Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/19/2019 Mesaje: 344
| fetelor ce parere aveti de tratamentul meu ( fiind posesoarea unui chist ovarian suspect endometriozic ) : myo-sun plus + femosun + vitex. Il iau de 10 zile , trebuia sa inceapa menstruatia azi, dar nu am nici un semn , decat niste intepaturi la ambele ovare . Am avut si contact la ovulatie (inainte sa incep tratamentul) si parca totusi nu indraznesc sa cred ca ar fi putut sa iasa o minune asa din prima pt ca n-am absolut nici un simptom. Mie la 30 de zile max imi venea menstruatia . Mai astept 2 zile si daca nu o sa imi fac un test. A avut cineva dereglari de la myo sun sau vitex ? Ca femosun'ul sunt doar vitamine prenatale. Multumesc! |
|
Inregistrat: 10/25/2018 Mesaje: 380
| alexioana wrote:fetelor ce parere aveti de tratamentul meu ( fiind posesoarea unui chist ovarian suspect endometriozic ) : myo-sun plus + femosun + vitex. Il iau de 10 zile , trebuia sa inceapa menstruatia azi, dar nu am nici un semn , decat niste intepaturi la ambele ovare . Am avut si contact la ovulatie (inainte sa incep tratamentul) si parca totusi nu indraznesc sa cred ca ar fi putut sa iasa o minune asa din prima  pt ca n-am absolut nici un simptom. Mie la 30 de zile max imi venea menstruatia . Mai astept 2 zile si daca nu o sa imi fac un test. A avut cineva dereglari de la myo sun sau vitex ? Ca femosun'ul sunt doar vitamine prenatale. Multumesc! Buna. Pe mine myo sun nu cred cam a ajutat. Mi s a parut ca dupa o luna jumate de administrare concomitent cu profecund(le luam pt reglare ?i eventual sarcina) îmi venea mai tarziu decât atunci când nu luam absolut nimic. Le am oprit pe ambele de o luna ?i ceva ?i mi a venit luna asta la 28 de zile...dupa ce timp de un an menstruatia mea era între 33-46 de zile |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| alexioana wrote:fetelor ce parere aveti de tratamentul meu ( fiind posesoarea unui chist ovarian suspect endometriozic ) : myo-sun plus + femosun + vitex. Il iau de 10 zile , trebuia sa inceapa menstruatia azi, dar nu am nici un semn , decat niste intepaturi la ambele ovare . Am avut si contact la ovulatie (inainte sa incep tratamentul) si parca totusi nu indraznesc sa cred ca ar fi putut sa iasa o minune asa din prima  pt ca n-am absolut nici un simptom. Mie la 30 de zile max imi venea menstruatia . Mai astept 2 zile si daca nu o sa imi fac un test. A avut cineva dereglari de la myo sun sau vitex ? Ca femosun'ul sunt doar vitamine prenatale. Multumesc!
S-ar putea sa fie si de la Vitex... Eu totusi iti tin pumnii sa fie de la altceva! |
|

Inregistrat: 8/1/2018 Mesaje: 685
| alexioana wrote:fetelor ce parere aveti de tratamentul meu ( fiind posesoarea unui chist ovarian suspect endometriozic ) : myo-sun plus + femosun + vitex. Il iau de 10 zile , trebuia sa inceapa menstruatia azi, dar nu am nici un semn , decat niste intepaturi la ambele ovare . Am avut si contact la ovulatie (inainte sa incep tratamentul) si parca totusi nu indraznesc sa cred ca ar fi putut sa iasa o minune asa din prima  pt ca n-am absolut nici un simptom. Mie la 30 de zile max imi venea menstruatia . Mai astept 2 zile si daca nu o sa imi fac un test. A avut cineva dereglari de la myo sun sau vitex ? Ca femosun'ul sunt doar vitamine prenatale. Multumesc! Nu stiu prea multe despre tratament, dar îti doresc ca minunea sa se fi produs. |
|

Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| Andra09 wrote:Nu stiu prea multe despre tratament, dar îti doresc ca minunea sa se fi produs.
Cum esti? Ceva greata, ceva? |
|

| AndreV wrote:
Cum esti? Ceva greata, ceva?
Bine sunt, am mai facut azi un test ca nu m-am putut abtine , este linia mai intensa. Stari de rau am de câteva câteva zile, dar azi dimineata a fost mai rau, nu am putut manca nimic. Am rontait o tableta de glucoza cu vitC. Ma a?tept sa ma tina pana pe la 12-14 saptamâni. Abea astept sa treaca saptamâna asta, joi ar trebui sa merg la eco. Am emotii |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/28/2017 Mesaje: 5846
| Andra09 wrote: Bine sunt, am mai facut azi un test ca nu m-am putut abtine  , este linia mai intensa. Stari de rau am de câteva câteva zile, dar azi dimineata a fost mai rau, nu am putut manca nimic. Am rontait o tableta de glucoza cu vitC. Ma a?tept sa ma tina pana pe la 12-14 saptamâni. Abea astept sa treaca saptamâna asta, joi ar trebui sa merg la eco. Am emotii
Ai dat de veste si sotului? |
|

| Multumesc pentru gândurile bune,dar mi-a venit menstruatia aseara. Era prea frumos sa iasa din prima ,nu mi-am facut iluzii prea mari,doar 50%
|
|

| Andreea06 wrote:Ai dat de veste si sotului? Da dupa testul de ieri l-am sunat si i-am zis, ca nu mai aveam rabdare sa ajunga acasa. A tacut o secunda si m-a intrebat daca sunt sigura . Cand a ajuns acasa a zis ca banuia el ceva ca m-a vazut zilele trecute cum mancam un corn cu pofta, eu fiind la dieta |
|

| alexioana wrote:Multumesc pentru gândurile bune,dar mi-a venit menstruatia aseara. Era prea frumos sa iasa din prima ,nu mi-am facut iluzii prea mari,doar 50%  Imi pare rau, capul sus ca incepe o noua luna, deci sanse noi. Iti tin pumnii |
|

| Andra09 wrote:Imi pare rau, capul sus ca incepe o noua luna, deci sanse noi. Iti tin pumnii
Multumesc frumos! Sa ne aduci vesti bune si sarcina usoara. |
|

Inregistrat: 1/27/2018 Mesaje: 258
| Salut! Am dozat azi beta 2 la 48h si a iesit 361, deci s-a dublat.  O sa repet iar marti, teoretic ar trebui sa fie atunci peste 1500, tineti-mi pumnii! Va doresc tuturor sarbatori fericite iar iepurasul sa va aduca cadoul mult asteptat!
PS. Îmi poate da va rog cineva link-ul de la gravidute? Multumesc! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/8/2017 Mesaje: 1158
| monican wrote:Salut! Am dozat azi beta 2 la 48h si a iesit 361, deci s-a dublat.  O sa repet iar marti, teoretic ar trebui sa fie atunci peste 1500, tineti-mi pumnii! Va doresc tuturor sarbatori fericite iar iepurasul sa va aduca cadoul mult asteptat! PS. Îmi poate da va rog cineva link-ul de la gravidute? Multumesc!
Felicitari si sarcina usoara !! Hai aici http://forum.7p.ro/gravidutele-noastre-dragi---50.aspx?g=posts&t=19047&find=unread |
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| monican wrote:Salut! Am dozat azi beta 2 la 48h si a iesit 361, deci s-a dublat.  O sa repet iar marti, teoretic ar trebui sa fie atunci peste 1500, tineti-mi pumnii! Va doresc tuturor sarbatori fericite iar iepurasul sa va aduca cadoul mult asteptat! PS. Îmi poate da va rog cineva link-ul de la gravidute? Multumesc! felicitariii! Sarcina usoara ! P.s.Sa ma a?tepta?i si pe mine acolo la gravidute ! |
|

Inregistrat: 5/9/2018 Mesaje: 1356
| Dxc wrote:felicitariii! Sarcina usoara ! P.s.Sa ma a?tepta?i si pe mine acolo la gravidute ! felicitari Monican! si pe mine sa ma asteptati... sper sa venim repede! |
|
|