|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| Marga, felicitari! Sarcina usoara si bebe sa stea cuminte pana la termen! |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| Marga22 wrote:Buna fetelor, nu am mai scris de foarte mult timp, timp in care am trecut prin multe...In Iunie am facut primul meu FIV, dupa o stimulare lunga si grea printr-o minune am obtinut 5 embrionasi. 2 de calitate buna am transferat atunci...primul beta a fost pozitiv dar micut dupa care a inceput sa scada  asta e mergem mai departe...in septembrie am vrut sa facem un transfer pe natural dar din pacate ovarul meu nu a vrut sa ovuleze...in octombrie am inceput tratamentul pt ciclu controlat si in 18.10 am transferat un embrionas  treceau zilele si la mine nici in simptom..gata sigur nu sa prins, incep si iau legatura cu dr din Iasi imi fac programare pt histeroscopie tot ce trebuie si surpriza..la 12 zile cand am facut beta a iesit pozitiv  toata lumea socata...si uite asa ieri am fost si am ascultat o inimioara micuta care bate la mine in burtica...Fetelor nu va pierdeti speranta..totusi se pare ca totul vine la timpul lui, cand te astepti mai putin ne dai speran?a draga mea!!! Doamne ajuta! Sarcina usoara si la termen |

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Marga22 wrote:Buna fetelor, nu am mai scris de foarte mult timp, timp in care am trecut prin multe...In Iunie am facut primul meu FIV, dupa o stimulare lunga si grea printr-o minune am obtinut 5 embrionasi. 2 de calitate buna am transferat atunci...primul beta a fost pozitiv dar micut dupa care a inceput sa scada  asta e mergem mai departe...in septembrie am vrut sa facem un transfer pe natural dar din pacate ovarul meu nu a vrut sa ovuleze...in octombrie am inceput tratamentul pt ciclu controlat si in 18.10 am transferat un embrionas  treceau zilele si la mine nici in simptom..gata sigur nu sa prins, incep si iau legatura cu dr din Iasi imi fac programare pt histeroscopie tot ce trebuie si surpriza..la 12 zile cand am facut beta a iesit pozitiv  toata lumea socata...si uite asa ieri am fost si am ascultat o inimioara micuta care bate la mine in burtica...Fetelor nu va pierdeti speranta..totusi se pare ca totul vine la timpul lui, cand te astepti mai putin Felicitari Marga.Ma bucur pt.tine ca ai reusit.Sa ai sarcina usoara si dusa la termen cu bine.Te pupa o veterana de a ta |

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| adina1109 wrote:Multumesc mult fetelor pentru parerile voastre , ma ajuta mult . Imi pare rau Roser. Adina ca un sfat si de la mine poate te ajuta.E bine sa faci ce spune medicul dar cel mai bine fa cum iti spune inima si cum te intelegi tu cu sotul.Parerea mea personala e ca eu daca as fi in locul tau nu as pune 2.Mie mereu mi-a fost putin teama de gemeni.Nu mi-ar displacea dar este ft.greu si ai nevoie de ajutor iar mie cum nu imi place sa se bage nimeni intre noi ar fi un chin.Este greu cu un copil vad acum la mine ca fac fatza cu greu,daca erau doi sigur aveam nevoie de un ajutor altfel nu faci fatza.Avand in vedere ca mai ai embrioni congelati si ca o sa transferi pt.prima data si inca nu sti daca se prinde sau nu,eu as baga unul cel mai bun si daca nu mi-ar iesi din prima,tura viitoare as baga 2.Acuma tu fa asa cum simti si eu iti doresc muuuuuuulta bafta sa fie lipiciosi |

Inregistrat: 7/17/2019 Mesaje: 769
| Marga22 wrote:Buna fetelor, nu am mai scris de foarte mult timp, timp in care am trecut prin multe...In Iunie am facut primul meu FIV, dupa o stimulare lunga si grea printr-o minune am obtinut 5 embrionasi. 2 de calitate buna am transferat atunci...primul beta a fost pozitiv dar micut dupa care a inceput sa scada  asta e mergem mai departe...in septembrie am vrut sa facem un transfer pe natural dar din pacate ovarul meu nu a vrut sa ovuleze...in octombrie am inceput tratamentul pt ciclu controlat si in 18.10 am transferat un embrionas  treceau zilele si la mine nici in simptom..gata sigur nu sa prins, incep si iau legatura cu dr din Iasi imi fac programare pt histeroscopie tot ce trebuie si surpriza..la 12 zile cand am facut beta a iesit pozitiv  toata lumea socata...si uite asa ieri am fost si am ascultat o inimioara micuta care bate la mine in burtica...Fetelor nu va pierdeti speranta..totusi se pare ca totul vine la timpul lui, cand te astepti mai putin
Felicitari! Sarcina usoara iti doresc, ma bucur tare mult pentru veste...sper de acum sa vina "fara numar" |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/15/2019 Mesaje: 208
| Buna fetelor,
Asa cum am mai scris urmeaza sa ne indreptam cu pasi repezi spre FIV si am ales clinica Kalli din Budapesta, si pe dr. Peter Kovacs. Doresc sa scriu despre toti pasii pe care ii facem, ca sa ajut si alte fete care sunt interesate de subiect poate cu informatii care le-ar fii utile. Eu cel putin multumesc Domnului ca exista internet si ca ne putem informa atat de mult. Asadar primii pasi i-am facut: am trimis un prim email clinicii pe adresa de email info@ivfpregnancycenter.com unde la subiect am scris in atentia dr. Peter Kovacs (emailul l-am scris pe limba engleza). In acest email am descris situatia, am trimis analizele pe care le-am avut facute si l-am rugat sa ne indrume in pasii urmatori. Doctorul ne-a raspuns in decurs de cateva ore si ne-a prezentat cum o sa decurga urmatorii pasi, ce analize trebuie sa faca sotul si ce analize trebuie sa fac eu. Mi-a scris si preturile, care sunt urmatoarele: consultatii, evaluari etc aprox. 300 Euro, un ciclu de FIV ar fi 1500 de Euro daca este nevoie de ICS o sa fie inca 500 de euro, si medicamentatia daca este achizitionata din Ungaria o sa varieze in functie de raspunsul ovarian in jur de 600 - 800 de Euro. I-am raspuns ca suntem interesati dar doar din ianuarie, ne-a raspuns din nou foarte prompt si ne-a chemat la o prima consultatie pe 11 decembrie unde o sa ma consulte si o sa imi faca un prim ecograf si va costa 50000 de forinti, daca vor fi necesare alte investigatii in ziua respectiva, se vor aplica alte taxe. Gata carnatul, poate sunt de folos informatiile si altor fete. Asadar in 11 decembrie luam calea Budapestei si ne rugam sa fie cu noroc, va tin la curent!
PS Felicitari gravidutelor sa aruncati si pe noi cu praf de gravideala! |
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Wow, Marga, esti o super mega luptatoare! Sarcina cat mai usoara si la termen sa ai! Poti sa-ti faci ticker de acum sa ti-l vedem in semnatura ca tare bine mai arata! Raza, felicitari si tie pt ambitie si Doamne-ajuta sa fie cu succes intreaga procedura! Aleahim, cand mergi la monitorizare? Adina, eu n-am niciun sfat pt tine, dar mie cred ca mi-ar fi frica sa risc un transfer de 2 ... am vazut mai nou la medicii astia mai updatati ca nu recomanda 2 daca pacienta se prezinta ok, calitatea embrionilor transferati e una buna .... Dar faci cum simti tu ... Doamne-ajuta! |

Inregistrat: 9/11/2017 Mesaje: 946
| Marga22 wrote:Buna fetelor, nu am mai scris de foarte mult timp, timp in care am trecut prin multe...In Iunie am facut primul meu FIV, dupa o stimulare lunga si grea printr-o minune am obtinut 5 embrionasi. 2 de calitate buna am transferat atunci...primul beta a fost pozitiv dar micut dupa care a inceput sa scada  asta e mergem mai departe...in septembrie am vrut sa facem un transfer pe natural dar din pacate ovarul meu nu a vrut sa ovuleze...in octombrie am inceput tratamentul pt ciclu controlat si in 18.10 am transferat un embrionas  treceau zilele si la mine nici in simptom..gata sigur nu sa prins, incep si iau legatura cu dr din Iasi imi fac programare pt histeroscopie tot ce trebuie si surpriza..la 12 zile cand am facut beta a iesit pozitiv  toata lumea socata...si uite asa ieri am fost si am ascultat o inimioara micuta care bate la mine in burtica...Fetelor nu va pierdeti speranta..totusi se pare ca totul vine la timpul lui, cand te astepti mai putin Felicitari!! Sarcina usoara si sa te bucuri de fiecare moment, transformare, timpul trece asa repede si imediat o sa iti ti minunea in brate! |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/29/2016 Mesaje: 102
| Va multumesc fetelor dar din pacate noi inca nu ne bucuram din plin de aceasta perioada...asteptam sa treca 12 saptamani si dupa ne imbatam |
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Marga, felicitari din suflet pentru reusita! Doamne ajuta sa ai sarcina usoara si la termen!
Lore, mult succes cu bb2! Sa se prinda repede!
Adina, iti tin pumnii orice decizie ai lua sa se lase cu liniute!
Fetelor, sa nu lasati nici o barzuta sa scape! |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 3/25/2019 Mesaje: 91
| Pun aici o poza ca sa aveti o comparatie la teste barza ultrasensibile. Sunt teste facute 4 zile la rand dimineata, 14-17 dpo. astazi la 17 dpo am dozat bhcg si este 27. corespunde cu testul de jos. Eu nu imi fac mari sperante dar continui cu progesteronul si merg vineri sa repet bhcg. Concluzia este ca daca la valoare 27 testul este atat de slab, nu stiu cat pot ele detecta bhcg 10 cum se lauda. https://ibb.co/VWmy22m
|
|

Inregistrat: 9/11/2017 Mesaje: 946
| momof2 wrote:Pun aici o poza ca sa aveti o comparatie la teste barza ultrasensibile. Sunt teste facute 4 zile la rand dimineata, 14-17 dpo. astazi la 17 dpo am dozat bhcg si este 27. corespunde cu testul de jos. Eu nu imi fac mari sperante dar continui cu progesteronul si merg vineri sa repet bhcg. Concluzia este ca daca la valoare 27 testul este atat de slab, nu stiu cat pot ele detecta bhcg 10 cum se lauda. https://ibb.co/VWmy22m Wow si eu ma asteptam sa vad cv in ziua 10 ..ma gandeam eu ca e aiureala sa depisteze asa repede, stiam ca in sange hcg ul e dublu fata de cel depistat in urina, deci oricum aveai peste 10 si liniuta trebuia sa fie super clara...minciuni si marketing...eu mai am unul surecheck simplu... Doamne ajuta sa fie dublu hcg ul pe vineri!! Poate ai ovulat mai tarziu si atunci e ok valoarea... |
|

Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| Adina, si eu as asculta de doctor, dar la fel, mi-ar placea sa am gemeni. Sunt sigura ca veti lua cea mai buna decizie pentru voi. Oricum ar fi, sa fie lipicios tare tare si sa-ti aduca bucuria celor doua liniute! 
Momo, Felicitari! Asteptam beta 2 vineri. Pentru o ovulatie tarzie cu o implantare nu foarte vitezomana e foarte ok valoarea. Iti tinem pumnii sa se dubleze. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 3/25/2019 Mesaje: 91
| Stiu ca am ovulat acum 17 zile, imi ies cate 2 teste de ov pozitive la rand si am si dureri specifice. Matematic daca bhcg se dubleaza la 48h ar fi fost implantarea in ziua 10dpo. Totusi sunt tare rezervata. Asteptam sa inceapa o luna noua sa ma programez la histerosonografie. La sarcinile anterioare aveam test pozitiv deja pana in 14dpo, ceea ce inseamna bhcg mult mai mare. Chiar si la cea chimica din aprilie. |
|

Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Madalina3012 wrote:Mihaela observ ca a crescut temperatura si la tine Cred ca am ovulat ieri, acum sa vad cum va fi temp in urmatoarele zile.
Marga sincere felicitari! Sarcina usoara si la termen! Super reusita!
Momof2 felicitari! Daca se dubleaza beta e ok chiar daca e mai mica val. Bafta sa se prinda bine bebe! |
|
|