|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| IoanaIoanaC wrote:Neata fete! Cata harnicie pe aici! Am lipsit o saptamana si deja avem fete noi (bun venit) blastociti si sperante pe ici colo! E de bine! Multumesc de intrebare! Indicatie FIV de la ambii medici. Oarecum cu Bors mi-a fost mai usor sa vorbesc si mi-a dat sperante mai mari, tind spre el, inca azi abia am avut timp sa le trimit la amandoi rezultatele spermograma si spermocultura+intrebari. Sa vedem care ce raspund. Nu zic inca nimic 100% legat de medicul ales, ca inca nu sunt sigura, dar oricum amandoi au fost ok. Clar urmeaza histero exploratorie si cred ca luna viitoare FIV daca ma invart bine financiar. Hey! De cand te urmaresc! Detalii, ceva? Ce au zis in legatura cu problema cu uterul.Nu mai stiu, alte probleme ati mai identificat? |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| Poi nu mare minune! Decat ca va fi mai greu sa duc o eventuala sarcina 9 luni si ca e riscul mai crescut de a pierde sarcina (chiar si in faze mai avansate). Bors a zis ca nu e asa grav cat a crezut cand a citit rezultatul de la RMN. Acu' mai stau pe plaiuri moldovenesti si cred ca in weekend sau sapt viitoare ma duc inapoi la Iasi la histero, altfel tre' sa gasesc in Cj un medic dispus sa o faca, si dupa ce m-a refuzat Surcel nu mai stiu la cine sa ma duc. App, Bors mi-a recomandat Dr Oancea la Cj (ca stiu ca erai in cautari despre Galan) |
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| Buna fetele! Adina astept vesti de la tine Va pupacesc |

| IoanaIoanaC wrote:Poi nu mare minune! Decat ca va fi mai greu sa duc o eventuala sarcina 9 luni si ca e riscul mai crescut de a pierde sarcina (chiar si in faze mai avansate). Bors a zis ca nu e asa grav cat a crezut cand a citit rezultatul de la RMN. Acu' mai stau pe plaiuri moldovenesti si cred ca in weekend sau sapt viitoare ma duc inapoi la Iasi la histero, altfel tre' sa gasesc in Cj un medic dispus sa o faca, si dupa ce m-a refuzat Surcel nu mai stiu la cine sa ma duc. App, Bors mi-a recomandat Dr Oancea la Cj (ca stiu ca erai in cautari despre Galan) No hai ca is incurajatoare vestile. Ti-am mai zis, pe oricare il vei alege, vei fi pe maini bune! Mersi de info, nu am auzit de Oancea.Am luat deja legatura cu Galan, mi-a dat un listoi de analize de facut si refacut.Acum astept cm pentru inca o stimulare cu letrozol si apoi o sa merg la ea. Tin pumnii sa fie totul ok! |

Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Adina si eu astept vesti! vesti bune |

Inregistrat: 7/17/2019 Mesaje: 769
| Buna fetelor, ma bucur sa vad atatea fete luptatoare, fiecare are o poveste in spate, unele o poveste mai trista altele mai putin trista...insa toate luptam pt acelasi vis. De cand va urmaresc am devenit mai deschisa si am resuit sa nu imi mai fie rusine, teama sa povestesc despre problemele mele, pt mine este un pas maret catre impacare cu mine in primul rand. In ianuarie urmeaza sa merg la medic daca nu raman...ma gandeam foarte mult la IUI am tot citit, nu stiu exact ce costuri implica, riscuri...nu stiu daca este mai ok prima data sa incep cu o stimulare desi eu am ovulatie lunar, datorita ovarelor polichistice lucrurile se intampla mai greu... Acum apelez la experienta voastra, mai exact ce implica IUI, costuri? |
Inregistrat: 6/29/2018 Mesaje: 600
| Fetele mele dragi, tocmai ce m-a sunat Dr embriolog, avem 5 blastociti foarteee frumosi, asa s-a exprimat. Sunt atat de emotionata si fericita. Ii va ingheta, pe restul a zis ca ii mai lasa pana maine si daca se mai dezvolta ii va ingheta si pe ei. Maine mergem sa-i vedem in poze si sa semnam actele. Abia astept menstruatia si sa incep tratamentul pentru transfer : puii mei ma asteapta . Multumesc mult pentru gandurile voastre pozitive, sunteti extraordinare. |

| adina1109 wrote:Fetele mele dragi, tocmai ce m-a sunat Dr embriolog, avem 5 blastociti foarteee frumosi, asa s-a exprimat. Sunt atat de emotionata si fericita.  Ii va ingheta, pe restul a zis ca ii mai lasa pana maine si daca se mai dezvolta ii va ingheta si pe ei. Maine mergem sa-i vedem in poze si sa semnam actele. Abia astept menstruatia si sa incep tratamentul pentru transfer : puii mei ma asteapta . Multumesc mult pentru gandurile voastre pozitive, sunteti extraordinare.
Ati inceput cu dreptul clar rezultatul va fi pe masura, felicitari |

Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1624
| adina1109 wrote:Fetele mele dragi, tocmai ce m-a sunat Dr embriolog, avem 5 blastociti foarteee frumosi, asa s-a exprimat. Sunt atat de emotionata si fericita.  Ii va ingheta, pe restul a zis ca ii mai lasa pana maine si daca se mai dezvolta ii va ingheta si pe ei. Maine mergem sa-i vedem in poze si sa semnam actele. Abia astept menstruatia si sa incep tratamentul pentru transfer : puii mei ma asteapta . Multumesc mult pentru gandurile voastre pozitive, sunteti extraordinare.
Wooow Adina ce vesti bune, felicitari!! Abia astept luna viitoare sa ne dai vesti si mai bune Te pup. |

Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| adina1109 wrote:Fetele mele dragi, tocmai ce m-a sunat Dr embriolog, avem 5 blastociti foarteee frumosi, asa s-a exprimat. Sunt atat de emotionata si fericita.  Ii va ingheta, pe restul a zis ca ii mai lasa pana maine si daca se mai dezvolta ii va ingheta si pe ei. Maine mergem sa-i vedem in poze si sa semnam actele. Abia astept menstruatia si sa incep tratamentul pentru transfer : puii mei ma asteapta . Multumesc mult pentru gandurile voastre pozitive, sunteti extraordinare. Puii tai sunt luptatori ca tine! Doamne ajuta! |
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/29/2018 Mesaje: 163
| Miha1989 wrote:Buna fetelor, ma bucur sa vad atatea fete luptatoare, fiecare are o poveste in spate, unele o poveste mai trista altele mai putin trista...insa toate luptam pt acelasi vis. De cand va urmaresc am devenit mai deschisa si am resuit sa nu imi mai fie rusine, teama sa povestesc despre problemele mele, pt mine este un pas maret catre impacare cu mine in primul rand. In ianuarie urmeaza sa merg la medic daca nu raman...ma gandeam foarte mult la IUI am tot citit, nu stiu exact ce costuri implica, riscuri...nu stiu daca este mai ok prima data sa incep cu o stimulare desi eu am ovulatie lunar, datorita ovarelor polichistice lucrurile se intampla mai greu... Acum apelez la experienta voastra, mai exact ce implica IUI, costuri?
Buna. Eu am facut luna aceasta IUI (astept ziua de 4 noiembrie ca sa fac beta). Am sunat in prima zi de menstruatie sa imi anunt medicul, apoi in ziua a 2a m-a vazut eco, mi-a dozat hormonii, am primit pt 10 zile menopur de 75 ui si m-a chemat in zilele 7 si 9 ma vada eco + analize hormoni. In ziua 9 aveam un folicul de 21 si unul de 17 si mi-a facut injectia cu pregnyl pt spargerea lor iar 36 ore mai tarziu mi-a facut inseminarea. Ca si costuri 1300 lei a fost inseminarea, aprox 700 lei medicatia si aprox 750 eco + analize. Sper ca ti-am fost de ajutor. |

| diana.dmn wrote:
Buna. Eu am facut luna aceasta IUI (astept ziua de 4 noiembrie ca sa fac beta). Am sunat in prima zi de menstruatie sa imi anunt medicul, apoi in ziua a 2a m-a vazut eco, mi-a dozat hormonii, am primit pt 10 zile menopur de 75 ui si m-a chemat in zilele 7 si 9 ma vada eco + analize hormoni. In ziua 9 aveam un folicul de 21 si unul de 17 si mi-a facut injectia cu pregnyl pt spargerea lor iar 36 ore mai tarziu mi-a facut inseminarea. Ca si costuri 1300 lei a fost inseminarea, aprox 700 lei medicatia si aprox 750 eco + analize. Sper ca ti-am fost de ajutor.
Multumesc Diana, Doamne ajuta, te asteptam cu vestea cea mare, momentan sunt la etapa de informare asa ca orice informatie este bine venita |

| adina1109 wrote:Fetele mele dragi, tocmai ce m-a sunat Dr embriolog, avem 5 blastociti foarteee frumosi, asa s-a exprimat. Sunt atat de emotionata si fericita.  Ii va ingheta, pe restul a zis ca ii mai lasa pana maine si daca se mai dezvolta ii va ingheta si pe ei. Maine mergem sa-i vedem in poze si sa semnam actele. Abia astept menstruatia si sa incep tratamentul pentru transfer : puii mei ma asteapta . Multumesc mult pentru gandurile voastre pozitive, sunteti extraordinare. Adina ma super bucur pentru tine!!!! E minunat rezultatul.5 blasto!!! Hai ca trece repede pana la ET si indata vii si cu beta!!! Pupiciiii |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/23/2018 Mesaje: 193
| Super, Adina! Am intrat sa citesc vestea buna. Felicitari!! S-ar putea maine sa mai congeleze cativa. Oricum, deja ai atins targetul. E perfect! Doctorita mea a spus ca ideal se obtin 5. Multt succes mai departe! Sa reusesti din prima! |
|

Inregistrat: 5/9/2018 Mesaje: 1356
| adina1109 wrote:Fetele mele dragi, tocmai ce m-a sunat Dr embriolog, avem 5 blastociti foarteee frumosi, asa s-a exprimat. Sunt atat de emotionata si fericita.  Ii va ingheta, pe restul a zis ca ii mai lasa pana maine si daca se mai dezvolta ii va ingheta si pe ei. Maine mergem sa-i vedem in poze si sa semnam actele. Abia astept menstruatia si sa incep tratamentul pentru transfer : puii mei ma asteapta . Multumesc mult pentru gandurile voastre pozitive, sunteti extraordinare. Adina ma bucur ca totul merge conform planului! mult succes si în continuare! Va doresc numai vesti bune fetelor si multa bafta! |
|
|