|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/8/2018 Mesaje: 382
| Lori wrote:
Multumesc pentru raspuns. La progesteron unitatea de masura la tine e nmol sau ng? La mine 25 nmol se considera sub limita, limita inferioara pentru primul trimestru fiind de 32. Mi se pare ciudat ca la tine la 29 a zis ca nu e neaparat nevoie de arefam...
Ng/ml este unitatea de masura. Prima data a fost 29.9 si a doua oara 28. |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/7/2014 Mesaje: 229
| kryssu92 wrote: Ng/ml este unitatea de masura. Prima data a fost 29.9 si a doua oara 28.
Atunci inteleg...la ng e ok 29, la nmol nu. Multumesc inca o data si sarcina fara probleme iti doresc! |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| Rose wrote:
Mersi Carlita pentru intrebare :)
Revin cu vesti. Am facut ieri (ziua 13) primul beta si a iesit 71. Progesteron 69, valoare f buna. Ramane sa repet maine si sa vedem daca se dubleaza :) Asa departe nu am ajuns niciodata, sunt pe teritoriu nou. Dar ma bucur pt acest rezultat pt ca e o reusita indiferent de rezultatul de maine.
Krissu, felicitari si sarcina usoara si la termen!
Inca n-am citit tot din urma dar o sa ma uit in curand. Roser, Dxc, Adina si celorlalte fete va tin pumnii si o sa revin cu vesti maine!
wow vesti excelente!!! Doamne ajuta draga mea sa fie bine pana la capat Parca tot la columna ai facut fiv nu? Cu cine? Am uitat sunt batranica si eu |
Inregistrat: 10/8/2018 Mesaje: 382
| Lori wrote:
Salutare fetelor, salut kryssu si felicitari pentru sarcina! Daca nu te superi as vrea sa te intreb ceva: vad ca primul beta l-ai avut 200, in a cata zi dupa ovulatie? Intreb pentru ca eu am avut beta 14 la 13 zile dpo, iar progesteronul 25. In ziua urmatoare am inceput sa sangerez. Am fost la medic, nu mi-a dat nimic pentru sustinere, am luat eu de capul meu cate un utrogestan seara, apoi am fost la alt medic (acesta vazuse deja saculetul) care mi-a dat utrogestan 200 de doua ori pe zi. Sangerarea nu s-a oprit si m-am dus azi la al treilea medic, din pacate nu s-a mai vazut nimic la eco, se eliminase...Acesta din urma zice ca trebuia tratament mai puternic de sustinere, 3 utro + 2 duphaston. Vad ca si tie ti-a dat doua si e ok. Azi, beta era de 70, la 5 zile dupa primul...Acum ma macina intrebarea: oare ma ajuta tratamentul mai puternic sau deja sarcina era compromisa cu beta asa mic, ce credeti?
Acum am citit mai bine. Tie ti-a spus ca a vazut sacul la beta 14? Sacul se vede la beta peste 1000. Poate a vazut un hematom sau altceva, dar sunt 90% sigura ca nu a fost sacul. Am calculat pe un site, ai o dublare la 51 ore, care e ok, eu am avut prima data la 52 ore. Eu zic sa repeti la 48 ore si sa iei progesteronul. Dupa 5 saptamâni sa te duci la eco. kryssu92 attached the following image(s):
|
Inregistrat: 3/7/2014 Mesaje: 229
| kryssu92 wrote:
Acum am citit mai bine. Tie ti-a spus ca a vazut sacul la beta 14? Sacul se vede la beta peste 1000. Poate a vazut un hematom sau altceva, dar sunt 90% sigura ca nu a fost sacul. Am calculat pe un site, ai o dublare la 51 ore, care e ok, eu am avut prima data la 52 ore. Eu zic sa repeti la 48 ore si sa iei progesteronul. Dupa 5 saptamâni sa te duci la eco.
Sa stii ca si eu m-am gandit la varianta asta...parca e prea devreme sa vada sacul la beta asa mic (l-a vazut la beta 42, peste 3 zile dupa beta 14). Totusi, la al treilea medic, care zicea ca nu se vede nimic, nu ar fi trebuit sa se vada sacul ovular sau ceva? Zicea ca uterul e curat, nici urma de nimic... Totusi nu intelegea de ce beta creste, cand ar trebui sa scada. Offf, nu mai am incredere in medicii astia deloc... Multumesc din suflet ca te preocupi de problema mea
|
Inregistrat: 6/6/2018 Mesaje: 409
| Lori wrote:Sa stii ca si eu m-am gandit la varianta asta...parca e prea devreme sa vada sacul la beta asa mic (l-a vazut la beta 42, peste 3 zile dupa beta 14). Totusi nu ar fi trebuit sa se vada sacul ovular sau ceva? Zicea ca uterul e curat, nici urma de nimic... Totusi nu intelegea de ce beta creste, cand ar trebui sa scada. Offf, nu mai am incredere in medicii astia deloc... Multumesc din suflet ca te preocupi de problema mea Referitor la ce a scris si Kryssu,eu prima data am fost la medic la 4 sapt si 4 zile si nu se vedea nimic si mi-a luat sange pt beta hcg si a iesit 136. Exact cate zile de la ovulatie au fost nu stiu sa iti spun,pt ca eu nu monitorizam ovulatia. Iti tin pumnii sa fie totul bine |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 11/28/2017 Mesaje: 83
| carlita wrote:SorinaB, tu ce mai faci? Te-am mai vazut online pe la noi si imi permit sa te intreb cum esti ... Au mai intrebat de tine si gravidutele .... AlexaT, ultima data ne-ai lasat cu emotii, ca o fi, ca n-o fi testul pozitiv ... S-a lasat cu ochisori?
Buna gagici, nu din pacate.. Parca nu mai vine ziua aia, am încercat sa ma deta?ez, dar am fost alaturi de voi toate asa din umbra ?i m am bucurat pt testele voastre pozitive care îmi mai dau speran?e. Nu am avut nici timp sa mai scriu pt ca e un adevarat vârtej la munca, dar noi continuam sa lucram la visul nostru ?i ne rugam din tot sufletul sa îl vedem îndeplinit cât mai repede! O sa încerc sa fiu mai activa pe aici, dar noi momentan nu mai facem teste nimic pana dupa iarna ca deja o luasem razna. Va pup ?i succes la toate sa va vede?i bebeii cât mai repede! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| [quote=Lori]
Lori, sa stii ca si eu m-am gandit la treaba asta... E prea micuta beta sa se vada ceva... De unde esti? Poate stiu sa-ti recomande fetele un doctor mai ok si mai implicat... |
|
Inregistrat: 2/23/2018 Mesaje: 193
| Dxc wrote:wow vesti excelente!!! Doamne ajuta draga mea sa fie bine pana la capat Parca tot la columna ai facut fiv nu? Cu cine? Am uitat sunt batranica si eu
:)) Auzi, batranica. Esti draguta! Da, la Columna am facut si la doctorita Manolea si doamna embriolog Bechir. O echipa buna! Mi-au inspirat incredere si mi-a placut ca amandoua sunt pasionate de ceea ce fac. Aveam dubii la inceput, acum un an jumate, cand am pasit prima oare in clinica, in industria FIV in general si am avut retineri sa ajung aici. Dar treptat m-am convins ca este o tehnologie f buna si ca doctorii isi dau interesul sa aiba o rata de succes cat mai mare. Dar reusita depinde in mare masura de materialul clientului si de o doza de noroc.
Tu ce planuri ai? Scoti si tu artileria grea? (adica FIV) |
|
Inregistrat: 2/23/2018 Mesaje: 193
| Lori, sunt curioasa, pana la urma ai facut si al treilea beta dupa beta 50? Sau a venit menstruatia?
Parerea mea este nu ai niciun regret ca ai facut tu ceva gresit. Daca nu a supravietuit sarcina nu cred ca lipsa de progesteron a fost cauza. Valoarea pe care ai avut-o parea buna.
Eu am inteles ca daca beta este mai mic de 50 in ziua 14 sunt sanse mai mici de reusita. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Rose wrote:
Mersi Carlita pentru intrebare :)
Revin cu vesti. Am facut ieri (ziua 13) primul beta si a iesit 71. Progesteron 69, valoare f buna. Ramane sa repet maine si sa vedem daca se dubleaza :) Asa departe nu am ajuns niciodata, sunt pe teritoriu nou. Dar ma bucur pt acest rezultat pt ca e o reusita indiferent de rezultatul de maine.
Krissu, felicitari si sarcina usoara si la termen!
Inca n-am citit tot din urma dar o sa ma uit in curand. Roser, Dxc, Adina si celorlalte fete va tin pumnii si o sa revin cu vesti maine!
Felicitari Rose Ma bucur pt.tine.Bafta la beta 2 si sarcina usoara dusa la termen iti doresc.Fetele care sunt cu fiv,stimulari Roser,Dxc,Adina,Aleahim va doresc multa bafta si prafulet magic pe burtica din partea mea |
|
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| Adina Mariana wrote: Felicitari Rose Ma bucur pt.tine.Bafta la beta 2 si sarcina usoara dusa la termen iti doresc.Fetele care sunt cu fiv,stimulari Roser,Dxc,Adina,Aleahim va doresc multa bafta si prafulet magic pe burtica din partea mea
Multumim Adina Nu am prea avut timp sa citesc forumul, cat mai ai pana la marele eveniment? Mai poti?:) |
|
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Adina Mariana wrote: Felicitari Rose Ma bucur pt.tine.Bafta la beta 2 si sarcina usoara dusa la termen iti doresc.Fetele care sunt cu fiv,stimulari Roser,Dxc,Adina,Aleahim va doresc multa bafta si prafulet magic pe burtica din partea mea Multumim Adina! Azi incep si eu |
|
Inregistrat: 6/29/2018 Mesaje: 600
| Aleahim wrote:Multumim Adina! Azi incep si eu Bafta Aleahim Adina mai ai putin. Nastere usoara draga mea . |
|
Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| Rose felicitari! Te asteptam cu beta si mai mare! |
|
|