Clubul aspirantelor - 76
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Dxc
Scris: Monday, October 28, 2019 8:10 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/17/2018
adina1109 wrote:
Fetele mele dragi, tocmai ce m-a sunat Dr embriolog, avem 5 blastociti foarteee frumosi, asa s-a exprimat. Sunt atat de emotionata si fericita. Love Ii va ingheta, pe restul a zis ca ii mai lasa pana maine si daca se mai dezvolta ii va ingheta si pe ei. Maine mergem sa-i vedem in poze si sa semnam actele. Abia astept menstruatia si sa incep tratamentul pentru transfer : puii mei ma asteapta . Multumesc mult pentru gandurile voastre pozitive, sunteti extraordinare.
vesti extraordinare! Doamne ajuta sa fie cu lipici coeur ce embriolog ai avut ?
adina1109
Scris: Monday, October 28, 2019 8:15 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/29/2018
Rose wrote:
Super, Adina! Am intrat sa citesc vestea buna. Felicitari!! hainoroc S-ar putea maine sa mai congeleze cativa. Oricum, deja ai atins targetul. E perfect! Doctorita mea a spus ca ideal se obtin 5. Multt succes mai departe! Sa reusesti din prima! coeur

Multumesc mult Rose, Aleahim, Mihaela14 si restul fetelor Cheek Kiss Gossip Mult succes si voua si va doresc din inima sa reusiti sa va impliniti visul.
AlexaT
Scris: Monday, October 28, 2019 10:05 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/28/2017
Mihaela14 wrote:
AlexaT te vad online. Ce mai faci, ce noutati ai?

Nu am nici o noutate din pacate, sunt ziua 30 ?i au început simptomele venirii uratilor, dar mergem mai departe, stres cu job ul cu masterul, încerc cât pot sa ma deta?ez de toti ace?ti factoriLol dar se ?in dupa mineNuImiPasa. A?tept sa ma loveasca ?i pe mine surpriza, toata lumea spune ca se întâmpla atunci când te a?tep?i mai pu?in, asa ca ma chinui sa ma a?tept din ce în ce mai putinhainoroc Lol ras dar nu func?ioneaza!! Big Surprise NuStiu Big Laugh
Mihaela14
Scris: Tuesday, October 29, 2019 7:23 AM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
AlexaT wrote:

Nu am nici o noutate din pacate, sunt ziua 30 ?i au început simptomele venirii uratilor, dar mergem mai departe, stres cu job ul cu masterul, încerc cât pot sa ma deta?ez de toti ace?ti factoriLol dar se ?in dupa mineNuImiPasa. A?tept sa ma loveasca ?i pe mine surpriza, toata lumea spune ca se întâmpla atunci când te a?tep?i mai pu?in, asa ca ma chinui sa ma a?tept din ce în ce mai putinhainoroc Lol ras dar nu func?ioneaza!! Big Surprise NuStiu Big Laugh

Esti amuzantaLol e tare asta cu "astept sa ma loveasca surpriza" newclap
Doamne da sa se intample. Eu ma gandeam ca poate ai mai investigat ceva.. :)
adina1109
Scris: Tuesday, October 29, 2019 11:31 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/29/2018
Dxc wrote:
vesti extraordinare! Doamne ajuta sa fie cu lipici coeur ce embriolog ai avut ?

Acum sunt 6 Love m-a sunat embriologul sa-mi spuna ca a ajuns din urma inca unul . O avem pe Dna Dr Flavia Zant.
Recomand Columna cu mare drag, vei avea rezerva privata la punctie in care va sta si sotul cu tine, asistentele sunt super dragute si te intreaba mereu cum te simti, conditiile sunt foarte bune si isi merita banii.... vei vedea. Te pup
Dxc
Scris: Tuesday, October 29, 2019 12:13 PM
Nivel

adina1109 wrote:

Acum sunt 6 Love m-a sunat embriologul sa-mi spuna ca a ajuns din urma inca unul . O avem pe Dna Dr Flavia Zant.
Recomand Columna cu mare drag, vei avea rezerva privata la punctie in care va sta si sotul cu tine, asistentele sunt super dragute si te intreaba mereu cum te simti, conditiile sunt foarte bune si isi merita banii.... vei vedea. Te pup
am incredere maxima in dr veliscu si in personalul de la columna, de aia am si ales sa platesc mai mult si sa nu fac la giulesti! Doamne ajuta draga mea , cu siguran?a o sa vi cu vesti bune coeur
Aleahim
Scris: Tuesday, October 29, 2019 12:14 PM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
adina1109 wrote:

Numai vesti bune ne aduci Adina!!!
Doamne ajuta pana la final!!!
Mihaela14
Scris: Tuesday, October 29, 2019 6:48 PM
Nivel

Excelent Adina Love
Roser tu ce-ai mai facut cu insemanarea, nu mai stiu nimic, a crescut foliculul ?
Vreau sa golim casuta asta fetelor,tare, tare mi-ar place! Clap Clap
Roser
Scris: Tuesday, October 29, 2019 7:34 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Mihaela14 wrote:
Excelent Adina Love
Roser tu ce-ai mai facut cu insemanarea, nu mai stiu nimic, a crescut foliculul ?
Vreau sa golim casuta asta fetelor,tare, tare mi-ar place! Clap Clap

Da, bine ar fi sa ne mutam toate dincolo cat mai repede :)

Eu am fost duminica dimineata la a treia ecografie si foliculul de pe ovarul drept care era inainte de 13mm a crescut doar la 14mm. Si Dra a fost cam dezamagita, dar cand a mutat ecograful pe ovarul stang, amaratul ala de folicul care disparuse, a aparut din nou si avea 11mm, de aceea nu a mai crescut celalalt. Am continuat cu 50 ui si azi am fost din nou, cu teama pt ca ieri si azi mi-au iesit testele de ovulatie pozitive, am avut mucus ieri si duminica seara, azi intepaturi la ovarul drept si eram sigura ca am ovulat. Dar se pare ca inca nu am ovulat, cel drept are 18.5mm si stangul 14mm, endometrul de 10mm. In noaptea asta la 12 fac Ovidrell-ul si joi la 13h avem inseminarea, dar mie tot frica mi-e ca ovulez pana atunci. Ne-a spus sa avem contact azi, iar maine deloc.

Tu cum esti? Estimezi cam cate zile au trecut de la ovulatie? Poate azi maine vii iar cu un test pozitiv ras
Madalina3012
Scris: Tuesday, October 29, 2019 8:06 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/22/2018
Buna dragele mele. Azi am fost la programarea de la Columna ca sa vedem daca avem vreu chistulet ?i sa decid m ce facem. A fost totul ok ?i am început stimularea cu gonal. Mar?i ma duc din nou sa vedem rezultatele. Doamne ajuta! Hands
Mihaela14
Scris: Tuesday, October 29, 2019 8:22 PM
Nivel

Roser wrote:

Eu am fost duminica dimineata la a treia ecografie si foliculul de pe ovarul drept care era inainte de 13mm a crescut doar la 14mm. Si Dra a fost cam dezamagita, dar cand a mutat ecograful pe ovarul stang, amaratul ala de folicul care disparuse, a aparut din nou si avea 11mm, de aceea nu a mai crescut celalalt. Am continuat cu 50 ui si azi am fost din nou, cu teama pt ca ieri si azi mi-au iesit testele de ovulatie pozitive, am avut mucus ieri si duminica seara, azi intepaturi la ovarul drept si eram sigura ca am ovulat. Dar se pare ca inca nu am ovulat, cel drept are 18.5mm si stangul 14mm, endometrul de 10mm. In noaptea asta la 12 fac Ovidrell-ul si joi la 13h avem inseminarea, dar mie tot frica mi-e ca ovulez pana atunci. Ne-a spus sa avem contact azi, iar maine deloc.

Tu cum esti? Estimezi cam cate zile au trecut de la ovulatie? Poate azi maine vii iar cu un test pozitiv ras

Anul trecut cand am facut stimularea cu menopur, in ziua cand am mers sa facem insemanarea foliculii erau deja sparti. Imi amintesc ca am fugit acasa sa avem contact ca era luni si nu mai avusem contact de sambata dimineata, apoi ne-am intors la servici !Lol Sper sa nu fie cazul la tine, sa mai reziste pana joi!
Eu zic ca am ovulat in ziua 9, as avea 8 dpo si vreau sa vin cu test pozitiv !sic
Mihaela14
Scris: Tuesday, October 29, 2019 8:24 PM
Nivel

Madalina3012 wrote:
Buna dragele mele. Azi am fost la programarea de la Columna ca sa vedem daca avem vreu chistulet ?i sa decid m ce facem. A fost totul ok ?i am început stimularea cu gonal. Mar?i ma duc din nou sa vedem rezultatele. Doamne ajuta! Hands

Madalina multa bafta! Faci insemanare sau doar stimulare cu contact dirijat?
Dxc
Scris: Tuesday, October 29, 2019 8:47 PM
Nivel

Roser wrote:

doamne ajuta ! Sa fie cu happy endcoeur
Anitta76
Scris: Tuesday, October 29, 2019 8:53 PM
Nivel

Inregistrat: 11/11/2018
Mihaela14 wrote:

Anul trecut cand am facut stimularea cu menopur, in ziua cand am mers sa facem insemanarea foliculii erau deja sparti. Imi amintesc ca am fugit acasa sa avem contact ca era luni si nu mai avusem contact de sambata dimineata, apoi ne-am intors la servici !Lol Sper sa nu fie cazul la tine, sa mai reziste pana joi!
Eu zic ca am ovulat in ziua 9, as avea 8 dpo si vreau sa vin cu test pozitiv !sic

Miha iti tinem pumnii!!!computerlove
Roser
Scris: Tuesday, October 29, 2019 8:57 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Mihaela14 wrote:

Pai presimt ca asa o sa se intample si la mine ca eu niciodata nu ovulez asa tarziu. O sa incercam sa avem azi contact cat mai tarziu si apoi joi daca nu mai apucam sa facem inseminarea. E greu cu sincronizarea asta, mi-ar trebui un ecograf acasa :).
Deci mai ai 3-4 zile si poate vii cu 2 liniute. Ceva semne de spotting asa cum avem noi?..
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.