|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/23/2018 Mesaje: 193
| Aleahim wrote:Fetelor la mine nu a functionat stimularea.Nici un folicul dominant, endometrul 6. Deci zero sanse luna asta.Asta este....
Uff, imi pare rau, Aleahim :( Medicul tau o sa vina cu alt tratament. E nevoie un pic de trial & error. Pastreaza-ti increderea ca luna viitoare va fi cea norocoasa! |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Rose wrote:
Uff, imi pare rau, Aleahim :( Medicul tau o sa vina cu alt tratament. E nevoie un pic de trial & error. Pastreaza-ti increderea ca luna viitoare va fi cea norocoasa!
Mai incercam o data cu doza dubla de letrozol.Zicea si ea ca nu isi da seama de ce nu raspund, ca de obicei pacientele cu sop si greutate mai mare nu prea raspund la tratament, dar la mine nu e cazul. Oricum nu prea aveam sperante, deci nu pot zice ca sunt f dezamagita. |
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| Imi pare rau alehim Ana veli din pacate ?ansele sunt mici sa evolueze bine.... Adina sunt cu gândul la tine, ai un start nemaipomenit! Baftaaaa |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/29/2018 Mesaje: 600
| Dxc wrote:Imi pare rau alehim Ana veli din pacate ?ansele sunt mici sa evolueze bine.... Adina sunt cu gândul la tine, ai un start nemaipomenit! Baftaaaa Multumesc mult . Imi pare rau Aleahim, data viitoare va fi mai bine. Doza mai mare e solutia cred. Eu la stimulari ca sa ajut endometrul mananc avocado , rodie si nuci braziliene. Citez “Avocado - este o adevavata “uzina” nutritionala, fiind bogat în minerale, grasimi esentiale proteine, carbohidrati si fibre. Este o sursa importanta de vitamina E, benefica pentru sanatatea endometrului. Nuci - bogate in omega 3 si vitamina E, sunt benefice pentru sanatatea spermei, dar si pentru cea a endometrului” mananc 3/zi si ii dau si so?ului. Am citit mult si mananc mai des aceste alimente decat inainte si astfel poate imi ajut corpul. Rau nu au ce sa faca. |
| adina1109 wrote: Multumesc mult . Imi pare rau Aleahim, data viitoare va fi mai bine. Doza mai mare e solutia cred. Eu la stimulari ca sa ajut endometrul mananc avocado , rodie si nuci braziliene. Citez “Avocado - este o adevavata “uzina” nutritionala, fiind bogat în minerale, grasimi esentiale proteine, carbohidrati si fibre. Este o sursa importanta de vitamina E, benefica pentru sanatatea endometrului. Nuci - bogate in omega 3 si vitamina E, sunt benefice pentru sanatatea spermei, dar si pentru cea a endometrului” mananc 3/zi si ii dau si so?ului. Am citit mult si mananc mai des aceste alimente decat inainte si astfel poate imi ajut corpul. Rau nu au ce sa faca.
Multumesc Adina |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/1/2019 Mesaje: 130
| Tutunaru mi-a zis sa continui cu progesteronul si sa mai fac beta luni, nu s-a declarat in niciun fel, doar ca sa astept pana la noul Beta hcg. Dna Veliscu mi-a raspuns si a zis sa repet beta peste 96 ore. La eco nu se va vedea inca nimic. |
|
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| AnaVeli wrote:Tutunaru mi-a zis sa continui cu progesteronul si sa mai fac beta luni, nu s-a declarat in niciun fel, doar ca sa astept pana la noul Beta hcg. Dna Veliscu mi-a raspuns si a zis sa repet beta peste 96 ore. La eco nu se va vedea inca nimic. Mie mi se pare ciudat ca Tutunaru inca iti da progesteron desi beta nu evolueaza bine, oare crede ca mai exista o speranta? As vrea sa stiu ce crede despre situatia asta a ta. Imi pare tare rau ce treci prin atata stres, iti doresc multa putere !
Roser si Rose eu inca nu fac nimic deosebit. Cuclul asta e unul aiurea cu spotting si mai mult ca sigur anovulator (estradiolul in ziua trei foarte mare, peste 200). Ma astept sa vina o menstruatie in curand. Aveam in gand sa incercam vreo trei cicluri natural si daca nu se prinde sa reluam demersurile pt fiv. Acum incerc sa reglez lipsurile din organism, sa ma pun pe picioare.
Aleahim imi pare rau ca n-ai raspuns la tratament, dar cred o sa raspunzi la doza dubla. Te imbratisez! |
|
| Multumesc de incurajari Miha. Te imbratisez si eu. AnaVeli cu riscul de a fi prea dura, cred ca Tutunaru iti da sperante false si nu e ok.Dupa atatea zile de la iui, beta trebuia sa fie f mare.Nu s-a dublat deloc.Imi pare tare rau, dar sansele sunt minime.( nule as zice eu) Scuza-ma daca sunt prea directa, dar mi se pare crunt sa iti faci sperante cand nu sunt sanse... |
|
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| Aleahim wrote:Fetelor la mine nu a functionat stimularea.Nici un folicul dominant, endometrul 6. Deci zero sanse luna asta.Asta este....
Imi pare rau Aleahim As vrea sa te intreb de ce nu incerci cu doze mici de Gonal F? Sau ai incercat in trecut si nu a mers nici asa? (scuze dar nu imi amintesc)
|
|
| Mihaela14 wrote:Mie mi se pare ciudat ca Tutunaru inca iti da progesteron desi beta nu evolueaza bine, oare crede ca mai exista o speranta? As vrea sa stiu ce crede despre situatia asta a ta. Imi pare tare rau ce treci prin atata stres, iti doresc multa putere ! Roser si Rose eu inca nu fac nimic deosebit. Cuclul asta e unul aiurea cu spotting si mai mult ca sigur anovulator (estradiolul in ziua trei foarte mare, peste 200). Ma astept sa vina o menstruatie in curand. Aveam in gand sa incercam vreo trei cicluri natural si daca nu se prinde sa reluam demersurile pt fiv. Acum incerc sa reglez lipsurile din organism, sa ma pun pe picioare. Aleahim imi pare rau ca n-ai raspuns la tratament, dar cred o sa raspunzi la doza dubla. Te imbratisez!
Mihaela, nu ai fost la eco sa nu fie cumva vreun chist? Si eu am avut vreo 2 cicluri anul asta cu spotting in fiecare zi dar in cazul meu au fost ovulatorii (sau cel putin asa arata temperatura ca estradiolul nu l-am dozat). Acuma cum o fi, important e sa se regleze cat de cat organismul, mai incercati natural ca voi vad ca aveti sanse si asa, oricand se poate prinde din nou. |
|
| FloreFlore wrote:Buna !Eu nu am noutati ...Va mai urmaresc din umbra si ma bucur pentru ca sunteti ni?te luptatoare si ave?i curaj ?i putere sa face?i totul pentru a vi se împlini visul Mult succes si tie si tuturor care ati început tratamente si proceduri iar celor care au trecut prin momente mai grele le doresc multa putere si sa nu renunte pentru ca într o buna zi visul lor v a deveni realitate
Te pup Flore, ma bucur ca mai esti pe aici Eu prea luptatoare nu sunt ca daca ar fi dupa mine as tot amana IUI si FIV la nesfarsit, pur si simplu ma apuca groaza cand ma gandesc la ele, nu sunt deloc iluzionata. Ma cunosc si mai tarziu stiu ca o sa regret ca nu le-am facut (dar recunosc ca acum ma simt ca si porcul cand e dus la taiat ).
|
|
Inregistrat: 8/17/2017 Mesaje: 2104
| Aleahim imi pare rau Mihaela cred ca la tine de acum se regleaza cm.ul ...Usor usor intri la normal Roser eu zic ca daca ai sansa sa poti face IUI sau FIV sa pleci încrezatoare la drum,sa crezi ca te vor ajUta ai ,vorba ta,mai bine sa fii impacata cu gândul ca le ai facut dar sigur vor da rezultate la tine Te puup |
|
| Roser wrote:Imi pare rau Aleahim As vrea sa te intreb de ce nu incerci cu doze mici de Gonal F? Sau ai incercat in trecut si nu a mers nici asa? (scuze dar nu imi amintesc) Nu am incercat. Doar closty si acum letrozol.Doctorita de acum nu e oe infertilitate si clar nu o sa imi dea injectii. Ideea e ca daca nici luna viitoare nu raspund la tratament, ma intorc la iasi si sper ca medicul de acolo sa imi recomande gonal. As vrea sa mai incerc si asa cateva stimulari cu contact dirijat, inainte de iui.Sa vedem ce zice medicul... |
|
| FloreFlore wrote:Aleahim imi pare rau Mihaela cred ca la tine de acum se regleaza cm.ul ...Usor usor intri la normal Roser eu zic ca daca ai sansa sa poti face IUI sau FIV sa pleci încrezatoare la drum,sa crezi ca te vor ajUta ai ,vorba ta,mai bine sa fii impacata cu gândul ca le ai facut dar sigur vor da rezultate la tine Te puup |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/22/2018 Mesaje: 311
| Buna fetele. A ie?it si spermograma so?ului si halosperm. Sunt normale. Ni s a luat o pietricica de pe inima. Acum a?tept sa mi vina cm.... Care se lasa a?teptat vad... Ca sa ne programam pentru pasul urmator (stimulare cu contact dirijat... Ma gândesc.. O sa discut cu doctora in primele zile de cm. Asa.. Fetele care tineti grafice pute?i trage un mic ochi la al meu? Ma asteptam sa mi vina o data cu scaderea temperaturii dar vad ca nu se întâmpla asta. Ce parere ave?i? Va multumesc |
|
|