Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/13/2017 Mesaje: 3070
| Deea, cred ca te-ai grabit cu testele si beta daca abia esti in ziua 23 si le-ai facut saptamana trecuta. Fiecare femeie e diferita dar de exemplu la un ciclu de 28 zile majoritatea femeilor au ovulatia in ziua 14 (exceptand situatiile speciale, e un pur exemu ca sa-ti dai seama ce vreau sa spun) daca mai calculezi timpul petrecut de ovul dupa fecundare prin trompe pana la implantare si de la implantare pana sa creasca beta vei vedea ca nu iti iese calculul. In functie de durata ciclului tau, de cand presupui ca ai ovulat vezi cand ar trebui sa testezi sau sa faci beta. cred ca le-ai facut prea devreme. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 9/26/2019 Mesaje: 4
| Dxc wrote:aici se vede o a 2 liniuta dar daca ai facut beta si a iesit negativ atunci nu este....Imi pare rau Dxc ma gândesc ca totu?i era prea devreme ?i da un rezultat fals pozitiv o sa mai a?tept pana vineri sa mai fac un testulet |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 9/26/2019 Mesaje: 4
| AlexandraRr wrote:Deea, cred ca te-ai grabit cu testele si beta daca abia esti in ziua 23 si le-ai facut saptamana trecuta. Fiecare femeie e diferita dar de exemplu la un ciclu de 28 zile majoritatea femeilor au ovulatia in ziua 14 (exceptand situatiile speciale, e un pur exemu ca sa-ti dai seama ce vreau sa spun) daca mai calculezi timpul petrecut de ovul dupa fecundare prin trompe pana la implantare si de la implantare pana sa creasca beta vei vedea ca nu iti iese calculul. In functie de durata ciclului tau, de cand presupui ca ai ovulat vezi cand ar trebui sa testezi sau sa faci beta. cred ca le-ai facut prea devreme. AlexandraRr ?i eu am zis ca era prea devreme dar nerabdareaaaa ?i nu ?tiu sigur cu ovula?ia dupa luna trecuta de ac. De obicei am ciclu între 28 - 30 zile |
|

Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| stefy.any wrote:Felicitari, Krissu! Stefy.any ti-a raspuns Uscatescu ? |
|

Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1624
| adina1109 wrote:Draga mea, astept sa vina menstruatia. Ar trebui sa vina undeva pe vineri. Am luat injectiile si sunt mega pregatita sa incep. Tu cand faci histeroscopia? Roser cum esti?
Ce sa fac Adina? Sunt in ziua 7 a CM si sunt intr-o mare dilema. M-au sunat de la sistemul public de sanatate sa merg luna asta la inseminare ca daca nu pierd locul, nu pot amana procedura (e totul gratis). Am fost vinerea trecuta si mi-a dat Gonalul ca sa incep stimularea cand imi vine menstruatia. Dar stii ca eu urma sa incep FIV-ul la o clinica privata acum dupa ovulatie. Si uite asa stau si ma gandesc ce sa fac. Colac peste pupaza serviciul sotului meu atarna de un fir de a?a pt ca vor sa mute firma in alta tara si deja au dat 75% din personal afara. Asa ca saptamana asta inca ne mai gandim ce si cum facem...
Vad ca tu mai ai cateva zile si incepi.Cate emotii! Ce injectii ti-au dat pt stimulare? |
|

Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1624
| Dee6 wrote: DXC pe 3 septembrie am terminat ac si pe 7 mi -a venit menstra insa m a tinut doar 3 zile si la z 5 am avut cateva picaturi ft roz .. saptamana trecuta am facut un test viola care a iesit sslab pozitiv insa de atunci imi apar doar o umbra sau dleoc . va atasez testu de sapt trecuta pt ca pe restu le-am aruncat de nervi...ieri z 23 am avut endometru 15 mm si in ziua cu testu fals pozitiv am facut beta s era 1.20 .deci nu avea cum
Dee6, testele Viola mai tot timpul dau fals pozitiv, incearca pe viitor sa folosesti alta marca. Iar daca ai avut menstruatia pe 7 septembrie, ai ovulat probabil prin 21 septembrie (daca ai un ciclu de 28 de zile), deci ai facut testul mult prea devreme. |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/29/2018 Mesaje: 600
| Roser wrote:Ce sa fac Adina? Sunt in ziua 7 a CM si sunt intr-o mare dilema. M-au sunat de la sistemul public de sanatate sa merg luna asta la inseminare ca daca nu pierd locul, nu pot amana procedura (e totul gratis). Am fost vinerea trecuta si mi-a dat Gonalul ca sa incep stimularea cand imi vine menstruatia. Dar stii ca eu urma sa incep FIV-ul la o clinica privata acum dupa ovulatie. Si uite asa stau si ma gandesc ce sa fac. Colac peste pupaza serviciul sotului meu atarna de un fir de a?a pt ca vor sa mute firma in alta tara si deja au dat 75% din personal afara. Asa ca saptamana asta inca ne mai gandim ce si cum facem... Vad ca tu mai ai cateva zile si incepi.Cate emotii!  Ce injectii ti-au dat pt stimulare? Uffff complicat la tine, dar fiind in ziua 7 deja ai ratat startul stimularii cu gonal, nu? Pt stimulare o sa fac pergoveris. E ceva nou si pt mine, cu gonal reactionez mai deloc. Sper ca aceasta injectie sa fie ce-mi trebuie. Este mega scumpa , 2000 lei o injectie de 900 si eu am nevoie de 3. Am achitat 2 cu voucherul de la primarie, dar 1 o achit eu. Va pup |
|

Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| Buna fetelor! Bun venit/revenit unora dintre voi! Krysu, ma bucur ca e totul bine! Rox, la tine?
Declar si eu Z1, maine analizele de Z2, saptamana viitoare HSG.
Aleahim, daca nu sunt indiscreta, la cine ai mers la Iasi? Ma intereseaza in mod special daca ai gasit un medic care sa raspunda la mailuri, si caruia sa ii pot trimite rezultate online avand in vedere distanta. Si de asemenea, ziceai ca stii gine buni in Cj? Cine mai exact? Ca asta la care ma duc eu nici macar Acid Folic nu mi-a prescris.... Multumesc! |
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| adina1109 wrote:Draga mea, astept sa vina menstruatia. Ar trebui sa vina undeva pe vineri. Am luat injectiile si sunt mega pregatita sa incep. Tu cand faci histeroscopia? Roser cum esti? ufff tin pumnii!!! Eu sapt viitoare fac histeroscopia! Si apoi sunt pregatita si eu sa incep....Am emotii |
|
Inregistrat: 6/29/2018 Mesaje: 600
| Dxc wrote:ufff tin pumnii!!! Eu sapt viitoare fac histeroscopia! Si apoi sunt pregatita si eu sa incep....Am emotii Multumesc , bafta si tie la histero . |
|

Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| IoanaIoanaC wrote:Buna fetelor! Bun venit/revenit unora dintre voi! Krysu, ma bucur ca e totul bine! Rox, la tine?
Declar si eu Z1, maine analizele de Z2, saptamana viitoare HSG.
Aleahim, daca nu sunt indiscreta, la cine ai mers la Iasi? Ma intereseaza in mod special daca ai gasit un medic care sa raspunda la mailuri, si caruia sa ii pot trimite rezultate online avand in vedere distanta. Si de asemenea, ziceai ca stii gine buni in Cj? Cine mai exact? Ca asta la care ma duc eu nici macar Acid Folic nu mi-a prescris.... Multumesc! Salut.Nu esti deloc indiscreta.Eu la dr Radu Maftei am fost la Iasi.Comunicarea cu el e excelenta, pe mail si pe fb.Eu acolo am facut laparo+histero si nu imi pare rau ca am batut atata drum. La cj, ca ginecolog obisnuit, eu merg momentan la Daniela Pintican.O gasesti numai la privat la medlife si la novogyn.Imi place de ea ca e foarte atenta, draguta, empatica si la fel, orice nelamurire am, ii scriu pe mail.Tu la cj mergi? La cine? |
|

Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| Aleahim wrote: Salut.Nu esti deloc indiscreta.Eu la dr Radu Maftei am fost la Iasi.Comunicarea cu el e excelenta, pe mail si pe fb.Eu acolo am facut laparo+histero si nu imi pare rau ca am batut atata drum. La cj, ca ginecolog obisnuit, eu merg momentan la Daniela Pintican.O gasesti numai la privat la medlife si la novogyn.Imi place de ea ca e foarte atenta, draguta, empatica si la fel, orice nelamurire am, ii scriu pe mail.Tu la cj mergi? La cine?
La Cj la Dr Ignat, tot la Novogyn. La Iasi ma gandisem la Ominiclinic, Adrian Bors sau Alexandru Luca. De fapt am programare pe 30, dar tre' sa o schimb din cauza ciclului care s-a dat peste cap putin luna asta. Stie cineva, ceva de ei? multumesc! |
|

| IoanaIoanaC wrote:
La Cj la Dr Ignat, tot la Novogyn. La Iasi ma gandisem la Ominiclinic, Adrian Bors sau Alexandru Luca. De fapt am programare pe 30, dar tre' sa o schimb din cauza ciclului care s-a dat peste cap putin luna asta. Stie cineva, ceva de ei? multumesc!
Sa stii ca si de dr Adrian Bors am auzit numai lucruri bune.Ideea e sa rezonezi tu cu medicul.Mie mi-a placut super mult de dr Maftei si nu am mai luat in calcul sa merg la altcineva.Daca pana in iarna nu raman insarcinata, ma intorc la el, asa mi-a si spus. Din ce am inteles, si la origyn si la omini, medicii lucreaza in echipa, se consulta si iau impreuna decizii.Mergi cu incredere si totul o sa fie bine! |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/23/2018 Mesaje: 193
|
Mersi Carlita pentru intrebare :)
Revin cu vesti. Am facut ieri (ziua 13) primul beta si a iesit 71. Progesteron 69, valoare f buna. Ramane sa repet maine si sa vedem daca se dubleaza :) Asa departe nu am ajuns niciodata, sunt pe teritoriu nou. Dar ma bucur pt acest rezultat pt ca e o reusita indiferent de rezultatul de maine.
Krissu, felicitari si sarcina usoara si la termen!
Inca n-am citit tot din urma dar o sa ma uit in curand. Roser, Dxc, Adina si celorlalte fete va tin pumnii si o sa revin cu vesti maine! |
|

| Rose wrote:
Mersi Carlita pentru intrebare :)
Revin cu vesti. Am facut ieri (ziua 13) primul beta si a iesit 71. Progesteron 69, valoare f buna. Ramane sa repet maine si sa vedem daca se dubleaza :) Asa departe nu am ajuns niciodata, sunt pe teritoriu nou. Dar ma bucur pt acest rezultat pt ca e o reusita indiferent de rezultatul de maine.
Krissu, felicitari si sarcina usoara si la termen!
Inca n-am citit tot din urma dar o sa ma uit in curand. Roser, Dxc, Adina si celorlalte fete va tin pumnii si o sa revin cu vesti maine!
Woooow!!! E super bine! Iti tin pumnii sa fie bine maine( va fii) si bebe sa stea cumintel pana la termen acolo in burticuta. Felicitari!!!!!! |
|
|