Clubul aspirantelor - 76
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreea06
Scris: Wednesday, September 18, 2019 10:08 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Clubul anterior nr. 75 il gasiti aici.

coeur Listuta aspirantelor la titlul de mamica coeur

1. Laura Mihaela - TTC 4 ani

2. Dxc - TTC 3 ani

3. Rox - TTC dec '16

4. IoanaIoanaC - TTC apr '16

5. Adina1109 - TTC mai '17

6. Madalina3012 - TTC noi '17

7. Andreea2929a - TTC ian ‘18

8. Merry89 - TTC 1,5 ani

9. Oana_oana - TTC mar '18

10. Trestiuta - TTC iun '18

11. Ellena20 - TTC iul '18

12. Aleahim - TTC aug '18
img

13. Roser - TTC aug '18

14. mdspa - TTC oct '18

15. Rose

16. Kissnicol - TTC oct '18

17. Irina31313 - TTC ian ‘19

18. Sisi2 - TTC ian '19

19. Marga22

20. AnaVeli
21. galiopiaduo

Ultima actualizare: 18.09.2019
Persoanele inactive au fost sterse de pe listuta, cel putin temporar pana revin.

Andreea06
Scris: Wednesday, September 18, 2019 10:10 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Am updatat listuta cu aspiricile care s-au anuntat la finalul ultimei casute si am sters persoanele inactive, cel putin pana revin :) Mai astept schimbari in urmatoarele 24h se mai poate edita postarea. Succes mult si astept vesti bune bune de tot majoreta majoreta
Trestiuta
Scris: Wednesday, September 18, 2019 10:16 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/9/2019
Andreea06 wrote:
Am updatat listuta cu aspiricile care s-au anuntat la finalul ultimei casute si am sters persoanele inactive, cel putin pana revin :) Mai astept schimbari in urmatoarele 24h se mai poate edita postarea. Succes mult si astept vesti bune bune de tot majoreta majoreta

Uuu..Multumesc frumos Andreea!

Sunt pe locul 10, care mie personal imi poarta noroc coeur

Va foarte pupicesc si sa auzim numai vesti bune si muuuuulte berze sa treaca pe la noi iloveyou iloveyou
Oana_oana
Scris: Wednesday, September 18, 2019 10:41 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 7/13/2019
Andreea06 wrote:
Multumesc! sa fie cu noroc la toate aspiricile!!!
Sisi2
Scris: Wednesday, September 18, 2019 10:51 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/7/2019
Andreea06 wrote:

Multumim mult!!! Speram sa fie cu noroc pentru toate!! Va pup fetelorCheek Kiss
Mihaela14
Scris: Wednesday, September 18, 2019 12:25 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/1/2018
Andreea poti sa ma treci si pe mine din nou ,o iau de la capat! Doamne ajuta fetelor!
Mihaela14
Scris: Wednesday, September 18, 2019 12:38 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
Flore wrote:
Sa fie pentru toate aspirantele! !! 
Chiar daca par naiva ,credula eu chiar cred în ?ansa mea de a deveni mama  

Eu nu cred ca esti naiva sau credula, daca inca ovulezi ai sanse. Se pune problema calitatii ovocitelor dupa 40 de ani, dar asta nu inseamna ca nu poti reusi. Te pup!computerlove
FloreFlore
Scris: Wednesday, September 18, 2019 1:07 PM
Nivel

Inregistrat: 8/17/2017
Mihaela14 wrote:

Eu nu cred ca esti naiva sau credula, daca inca ovulezi ai sanse. Se pune problema calitatii ovocitelor dupa 40 de ani, dar asta nu inseamna ca nu poti reusi. Te pup!computerlove

Aaa nu la tine ma refeream dar poate sunt perceputa asa în general având vârsta pe care o am...De asta i am spus dr ului ca totusi calitatea etc și dansul nu prea e de acord cu stimularile pentru ca a avut câteva cazuri de hiperstimulari destul de urate si daca la mine totul e în regula a zis sa incercam natural. ..Si eu te Cheek Kiss
AnaVeli
Scris: Wednesday, September 18, 2019 2:08 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/1/2019
Doamnelor, am revenit cu vesti! Printr-o minune o fata mi-a cedat programarea la Columna la dr Andreea Veliscu, am fost ieri si am plecat increzatoare, trebuie sa fac histeroscopie la ea, pentru ca am uter in forma de Y si trebuie corectat un pic, nu ar fi o problema dar a zis sa evitam sarcini oprite in evolutie sau alti factori din cauza acestui aspect cu uterul. Nu a zis ca sunt de fiv, am amh bun, mutatiile nu sunt grave, dupa ce fac histeroscopia sa incerc 3 luni pe cale naturala, spermograma se poate imbunatati.
Acum eu ce fac?!?!?! Sunt pe tratament cu Gonal f pt IUI cu dr Tutunarau, dl Veliscu a zis ca sa fac ce vreau eu, protocolul este bun, dar ramane la aprecierea mea daca sa fac IUI-ul acesta cu stimulare ovariana.
Voi ce ziceti? Dau banii aiurea? Oricum corpul e pregatit cu stimulente, injectiile le-am facut, in wkend ar trebui sa fac IUI.
Oricum cand vine primul CM sunt pt programare histeroscopie la Giulesti cu dna Veliscu.
Dar ce ziceti sa fac cu IUI acum in wkend??Gossip
Dxc
Scris: Wednesday, September 18, 2019 2:18 PM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2018
AnaVeli wrote:
Doamnelor, am revenit cu vesti! Printr-o minune o fata mi-a cedat programarea la Columna la dr Andreea Veliscu, am fost ieri si am plecat increzatoare, trebuie sa fac histeroscopie la ea, pentru ca am uter in forma de Y si trebuie corectat un pic, nu ar fi o problema dar a zis sa evitam sarcini oprite in evolutie sau alti factori din cauza acestui aspect cu uterul. Nu a zis ca sunt de fiv, am amh bun, mutatiile nu sunt grave, dupa ce fac histeroscopia sa incerc 3 luni pe cale naturala, spermograma se poate imbunatati.
Acum eu ce fac?!?!?! Sunt pe tratament cu Gonal f pt IUI cu dr Tutunarau, dl Veliscu a zis ca sa fac ce vreau eu, protocolul este bun, dar ramane la aprecierea mea daca sa fac IUI-ul acesta cu stimulare ovariana.
Voi ce ziceti? Dau banii aiurea? Oricum corpul e pregatit cu stimulente, injectiile le-am facut, in wkend ar trebui sa fac IUI.
Oricum cand vine primul CM sunt pt programare histeroscopie la Giulesti cu dna Veliscu.
sincer parerea mea acum dupa 2 iui esuate este ca este risipa de timp si bani iui. Acum decizia este a ta, daca tot ai inceput tratamentul....Nu stiu poate vei fi tu norocoasa care va reusi ....Si eu sunt pacienta dr veliscu si voi face luna viitoare histeroscopia cu dânsa, apoi ma îndrept spre fiv ! Iti tin pumnii!! Doamne ajuta
carlita
Scris: Wednesday, September 18, 2019 4:29 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
AnaVeli wrote:

Eu nu m-am putut loga pe site vreo 30 min, dar raspund acum.
Ma bucur ca ai ajuns la dna dr. Veliscu, am citit despre multe cazuri greute iesite la liman cu dumneaei. Eu totusi sper sa reusesti luna asta si sa nu mai fie cazul de a 2-a intrevedere.
Legat de luna asta, esti cu tratamentul de stimulare in curs, sa nu abandonezi lucrurile .... ai inceput monitorizarile? E musai sa vezi ce foliculi se dezvolta si injectie de spargere. Luna trecuta ai facut pe ciclu natural, a fost total altceva. Luna asta nu e chiar floare la ureche cu stimularea.
Eu zic asa: monitorizare foliculi + Ovitrelle, iar inseminarea o faci daca o sa ti se para oportun in functie de ce se vede la eco. Daca nu, prestati ca si cum ai avut o luna de stimulare.
Multa bafta!
AnaVeli
Scris: Wednesday, September 18, 2019 4:56 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/1/2019
Multumesc mult pt sfaturi! Maine, a 10-a zi, merg la Tutunaru sa monitorizeze echografic. Apoi ar mai trebui sa merg Sambata, dar sa vad ce imi zice... as face Ovitrelle cand recomanda dansul (ora si ziua exacta) si as merge doar pe “love&sex” cu partenerul sic
Mi se pare ca arunc 1.000 lei si ... am nevoie de ei pe mai departe..
voi cum ziceti?
Anitta76
Scris: Wednesday, September 18, 2019 5:00 PM
Nivel

Inregistrat: 11/11/2018
Buna fetelor. Imi puteti spune va rog frumos adresa de mail a dr Uscatescu? Stiti cumva daca raspunde la mailuri? Multumesc computerlove
kryssu92
Scris: Wednesday, September 18, 2019 5:24 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/8/2018
Carlita, multumesc, si eu deabea astept data de 30.
Andreea multumesc ca m-ai scos de pe lista, îmi e si frica pentru ca nu mai sunt acolo uff
Fetelor, cine a luat Arefam, am de luat dimineata si seara. Cum as putea face sa nu se mai scurga?
Dxc
Scris: Wednesday, September 18, 2019 5:26 PM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2018
Anitta76 wrote:
Buna fetelor. Imi puteti spune va rog frumos adresa de mail a dr Uscatescu? Stiti cumva daca raspunde la mailuri? Multumesc computerlove
mie mi a raspuns, uscatescu@gmail.com
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.