Clubul aspirantelor - 74
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Aleahim
Scris: Sunday, June 9, 2019 12:01 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/19/2018
Albinutza30 wrote:
Fetelor eu trec printr-o perioada grea in urma unui abces dentar la radacina unui dinte care o fost tratat acum cativa ani am avut dureri groaznice c si mi-a amortit o parte din buza de jos si o parte din barbie, chiar daca durerea s-a ameliorat amorteala tot a ramas, sunt speriata sa nu raman asaCray , precizez ca nu am facut anestezie nimic , am tinut lipit acolo gheata. Stiti cazuri in care a revenit sensibilitatea la normal sunt disperatapale . Fac tratament cu antibiotice si analgezice. Va multumesc si multa sanatate e foarte importanta.computerlove

Albinuta nu stiu ce sa zic in legatura cu problema ta. Mai bine intrebi un medic.
Te-am tot "strigat" pe aici, dar nu mi-ai raspuns. Stiu ca aveati programare in aprilie la o clinica. Noutati?
Te pup si insanatosire grabnica
AnaVeli
Scris: Sunday, June 9, 2019 8:04 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/1/2019
Buna dimineata, doamnelor! Va rog mult sa imi dati o parere, intrucat la PAP a iesit Candida. Medicul meu nu mi-a recomandat tratament daca nu ma supara aceasta candidoza. In aceasta dimineata am o usturime la urinare, miros intepator este de cateva zile, insa usturimea este constanta acum. Voi ce spuneti? Sa iau ceva medicament? Dr abia luni este de gasit...
Multumesc mult!Gossip DistanceKiss
Madalina3012
Scris: Sunday, June 9, 2019 8:14 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/22/2018
AnaVeli wrote:
Buna dimineata, doamnelor! Va rog mult sa imi dati o parere, intrucat la PAP a iesit Candida. Medicul meu nu mi-a recomandat tratament daca nu ma supara aceasta candidoza. In aceasta dimineata am o usturime la urinare, miros intepator este de cateva zile, insa usturimea este constanta acum. Voi ce spuneti? Sa iau ceva medicament? Dr abia luni este de gasit...
Multumesc mult!Gossip DistanceKiss

Eu am luat canesten gyn. Am gasit varianta cu 1 singur ovul.
AnaVeli
Scris: Sunday, June 9, 2019 8:22 AM
Nivel

Ma gandesc poate si la o infectie urinara?!
Madalina3012
Scris: Sunday, June 9, 2019 9:17 AM
Nivel

AnaVeli wrote:
Ma gandesc poate si la o infectie urinara?!

Se poate. Eu la candida aveam doar o mancarime
diana.dmn
Scris: Sunday, June 9, 2019 12:24 PM
Nivel

Inregistrat: 11/29/2018
Amaria2511 wrote:
Salutari, luptatoarelor!
Nu am scris de foarte mult timp dar v.am urmarit "din umbra"!
Va voi scrie pe scurt povestea mea :
Incercam din mai 2017 sa facem un copila?, însa din pacate so?ul are probleme, mai exact teratozoospermie severa 2% forme normale ... Am incercat doua inseminari fara rezultat. Cu multe sacrificii, ne.am apucat de primul FIV pentru ca alta ?ansa nu am fi avut.
Pe 30.05 am facut primul embriotransfer cu embrion de ziua 5(congelat)
La 6 zile dupa transfer am facut primul beta (desi trebuia sa fac in ziua 12 dupa transfer): valoare beta:36,4
Am repetat beta la 48h, valoare 141,7
Azi, in ziua 9 dupa transfer testul de sarcina s.a pozitivat.
Fetelor, merita toate sacrificiile ?i nu renun?a?i!!
Va urez multa sanatate ?i putere sa lupta?i pâna va vede?i visul împlinit!

Felicitari si sarcina usoara! Povesti ca a ta imi dau speranta.
AndreV
Scris: Sunday, June 9, 2019 7:31 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/2/2018

AnaVeli, Eu de la candida am doar mancarimi. Usturime am daca stau pe ceva rece si fac infectie urinara. Poti incerca spalaturi cu bicarbonat sau cu ceai de musetel.topai

Albinuta, ma bucur ca ai aparut. Te-am tot urmarit. In legatura cu problema ta, parca la mamici era o mamica dentista, poate intra ea si iti da un sfat. O sa fie bine, trebuie sa treacaCheek Kiss
Madalina3012
Scris: Sunday, June 9, 2019 8:02 PM
Nivel

AndreV wrote:

AnaVeli, Eu de la candida am doar mancarimi. Usturime am daca stau pe ceva rece si fac infectie urinara. Poti incerca spalaturi cu bicarbonat sau cu ceai de musetel.topai

Albinuta, ma bucur ca ai aparut. Te-am tot urmarit. In legatura cu problema ta, parca la mamici era o mamica dentista, poate intra ea si iti da un sfat. O sa fie bine, trebuie sa treacaCheek Kiss

AndreV nu mai faci niciun testulet?
AndreV
Scris: Sunday, June 9, 2019 8:06 PM
Nivel

Madalina3012 wrote:

AndreV nu mai faci niciun testulet?

Am facut si ieri, si azi. Primul e de ieri si sub e cel de azi dimineata. NegativeNuStiu
Cred ca trebuie sa merg mai repede inapoi la doctor. Nu am mai auzit de nimeni care sa se fi dereglat asa de tare de la duphaston...

AndreV attached the following image(s):
screenshot_20190609-200933.jpgscreenshot_20190609-200918.jpg

AnaVeli
Scris: Sunday, June 9, 2019 9:38 PM
Nivel

Multumesc mult Madalina si AndreaV! Voi incerca cu bicarbonat, usturimea este in timp si dupa ce urinex. Voi incerca sa vorbesc cu medicul...
Ma bucur ca sunteti alaturi cu un sfat, cu o parere, conteaza enorm pt mine!
Va imbratisez pe toate! Gossip Love
Mihaela14
Scris: Monday, June 10, 2019 10:50 AM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
Amaria2511 wrote:
Salutari, luptatoarelor!
Nu am scris de foarte mult timp dar v.am urmarit "din umbra"!
Va voi scrie pe scurt povestea mea :
Incercam din mai 2017 sa facem un copila?, însa din pacate so?ul are probleme, mai exact teratozoospermie severa 2% forme normale ... Am incercat doua inseminari fara rezultat. Cu multe sacrificii, ne.am apucat de primul FIV pentru ca alta ?ansa nu am fi avut.
Pe 30.05 am facut primul embriotransfer cu embrion de ziua 5(congelat)
La 6 zile dupa transfer am facut primul beta (desi trebuia sa fac in ziua 12 dupa transfer): valoare beta:36,4
Am repetat beta la 48h, valoare 141,7
Azi, in ziua 9 dupa transfer testul de sarcina s.a pozitivat.
Fetelor, merita toate sacrificiile ?i nu renun?a?i!!
Va urez multa sanatate ?i putere sa lupta?i pâna va vede?i visul împlinit!

Felicitari Amaria, sarcina usoara si la termen! yes
Daca doresti poti sa ni te alaturi la gravidute ! hearts
carlita
Scris: Monday, June 10, 2019 11:23 AM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Amaria, felicitari pentru reusita! Sarcina usoara si la termen!
Mihaela, m-am bucurat de vestile bune pe care le-ai scris la burtici! Ai un bebe luptator, sa nu te ma indoiesti niciodata de el. computerlove Cat despre medic, daca nu ai putere acum sa te mai intinzi la dicutii cu el, cel putin sa-i reprosezi conduita neprofesionista.
Fetelor, sa avem o saptamana linistita si rabdare ca toate se intampla la momentul potrivit! computerlove
Mihaela14
Scris: Monday, June 10, 2019 1:12 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
carlita wrote:
Amaria, felicitari pentru reusita! Sarcina usoara si la termen!
Mihaela, m-am bucurat de vestile bune pe care le-ai scris la burtici! Ai un bebe luptator, sa nu te ma indoiesti niciodata de el. computerlove Cat despre medic, daca nu ai putere acum sa te mai intinzi la dicutii cu el, cel putin sa-i reprosezi conduita neprofesionista.
Fetelor, sa avem o saptamana linistita si rabdare ca toate se intampla la momentul potrivit! computerlove

Carlita multumesc! pupici computerlove
Bebele meu este luptator, asa este si ma rog sa fie sanatos, sa creasca si sa fim bine. In ce priveste medicul, cel mai probabil o sa ma reorientez catre altul, am nevoie de sustinere, incredere si daca nu poate sa-mi ofere asta...cred ca e mai bine sa caut altul.
AnaVeli
Scris: Monday, June 10, 2019 1:32 PM
Nivel

Doamnelor, help! Am avut ovulatia 27-31 May, acum am o usturime cand urinez, poate fi o infectie urinara pe langa candidoza. Ce este mai grav e ca am o usoara sangerare maro, o mica pata dar nu gelatinoasa. Ma gandesc sa fie de la infectia urinara?! Acum ma ustura constant iar aseara am luat un Urinal Forte... voi ce ziceti ca ar putea fi?! Sa fie sangerare de la infectia urinara?!NuStiu
AndreV
Scris: Monday, June 10, 2019 3:41 PM
Nivel

AnaVeli wrote:
Doamnelor, help! Am avut ovulatia 27-31 May, acum am o usturime cand urinez, poate fi o infectie urinara pe langa candidoza. Ce este mai grav e ca am o usoara sangerare maro, o mica pata dar nu gelatinoasa. Ma gandesc sa fie de la infectia urinara?! Acum ma ustura constant iar aseara am luat un Urinal Forte... voi ce ziceti ca ar putea fi?! Sa fie sangerare de la infectia urinara?!NuStiu

Da, eu asa stiu ca poate fi infectia urinara cu sangerare. Mergi la doctor, daca poti.

Fetele, la 2 saptamani de la terminarea Duphastonului, declar ziua 1yes... Demult nu m-am mai bucurat pentru ziua 1. Dar deja incepeam sa ma panichez, ca cine stie ce am. topai
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.