Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/29/2018 Mesaje: 600
| Andreea06 wrote:Cu intarziere, ca am fost in concediu plecati, am facut casuta noua. Va rog sa ma ajutati cu updates, eu am scos pe Mihaela14, Andra09, parca am vazut si promavera ca avea rezultate de beta?  numerotarea tre sa o refac cand am toate noutatile. MultumimAndreea pentru casuta noua. La mine te rog sa pui 2 ani de ttc . Bafta fetelor si luna Iulie sa fie luna noastra norocoasa. |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 3/16/2019 Mesaje: 4
| Buna fetelor! De multa vreme urmaresc pove?tile voastre ?i vin ?i eu cu a mea acum. Am aproape 24 de ani ?i de 2 ani încercam sa avem un bebe deocamdata fara sa facem analize. Dar nu vrea sa vina bebe ??????. Eu am un ciclu super dereglat...chiar ?i 65 de zile...am luat 6 luni tratament cu utrogestan, dar degeaba...apoi am primit Myo Sun plicuri ca sa ma ajute sa ramân..fara efect. Probleme cu uterul nu am, ovarele îmi sunt foarte curate fara chisturi...dar nu ?tiu unde e problema. De câteva luni fac teste de sarcina ?i primele apar cu o linie 2 slaba, apoi dupa apare negativ pur ?i gata.. E posibil sa am atâtea false pozitive? ?????? Acum sunt ziua 32..am stari ciudate...durere de cap, grea?a, balonare, constipata, merg des la baie...am facut un test, dar pare a fi negativ...am momente când vad o asa zisa linie, dar cred ca doar visez eu. Va mul?umesc! |