Clubul aspirantelor - 74
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ella123
Scris: Tuesday, May 28, 2019 11:39 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/9/2018
Laurammm wrote:
https://i.imgur.com/pLLDo4J.jpg
Buna fetelor. Am fost ieri la medic... Sa vazut sarcina medicul a spus ca sunt 5 saptamâni, nu i sa auzit înca inimioara ?i mi-a spus sa revin în 2 saptamâni.... Sper ca totul sa fie ok
e prea devreme pentru inimioara. Primul pas l ai trecut e în uter ?i creste. O sa fie bine ?i peste 2 sapt ai sa vezi. Tu parca faceai ?i clexane... Cum e? Ai vânatai pe burtica?
Aleahim
Scris: Tuesday, May 28, 2019 11:57 AM
Nivel

Inregistrat: 7/19/2018
alexioana wrote:
pupici

Multumesc tare mult ca i-ai scris. Mai am si eu vitex pana vineri si ma trec si eu pe cel de la Secom , am timp sa imi comand pana atunci ras

Cu drag.
Vine comanda de pe o zi pe alta.Cel putin la mine asa a fost
Aleahim
Scris: Tuesday, May 28, 2019 12:00 PM
Nivel

Azi mi-am luat inima in dinti si i-am scris medicului, desi nu prea imi place sa o fac.Parca nu ma simt pacienta lui, daca nu am fost la privat si nu am cotizat cu nimic.Prostii in capul meualcool
Dar i-am scris si acum astept raspunsul lui sa vad el ce zice.Il las sa vina singur sau il fortezuff
alexioana
Scris: Tuesday, May 28, 2019 12:10 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/19/2019
Cunosc sentimentul, nici eu nu pot spune ca rezonez prea bine cu vreun medic , am impresia ca ma trimit toti la plimbare desi ma duc la regina maria si ce nu am inclus in abonament platesc .
Sper sa-ti raspunda doar de bine medicul Aleahim majoreta majoreta majoreta
Aleahim
Scris: Tuesday, May 28, 2019 12:16 PM
Nivel

alexioana wrote:
Cunosc sentimentul, nici eu nu pot spune ca rezonez prea bine cu vreun medic , am impresia ca ma trimit toti la plimbare desi ma duc la regina maria si ce nu am inclus in abonament platesc .

Eu sunt super incantata de medicul asta, dar nu imi place sa il deranjez, mai ales ca o fac mereu prin mesaj.E f departe de mine si altfel nu am cum comunica cu el.Abia astept si eu sa raspunda
alexioana
Scris: Tuesday, May 28, 2019 1:00 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/19/2019
Aleahim wrote:

Eu sunt super incantata de medicul asta, dar nu imi place sa il deranjez, mai ales ca o fac mereu prin mesaj.E f departe de mine si altfel nu am cum comunica cu el.Abia astept si eu sa raspunda

Ne povestesti si noua ce iti spune. Mult succes!angel
Laurammm
Scris: Tuesday, May 28, 2019 2:17 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/23/2019
Ella123 wrote:
e prea devreme pentru inimioara. Primul pas l ai trecut e în uter ?i creste. O sa fie bine ?i peste 2 sapt ai sa vezi. Tu parca faceai ?i clexane... Cum e? Ai vânatai pe burtica?

Deocamdata nu am facut vânatai. Tu cum e?ti? Ai facut vânatai?
Ella123
Scris: Tuesday, May 28, 2019 2:29 PM
Nivel

Laurammm wrote:

Deocamdata nu am facut vânatai. Tu cum e?ti? Ai facut vânatai?
da. maricele. si nu stiu de ce... primele 15 injectii au fost ok se vedea doar locul in care le faceam a doua zi foarte putin vanat... acum de cateva injectii incoace am vanatai mari. ma tot uit pe tutoriale poate gresesc ceva... am zis ca joi o sa o mai intreb o data pe doctorita poate n am inteles eu bine
Laurammm
Scris: Tuesday, May 28, 2019 2:32 PM
Nivel

Ella123 wrote:
da. maricele. si nu stiu de ce... primele 15 injectii au fost ok se vedea doar locul in care le faceam a doua zi foarte putin vanat... acum de cateva injectii incoace am vanatai mari. ma tot uit pe tutoriale poate gresesc ceva... am zis ca joi o sa o mai intreb o data pe doctorita poate n am inteles eu bine

Încearca sa faci pli foarte strâns si sa nu ii dai drumul la pliu pana nu sco?i acul.dupa ce sco?i acul sa nu freci locul, doar tapotezi locul
Ella123
Scris: Tuesday, May 28, 2019 2:57 PM
Nivel

Laurammm wrote:

Încearca sa faci pli foarte strâns si sa nu ii dai drumul la pliu pana nu sco?i acul.dupa ce sco?i acul sa nu freci locul, doar tapotezi locul
da. asa faceam inainte... pana am fost la dr. Uscatescu si asistenta dansei mi a zis sa fac pliul, intep si dau drumul pliului dupa care injectez. am facut asa si m am invinetit. in toate tutorialele arata sa nu dau drumul... aseara n am mai dat si vad ca nu e vanat deocamdata...
Laurammm
Scris: Tuesday, May 28, 2019 7:28 PM
Nivel

Ella123 wrote:
da. asa faceam inainte... pana am fost la dr. Uscatescu si asistenta dansei mi a zis sa fac pliul, intep si dau drumul pliului dupa care injectez. am facut asa si m am invinetit. in toate tutorialele arata sa nu dau drumul... aseara n am mai dat si vad ca nu e vanat deocamdata...

Aseara am prin ?i eu o vena, adevarul e ca a cam durut dar de lene nu am scos acul sa gasesc alt loc asa ca m-a durut foarte tare
Mihaela14
Scris: Tuesday, May 28, 2019 8:18 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
Ella123 wrote:

Ella si eu fac injectii cu clexane si la fel ca tine am vanatai. Sunt normale. :)
Ella123
Scris: Tuesday, May 28, 2019 8:53 PM
Nivel

Mihaela14 wrote:

Ella si eu fac injectii cu clexane si la fel ca tine am vanatai. Sunt normale. :)
sunt pe un grup pe Facebook mamici cu trombofilie ?i am citit ?i acolo ca se confrunta fetele cu vanatai. Eu oricum dintotdeauna când ma loveam ma invineteam destul de tare ?i mai trecea ?i greu... Asa ca într un fel sau altul ma asteptam doar ca m am tot interesat de teama sa nu cumva sa le fac gresit. Cum e?ti miha? Greturi ceva?
Adina Mariana
Scris: Tuesday, May 28, 2019 10:12 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
alexioana wrote:
pupici

Multumesc tare mult ca i-ai scris. Mai am si eu vitex pana vineri si ma trec si eu pe cel de la Secom , am timp sa imi comand pana atunci ras
Buna Alexioana.Spune-mi cu ce ai avea nevoie sa te ajut?legat de endometrioza?de vitex?de medicul de la Iasi?e multa informatie si nu as vrea sa bat campii de aceea te intreb sa fiu strict la subiectCheek Kiss
adina1109
Scris: Tuesday, May 28, 2019 10:21 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/29/2018
alexioana wrote:

Daca e?ti din Bucure?ti ?i o recomand pe Dr Andronescu Lara. Eu am început sa merg la ea si imi place ca ma urmare?te îndeaproape .
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.