Clubul aspirantelor - 76
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Anitta76
Scris: Tuesday, November 12, 2019 12:51 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/11/2018
Mihaela14 wrote:

Anitta ce putin mai ai!! Doamne, parca acum ne-ai dat vestea.
Multumim! computerlove

Miha nici mie nu imi vine sa cred ce repede a trecut timpul...Intru mereu sa va urmaresc, in special pe tine, iti tin pumnii sa stii si ma rog ptr tine sa vina bebeee! Sigur mosul va fi darnic anul acesta! Doamne ajuta!hearts computerlove
Anitta76
Scris: Tuesday, November 12, 2019 12:53 PM
Nivel

Inregistrat: 11/11/2018
carlita wrote:
Adina, foarte frumos ai dat startul vestilor bune de sapt asta! Sa dea Dumnezeu sa fie din ce in ce mai roz! majoreta majoreta majoreta
Anitta, tu esti aproape la termen, de acum poate veni bebe oricand! Sa ne mai lasi prafusor de burtica pe aici si barza idem! Lol
lore.t, bine ai revenit pe baricade! Si eu zic ca te-ai grabit cu testul, l-ai putea repeta peste 2 zile daca te zoreste programarea la dentist. Din ce zici tu acolo, sunt sanse destul de mari sa fie cu ochisori, mai ales ca no 2 se prinde repede si nu prea e de riscat cu anestezia .... sau ii zici dentistului ca exista sanse sa fii insarcinata si iti face el o anestezie permisa. Mult succes! campfire

Carlita Doamne ajuta sa vina mosul cu bebele mult dorit! Iti tin pumnii si iti trimit prafusor!coeur coeur
Roser
Scris: Tuesday, November 12, 2019 12:57 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Mihaela14 wrote:
Roser cum esti? Ceva noutati ai? Ai oprit progesteronul?

Da, urma sa va scriu :). Aseara am luat ultimul ovul de progesteron, azi deja a scazut temperatura si vad ca incepe spottingul. Oricum de cateva zile aveam sanii moi si nedurerosi si stiam ca nu e nimic. Cand imi vine, sun la clinica sa incepem fiv-ul, dar va fi doar pe luna viitoare ca am protocol lung.

Tu ce faci,cum esti?pupici
Rose
Scris: Tuesday, November 12, 2019 1:52 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/23/2018
Adina, daca pui 2 sa fii pregatita pentru sarcina gemelara. Nu te gandi ca maximizezi sansele sa prinda doar unul. Fiind si primul transfer, sunt sanse mari sa se prinda amandoi. Eu am mers pe unul ca sa nu am riscuri suplimentare. Mult succes mai departe!! Sa te prinda sarbatorile cu un test pozitiv!

Aleahim, mersi pentru intrebare! :) Sunt in continuare f bine, fara simptome neplacute. Sper sa nu se vada sarcina macar o luna, cand o sa am ecografia importanta.

Inca n-am citit tot, dar va urmaresc. Roser, ma bucur ca incepi in curand FIV-ul. Sper sa ai o experienta fara neplaceri si cel mai important cu rezultat pozitiv!
Madalina3012
Scris: Tuesday, November 12, 2019 2:01 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/22/2018
carlita wrote:

Acu voiam sa o strig si eu pe Roser ...
Vad ca nu ti s-a mai grabit ovulatia luna asta, creste foliculasul incet si frumos. Doamne-ajuta! computerlove

Madalina, a urcat frumos temp azi, Doamne-ajuta!

Doamne ajuta pentru toate!!computerlove
lore.t.
Scris: Tuesday, November 12, 2019 2:31 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/11/2017
carlita wrote:
lore.t, bine ai revenit pe baricade! Si eu zic ca te-ai grabit cu testul, l-ai putea repeta peste 2 zile daca te zoreste programarea la dentist. Din ce zici tu acolo, sunt sanse destul de mari sa fie cu ochisori, mai ales ca no 2 se prinde repede si nu prea e de riscat cu anestezia .... sau ii zici dentistului ca exista sanse sa fii insarcinata si iti face el o anestezie permisa. Mult succes! campfire

Multumesc!! Voi astepta pana vineri, ca tot mai am un test in casa dar nu ultrasensibil si apoi daca e tot negativ astept sa vina...pana atunci ar trebui hcg ul sa fie peste 25 mUi daca e totul in regula...
Maria.mmh
Scris: Tuesday, November 12, 2019 4:38 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
Fetelor, cele care ati fost la dr. Andreea Veliscu, la primul consult trebuie sa fim in cuplu? Adica discuta cu amandoi sau treaba se axeaza doar la mine? NuStiu
adina1109
Scris: Tuesday, November 12, 2019 5:59 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/29/2018
Rose wrote:
Adina, daca pui 2 sa fii pregatita pentru sarcina gemelara. Nu te gandi ca maximizezi sansele sa prinda doar unul. Fiind si primul transfer, sunt sanse mari sa se prinda amandoi. Eu am mers pe unul ca sa nu am riscuri suplimentare. Mult succes mai departe!! Sa te prinda sarbatorile cu un

Inca n-am citit tot, dar va urmaresc. Roser, ma bucur ca incepi in curand FIV-ul. Sper sa ai o experienta fara neplaceri si cel mai important cu rezultat pozitiv!

Offff nici nu stiu ce sa fac, m-a întrebat Dr si i-am zis cum considera ea ca ar fi mai bine pe baza experientei ei si mi-a zis ca ea ar pune 2, 1 de buna calitate si pe cel de ziua 6 care este de calitate BA. Joi ii voi da raspunsul final, inca ne gandim... sotul ar vrea gemeni, eu nu prea.
Aleahim
Scris: Tuesday, November 12, 2019 6:44 PM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
adina1109 wrote:

Offff nici nu stiu ce sa fac, m-a întrebat Dr si i-am zis cum considera ea ca ar fi mai bine pe baza experientei ei si mi-a zis ca ea ar pune 2, 1 de buna calitate si pe cel de ziua 6 care este de calitate BA. Joi ii voi da raspunsul final, inca ne gandim... sotul ar vrea gemeni, eu nu prea.

Adina din tot sufletu iti spun, daca ii puneti pe amandoi, eu iti doresc sarcina unica, usoara si dusa la termen.Sarcinile gemelare sunt cu risc.
Mult mult mult succes, orice ati alegecomputerlove
Dxc
Scris: Tuesday, November 12, 2019 6:49 PM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2018
Maria.mmh wrote:
Fetelor, cele care ati fost la dr. Andreea Veliscu, la primul consult trebuie sa fim in cuplu? Adica discuta cu amandoi sau treaba se axeaza doar la mine? NuStiu
eu am fost singura, dar poti merge si cu sotul fara probleme...e o dr super de treaba. Cand mergi?
Dxc
Scris: Tuesday, November 12, 2019 6:50 PM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2018
adina1109 wrote:

draga mea fa cum iti dicteaza inima, recunosc eu as tine cont de parerea medicului...dar nu mi ar displace sa am gemeni SimplyLove asa ca sunt subiectiva
Mihaela14
Scris: Tuesday, November 12, 2019 7:42 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
Roser wrote:

Da, urma sa va scriu :). Aseara am luat ultimul ovul de progesteron, azi deja a scazut temperatura si vad ca incepe spottingul. Oricum de cateva zile aveam sanii moi si nedurerosi si stiam ca nu e nimic. Cand imi vine, sun la clinica sa incepem fiv-ul, dar va fi doar pe luna viitoare ca am protocol lung.

Tu ce faci,cum esti?pupici

Mmmda, mergem inainte cu speranta! Imi pare rau ca nu s-a prins.
Eu astept ovulatia, se pare ca ciclul asta nu mai ovulez asa repede. Secretii egg am , dar testul de ovulatie inca nu s-a pozitivat. Astept cu rabdare si masor temperatura cuminte !sic
Mihaela14
Scris: Tuesday, November 12, 2019 7:44 PM
Nivel

Anitta76 wrote:

Miha nici mie nu imi vine sa cred ce repede a trecut timpul...Intru mereu sa va urmaresc, in special pe tine, iti tin pumnii sa stii si ma rog ptr tine sa vina bebeee! Sigur mosul va fi darnic anul acesta! Doamne ajuta!hearts computerlove

Multumesc mult! Sper sa prind o barza si eu ! hearts
Mihaela14
Scris: Tuesday, November 12, 2019 7:47 PM
Nivel

carlita wrote:

Acu voiam sa o strig si eu pe Roser ...
Vad ca nu ti s-a mai grabit ovulatia luna asta, creste foliculasul incet si frumos. Doamne-ajuta! computerlove

Madalina, a urcat frumos temp azi, Doamne-ajuta!

Da , vreau sa cred ca e de bine ca se maturizeaza foliculul si nu mai ovulez atat de repede.
Si tu ai ovulat ... Doamne ajuta ! computerlove
Mihaela14
Scris: Tuesday, November 12, 2019 7:52 PM
Nivel

Lore bun venit, sa vina cat mai repede un fratior sau o surioara pt baietelul tau!

Rose pupiciCheek Kiss

Adina si eu as face cum recomanda medicul !
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.