Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| mdspa wrote:e pozitiv cel de azi, dar e de preferat sa il faci dupa amiaza, cand nivelul de LH este mai mare
Da... Fac un test si dupa-masa Dupa testul ciudat de alaltaieri am zis ca fac si dimineața și dupa-masa, sa fie mai sigur |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/17/2017 Mesaje: 2104
| Fetelor e posibil ca la eco la tiroida sa îmi zica ca am gusa polinodulara dar analizele recomandate(t3,tsh,atpo,calcitonina, tiroglobulina și anti-tiroglobulina ) sa imi iasa toate bune?? |
|
| AndreV wrote:Da... Fac un test si dupa-masa Dupa testul ciudat de alaltaieri am zis ca fac si diminea?a ?i dupa-masa, sa fie mai sigur Sa stii ca "m am stresat" si eu o perioada cu testele de ovulatie dar dupa le am lasat si am încercat sa prestam cât mai des dupa z 7 a cm ului....Multa bafta si sa vii cu 2 liniute !! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/20/2018 Mesaje: 163
| Buna fetelor. Carlita, nu am mai repetat beta. Mi a venit si inca nu a trecut, vineri merg la eco sa vad daca e curat uterul. Sunt ok acum, sunt mai impacata. Va pup si va tin pumnii în continuare. |
|
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| FloreFlore wrote:Fetelor e posibil ca la eco la tiroida sa îmi zica ca am gusa polinodulara dar analizele recomandate(t3,tsh,atpo,calcitonina, tiroglobulina ?i anti-tiroglobulina ) sa imi iasa toate bune??
Da, e posibil Flore. Multa lume are noduli la glanda si nu reprezinta nicio problema daca analizele sunt in parametrii normali. Trebuie facute totusi controale sa urmaresti daca cresc sau nu. Eu am o prietena care are dar cum analizele sunt ok, nu ia niciun fel de tratament. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 4/19/2019 Mesaje: 344
| Fetelor eu am avut o mica pata cand am ajuns acasa de un foarte deschis maro,am niste crampe ,dar nu la fel de intense ca cele de dinainte sa vina CM ,deci cred ca incepe spotting'ul... ce sa facem, mai incercam... |
|
| Roser wrote:
Da, e posibil Flore. Multa lume are noduli la glanda si nu reprezinta nicio problema daca analizele sunt in parametrii normali. Trebuie facute totusi controale sa urmaresti daca cresc sau nu. Eu am o prietena care are dar cum analizele sunt ok, nu ia niciun fel de tratament.
Multumesc pentru raspuns! D na dr mi a spus sa introduc sare iodata in alimentatie dar am început sa iau suplimente iodine 1cps /z...Plus bio seleniu-zinc ,zeolit, beau ceai de sânziene și ma ung în zona tiroidei cu crema de sânziene. ..Mananc zilnic nuci. ..E o legatura strânsa intre hipofiza, tiroida si aparatul reproducator asa ca ,daca tiroida e bolnavioara, poate fi cauza infertilității.. cel puțin la mine ... |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 11/28/2017 Mesaje: 83
| Fetelor am nevoie de parerea voastra, pe data de 2 mai am avut test ft pozitiv de ovulatie apoi a scazut,de pe 15 trebuia sa apara menstra însa nimic, pe 19 test de sarcina negativ, nu ?tiu ce m a apucat însa de dimi am vrut sa fac un test, cum nu am avut de sarcina am facut de ovulatie ?i a ie?it foarte foarte pozitiv... Poate ie?i pozitiv înainte de menstra sau..? Va rog mult ca eu acum sunt la munca ?i pana diseara nu pot ajunge sa iau un test iar beta abea luni pot face ?i chiar sunt curioasa de ce a ie?it testul de ovulatie asa? |
|
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| AlexaT wrote:Fetelor am nevoie de parerea voastra, pe data de 2 mai am avut test ft pozitiv de ovulatie apoi a scazut,de pe 15 trebuia sa apara menstra însa nimic, pe 19 test de sarcina negativ, nu ?tiu ce m a apucat însa de dimi am vrut sa fac un test, cum nu am avut de sarcina am facut de ovulatie ?i a ie?it foarte foarte pozitiv... Poate ie?i pozitiv înainte de menstra sau..? Va rog mult ca eu acum sunt la munca ?i pana diseara nu pot ajunge sa iau un test iar beta abea luni pot face ?i chiar sunt curioasa de ce a ie?it testul de ovulatie asa?
Se zice ca testele de ovulatie se pozitiveaza inainte ca si cele de sarcina dar nu stiu daca e adevarat sau nu. Ai avut alte semne de ovulatie in 2-3 mai inafara de testul pozitiv? Din pacate nu putem sa stim daca esti insarcinata sau nu pana nu faci un test de sarcina sau beta. Iti tin pumnii sa fie pozitiv |
|
Inregistrat: 1/23/2019 Mesaje: 102
| Ella cum te sim?i? Ai mai fost la medic? |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Salutare, fetelor! Ce liniste e la noi, la burtici se discuta mult acum ca au fost atatea transferuri .... parca vad ca ele schimba casuta inaintea noastra. Dar asta e de bine! Flore, am vazut si eu intrebarea ta de ieri, dar nu prea sunt in tema; ma bucur ca ti-a raspuns Roser. Oricum, eu ma gandesc ca n-ai motive de stres atata timp cat valorile au iesit ok la analize. Trebuie sa fie ca si in cazul nodulilor la san, trebuie tinuti sub observatie. App, Roser, tu mai ai ceva noutati? AlexaT, daca esti sigura ca ai ovulat in jurul datei de 3 mai si nu te stii cu ovare polichistice, ai mari sanse sa fie cu ochisori. Iti tinem pumnii! Cand testezi? mdspa, ma bucur ca ti se ia de pe suflet grija chistului. Doar cu progesteron te-ai tratat?
|
|
| carlita wrote:Salutare, fetelor! Ce liniste e la noi, la burtici se discuta mult acum ca au fost atatea transferuri .... parca vad ca ele schimba casuta inaintea noastra. Dar asta e de bine! Flore, am vazut si eu intrebarea ta de ieri, dar nu prea sunt in tema; ma bucur ca ti-a raspuns Roser. Oricum, eu ma gandesc ca n-ai motive de stres atata timp cat valorile au iesit ok la analize. Trebuie sa fie ca si in cazul nodulilor la san, trebuie tinuti sub observatie. App, Roser, tu mai ai ceva noutati? AlexaT, daca esti sigura ca ai ovulat in jurul datei de 3 mai si nu te stii cu ovare polichistice, ai mari sanse sa fie cu ochisori. Iti tinem pumnii! Cand testezi? mdspa, ma bucur ca ti se ia de pe suflet grija chistului. Doar cu progesteron te-ai tratat? Multumesc oricum !Nici eu nu raspund acolo unde nu cunosc ...Dar da,trebuie sa repet eco macar o data la 2 ani..Daca acum 4 ani aveam doar un nodul micut acum sunt mai multi dar care nu sunt periculosi. ..Tu ce ai mai facut ?Stiu ca urma sa faci laparoscopie. ..Nu prea mai sunt la zi cu forumul,intru asa la munca pe sarite ... |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| FloreFlore wrote: Multumesc oricum !Nici eu nu raspund acolo unde nu cunosc ...Dar da,trebuie sa repet eco macar o data la 2 ani..Daca acum 4 ani aveam doar un nodul micut acum sunt mai multi dar care nu sunt periculosi. ..Tu ce ai mai facut ?Stiu ca urma sa faci laparoscopie. ..Nu prea mai sunt la zi cu forumul,intru asa la munca pe sarite ... Eu n-am mai progresat deocamdata pe linia bebe, am avut alte cateva probleme urgente de rezolvat. Le iau pe rand ... |
|
| carlita wrote: Eu n-am mai progresat deocamdata pe linia bebe, am avut alte cateva probleme urgente de rezolvat. Le iau pe rand ... Corect Cel mai bine e sa le luam în ordinea prioritatilor si vine vremea potrivita pentru orice problema |
|
Inregistrat: 11/21/2018 Mesaje: 147
| carlita wrote:Salutare, fetelor! Ce liniste e la noi, la burtici se discuta mult acum ca au fost atatea transferuri .... parca vad ca ele schimba casuta inaintea noastra. Dar asta e de bine! Flore, am vazut si eu intrebarea ta de ieri, dar nu prea sunt in tema; ma bucur ca ti-a raspuns Roser. Oricum, eu ma gandesc ca n-ai motive de stres atata timp cat valorile au iesit ok la analize. Trebuie sa fie ca si in cazul nodulilor la san, trebuie tinuti sub observatie. App, Roser, tu mai ai ceva noutati? AlexaT, daca esti sigura ca ai ovulat in jurul datei de 3 mai si nu te stii cu ovare polichistice, ai mari sanse sa fie cu ochisori. Iti tinem pumnii! Cand testezi? mdspa, ma bucur ca ti se ia de pe suflet grija chistului. Doar cu progesteron te-ai tratat?
buna, nu. Progeseron din ziua 16-26, repet tratamentul 3 luni. Pt chist mi-a dat antibiotic, diclonefac si calciu lactic( pentru stoparea sangerarii)
|
|
|