Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Clubul anterior nr. 75 il gasiti aici.
Listuta aspirantelor la titlul de mamica
1. Laura Mihaela - TTC 4 ani
2. Dxc - TTC 3 ani
3. Rox - TTC dec '16
4. IoanaIoanaC - TTC apr '16
5. Adina1109 - TTC mai '17
6. Madalina3012 - TTC noi '17
7. Andreea2929a - TTC ian ‘18
8. Merry89 - TTC 1,5 ani
9. Oana_oana - TTC mar '18
10. Trestiuta - TTC iun '18
11. Ellena20 - TTC iul '18
12. Aleahim - TTC aug '18
13. Roser - TTC aug '18
14. mdspa - TTC oct '18
15. Rose
16. Kissnicol - TTC oct '18
17. Irina31313 - TTC ian ‘19
18. Sisi2 - TTC ian '19
19. Marga22
20. AnaVeli 21. galiopiaduo
Ultima actualizare: 18.09.2019 Persoanele inactive au fost sterse de pe listuta, cel putin temporar pana revin.
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Am updatat listuta cu aspiricile care s-au anuntat la finalul ultimei casute si am sters persoanele inactive, cel putin pana revin :) Mai astept schimbari in urmatoarele 24h se mai poate edita postarea. Succes mult si astept vesti bune bune de tot |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 4/9/2019 Mesaje: 56
| Andreea06 wrote:Am updatat listuta cu aspiricile care s-au anuntat la finalul ultimei casute si am sters persoanele inactive, cel putin pana revin :) Mai astept schimbari in urmatoarele 24h se mai poate edita postarea. Succes mult si astept vesti bune bune de tot
Uuu..Multumesc frumos Andreea!
Sunt pe locul 10, care mie personal imi poarta noroc
Va foarte pupicesc si sa auzim numai vesti bune si muuuuulte berze sa treaca pe la noi |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 7/13/2019 Mesaje: 17
| Andreea06 wrote:Am updatat listuta cu aspiricile care s-au anuntat la finalul ultimei casute si am sters persoanele inactive, cel putin pana revin :) Mai astept schimbari in urmatoarele 24h se mai poate edita postarea. Succes mult si astept vesti bune bune de tot Multumesc! sa fie cu noroc la toate aspiricile!!! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/7/2019 Mesaje: 956
| Andreea06 wrote:Am updatat listuta cu aspiricile care s-au anuntat la finalul ultimei casute si am sters persoanele inactive, cel putin pana revin :) Mai astept schimbari in urmatoarele 24h se mai poate edita postarea. Succes mult si astept vesti bune bune de tot
Multumim mult!!! Speram sa fie cu noroc pentru toate!! Va pup fetelor |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Andreea poti sa ma treci si pe mine din nou ,o iau de la capat! Doamne ajuta fetelor! |
|
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Flore wrote:Sa fie pentru toate aspirantele! !! Chiar daca par naiva ,credula eu chiar cred în ?ansa mea de a deveni mama Eu nu cred ca esti naiva sau credula, daca inca ovulezi ai sanse. Se pune problema calitatii ovocitelor dupa 40 de ani, dar asta nu inseamna ca nu poti reusi. Te pup! |
|
Inregistrat: 8/17/2017 Mesaje: 2104
| Mihaela14 wrote:Eu nu cred ca esti naiva sau credula, daca inca ovulezi ai sanse. Se pune problema calitatii ovocitelor dupa 40 de ani, dar asta nu inseamna ca nu poti reusi. Te pup! Aaa nu la tine ma refeream dar poate sunt perceputa asa în general având vârsta pe care o am...De asta i am spus dr ului ca totusi calitatea etc și dansul nu prea e de acord cu stimularile pentru ca a avut câteva cazuri de hiperstimulari destul de urate si daca la mine totul e în regula a zis sa incercam natural. ..Si eu te |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/1/2019 Mesaje: 130
| Doamnelor, am revenit cu vesti! Printr-o minune o fata mi-a cedat programarea la Columna la dr Andreea Veliscu, am fost ieri si am plecat increzatoare, trebuie sa fac histeroscopie la ea, pentru ca am uter in forma de Y si trebuie corectat un pic, nu ar fi o problema dar a zis sa evitam sarcini oprite in evolutie sau alti factori din cauza acestui aspect cu uterul. Nu a zis ca sunt de fiv, am amh bun, mutatiile nu sunt grave, dupa ce fac histeroscopia sa incerc 3 luni pe cale naturala, spermograma se poate imbunatati. Acum eu ce fac?!?!?! Sunt pe tratament cu Gonal f pt IUI cu dr Tutunarau, dl Veliscu a zis ca sa fac ce vreau eu, protocolul este bun, dar ramane la aprecierea mea daca sa fac IUI-ul acesta cu stimulare ovariana. Voi ce ziceti? Dau banii aiurea? Oricum corpul e pregatit cu stimulente, injectiile le-am facut, in wkend ar trebui sa fac IUI. Oricum cand vine primul CM sunt pt programare histeroscopie la Giulesti cu dna Veliscu. Dar ce ziceti sa fac cu IUI acum in wkend?? |
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| AnaVeli wrote:Doamnelor, am revenit cu vesti! Printr-o minune o fata mi-a cedat programarea la Columna la dr Andreea Veliscu, am fost ieri si am plecat increzatoare, trebuie sa fac histeroscopie la ea, pentru ca am uter in forma de Y si trebuie corectat un pic, nu ar fi o problema dar a zis sa evitam sarcini oprite in evolutie sau alti factori din cauza acestui aspect cu uterul. Nu a zis ca sunt de fiv, am amh bun, mutatiile nu sunt grave, dupa ce fac histeroscopia sa incerc 3 luni pe cale naturala, spermograma se poate imbunatati. Acum eu ce fac?!?!?! Sunt pe tratament cu Gonal f pt IUI cu dr Tutunarau, dl Veliscu a zis ca sa fac ce vreau eu, protocolul este bun, dar ramane la aprecierea mea daca sa fac IUI-ul acesta cu stimulare ovariana. Voi ce ziceti? Dau banii aiurea? Oricum corpul e pregatit cu stimulente, injectiile le-am facut, in wkend ar trebui sa fac IUI. Oricum cand vine primul CM sunt pt programare histeroscopie la Giulesti cu dna Veliscu. Dar ce ziceti sa fac cu IUI acum in wkend?? sincer parerea mea acum dupa 2 iui esuate este ca este risipa de timp si bani iui. Acum decizia este a ta, daca tot ai inceput tratamentul....Nu stiu poate vei fi tu norocoasa care va reusi ....Si eu sunt pacienta dr veliscu si voi face luna viitoare histeroscopia cu dânsa, apoi ma îndrept spre fiv ! Iti tin pumnii!! Doamne ajuta |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| AnaVeli wrote:Doamnelor, am revenit cu vesti! Printr-o minune o fata mi-a cedat programarea la Columna la dr Andreea Veliscu, am fost ieri si am plecat increzatoare, trebuie sa fac histeroscopie la ea, pentru ca am uter in forma de Y si trebuie corectat un pic, nu ar fi o problema dar a zis sa evitam sarcini oprite in evolutie sau alti factori din cauza acestui aspect cu uterul. Nu a zis ca sunt de fiv, am amh bun, mutatiile nu sunt grave, dupa ce fac histeroscopia sa incerc 3 luni pe cale naturala, spermograma se poate imbunatati. Acum eu ce fac?!?!?! Sunt pe tratament cu Gonal f pt IUI cu dr Tutunarau, dl Veliscu a zis ca sa fac ce vreau eu, protocolul este bun, dar ramane la aprecierea mea daca sa fac IUI-ul acesta cu stimulare ovariana. Voi ce ziceti? Dau banii aiurea? Oricum corpul e pregatit cu stimulente, injectiile le-am facut, in wkend ar trebui sa fac IUI. Oricum cand vine primul CM sunt pt programare histeroscopie la Giulesti cu dna Veliscu. Dar ce ziceti sa fac cu IUI acum in wkend?? Eu nu m-am putut loga pe site vreo 30 min, dar raspund acum. Ma bucur ca ai ajuns la dna dr. Veliscu, am citit despre multe cazuri greute iesite la liman cu dumneaei. Eu totusi sper sa reusesti luna asta si sa nu mai fie cazul de a 2-a intrevedere. Legat de luna asta, esti cu tratamentul de stimulare in curs, sa nu abandonezi lucrurile .... ai inceput monitorizarile? E musai sa vezi ce foliculi se dezvolta si injectie de spargere. Luna trecuta ai facut pe ciclu natural, a fost total altceva. Luna asta nu e chiar floare la ureche cu stimularea. Eu zic asa: monitorizare foliculi + Ovitrelle, iar inseminarea o faci daca o sa ti se para oportun in functie de ce se vede la eco. Daca nu, prestati ca si cum ai avut o luna de stimulare. Multa bafta! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/1/2019 Mesaje: 130
| Multumesc mult pt sfaturi! Maine, a 10-a zi, merg la Tutunaru sa monitorizeze echografic. Apoi ar mai trebui sa merg Sambata, dar sa vad ce imi zice... as face Ovitrelle cand recomanda dansul (ora si ziua exacta) si as merge doar pe “love&sex” cu partenerul Mi se pare ca arunc 1.000 lei si ... am nevoie de ei pe mai departe.. voi cum ziceti? |
|
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| Buna fetelor. Imi puteti spune va rog frumos adresa de mail a dr Uscatescu? Stiti cumva daca raspunde la mailuri? Multumesc |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/8/2018 Mesaje: 382
| Carlita, multumesc, si eu deabea astept data de 30. Andreea multumesc ca m-ai scos de pe lista, îmi e si frica pentru ca nu mai sunt acolo Fetelor, cine a luat Arefam, am de luat dimineata si seara. Cum as putea face sa nu se mai scurga? |
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| Anitta76 wrote:Buna fetelor. Imi puteti spune va rog frumos adresa de mail a dr Uscatescu? Stiti cumva daca raspunde la mailuri? Multumesc mie mi a raspuns, uscatescu@gmail.com |
|
|