, nici urma de sarcina...m-a suspectat de extrauterina si doctorita respectiva mi-a zis sa merg la.spital sa ma opereze ca e extrauterina. M-am speriat foarte tare si am mers la alt medic care a zis ca nu e extrauterina ca simptomele sunt diferite si sa astept ca se va elimina de la sine. Am facut bhcg dupa 7 zile, era in scadere si mi-a dat sa iau niste pastile sa fie sigur ca elimin tot. Parca sarcina cu ou clar era diagnosticul, nu mai tin minte.

Multumesc ca mi-ai impartasit experienta ta si imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asta. Dupa aceasta intamplare la cat timp ti-a venit ciclul? Normal sau s-a dereglat?
Si oare cum ti-au pus diagnosticul de ou clar daca nu s-a vazut nimic la eco?
oanatm
Scris: Friday, October 4, 2019 9:03 AM
Nivel

Inregistrat: 6/8/2017
Lori wrote:

Multumesc ca mi-ai impartasit experienta ta si imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asta. Dupa aceasta intamplare la cat timp ti-a venit ciclul? Normal sau s-a dereglat?
Si oare cum ti-au pus diagnosticul de ou clar daca nu s-a vazut nimic la eco?

Mi-a venit lunar, dar vreo 3 luni a fost fluxul mai mare si venea la 2 sapt, apoi s-a reglat. Am ramas din nou dupa 6 luni. Nu stiu pe ce baza au pus diagnosticul.
Rose
Scris: Friday, October 4, 2019 10:22 AM
Nivel

Inregistrat: 2/23/2018
adina1109 wrote:

Felicitari Draga mea , imi permit acum sa-ti urez sarcina usoara. Buddy1
Ai cateva sfaturi si pentru noi? Cum ai procedat dupa transfer ?
Te imbratisez

Multumesc fetelor pentru urari! Abia astept sa veniti si voi cu vesti bune. Daca toamna se numara bobocii pai sa incepem numaratoarea :)

Adina, dupa ET, am avut o viata normala. Am urmat tratamentul si am incercat sa nu fac efort prea mult. Dar nu am respectat strict recomandarea pentru ca am mai ridicat lucruri prin casa, cum ar fi o stropitoare de flori de 5 litri, am facut curat in casa etc.
Rox
Scris: Friday, October 4, 2019 1:10 PM
Nivel

Inregistrat: 1/20/2018
Buna fetelor, am fost la ecografie ?i este un bebe, in uter, sac gestational 1,18 cm, embrion 0,16 cm. Inimioara sper sa o auzim vinerea viitoare. Ultima menstruatie a fost pe 23.08, insa ovulatia a fost pe 9 septembrie, adica in ziua 18.Oare este ok? Eu speram sa ii aud inimioara..
carlita
Scris: Friday, October 4, 2019 1:22 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
oanatm wrote:

Mi-a venit lunar, dar vreo 3 luni a fost fluxul mai mare si venea la 2 sapt, apoi s-a reglat. Am ramas din nou dupa 6 luni. Nu stiu pe ce baza au pus diagnosticul.

Beta nu avea valori mari, gen peste 1000?

Lori, diagnosticul se pune dupa simptome, valoare beta, eco (se urmareste grosimea endomtrului, daca trompa pare inflamata, ...). Oricum se intrerupe tratamentul de sustinere si se asteapta eliminarea si scaderea valorii beta; daca e nevoie, se da si tratament de eliminare ... Cum esti azi?grup
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.