|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/29/2018 Mesaje: 600
| Dxc wrote:bunaaa!!! Da am scapat si de histero , o procedura usoara si cu final fericit, nu am nici o problema la uter, asa ca pot merge mai departe....sapt viitoare sa termin cu actele si sa merg sa depun dosarul pt fiv Bafta adina!!! Suna bine ce ne poveste?ti Ce ma bucur pt tine !!!!
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| adina1109 wrote: Fetelor am fost la eco. 10 foliculi dominanti cu dimensiuni intre 9-12.3 mm. Estradiol 976 . Endometrul 9,84 . Dr este multumita de cum am raspuns pana acum, miercuri ma duc iar la eco si analize. Continui tratamentul. Sper sa continui sa raspund asa bine. Dxc cum esti? Va pup
E foarte bine. Esti tot mai aproape de visul tau! |

| Dxc wrote:bunaaa!!! Da am scapat si de histero , o procedura usoara si cu final fericit, nu am nici o problema la uter, asa ca pot merge mai departe....sapt viitoare sa termin cu actele si sa merg sa depun dosarul pt fiv Bafta adina!!! Suna bine ce ne poveste?ti Ma bucur ca a iesit bine histeroscopia si e totul ok. Acum poti depune dosarul increzatoare! |
| Va multumesc mult fetelor pt suport , ma incarcati cu multa energie buna |
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| adina1109 wrote:Ce ma bucur pt tine !!!! tin pumnii pt tine! Cand termini cu stimularea si ajungi la punctie te as ruga sa mi zici de cate ori ai fost la monitorizare...sa mi fac si eu calcule cu serviciul |

| Sisi2 wrote:Buna fetelor! Ce vesti buna la inceput de saptamana!! Eu nu am scris de mult dar va citesc zilnic. Noutati nu am, sunt intr-o stare destul de nasoala, incerc sa fiu pozitiva dar nu prea imi iese.  Cu cat incerc sa ma detasez, cu atat ma deprim mai tare. Mi-as face analizele hormonale dar medicul ma indeamna sa astept un an pana sa fac investigatii. M-am saturat sa astept si m-as duce sa le fac de capul meu, sincer. Simt ca stau, si stau degeaba. O saptamana minunata va doresc si cat mai multe realizari. Off Sisi, te intelegem atat de bine, fiecare am trecut prin stari nasoale, dar o sa treci peste ele si va fi bine! Dxc are dreptate, asculta-ti instinctul si fa ce simti ,cauta alt medic . |
| Sisi2 wrote:Buna fetelor! Ce vesti buna la inceput de saptamana!! Eu nu am scris de mult dar va citesc zilnic. Noutati nu am, sunt intr-o stare destul de nasoala, incerc sa fiu pozitiva dar nu prea imi iese.  Cu cat incerc sa ma detasez, cu atat ma deprim mai tare. Mi-as face analizele hormonale dar medicul ma indeamna sa astept un an pana sa fac investigatii. M-am saturat sa astept si m-as duce sa le fac de capul meu, sincer. Simt ca stau, si stau degeaba. O saptamana minunata va doresc si cat mai multe realizari. Cat timp ai de cand incerci? Investigatiile basic ( gineco, tiroida, amh, vitamina d) ar putea sa ti le recomande sa poata sa-si faca o idee de situatia ta. Fa ce simti. |
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Mihaela14 wrote: Off Sisi, te intelegem atat de bine, fiecare am trecut prin stari nasoale, dar o sa treci peste ele si va fi bine! Dxc are dreptate, asculta-ti instinctul si fa ce simti ,cauta alt medic .
Asa am de gand! Sa caut alt medic caci acesta am impresia ca nu ma asculta deloc. Umblu la el de ceva vreme, avand hipotiroidism dar parca in ultima vreme e superficial, si chiar as vrea o a doua parere! |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/1/2019 Mesaje: 130
| Buna seara, doamne dragi! Astazi am incheiat inca un capitol, beta a scazut la 5,4; vineri fiind de 18,5. Oricum nu speram la vreo minune tinand cont de dinamica beta intr-o saptamana. Ma remontez, ma incurajez pt ca nu am alta varianta, astept menstruatia ca sa ma programez la histeroscopie la dna Veliscu. Histeroscopie de corectie a zis dansa pt ca am uterul in forma Y.. un fel de bicorn. Dxc, ma bucur ca investigatia a fost cu succes! M-am gandit la tine, stiam ca azi esti programata. Referitor la stimulariie cu Letrozol, am inteles ca e un medicament retras de pe piata, a dat multe rateuri si dereglari, doar DR Chadi il mai recomanda, incerca sa discuti cu medicul poate Gonal F raspunde pe organismul tau.. zic si eu ...
|
|
| adina1109 wrote: Cat timp ai de cand incerci? Investigatiile basic ( gineco, tiroida, amh, vitamina d) ar putea sa ti le recomande sa poata sa-si faca o idee de situatia ta. Fa ce simti.
Din ianuarie incercam. Eu as face analizele hormonale, sa stau eu linistita. Hipotirodism am de ceva vreme, iau Jodid, analizele pt glanda sunt in grafic. Prolactina mi-a iesit mare dar medicul a decis sa nu imi dea nimic, momentan. Desi eu stiu ca prolactina mare poate afecta fertilitatea. Sunt cam debusolata. Te puup! |
|
Inregistrat: 8/17/2017 Mesaje: 2104
| Sisi2 wrote:Din ianuarie incercam. Eu as face analizele hormonale, sa stau eu linistita. Hipotirodism am de ceva vreme, iau Jodid, analizele pt glanda sunt in grafic. Prolactina mi-a iesit mare dar medicul a decis sa nu imi dea nimic, momentan. Desi eu stiu ca prolactina mare poate afecta fertilitatea. Sunt cam debusolata. Te puup! Daca simti sa faci ceva, primul pas ar fi sa schimbi dr ul... |
|

| AnaVeli wrote:Buna seara, doamne dragi! Astazi am incheiat inca un capitol, beta a scazut la 5,4; vineri fiind de 18,5. Oricum nu speram la vreo minune tinand cont de dinamica beta intr-o saptamana. Ma remontez, ma incurajez pt ca nu am alta varianta, astept menstruatia ca sa ma programez la histeroscopie la dna Veliscu. Histeroscopie de corectie a zis dansa pt ca am uterul in forma Y.. un fel de bicorn. Dxc, ma bucur ca investigatia a fost cu succes! M-am gandit la tine, stiam ca azi esti programata. Referitor la stimulariie cu Letrozol, am inteles ca e un medicament retras de pe piata, a dat multe rateuri si dereglari, doar DR Chadi il mai recomanda, incerca sa discuti cu medicul poate Gonal F raspunde pe organismul tau.. zic si eu ... Ana pana la urma bine ca scade si nu te mai tine in stres. Acum priveste inainte si ai incredere ca va fi bine in curand. Multa putere ! |
|

Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| AnaVeli wrote:Buna seara, doamne dragi! Astazi am incheiat inca un capitol, beta a scazut la 5,4; vineri fiind de 18,5. Oricum nu speram la vreo minune tinand cont de dinamica beta intr-o saptamana. Ma remontez, ma incurajez pt ca nu am alta varianta, astept menstruatia ca sa ma programez la histeroscopie la dna Veliscu. Histeroscopie de corectie a zis dansa pt ca am uterul in forma Y.. un fel de bicorn. Dxc, ma bucur ca investigatia a fost cu succes! M-am gandit la tine, stiam ca azi esti programata. Referitor la stimulariie cu Letrozol, am inteles ca e un medicament retras de pe piata, a dat multe rateuri si dereglari, doar DR Chadi il mai recomanda, incerca sa discuti cu medicul poate Gonal F raspunde pe organismul tau.. zic si eu ... Ana macar acum poti sa mergi mai departe cu procedurile.Stiu ca e greu sa te repui pe picioare, dar suntem puternice si ne ridicam de cate ori e nevoie. Letrozolul si femara nu ai fost retrase de pe piata.Doar closty. Acum nu stiu ce sa zic, ce se intampla de nu raspund la nici un tratament... |
|
| FloreFlore wrote:Daca simti sa faci ceva primul pas ar fi sa schimbi dr ul...
Asa am sa fac. O sa ma programez cat de curand la alt medic. Sotul mi-a zis mai de mult, dar am zis ca nah,daca umblu la el de ceva vreme, imi stie istoricul medical, sigur ma va ajuta. |
|
Inregistrat: 8/17/2017 Mesaje: 2104
| Sisi2 wrote:Asa am sa fac. O sa ma programez cat de curand la alt medic.  Sotul mi-a zis mai de mult, dar am zis ca nah,daca umblu la el de ceva vreme, imi stie istoricul medical, sigur ma va ajuta. Succes |
|
|