Clubul aspirantelor - 74
Subiectul anterior · Subiectul urmator
alexioana
Scris: Wednesday, April 24, 2019 1:32 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/19/2019
fetelor ce parere aveti de tratamentul meu ( fiind posesoarea unui chist ovarian suspect endometriozic ) : myo-sun plus + femosun + vitex.
Il iau de 10 zile , trebuia sa inceapa menstruatia azi, dar nu am nici un semn , decat niste intepaturi la ambele ovare . Am avut si contact la ovulatie (inainte sa incep tratamentul) si parca totusi nu indraznesc sa cred ca ar fi putut sa iasa o minune asa din prima angel pt ca n-am absolut nici un simptom.
Mie la 30 de zile max imi venea menstruatia . Mai astept 2 zile si daca nu o sa imi fac un test. A avut cineva dereglari de la myo sun sau vitex ? Ca femosun'ul sunt doar vitamine prenatale.
Multumesc!
eve23
Scris: Wednesday, April 24, 2019 3:39 PM
Nivel

Inregistrat: 10/25/2018
alexioana wrote:
fetelor ce parere aveti de tratamentul meu ( fiind posesoarea unui chist ovarian suspect endometriozic ) : myo-sun plus + femosun + vitex.
Il iau de 10 zile , trebuia sa inceapa menstruatia azi, dar nu am nici un semn , decat niste intepaturi la ambele ovare . Am avut si contact la ovulatie (inainte sa incep tratamentul) si parca totusi nu indraznesc sa cred ca ar fi putut sa iasa o minune asa din prima angel pt ca n-am absolut nici un simptom.
Mie la 30 de zile max imi venea menstruatia . Mai astept 2 zile si daca nu o sa imi fac un test. A avut cineva dereglari de la myo sun sau vitex ? Ca femosun'ul sunt doar vitamine prenatale.
Multumesc!

Buna. Pe mine myo sun nu cred cam a ajutat. Mi s a parut ca dupa o luna jumate de administrare concomitent cu profecund(le luam pt reglare ?i eventual sarcina) îmi venea mai tarziu decât atunci când nu luam absolut nimic. Le am oprit pe ambele de o luna ?i ceva ?i mi a venit luna asta la 28 de zile...dupa ce timp de un an menstruatia mea era între 33-46 de zile
AndreV
Scris: Wednesday, April 24, 2019 8:03 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/2/2018
alexioana wrote:
Multumesc!

S-ar putea sa fie si de la Vitex... Eu totusi iti tin pumnii sa fie de la altceva! majoreta
Andra09
Scris: Wednesday, April 24, 2019 8:19 PM
Nivel

Inregistrat: 8/1/2018
alexioana wrote:
Multumesc!

Nu stiu prea multe despre tratament, dar îti doresc ca minunea sa se fi produs. computerlove
AndreV
Scris: Wednesday, April 24, 2019 11:19 PM
Nivel

Inregistrat: 10/2/2018
Andra09 wrote:

Nu stiu prea multe despre tratament, dar îti doresc ca minunea sa se fi produs. computerlove

Cum esti? Ceva greata, ceva?
Andra09
Scris: Wednesday, April 24, 2019 11:48 PM
Nivel

AndreV wrote:

Cum esti? Ceva greata, ceva?

Bine sunt, am mai facut azi un test ca nu m-am putut abtine ras, este linia mai intensa. Stari de rau am de câteva câteva zile, dar azi dimineata a fost mai rau, nu am putut manca nimic. Am rontait o tableta de glucoza cu vitC. Ma a?tept sa ma tina pana pe la 12-14 saptamâni. Abea astept sa treaca saptamâna asta, joi ar trebui sa merg la eco. Am emotii uff
Andreea06
Scris: Thursday, April 25, 2019 7:32 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Andra09 wrote:

Bine sunt, am mai facut azi un test ca nu m-am putut abtine ras, este linia mai intensa. Stari de rau am de câteva câteva zile, dar azi dimineata a fost mai rau, nu am putut manca nimic. Am rontait o tableta de glucoza cu vitC. Ma a?tept sa ma tina pana pe la 12-14 saptamâni. Abea astept sa treaca saptamâna asta, joi ar trebui sa merg la eco. Am emotii uff

Ai dat de veste si sotului? hearts
alexioana
Scris: Thursday, April 25, 2019 7:54 AM
Nivel

Multumesc pentru gândurile bune,dar mi-a venit menstruatia aseara. Era prea frumos sa iasa din prima ,nu mi-am facut iluzii prea mari,doar 50% Lol

Andra09
Scris: Thursday, April 25, 2019 9:01 AM
Nivel

Andreea06 wrote:

Ai dat de veste si sotului? hearts

Da ras dupa testul de ieri l-am sunat si i-am zis, ca nu mai aveam rabdare sa ajunga acasa. A tacut o secunda si m-a intrebat daca sunt sigura yes hohot . Cand a ajuns acasa a zis ca banuia el ceva ca m-a vazut zilele trecute cum mancam un corn cu pofta, eu fiind la dieta
Andra09
Scris: Thursday, April 25, 2019 9:03 AM
Nivel

alexioana wrote:
Multumesc pentru gândurile bune,dar mi-a venit menstruatia aseara. Era prea frumos sa iasa din prima ,nu mi-am facut iluzii prea mari,doar 50% Lol

Imi pare rau, capul sus ca incepe o noua luna, deci sanse noi. Iti tin pumnii computerlove
alexioana
Scris: Thursday, April 25, 2019 9:43 AM
Nivel

Andra09 wrote:

Imi pare rau, capul sus ca incepe o noua luna, deci sanse noi. Iti tin pumnii computerlove

Multumesc frumos! Sa ne aduci vesti bune si sarcina usoara.computerlove
monican
Scris: Thursday, April 25, 2019 10:43 AM
Nivel

Inregistrat: 1/27/2018
Salut! Am dozat azi beta 2 la 48h si a iesit 361, deci s-a dublat. yes
O sa repet iar marti, teoretic ar trebui sa fie atunci peste 1500, tineti-mi pumnii!
Va doresc tuturor sarbatori fericite iar iepurasul sa va aduca cadoul mult asteptat!

PS. Îmi poate da va rog cineva link-ul de la gravidute? Multumesc!
Iulia13
Scris: Thursday, April 25, 2019 11:00 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/8/2017
monican wrote:
O sa repet iar marti, teoretic ar trebui sa fie atunci peste 1500, tineti-mi pumnii!
Va doresc tuturor sarbatori fericite iar iepurasul sa va aduca cadoul mult asteptat!

Felicitari si sarcina usoara !! Hai aici http://forum.7p.ro/gravidutele-noastre-dragi---50.aspx?g=posts&t=19047&find=unread hearts
Dxc
Scris: Thursday, April 25, 2019 12:05 PM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2018
monican wrote:

felicitariii! Sarcina usoara ! P.s.Sa ma a?tepta?i si pe mine acolo la gravidute ! ras
Ella123
Scris: Thursday, April 25, 2019 12:40 PM
Nivel

Inregistrat: 5/9/2018
Dxc wrote:
felicitariii! Sarcina usoara ! P.s.Sa ma a?tepta?i si pe mine acolo la gravidute ! ras
felicitari Monican!Hilar DistanceKiss si pe mine sa ma asteptati... sper sa venim repede! alcool
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.