Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| Dxc wrote:am mare incredere in dr.doar 4 antrali si inca 2 mai maricei, de care zicea dr ca riscam sa i inhibe pe ceilal?i....Deci pu?ini. Tu ?
Da, asta e scopul protocolului lung, ca toti foliculii sa ia startul deodata, prin inhibarea FSH-ului. Daca unul din ei e mai mare, ii inhiba pe ceilalti. Si eu in z2-3 am deja un folicul dominant care strica toata treaba :). Cu ce incepi?
LE- eu stau si mai prost cu foliculii, mai mult de 4 nu am vazut anul asta la nicio ecografie :( |
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| Roser wrote:
Da, asta e scopul protocolului lung, ca toti foliculii sa ia startul deodata, prin inhibarea FSH-ului. Daca unul din ei e mai mare, ii inhiba pe ceilalti. Si eu in z2-3 am deja un folicul dominant care strica toata treaba :). Cu ce incepi?
LE- eu stau si mai prost cu foliculii, mai mult de 4 nu am vazut anul asta la nicio ecografie :(
am avut si 10 doar luna asta se joaca cu mintea mea am programare iar peste 2 sapt sa vada exact starea si cred ca o sa mi dea diphereline...exact asta a zis si ea ca a?tia mai mari strica toata treaba afurisitii de ei |
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| Roser wrote:Ai avut o luna mai proasta, nu iti face probleme. Ciclul urmator sigur o sa ai mai multi si niciunul nu va mai trisa si va lua startul mai repede sper...Doar ca imi lungeste asteptarea ....offff...asta e asteptam
|