|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/8/2018 Mesaje: 382
| Rox wrote:Va multumesc din suflet fetelor. Sper sa veniti repede dupa mine, sa vi se indeplineasca visul.Pe 4 octombrie merg la ecografie:).  Bafta Kryssu! Nici eu nu am cine stie ce simptome. Sani putin durerosi, durere de spate ?i balonare. Orice as manca ma balonez foarte tare.
Da, dar la tine s-a dublat frumos beta, fata de mine. Eu d'aia sunt asa stresata.
Felicitari Mihaela |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2498
| Super! Sa vina bebeeeee E cazul sa mai plecam de pe aici |
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/20/2018 Mesaje: 163
| kryssu92 wrote:Da, dar la tine s-a dublat frumos beta, fata de mine. Eu d'aia sunt asa stresata. Felicitari Mihaela
Valorile sunt aproape duble. Eu zic sa stai linistita. Ca sa fie ok, beta trebuie sa se dubleze la 48-72 ore, iar in cazul tau la 48 h sunt aproape duble. Fii increzatoare ca va fi bine! |
|
Inregistrat: 1/20/2018 Mesaje: 163
|
Iti tin pumnii si iti doresc sa vina bebe cat mai repede! Te imbratisez! |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3768
| In sfarsit! Chiar ma uitam si eu pe graficul tau ca a recuperat toate zilele fugarite din cm-urile anterioare sarcinii... Doamne-ajuta!
Hai si tu cu z1, Aleahim!
Kryssu, inca putin mai e pana luni si te vei linisti cand vei auzi bataile inimii puisorului tau!
stefy.any, te vad online! Mama, de cand nu ne-ai mai vizitat!!! Ce faci, cum esti? A aparut bebe la tine? |
|

| carlita wrote:In sfarsit! Chiar ma uitam si eu pe graficul tau ca a recuperat toate zilele fugarite din cm-urile anterioare sarcinii...  Doamne-ajuta! Hai si tu cu z1, Aleahim! Kryssu, inca putin mai e pana luni si te vei linisti cand vei auzi bataile inimii puisorului tau! stefy.any, te vad online! Mama, de cand nu ne-ai mai vizitat!!! Ce faci, cum esti? A aparut bebe la tine? Carlita eu mai am de luat 3 pastile de duphaston Deci cam peste 6-7 zile declar z1 Azi merg sa imi caut letrozol, sa fiu pregatita din timp |
|
| Aleahim wrote:Carlita eu mai am de luat 3 pastile de duphaston Deci cam peste 6-7 zile declar z1 Azi merg sa imi caut letrozol, sa fiu pregatita din timp Bun asa! Se apropie momentul cand intri in focuri!
AnaVeli, tu cum te simti? Ce noutati mai ai? |
|

Inregistrat: 9/29/2015 Mesaje: 479
| carlita wrote:stefy.any, te vad online! Mama, de cand nu ne-ai mai vizitat!!! Ce faci, cum esti? A aparut bebe la tine? Buna, Carlita! Buna fetelor! Cred ca suntem printre singurele fete active din frontul vechi, Carlita! Nu m-am mai logat pentru ca o perioada chiar m-am rupt de tot, am luat o pauza, nu mai voiam sa stiu nimic despre "proiectul bebe", iar cand am revenit cu ganduri mai bune nu am reusit sa intru, uitasem parola, dar v-am citit ca guest. Nu a venit bebe, din pacate. Fac analize in continuare, am verificat si trompele -sunt ok, urmeaza alte analize, alti bani, alta distractie! Te-am mai urmarit, sa stii, din cand in cand intram sa vad ce faci - mi-era dor sa te citesc. Daca ma reprimiti printre voi, o sa va mai scriu din cand in cand, cand am cate un ragaz. Ma bucur pentru fetele cu teste pozitive! Felicitari!
Tu, ce faci? |
|
| stefy.any wrote:Buna, Carlita! Buna fetelor! Cred ca suntem printre singurele fete active din frontul vechi, Carlita! Nu m-am mai logat pentru ca o perioada chiar m-am rupt de tot, am luat o pauza, nu mai voiam sa stiu nimic despre "proiectul bebe", iar cand am revenit cu ganduri mai bune nu am reusit sa intru, uitasem parola, dar v-am citit ca guest. Nu a venit bebe, din pacate. Fac analize in continuare, am verificat si trompele -sunt ok, urmeaza alte analize, alti bani, alta distractie!  Te-am mai urmarit, sa stii, din cand in cand intram sa vad ce faci - mi-era dor sa te citesc. Daca ma reprimiti printre voi, o sa va mai scriu din cand in cand, cand am cate un ragaz. Ma bucur pentru fetele cu teste pozitive! Felicitari! Tu, ce faci? Oooo, wellcome back! Te primim cu drag si asteptam vesti din ce in ce mai bune de la tine! Mai suntem cateva veterane active pe aici, mai intra si Flore din cand in cand .... Astept si eu sa intru intr-o noua serie de investigatii ... |
|

Inregistrat: 9/29/2015 Mesaje: 479
| carlita wrote:Oooo, wellcome back! Te primim cu drag si asteptam vesti din ce in ce mai bune de la tine! Mai suntem cateva veterane active pe aici, mai intra si Flore din cand in cand .... Astept si eu sa intru intr-o noua serie de investigatii ... Multumesc! Da, si eu astept vestile bune ca painea calda! Sa speram ca vom avea motive de bucurie cat mai curand! |
|
Inregistrat: 3/1/2019 Mesaje: 130
| Noutati nu prea am.. si nu imi fac sperante pt inseminarea de luni 23 sept. ., doar ca nu stiu de ce ma dor sanii groaznic, din seara procedurii nu m-au lasat delor, deloc! Ma gandesc ca poate fi inca efectul Ovitrel, completat cu “terapia” lui Tutunaru, inca o doza de Pregnyl a doua zi dupa iui. Aleahim, am eu Letrozol daca iti trebuie!
|
|
Inregistrat: 3/21/2017 Mesaje: 2542
| Mihaela, bafta multa si Doamne ajuta sa se prinda bebe repede si natural! Rabdare multa si sa nu te descurajezi! |
|
| AnaVeli wrote:Noutati nu prea am..  si nu imi fac sperante pt inseminarea de luni 23 sept. ., doar ca nu stiu de ce ma dor sanii groaznic, din seara procedurii nu m-au lasat delor, deloc! Ma gandesc ca poate fi inca efectul Ovitrel, completat cu “terapia” lui Tutunaru, inca o doza de Pregnyl a doua zi dupa iui. E bine asa, acum pui progesteron, da? Sigur a contribuit Pregnylul la durerea de sani, ti-am zis ca poate da simptome de sarcina. |
|

Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Multumesc mult fetelor! Am prins ceva puteri, ma simt pregatita de noi incercari :) Alina promit ca incerc sa raman pozitiva! Aleahim sa de-a Domnu sa plecam de aici si sa fie cu happy end la fiecare! Stefy.any bine-ai revenit !
|
|

| Multumesc Ana! Esti draguta! Mi-am luat deja. Oricum sunt super ieftine Miha Doamne ajuta!!! |
|
|