Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Roser wrote:Multumim Adina  Nu am prea avut timp sa citesc forumul, cat mai ai pana la marele eveniment? Mai poti?:) Mai pot,nu e usor dar este frumos Eu am optat pt.nastere naturala asa ca nu stiu cand o sa vrea sa vina bebe dar ma astept in orice clipa de acum inainte.Termenul meu este pe 13 oct.Ma lasa inca o sapt.peste termen si daca nu vine imi induce nasterea asta daca nu apar probleme si nasc mai repede prin cezariana.Sper totusi sa vina de la sine micutul meu.
Multumesc Adina si Aleahim Doamne Ajuta fetelor ma gandesc la voi sa reusiti toate acest an |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| Rose wrote:
:)) Auzi, batranica. Esti draguta! Da, la Columna am facut si la doctorita Manolea si doamna embriolog Bechir. O echipa buna! Mi-au inspirat incredere si mi-a placut ca amandoua sunt pasionate de ceea ce fac. Aveam dubii la inceput, acum un an jumate, cand am pasit prima oare in clinica, in industria FIV in general si am avut retineri sa ajung aici. Dar treptat m-am convins ca este o tehnologie f buna si ca doctorii isi dau interesul sa aiba o rata de succes cat mai mare. Dar reusita depinde in mare masura de materialul clientului si de o doza de noroc.
Tu ce planuri ai? Scoti si tu artileria grea? (adica FIV)
da urmeaza sa fac fiv....acum sunt la stadiul de repetare secretii, apoi sapt viitoare fac histeroscopia si sper ca luna viitoare sa incep procedurile...tot la columna voi face dar cu dna doctor veliscu |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Wow, Rose, felicitari pt reusita! E incurajator rezultatul! Doamne-ajuta la dublare sa poti respira usurata ca ai trecut cu bine de etapa asta! Aleahim, bafta sa reactionezi bine la stimulare! Lori, parca azi trebuia sa repeti din nou beta ... eu zic ca inca sunt sanse, poate s-a implantat mai tarziu; intr-adevar valoarea e micuta, daca mai adaugi si sangerare, nu e prea incurajator, dar pana nu vezi rezultatul nu poti sti sigur ce se intampla... Asteptam si noi rezultatul tau cu sufletul la gura! |
|
| Dxc wrote:da urmeaza sa fac fiv....acum sunt la stadiul de repetare secretii, apoi sapt viitoare fac histeroscopia si sper ca luna viitoare sa incep procedurile...tot la columna voi face dar cu dna doctor veliscu Banuiesc ca abia ai scapat de urati si faci secretiile sa poti face histero pana la ovulatie, nu?
AnaVeli, cand trebuie sa testezi? Cred ca ai deja 12 zile de la ultimul Pregnyl... |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/7/2014 Mesaje: 229
| carlita wrote:Wow, Rose, Lori, parca azi trebuia sa repeti din nou beta ... eu zic ca inca sunt sanse, poate s-a implantat mai tarziu; intr-adevar valoarea e micuta, daca mai adaugi si sangerare, nu e prea incurajator, dar pana nu vezi rezultatul nu poti sti sigur ce se intampla... Asteptam si noi rezultatul tau cu sufletul la gura!
Luni beta 42, miercuri 70, joi 85. S-a dublat de luni pana azi, la 72 ore. Nu e bine. Doctora zice ca daca sarcina s-a eliminat, beta ar trebui sa scada. Deja mi s-a acrit de atatea dozari... E foarte stresant, nici nu creste cum trebuie, nici nu scade, sa stiu o treaba... |
|
Inregistrat: 3/1/2019 Mesaje: 130
| Buna, doamnelor! Felicitari pt rezultatele frumoase! Doamne ajuta cat mai multe vesti bune! Carlita, iui am facut pe 23 Sept, dar nu am asteptari, incerc sa fiu realista, sanse cu o trompa permeabila si cu spermograma praff Nu cred ca ma voi duce la Beta hcg, voi face pe 7 Oct un pipi test, simptome am doar sanii durerosi, dar sunt asa inca din noaptea de 23 Sept, atunci cand am facut iui, de atunci sunt fff durerosi... |
|
Inregistrat: 2/23/2018 Mesaje: 193
| Buna fetelor! Beta a crescut de la 71 la 183 in 48 de ore
Cred ca urmatorul pas e sa merg la ecografie direct. Nu mai repet beta. Am observat ca a crescut TSH de la 1.5 inainte de stimulare la 4. E inca in grafic dar stiu ca tb sa fie mai mic de 2.5. S-ar putea sa fiu nevoita sa iau iarasi Eutyrox.
|
|
| Lori wrote:
Luni beta 42, miercuri 70, joi 85. S-a dublat de luni pana azi, la 72 ore. Nu e bine. Doctora zice ca daca sarcina s-a eliminat, beta ar trebui sa scada. Deja mi s-a acrit de atatea dozari... E foarte stresant, nici nu creste cum trebuie, nici nu scade, sa stiu o treaba...
Ratasem valoarea beta de luni, aveam senzatia ca marti a fost 70 ... In fine, pot doar sa-mi imaginez ca ai trecut dintr-o extrema in alta vazand cu beta nu evolueaza bine + sangerare. N-as fi vrut sa mai continui postarea si sa te mai amarasc suplimentar dar cred ca si dr suspecteaza o sarcina extrauterina care pare in evolutie din moment ce beta creste .... Ti-a oprit progesteronul sau inca asteapta niste confirmari de la beta? ... ca ecografic nu prea are cum vedea ceva la val asta de beta. |
|
| Rose wrote:Buna fetelor! Beta a crescut de la 71 la 183 in 48 de ore Cred ca urmatorul pas e sa merg la ecografie direct. Nu mai repet beta. Am observat ca a crescut TSH de la 1.5 inainte de stimulare la 4. E inca in grafic dar stiu ca tb sa fie mai mic de 2.5. S-ar putea sa fiu nevoita sa iau iarasi Eutyrox. felicitariii |
|
| carlita wrote:Banuiesc ca abia ai scapat de urati si faci secretiile sa poti face histero pana la ovulatie, nu? AnaVeli, cand trebuie sa testezi? Cred ca ai deja 12 zile de la ultimul Pregnyl... da exact! Sper sa iasa bine pt ca deja m am programat pt histero |
|
| Adina Mariana wrote: Felicitari Rose  Ma bucur pt.tine.Bafta la beta 2 si sarcina usoara dusa la termen iti doresc.Fetele care sunt cu fiv,stimulari Roser,Dxc,Adina,Aleahim va doresc multa bafta si prafulet magic pe burtica din partea mea
Multumesc mult Adina pentru sustinere si ganduri bune Sa fie totul bine si la tine! Mai ai foarte putin! Ma uit in fiecare zi sa vad daca ai vesti :) |
|
| Rose wrote:Buna fetelor! Beta a crescut de la 71 la 183 in 48 de ore Cred ca urmatorul pas e sa merg la ecografie direct. Nu mai repet beta. Am observat ca a crescut TSH de la 1.5 inainte de stimulare la 4. E inca in grafic dar stiu ca tb sa fie mai mic de 2.5. S-ar putea sa fiu nevoita sa iau iarasi Eutyrox. Felicitari, Rose! Oficial esti burtica! Poate tratamentul de stimulare a avut efecte si asupra tiroidei, endocrinologul ce a zis? Daca TSH ul trece de 4, sigur trebuie Euthyrox. |
|
| Dxc wrote:da exact! Sper sa iasa bine pt ca deja m am programat pt histero Doamne-ajuta sa iese bine toate sa nu te mai tina pe loc! |
|
| Lori wrote:
Luni beta 42, miercuri 70, joi 85. S-a dublat de luni pana azi, la 72 ore. Nu e bine. Doctora zice ca daca sarcina s-a eliminat, beta ar trebui sa scada. Deja mi s-a acrit de atatea dozari... E foarte stresant, nici nu creste cum trebuie, nici nu scade, sa stiu o treaba...
Imi pare rau ca nu are o evolutie buna. Sper sa inceapa sa scada si sa se elimine singura. Mult succes sa treci peste asta cat mai repede! |
|
| AnaVeli wrote:Buna, doamnelor! Felicitari pt rezultatele frumoase! Doamne ajuta cat mai multe vesti bune! Carlita, iui am facut pe 23 Sept, dar nu am asteptari, incerc sa fiu realista, sanse cu o trompa permeabila si cu spermograma praff Nu cred ca ma voi duce la Beta hcg, voi face pe 7 Oct un pipi test, simptome am doar sanii durerosi, dar sunt asa inca din noaptea de 23 Sept, atunci cand am facut iui, de atunci sunt fff durerosi... Ana, cred ca ai putea incerca si sambata un test daca sanii continua sa fie tensionati! |
|
|