Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/8/2017 Mesaje: 816
| AnaVeli wrote:Doamnelor, help! Am avut ovulatia 27-31 May, acum am o usturime cand urinez, poate fi o infectie urinara pe langa candidoza. Ce este mai grav e ca am o usoara sangerare maro, o mica pata dar nu gelatinoasa. Ma gandesc sa fie de la infectia urinara?! Acum ma ustura constant iar aseara am luat un Urinal Forte... voi ce ziceti ca ar putea fi?! Sa fie sangerare de la infectia urinara?!
Fa o urocultura si un sumar de urina din prima urina de dimineata... Nu e ok, probabil e o infectie urinara la simptomele pe care le ai si daca nu o tratezi o sa te sacaie incontinuu. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/11/2018 Mesaje: 1080
| AnaVeli wrote:Doamnelor, help! Am avut ovulatia 27-31 May, acum am o usturime cand urinez, poate fi o infectie urinara pe langa candidoza. Ce este mai grav e ca am o usoara sangerare maro, o mica pata dar nu gelatinoasa. Ma gandesc sa fie de la infectia urinara?! Acum ma ustura constant iar aseara am luat un Urinal Forte... voi ce ziceti ca ar putea fi?! Sa fie sangerare de la infectia urinara?! Ana poate fi si implantarea. Sangerarea esti sigura ca nu fost din vagin? Pentru ca daca a fost de acolo eu iti fac galerie!!! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/13/2018 Mesaje: 91
| Buna, dragelor! Nu am mai scris demult, asta pt ca nu am nicio noutate. Cum luna asta se împlinesc 2 ani de când a?teptam cele doua linii pe test, vom merge la un centru specializat pe infertilitate pt urmatorii pa?i (inseminare), dar mai întâi, as vrea sa iau supliment Dhea, asta ca sa se îmbunata?easca ovocitele, daca e cazul. Numai ca nu ?tiu ce concentra?ie ?i de la ce firma producatoare ar fi cel mai bine sa iau. Poate ma puteti ajuta cu un sfat... Mul?umesc! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/1/2019 Mesaje: 130
| Seara buna, doamnelor! Va rog daca stiti cumva un sfat, o parere legat de Panel Trimbofilii, va spun doar ce a fost identificat: 1) Mutatiile genei MTHFR - mutatia 1298 A>C in Gena MTHFR a fost identificata in stare heterozigota; 2) Mutatiile genei PAI-1 - Mutatia -844A>G in Gena PAI-I a fost identificat genotip AG. Genotipul AA in combinatie cu mutatia Leiden din factorul V duce la risc crescut de trimbofilie. Vi se pare grav?? |
|
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Merry89 wrote:Buna, dragelor! Nu am mai scris demult, asta pt ca nu am nicio noutate. Cum luna asta se împlinesc 2 ani de când a?teptam cele doua linii pe test, vom merge la un centru specializat pe infertilitate pt urmatorii pa?i (inseminare), dar mai întâi, as vrea sa iau supliment Dhea, asta ca sa se îmbunata?easca ovocitele, daca e cazul. Numai ca nu ?tiu ce concentra?ie ?i de la ce firma producatoare ar fi cel mai bine sa iau. Poate ma puteti ajuta cu un sfat... Mul?umesc! Buna Merry! Eu am luat Dhea de 50 mg de la Bio Elemente: https://comenzi.farmaciatei.ro/farmacie/diverse/dhea_50_capsule_bio_elemente-p10026491 Au mai fost fete care au luat de la Swanson: http://www.naturanoastra.ro/cumpara/dhea-25-mg-120-dehidroepiandrosteron-caps-sw-cresterea-fertilitatii-6053453?gclid=EAIaIQobChMIwJC2wd7f4gIVl6uWCh1_swNYEAAYASAAEgLJJ_D_BwE Mult succes sa-ti indeplinesti visul! |
|
| AnaVeli wrote:Multumesc mult Madalina si AndreaV! Voi incerca cu bicarbonat, usturimea este in timp si dupa ce urinex. Voi incerca sa vorbesc cu medicul... Ma bucur ca sunteti alaturi cu un sfat, cu o parere, conteaza enorm pt mine! Va imbratisez pe toate! Dupa simptomele enumerate e vorba de infectie urinara, sa-ti faci sumarul de urina si urocultura . Si eu am tratat o infectie urinara chiar inainte sa raman, coincidenta sau nu , trebuie eliminata din corp cat mai repede! Doamne ajuta sa patesti ca mine! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/13/2018 Mesaje: 91
|
Mul?umesc mult, Mihaela! Câte pastilu?e ai luat pe zi? |
|
Inregistrat: 7/19/2018 Mesaje: 2505
| Neata gagici. In sfarsit, dupa 68 de zile pot sa declar si eu z1 Asa ciclu lung nu am mai avut. Sper luna asta sa fie mai bine. Succes tuturor. Miha asa ma bucur ca e totul bine cu sarcina si ca bebele tau e un luptator. Te urmaresc tot timpul la gravidute si ma rog sa fiti bine. De Ella123 nu mai stiti nimic? |
|
Inregistrat: 5/9/2018 Mesaje: 1356
| Aleahim wrote:Neata gagici. In sfarsit, dupa 68 de zile pot sa declar si eu z1 Asa ciclu lung nu am mai avut. Sper luna asta sa fie mai bine. Succes tuturor. Miha asa ma bucur ca e totul bine cu sarcina si ca bebele tau e un luptator. Te urmaresc tot timpul la gravidute si ma rog sa fiti bine. De Ella123 nu mai stiti nimic? Bunaaa.. ma bucur ca ai z1. mult succes luna asta. eu...din umbra ma mai uit ba la gravidute ba la aspirante. ma simt bine, astept controlul de pe 15 iunie. Joi am fost la medic diabetolog pentru ca am insulina cam mare si glicemia cam mica..deocamdata nu sunt probleme dar dupa 20 sapt pot face diabet gestational. am trecut oarecum pe regim... dulce o data pe saptamana, paine 2 felii pe zi maxim, mese regulate.. o cam luasem razna cu mancatul ce i drept, si imi trebuia o organizare. tot joi am fost si la Uscatescu la particular... a zis ca riscul nu va trece o data cu primul trimestru, ca sindromul antifosfolipidic e urat si ca imi poate pune probleme pana prin sapt 25. a fost foarte directa...am si niste analize in curs.le astept cu nerabdare si sper sa se fi reglat cat de cat anticorpii astia acum ca iau Medrol. Va sfatuiesc pe toate, oricat v ar costa faceti un efort si testati va si sindromul antifosfolipidic nu doar trombofilia genetica. eu credeam ca doar SOP imi va pune probleme dar iata ca antifosfolipidicul e mult mai aiurea. |
|
| Ella123 wrote: Bunaaa.. ma bucur ca ai z1. mult succes luna asta. eu...din umbra ma mai uit ba la gravidute ba la aspirante. ma simt bine, astept controlul de pe 15 iunie. Joi am fost la medic diabetolog pentru ca am insulina cam mare si glicemia cam mica..deocamdata nu sunt probleme dar dupa 20 sapt pot face diabet gestational. am trecut oarecum pe regim... dulce o data pe saptamana, paine 2 felii pe zi maxim, mese regulate.. o cam luasem razna cu mancatul ce i drept, si imi trebuia o organizare. tot joi am fost si la Uscatescu la particular... a zis ca riscul nu va trece o data cu primul trimestru, ca sindromul antifosfolipidic e urat si ca imi poate pune probleme pana prin sapt 25. a fost foarte directa...am si niste analize in curs.le astept cu nerabdare si sper sa se fi reglat cat de cat anticorpii astia acum ca iau Medrol. Va sfatuiesc pe toate, oricat v ar costa faceti un efort si testati va si sindromul antifosfolipidic nu doar trombofilia genetica. eu credeam ca doar SOP imi va pune probleme dar iata ca antifosfolipidicul e mult mai aiurea. Ella ma bucur ca esti bine. O sa vezi ca o sa fie bine pana la capat.Tu faci tot ce tine de tine si Dumnezeu o sa aiba grija de voi. Intr-adevar, noi astea cu sop avem risc de diabet gestational si trebuie sa avem mare grija ce si cum mancam. Iti tin pumnii si astept vesti de la eco |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| Aleahim wrote:Neata gagici. In sfarsit, dupa 68 de zile pot sa declar si eu z1 Asa ciclu lung nu am mai avut. Sper luna asta sa fie mai bine. Succes tuturor. Miha asa ma bucur ca e totul bine cu sarcina si ca bebele tau e un luptator. Te urmaresc tot timpul la gravidute si ma rog sa fiti bine. De Ella123 nu mai stiti nimic?
Wow Aleahim... Am crezut ca mi-a scapat mie anuntul cu ziua 1. Chiar ca ai avut ciclul luuuung. Cred ca si tu esti ca si mine ieri, fericita ca e ziua 1 |
|
| AndreV wrote:Wow Aleahim... Am crezut ca mi-a scapat mie anuntul cu ziua 1. Chiar ca ai avut ciclul luuuung. Cred ca si tu esti ca si mine ieri, fericita ca e ziua 1 Lung ca naiba. Si asa a venit cu duphaston. Deja ma dispera |
|
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| Aleahim wrote:Lung ca naiba. Si asa a venit cu duphaston. Deja ma dispera Wow nu stiu cum ai rezistat 68 de zile! Eu eram prin z42 cand mi-a venit cu progesteron si deja ma urcam pe pereti de nervi Partea ciudata la mine a fost, ca a 4-a zi dupa ce mi-a venit, am si ovulat (eram inca cu menstruatia), nu stiu daca a fost de la faptul ca am luat progesteronul sau oricum ovulam daca mai asteptam cateva zile. Ciudat corpul uman :). Sper ca ciclul asta sa il ai mai scurt si sa fie cu noroc |
|
| Roser wrote:Wow nu stiu cum ai rezistat 68 de zile! Eu eram prin z42 cand mi-a venit cu progesteron si deja ma urcam pe pereti de nervi Partea ciudata la mine a fost, ca a 4-a zi dupa ce mi-a venit, am si ovulat (eram inca cu menstruatia), nu stiu daca a fost de la faptul ca am luat progesteronul sau oricum ovulam daca mai asteptam cateva zile. Ciudat corpul uman :). Sper ca ciclul asta sa il ai mai scurt si sa fie cu noroc Am rezistat pentru ca asa mi-a zis medicul.Oricum mult nu mai aveam si ma urcam si eu pe pereti. Problema e ca eu nici nu ovulez Sper sa fie mai bine luna asta. Multumesc si mult succes si tie |
|
| Merry89 wrote:
Mul?umesc mult, Mihaela! Câte pastilu?e ai luat pe zi?
Cu drag! Am luat o pastila de 50 mg pe zi timp de trei luni. |
|
|