Clubul aspirantelor - 74
Subiectul anterior · Subiectul urmator
alexioana
Scris: Wednesday, May 29, 2019 10:40 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/19/2019
Aleahim wrote:
Neata aspirici!
Am vb cu medicul si mi-a zis ca daca nu vine sapt asta, sa iau progesteron.
Sunt putin trista ca nu vrea sa se regleze singur, dar nu am ce face.Mai iau o luna de vitex si apoi daca tot nu ma reglez facem alt plan.Cray
Parca e tot mai departe visul asta.

Neata!! Nu fi suparata Cheek Kiss Mie sincer, toate lucrurile pe care mi le-am dorit mi s-au intamplat fix cand nu ma asteptam . Sunt convinsa ca o sa fie bine si la tine Cheek Kiss Iti tin pumniii majoreta Love
Aleahim
Scris: Wednesday, May 29, 2019 11:45 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/19/2018
alexioana wrote:

Neata!! Nu fi suparata Cheek Kiss Mie sincer, toate lucrurile pe care mi le-am dorit mi s-au intamplat fix cand nu ma asteptam . Sunt convinsa ca o sa fie bine si la tine Cheek Kiss Iti tin pumniii majoreta Love

E f frustrant ca imediat se face anul si eu tot asa sunt
Rox
Scris: Wednesday, May 29, 2019 12:22 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/20/2018
Buna fetelor! Am fost si eu la ginecolog si mi a recomandat sa fac profilul trombofiliei la genetic center. Sunt vreo 14 mutatii si costa 1100 lei.. Eu am facut la Medicover doar fibrinogen, AG HBs, antitrombina 2,proteina C ?i anticoagulant lupic..Acestea au iesit f ok, insa a spus ca trebuie sa fac si mutatiile. Am vazut ca la Bioclinica este mai ieftin decat la genetic center, dar sunt si mai putine mutatii testate.Nici nu stiu ce sa fac, medicul mi a spus sa le fac pt ca am avut deja 2 avorturi spontane iar daca profilul trombofilic iese ok va trebui sa facem cariotipul genetic. Adina, stiu ca si tu ai avut 3 sarcini biochimice. Ti ai facut profilul trombofilic? Va multumesc si va tin pumnii in continuare. Va pup
Adina Mariana
Scris: Wednesday, May 29, 2019 3:06 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
alexioana wrote:

Buna Adina Mariana ! Felicitari pentru sarcina si multa sanatate! Cheek Kiss Multumesc ca ai intrat, sunt sigura ca acum ai multe alte lucruri de pus la punct si de asta nu vreau sa te "stresez" prea mult asa ca iti scriu "o data si bine" si cand ai timp si chef imi rapsunzi:
Chistul meu e suspect endo: in apr 2018 mi l-au descoperit si avea 4,5cm , iar dr a zis atunci ca trebuie sa ma operez ca nu e f sigur dar probabil e endo,nu mi-a dat absolut nimic tratament si a zis sa ma gandesc daca vreau sa ma operez, apoi vara am avut nunta,luna de miere ,ne-am mutat in casa noua si evident a trecut timpul si nu am facut nimic(desi ma tot gandeam la chist)... apoi in martie 2019 am fost la dr(altul) si chistul scazuse la 4 cm ,ce-i drept incepusem sa iau vitex din ianuarie(nu stiu daca de asta scazuse). Dr. acesta m-a intrebat doar daca stiu de chist si i-am zis ca da, nu mi-a zis nimic ca ar fi suspect endo pt ca nu ma doare, doar cateodata simt ca ma inteapa si cand imi e frig la spate, dar mi-a dat sa fac scor ROMA care mi-a iesit buna 3,5% (ceea ce ma face sa cred ca se gandea si el ca e endo)si mi-a zis ca 6 luni - 1 an sa incerc sa raman insarcinata ,parea optimist, mi-a dat myo-sun si femosun si a zis sa ma intorc din 3 in 3 luni la eco sa vada daca creste/scade chistul...
Noi am inceput cam din aprilie sa incercam pe bune, testele de ovulatie imi ies ok,de ovulat ovulez, menstruatia e regulata la 29-30-31 de zile, doar ca am o perioada luteala scurta(cred eu) de 11 zile , o tin sub observatie.
Vroiam sa te intreb, tu cum ai reusit sa scapi de el,daca ai scapat? Sau ce sfaturi ai avea pt mine in drumul meu spre bebe...? cum iei vitex, de care? sau ce alte vitamine, suplimente te-au ajutat?
Scuze pentru roman. Multumesc frumos! computerlove hearts coeur
Multumesc frumos pt.gandurile bune si bafta multa si tie sa sari gardul la gravidute! Acum sa iti scriu si eu tie un roman sa iti povestesc pe larg ca am putin timp liber.In primul rand cea mai buna decizie luata pana acuma este ca nu ai operat chistul,mai ales ca nu ai dureri.Povestioara mea a fost asa: cand am depistat chistul am fost ft.speriata.Avea 6 cm.Medicul a spus ca trebuie operatie.Pe atunci nu stiam ce inseamna aceste chisturi.Am ajuns acasa si am cautat informatii dar nu am gasit numai de rau.Atunci m-am pus pe plans si am intrat pe un grup pe fb "Endometrioza Romania".Acolo am citit multe pareri,am postat si eu si mi-au spus fetele sa nu operez ca mai rau fac dupa.Mi-au recomandat sa merg la medicul specializat pe endometrioza Simedrea Voicu din Timisoara(daca ai auzit de el) asa ca am mers la el pt.o a doua parere.Pana sa ajung la el am mai fost la cativa medici si toti au spus operatie ca daca nu,nu o sa pot avea copii niciodata.Ajunsa la Simedrea ma felicitat ca nu m-am operat explicandu-mi ca odata ce operezi chistul 90% din cazuri se face inapoi si mai agresiv si poti face si aderente si focare plus ca orice operatie iti taie din rezerva ovariana si bebe apare si mai greu.Exact asa mi-o explicat "Nu inervam endometrioza.Operatie se recomanda in ultimul stadiu cand pacienta nu mai poate de dureri".Am urmat sfatul lui si nu m-am operat.Ma pus pe anticonceptionale pe acea vreme deoarece inca nu eram casatorita.Am tot mers la control la el si so micsorat chistul de la 6 cm la 4 cm in 2 ani.Dupa a trebui sa opresc anti pt.ca intre timp ma maritasem si in luna cand am avut nunta am si incercat deja la bebe.Dupa ce am oprit anti mi-a spus sa iau progesteron din urm.luna sa nu creasca iar chistul si sa il tinem sub control.Progesteronul avand rolul de a regla raportul estrogen/progesteron deoarece chsturile se fac cand in corpul nostru exista mai mult estrogen decat progesteron.De atunci tot luam progesteron si chistul jongla intre 2-4 cm.Il tineam sub control asa cu anii dar din pacate bebe nu venea desi alte probleme nu ma stiam sa am ca am investigat mult pe toate partile.Dupa 2 ani de incercari m-am intors la Simedrea si el mi-a spus de colegul lui Radu Maftei de la Origyn din Iasi care este specializat pe endometrioza si infertilitate..el nu era pe infertilitate si nu ma putea ajuta pe mai departe.Asa ca am mers la Iasi,la 550 km de casa mea.Medicul de acolo mi-o dat multe analize sa fac,mi-o verificat trompele,la sot de toate si totul ok.Inainte sa ajung la el mai facusem cu alt medic 3 stimulari ovariene fara succesc.Medicul de la Iasi a spus sa facem 2 iui si daca nu apoi laparoscopie pt.a vedea ce este inauntru si dupa Fiv.Dupa 2 iui esuate ma pus sa iau Vitex 2 pastile de 400 pe zi de la Secom(cel original comandat doar pe siteul oficial al lor).El mi-a dat pt.a tine sub control endometrioza ca dupa stimulari mi-a mai aparut un chist endo.Aveam deja doua chisturi amandoua intre 2,5 si 3,5 cm pe acelasi ovar si ceva lichid suspect care semana a hidrosalpinx.Nu am mai avut nici o putere sa sper ca se se putea intampla minunea natural mai ales ca aveam aproape 3 ani de incercari.Asa ca m-am resemnat,am inceput cu vitexul si am asteptat sa treaca sarbatorile sa programam laparoscopia.In noiembrie am avut iui 2 esuata.In decembrie 5 am inceput cu vitexul non stop fara oprire pana urma operatia.In 6 feb.am aflat ca am ramas,in 15 feb.aveam programata operatia.La fix 2 luni de administrare Vitex am ramas.Acuma nu stiu daca Vitexul ma ajutat,sau ca inca eram sub stimularea de la iui ca multe femei raman primele 2,3 luni dupa iui nu in timp ce fac inseminarile.Ori pur si simplu asa a fost sa fie,o minune so produs la mine.Cu endometrioza asta dureaza cu anii sa ramai dar intr-o luna poti avea noroc sa se strecoare un spermatozoit mai voinic si sa reusesti pt.ca auzisem ca boala asta mai omoara din spermatozoizi din pacate.Tot ce pot sa iti mai spun este ca din pacate genul asta de chisturi nu trec dar le poti tine sub control cu anti,vitex,progesteron si eco multe dar nu operatie,sa nu faci prostia asta niciodata ca dupa poti ajunge la stadiul 4 si operatii multe si adios rezerva ovariana.Eu din pacate si acum le am si sunt in 5 luni de sarcina.Desi se spune ca se absord in sarcina astea nu se..nici cele dermoide.Am invatat sa traiesc cu ele si vedem dupa ce nasc cum imi vor fi.Important este ca nu imi pun sarcina in pericol din fericire si nici nu au mai crescut.Am ramas intre 2 si 3 cm.Imi pare rau ca nu te pot ajuta mai mult ce s-ar fi intamplat dupa operatie ca din fericire nu am ajuns acolo dar te sfatuiesc din suflet sa nu te operezi de chist.Pe mine ma opera medicul de la Iasi dar sa vada ce am inauntru si de unde vine lichidul dar de chisturi nu se atingea cu nimic.Alte suplimente,vitaminte nu m-au ajutat desi am incercat multe gen(omega3,complext b-uri,profecund,acid folic,femibion,mladite de zmeur,coacaz negru,napraznic etc) Sfatul meu pt.tine este sa iei in continuare Vitex dar 2 pe zi adica 800 pe zi unul dimi si unul seara dupa ce mananci timp de 3 luni,apoi pauza 2-3 luni si iar reiei si tot asa plus investigheaza mai departe si chiar dute daca poti si vrei la un medic specializat pe endometrioza,te va ajuta mult cu sfaturi,tine si dieta pe cat posibil,eu am incercat asa in mare sa tin..este grup pe fb cu dieta in endometrioza(nu ai voie sa papi gluten,produse lactate de vaca si ai acolo lista cu ce e permis si ce nu)si continua sa speri si sa crezi ca va veni si minunea asa ca la mine.Sper ca te-am putut ajuta cu un sfat.Daca mai ai si alte intrebari nu ezita sa ma intrebipupici
alexioana
Scris: Wednesday, May 29, 2019 3:33 PM
Nivel

Adina Mariana wrote:
Multumesc frumos pt.gandurile bune si bafta multa si tie sa sari gardul la gravidute! Acum sa iti scriu si eu tie un roman sa iti povestesc pe larg ca am putin timp liber.In primul rand cea mai buna decizie luata pana acuma este ca nu ai operat chistul,mai ales ca nu ai dureri.Povestioara mea a fost asa: cand am depistat chistul am fost ft.speriata.Avea 6 cm.Medicul a spus ca trebuie operatie.Pe atunci nu stiam ce inseamna aceste chisturi.Am ajuns acasa si am cautat informatii dar nu am gasit numai de rau.Atunci m-am pus pe plans si am intrat pe un grup pe fb "Endometrioza Romania".Acolo am citit multe pareri,am postat si eu si mi-au spus fetele sa nu operez ca mai rau fac dupa.Mi-au recomandat sa merg la medicul specializat pe endometrioza Simedrea Voicu din Timisoara(daca ai auzit de el) asa ca am mers la el pt.o a doua parere.Pana sa ajung la el am mai fost la cativa medici si toti au spus operatie ca daca nu,nu o sa pot avea copii niciodata.Ajunsa la Simedrea ma felicitat ca nu m-am operat explicandu-mi ca odata ce operezi chistul 90% din cazuri se face inapoi si mai agresiv si poti face si aderente si focare plus ca orice operatie iti taie din rezerva ovariana si bebe apare si mai greu.Exact asa mi-o explicat "Nu inervam endometrioza.Operatie se recomanda in ultimul stadiu cand pacienta nu mai poate de dureri".Am urmat sfatul lui si nu m-am operat.Ma pus pe anticonceptionale pe acea vreme deoarece inca nu eram casatorita.Am tot mers la control la el si so micsorat chistul de la 6 cm la 4 cm in 2 ani.Dupa a trebui sa opresc anti pt.ca intre timp ma maritasem si in luna cand am avut nunta am si incercat deja la bebe.Dupa ce am oprit anti mi-a spus sa iau progesteron din urm.luna sa nu creasca iar chistul si sa il tinem sub control.Progesteronul avand rolul de a regla raportul estrogen/progesteron deoarece chsturile se fac cand in corpul nostru exista mai mult estrogen decat progesteron.De atunci tot luam progesteron si chistul jongla intre 2-4 cm.Il tineam sub control asa cu anii dar din pacate bebe nu venea desi alte probleme nu ma stiam sa am ca am investigat mult pe toate partile.Dupa 2 ani de incercari m-am intors la Simedrea si el mi-a spus de colegul lui Radu Maftei de la Origyn din Iasi care este specializat pe endometrioza si infertilitate..el nu era pe infertilitate si nu ma putea ajuta pe mai departe.Asa ca am mers la Iasi,la 550 km de casa mea.Medicul de acolo mi-o dat multe analize sa fac,mi-o verificat trompele,la sot de toate si totul ok.Inainte sa ajung la el mai facusem cu alt medic 3 stimulari ovariene fara succesc.Medicul de la Iasi a spus sa facem 2 iui si daca nu apoi laparoscopie pt.a vedea ce este inauntru si dupa Fiv.Dupa 2 iui esuate ma pus sa iau Vitex 2 pastile de 400 pe zi de la Secom(cel original comandat doar pe siteul oficial al lor).El mi-a dat pt.a tine sub control endometrioza ca dupa stimulari mi-a mai aparut un chist endo.Aveam deja doua chisturi amandoua intre 2,5 si 3,5 cm pe acelasi ovar si ceva lichid suspect care semana a hidrosalpinx.Nu am mai avut nici o putere sa sper ca se se putea intampla minunea natural mai ales ca aveam aproape 3 ani de incercari.Asa ca m-am resemnat,am inceput cu vitexul si am asteptat sa treaca sarbatorile sa programam laparoscopia.In noiembrie am avut iui 2 esuata.In decembrie 5 am inceput cu vitexul non stop fara oprire pana urma operatia.In 6 feb.am aflat ca am ramas,in 15 feb.aveam programata operatia.La fix 2 luni de administrare Vitex am ramas.Acuma nu stiu daca Vitexul ma ajutat,sau ca inca eram sub stimularea de la iui ca multe femei raman primele 2,3 luni dupa iui nu in timp ce fac inseminarile.Ori pur si simplu asa a fost sa fie,o minune so produs la mine.Cu endometrioza asta dureaza cu anii sa ramai dar intr-o luna poti avea noroc sa se strecoare un spermatozoit mai voinic si sa reusesti pt.ca auzisem ca boala asta mai omoara din spermatozoizi din pacate.Tot ce pot sa iti mai spun este ca din pacate genul asta de chisturi nu trec dar le poti tine sub control cu anti,vitex,progesteron si eco multe dar nu operatie,sa nu faci prostia asta niciodata ca dupa poti ajunge la stadiul 4 si operatii multe si adios rezerva ovariana.Eu din pacate si acum le am si sunt in 5 luni de sarcina.Desi se spune ca se absord in sarcina astea nu se..nici cele dermoide.Am invatat sa traiesc cu ele si vedem dupa ce nasc cum imi vor fi.Important este ca nu imi pun sarcina in pericol din fericire si nici nu au mai crescut.Am ramas intre 2 si 3 cm.Imi pare rau ca nu te pot ajuta mai mult ce s-ar fi intamplat dupa operatie ca din fericire nu am ajuns acolo dar te sfatuiesc din suflet sa nu te operezi de chist.Pe mine ma opera medicul de la Iasi dar sa vada ce am inauntru si de unde vine lichidul dar de chisturi nu se atingea cu nimic.Alte suplimente,vitaminte nu m-au ajutat desi am incercat multe gen(omega3,complext b-uri,profecund,acid folic,femibion,mladite de zmeur,coacaz negru,napraznic etc) Sfatul meu pt.tine este sa iei in continuare Vitex dar 2 pe zi adica 800 pe zi unul dimi si unul seara dupa ce mananci timp de 3 luni,apoi pauza 2-3 luni si iar reiei si tot asa plus investigheaza mai departe si chiar dute daca poti si vrei la un medic specializat pe endometrioza,te va ajuta mult cu sfaturi,tine si dieta pe cat posibil,eu am incercat asa in mare sa tin..este grup pe fb cu dieta in endometrioza(nu ai voie sa papi gluten,produse lactate de vaca si ai acolo lista cu ce e permis si ce nu)si continua sa speri si sa crezi ca va veni si minunea asa ca la mine.Sper ca te-am putut ajuta cu un sfat.Daca mai ai si alte intrebari nu ezita sa ma intrebipupici

Wow! coeur coeur coeur Multumesc tare mult ca ti-ai facut timp sa imi raspunzi si pentru incurajari si sfaturi! Iti doresc multa, multa sanatate tie si bebelusului!
Sper sa am noroc si eu anul asta , sa mi se intample minunea, o sa ma tin de Vitex si o sa merg deocamdata la dr. la care merg pt. ca din ce imi povestesti tu mi-a dat un sfat bun, sa nu operez chistul ci doar sa continui sa incerc si sa merg la ecografii. Cat despre dieta , eu oricum mananc sanatos si fac sport, dar o sa caut Cheek Kiss
Nu-mi ramane decat sa sper ca o sa am si eu noroc intr-o luna.
Iti multumesc din suflet si daca mai am intrebari te caut. computerlove
Adina Mariana
Scris: Wednesday, May 29, 2019 3:56 PM
Nivel

alexioana wrote:

Wow! coeur coeur coeur Multumesc tare mult ca ti-ai facut timp sa imi raspunzi si pentru incurajari si sfaturi! Iti doresc multa, multa sanatate tie si bebelusului!
Sper sa am noroc si eu anul asta , sa mi se intample minunea, o sa ma tin de Vitex si o sa merg deocamdata la dr. la care merg pt. ca din ce imi povestesti tu mi-a dat un sfat bun, sa nu operez chistul ci doar sa continui sa incerc si sa merg la ecografii. Cat despre dieta , eu oricum mananc sanatos si fac sport, dar o sa caut Cheek Kiss
Nu-mi ramane decat sa sper ca o sa am si eu noroc intr-o luna.
Iti multumesc din suflet si daca mai am intrebari te caut. computerlove
Cu mult drag.Ma bucur ca macar cu un sfat te-am putut ajutat daca cu mai mult nu pot ca daca ar fi dupa mine ti-as pune eu bebelul in burtica hehesic dar sunt sigura ca o sa se intample minunea si la tine atunci cand te astepti mai putin cum a fost la mine.Acuma sti ce ai de facut...de acum ne rugam doar sa se prinda si un bebelus sa te aleaga si pe tine sa ii fi mamicuta.Pt.orice intrebare sunt la gravidute.Aici intru mai rar pt ca am stat tare mult aici si nu imi este dorsic plus ca acuma cum sunt graviduta am multe intrebari de pus si nu le pot adresa aici.Pupici,multa sanatate si bafta si tie.
eve23
Scris: Wednesday, May 29, 2019 7:06 PM
Nivel

Inregistrat: 10/25/2018
Mihaela14 wrote:

Protocolul asta e putin depasit, pt ca chiar daca trombofilia nu e singura cauza de pierdere a sarcinilor, in ultimul timp sunt tot mai multe femei cu mutatii de trombofilie care pot duce la avort spontan. Parerea mea e ca protocolul asta ar trebui schimbat, nu mi se pare ok sa pierzi trei sarcini, sa suferi de trei ori ca sa ti se recomande investigatia, e inadmisibil. Femeile care se lupta cu infertilitatea cativa ani si care mai au si peste 35 de ani, cred eu ca ar trebui sa fie informate de medici despre posibilitatea testarii profilului genetic al riscului trombofiliei de la inceput. La varste inaintate sarcina obtinuta cu greu (cum e si cazul meu) fie natural, fie prin fiv, poate fi sarcina unica si in cazurile acestea eu vad necesara aceasta analiza. Iar la varste dub 35 de ani cred ca dupa o sarcina pierduta ar trebui deja luata in calcul testarea trombofiliei, nu sa piarda doua sarcini cum a fost si prietena ta...
Si nu in ultimul rand e de datoria noastra sa punem intrebari doctorilor si sa ne informam .

E bun si nu prea protocolul. Ideea e ca daca pierzi o sarcina nu te banuie nimeni de trombofilie...o sarcina pierduta nu înseamna trombofilie ?i din acest motiv e a?a protocolul. Pe de alta parte daca s ar face imediat teste ?i dai o caru?a de bani iar rezultatul sa fie negativ pt trombofilie iar te enervezi ca pacienta ca de ce te pune sa faci investiga?ii inutile. Pe de alta parte pt o femeie e urat sa piarda 3 sarcini pana sa ajunga la teste pt trombofilie. Nu avem ce sa facem. Prietena mea avea 20 de ani când a pierdut prima sarcina ?i 23 la a 2 a sarcina
alexioana
Scris: Wednesday, May 29, 2019 7:19 PM
Nivel

Adina Mariana wrote:
Cu mult drag.Ma bucur ca macar cu un sfat te-am putut ajutat daca cu mai mult nu pot ca daca ar fi dupa mine ti-as pune eu bebelul in burtica hehesic dar sunt sigura ca o sa se intample minunea si la tine atunci cand te astepti mai putin cum a fost la mine.Acuma sti ce ai de facut...de acum ne rugam doar sa se prinda si un bebelus sa te aleaga si pe tine sa ii fi mamicuta.Pt.orice intrebare sunt la gravidute.Aici intru mai rar pt ca am stat tare mult aici si nu imi este dorsic plus ca acuma cum sunt graviduta am multe intrebari de pus si nu le pot adresa aici.Pupici,multa sanatate si bafta si tie.

Esti foarte draguta hearts hearts hearts asa zic si eu mereu, tot ce iti doresti se intampla cand te astepti mai putin.
Multumesc din suflet inca o data! Pupici Cheek Kiss si multa sanatate!
Adina Mariana
Scris: Wednesday, May 29, 2019 7:39 PM
Nivel

alexioana wrote:

Esti foarte draguta hearts hearts hearts asa zic si eu mereu, tot ce iti doresti se intampla cand te astepti mai putin.
Multumesc din suflet inca o data! Pupici Cheek Kiss si multa sanatate!
Sunt sigura ca toate vom deveni mamici atunci cand ne vine randul.Sanatate multa si tiepupici
Anitta76
Scris: Wednesday, May 29, 2019 10:38 PM
Nivel

Inregistrat: 11/11/2018
Multumesc fetelor pentru raspuns. Va îmbra?i?ez!
Anitta76
Scris: Wednesday, May 29, 2019 10:39 PM
Nivel

Ella123 wrote:
eu am avut sarcina oprita in evolutie si la cererea mea am facut analizele de trombofilie. medicii le dau dupa 2 3 sarcini pierdute cum au zis si fetele dar mie mi se pare absurd. eu nu am trombofilie genetica, cu mutatii... ci am un fel de trombofilie dobandita - sindrom antifosfolipidic. la synevo profil trombofilie extins se numeste si cuprinde anticoagulantul lupic, anticorpii, antitrombina iii si mai multe.

Ella scuze de intrebare, la ce medic mergi la Ploie?ti? Eu as vrea sa merg acolo pentru un alt consult. Nu sunt din ora? dar am auzit ca sunt unii medici buni!
eve23
Scris: Wednesday, May 29, 2019 11:44 PM
Nivel

Inregistrat: 10/25/2018
Fetelor am fost astazi la endocrinolog ?i nu mi a zis nimic momentan. M a pus sa fac ECO tiroidian ?i atpo ?i ttgo pt ca am in familie pe linie materna bunica cu diabet. In ultimele luni m am îngra?at cam 8 kg. La o înal?ime de 160 eu am 70 de kg ?i nu e ok in condi?iile in care in general manac o data pe zi ?i mâncare gatita.vom vedea pe 5 când merg din nou
Ella123
Scris: Thursday, May 30, 2019 8:07 AM
Nivel

Inregistrat: 5/9/2018
Anitta76 wrote:

Ella scuze de intrebare, la ce medic mergi la Ploie?ti? Eu as vrea sa merg acolo pentru un alt consult. Nu sunt din ora? dar am auzit ca sunt unii medici buni!
merg la Nica Denisa la Ana Medical Center. renuntasem la dansa, ma orientasem spre Cezara Bucur la Columna Medical Center in Bucuresti, dar ramanand insarcinata am revenit pentru ca era singura care imi stia istoricul si ar fi stiut cum sa actioneze. sa dea Dumnezeu sa nu fiu dezamagita pe mai departe!
Rox4n1k4
Scris: Thursday, May 30, 2019 8:18 AM
Nivel

Inregistrat: 4/25/2017
Laurammm wrote:

Aseara am prin ?i eu o vena, adevarul e ca a cam durut dar de lene nu am scos acul sa gasesc alt loc asa ca m-a durut foarte tare

Nu stiu daca în România sunt, eu am avut Lovenox cate o seringa cu mult ser pt 10 injec?ii, schimbam doar acum La fiecare.tragi doar de ceva sa se încarce ?i se face automat.Are ac micu?,?i nu doare a?a de tare ca ?i cele clasice...
Anitta76
Scris: Thursday, May 30, 2019 9:41 AM
Nivel

Ella123 wrote:
merg la Nica Denisa la Ana Medical Center. renuntasem la dansa, ma orientasem spre Cezara Bucur la Columna Medical Center in Bucuresti, dar ramanand insarcinata am revenit pentru ca era singura care imi stia istoricul si ar fi stiut cum sa actioneze. sa dea Dumnezeu sa nu fiu dezamagita pe mai departe!

Stiu pe cineva care a fost la ea si a fost mul?umita. Din cate stiu nu vrea sa auda ca stai pe internet si ceri pareri. Am auzit ca este buna.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.