Clubul aspirantelor - 76
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Roser
Scris: Saturday, November 23, 2019 7:45 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/21/2018
Dxc wrote:
am mare incredere in dr.doar 4 antrali si inca 2 mai maricei, de care zicea dr ca riscam sa i inhibe pe ceilal?i....Deci pu?ini. Tu ?

Da, asta e scopul protocolului lung, ca toti foliculii sa ia startul deodata, prin inhibarea FSH-ului. Daca unul din ei e mai mare, ii inhiba pe ceilalti. Si eu in z2-3 am deja un folicul dominant care strica toata treaba :).
Cu ce incepi?

LE- eu stau si mai prost cu foliculii, mai mult de 4 nu am vazut anul asta la nicio ecografie :(
Dxc
Scris: Saturday, November 23, 2019 7:56 PM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2018
Roser wrote:

Da, asta e scopul protocolului lung, ca toti foliculii sa ia startul deodata, prin inhibarea FSH-ului. Daca unul din ei e mai mare, ii inhiba pe ceilalti. Si eu in z2-3 am deja un folicul dominant care strica toata treaba :).
Cu ce incepi?

LE- eu stau si mai prost cu foliculii, mai mult de 4 nu am vazut anul asta la nicio ecografie :(
am avut si 10 doar luna asta se joaca cu mintea meaNuImiPasa am programare iar peste 2 sapt sa vada exact starea si cred ca o sa mi dea diphereline...exact asta a zis si ea ca a?tia mai mari strica toata treaba ras afurisitii de ei
Roser
Scris: Saturday, November 23, 2019 8:08 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Dxc wrote:
am avut si 10 doar luna asta se joaca cu mintea meaNuImiPasa am programare iar peste 2 sapt sa vada exact starea si cred ca o sa mi dea diphereline...exact asta a zis si ea ca a?tia mai mari strica toata treaba ras afurisitii de ei

Ai avut o luna mai proasta, nu iti face probleme. Ciclul urmator sigur o sa ai mai multi si niciunul nu va mai trisa si va lua startul mai repedeBuddy1
Dxc
Scris: Saturday, November 23, 2019 8:41 PM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2018
Roser wrote:

Ai avut o luna mai proasta, nu iti face probleme. Ciclul urmator sigur o sa ai mai multi si niciunul nu va mai trisa si va lua startul mai repedeBuddy1
sper...Doar ca imi lungeste asteptarea ....offff...asta e asteptam

Andreea06
Scris: Saturday, November 23, 2019 10:46 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.