Clubul aspirantelor - 76
Subiectul anterior · Subiectul urmator
eugeia
Scris: Wednesday, September 18, 2019 5:50 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/2/2019
kryssu92 wrote:
Carlita, multumesc, si eu deabea astept data de 30.
Andreea multumesc ca m-ai scos de pe lista, îmi e si frica pentru ca nu mai sunt acolo uff
Fetelor, cine a luat Arefam, am de luat dimineata si seara. Cum as putea face sa nu se mai scurga?

Seara poti sa il pui cand stai deja întinsa in pat înainte de culcare, diminea?a poti sa stai întinsa o jumatate de ora ar fi super. Oricum tot curge din el, fara sa iasa nimic nu prea po?i.
Andreea06
Scris: Wednesday, September 18, 2019 5:54 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
kryssu92 wrote:
Andreea multumesc ca m-ai scos de pe lista, îmi e si frica pentru ca nu mai sunt acolo uff
Fetelor, cine a luat Arefam, am de luat dimineata si seara. Cum as putea face sa nu se mai scurga?

Nu te-am intrebat daaaar banuiesc ca e de bine ca nu mai esti pe lista, fii pozitiva :)
AndreV
Scris: Wednesday, September 18, 2019 6:01 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/2/2018
kryssu92 wrote:

Complet nu cred ca ai cum. Eu am luat 2x/zi. Seara il puneam dupa ce ma puneam in pat, iar dimineata imi puneam ceasul sa sune pe la 5:30, il puneam, adormeam iar si apoi mai suna odata ca sa ma trezesc sa merg la lucru. Mi-a fost mai simplu asa, decat sa ma trezesc si sa stau jumatate de ora in pat. La inceput asa faceam si stateam tot cu frica sa nu adormLol... Poate mi se pare, dar de cand fac asa, parca nu se pierdea chiar atat.
Iulia13
Scris: Wednesday, September 18, 2019 6:34 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/8/2017
kryssu92 wrote:

De recomandat este sa stai cel pu?in o ora în pat dupa ce îl iei, dar inevitabil va fi o cantitate care se va scurge.. La mine mereu a fost asa oricât as fi stat în pat.
Anitta76
Scris: Wednesday, September 18, 2019 7:51 PM
Nivel

Inregistrat: 11/11/2018
Dxc wrote:
mie mi a raspuns, uscatescu@gmail.com

Multumesc!pupici
Andia
Scris: Wednesday, September 18, 2019 10:50 PM
Nivel

Inregistrat: 8/21/2014
AnaVeli wrote:
Doamnelor, am revenit cu vesti! Printr-o minune o fata mi-a cedat programarea la Columna la dr Andreea Veliscu, am fost ieri si am plecat increzatoare, trebuie sa fac histeroscopie la ea, pentru ca am uter in forma de Y si trebuie corectat un pic, nu ar fi o problema dar a zis sa evitam sarcini oprite in evolutie sau alti factori din cauza acestui aspect cu uterul. Nu a zis ca sunt de fiv, am amh bun, mutatiile nu sunt grave, dupa ce fac histeroscopia sa incerc 3 luni pe cale naturala, spermograma se poate imbunatati.
Acum eu ce fac?!?!?! Sunt pe tratament cu Gonal f pt IUI cu dr Tutunarau, dl Veliscu a zis ca sa fac ce vreau eu, protocolul este bun, dar ramane la aprecierea mea daca sa fac IUI-ul acesta cu stimulare ovariana.
Voi ce ziceti? Dau banii aiurea? Oricum corpul e pregatit cu stimulente, injectiile le-am facut, in wkend ar trebui sa fac IUI.
Oricum cand vine primul CM sunt pt programare histeroscopie la Giulesti cu dna Veliscu.
Dar ce ziceti sa fac cu IUI acum in wkend??Gossip

Eu spun sa mergi cu ce ai inceput acum! Cum sa faci un tratament de stimulare care totusi e mai puternic si mai scump si sa renunti pur si simplu?

Daca nu iese, poti incerca si la Veliscu. Dar stii... eu imi aduc aminte ca asa ceva mi-a zis si mie cand am fost o singura data la ea. Ba inca mi-a zis si de ceva inceput de fibrom... ceea ce serios acum, nici un medic nu a vazut, nici cei care erau specializati pe infertilitate.

Tu spui ca ai vrea sa nu faci inseminarea ci sa incerci natural. Dar eu vad ca in semnatura ta exista notat ca sunt problema de calitate a spermei. La IUI acea sperma este prelucrata si pusa direct in uter, are mult mai multe sanse sa ajunga unde trebuie... Clar, este alegerea ta, dar poate chiar se prinde ceva acum si nu mai e nevoie de alte vizite la medici...
AnaVeli
Scris: Thursday, September 19, 2019 12:07 AM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2019
Andia, multumesc mult pt idei. Asa este, ar fi o prostie sa renunt, acum dupa stimulare ovariana. Ma gandeam, tot in urma unor comentarii, ca aceste inseminari sunt apa de ploaie, plus inca 1.000 lei. Dar voi duce la capat si aceasta a doua inseminare, apoi merg la histeroscopie la dr Veliscu, o histeroscopie este necesara, nu mai am timp de asteptare..
IoanaIoanaC
Scris: Thursday, September 19, 2019 8:17 AM
Nivel

Inregistrat: 8/30/2019
AnaVeli wrote:
.
Acum eu ce fac?!?!?! Sunt pe tratament cu Gonal f pt IUI cu dr Tutunarau, dl Veliscu a zis ca sa fac ce vreau eu, protocolul este bun, dar ramane la aprecierea mea daca sa fac IUI-ul acesta cu stimulare ovariana.
Voi ce ziceti? Dau banii aiurea? Oricum corpul e pregatit cu stimulente, injectiile le-am facut, in wkend ar trebui sa fac IUI.
Oricum cand vine primul CM sunt pt programare histeroscopie la Giulesti cu dna Veliscu.
Dar ce ziceti sa fac cu IUI acum in wkend??Gossip

Eu zic sa termini ce ai inceput si abia apoi sa treci la pasul urmator daca o mai fi cazul. Altfel ai sa te intrebi mereu "ce-ar fi fost daca..." Avand in vedere costurile pentru tratamente, vizite medicale, analize, FIV, 1000 de lei nu e un capat de lume si poate se prinde si astia sunt ultimii bani investiti in asa ceva!
Orice te decizi, sa fie cu rezultatul dorit! newclap
Roser
Scris: Thursday, September 19, 2019 9:57 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Ohhh casuta noua deja Love
Cum inca sunt in concediu pe aici prin Ro nu prea am mai apucat sa citesc, dar o sa recuperez. Am citit totusi ce a scris AnaVeli, si eu sunt de parere ca ar trebui sa mergi inainte cu IUI pana la capat daca tot ai inceput, cine stie poate e cu noroc. Am vazut ca sunt probleme mari la calitatea spermei, dar nu mai stiu detaliile. In cazul asta, trebuie sa mergeti spre FIV neaparat dupa ce termini tura asta de stimulare, iui nu se prea recomanda cand sunt probleme la spermograma.

Despre mine ce sa va spun? Asa de bine m-am distrat de cand sunt aici in Ro, am fost in muuulte locuri si am revazut multe neamuri si prieteni. Si mai am pana luniras
Pana la urma am avut un ciclu bun si am ovulat dar nu am mai inceput injectiile pt ca trebuiau tinute la frigider si eu in fiecare zi sunt plecata in alt loc, nu le pot cara dupa mine, asa ca au ramas la mama in frigider si incep doar ciclul urmator cand voi fi in Sp. sic
Partea proasta e ca am apucat sa bebelim doar o data in perioada fertila dar asta e, oricum nu am sanse sa raman chiar daca o facem zilnic :)
Carlita iti atasez graficul, vad ca suntem cam in aceeasi perioada.
Va pup pe toate pupici

Roser attached the following image(s):
20190919_094149.jpg

IoanaIoanaC
Scris: Thursday, September 19, 2019 10:06 AM
Nivel

AnaVeli, poti sa imi dai te rog PM? Eu inca nu am voie ca nu am 50 de postari, sper sa iti pot raspunde la PM (nu stiu setarile forumului), Multumesc!
Mihaela14
Scris: Thursday, September 19, 2019 10:37 AM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
Andreea daca nu m-ai mai adaugat pe lista aspiricilor, o fi vreun semn ? trec direct la gravidute? sic
Azi sunt in a patra zi de duphaston, mai am o zi si sper sa vina menstruatia dupa tratament. Maine ma duc si la endo sa mai repet niste analize, asa incet ma pregatesc pentru urmatoarea sarcina . hearts
AnaVeli daca tot ai facut stimulare si eu cred ca ar trebui sa mergi inainte cu iui. Avand probleme la spermograma sansele sunt putin mai mari la iui decat natural.
AnaVeli
Scris: Thursday, September 19, 2019 10:43 AM
Nivel

Ioana, ti-am trimis privat msg. Poti sa vizualizezi?
IoanaIoanaC
Scris: Thursday, September 19, 2019 11:06 AM
Nivel

AnaVeli wrote:
Ioana, ti-am trimis privat msg. Poti sa vizualizezi?

Da, dar tot nu iti pot raspunde pe PM. Lasa-mi in PM o adresa de mail si iti scriu un mail?
AnaVeli
Scris: Thursday, September 19, 2019 11:51 AM
Nivel

Gata, Ioana! Ti-am dat adresa in Privat msg
carlita
Scris: Thursday, September 19, 2019 12:49 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
AnaVeli, eu am omis spermograma proasta, deci tot mai bine cu inseminare, mai ales daca ai foliculi frumosi pe partea cu trompa buna. Buddy1
Mihaela, si eu zic ca e semn bun! Bafta!
Ioana, nu poti scrie PM sau raspunde pana nu ai 50 de postari.
Roser, chiar ieri voiam sa te trag de maneca si sa te intreb de sanatate. E bun graficul, mediul relaxant si prielnic, ce sa mai ... nu mai zic ce asteptari am de la tine ...Cheek Kiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.