Clubul aspirantelor - 74
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AndreV
Scris: Wednesday, May 22, 2019 12:06 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/2/2018
mdspa wrote:
e pozitiv cel de azi, dar e de preferat sa il faci dupa amiaza, cand nivelul de LH este mai mare

Da... Fac un test si dupa-masaras Dupa testul ciudat de alaltaieri am zis ca fac si dimineața și dupa-masa, sa fie mai sigur dance
FloreFlore
Scris: Wednesday, May 22, 2019 1:47 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/17/2017
Fetelor e posibil ca la eco la tiroida sa îmi zica ca am gusa polinodulara dar analizele recomandate(t3,tsh,atpo,calcitonina, tiroglobulina și anti-tiroglobulina ) sa imi iasa toate bune??uff
FloreFlore
Scris: Wednesday, May 22, 2019 1:50 PM
Nivel

AndreV wrote:

Da... Fac un test si dupa-masaras Dupa testul ciudat de alaltaieri am zis ca fac si diminea?a ?i dupa-masa, sa fie mai sigur dance

Sa stii ca "m am stresat" si eu o perioada cu testele de ovulatie dar dupa le am lasat si am încercat sa prestam cât mai des dupa z 7 a cm ului....Multa bafta si sa vii cu 2 liniute !!topai
Rox
Scris: Wednesday, May 22, 2019 7:37 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/20/2018
Buna fetelor. Carlita, nu am mai repetat beta. Mi a venit si inca nu a trecut, vineri merg la eco sa vad daca e curat uterul. Sunt ok acum, sunt mai impacata. Va pup si va tin pumnii în continuare.
Roser
Scris: Wednesday, May 22, 2019 8:50 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
FloreFlore wrote:
Fetelor e posibil ca la eco la tiroida sa îmi zica ca am gusa polinodulara dar analizele recomandate(t3,tsh,atpo,calcitonina, tiroglobulina ?i anti-tiroglobulina ) sa imi iasa toate bune??uff

Da, e posibil Flore. Multa lume are noduli la glanda si nu reprezinta nicio problema daca analizele sunt in parametrii normali. Trebuie facute totusi controale sa urmaresti daca cresc sau nu. Eu am o prietena care are dar cum analizele sunt ok, nu ia niciun fel de tratament.
alexioana
Scris: Wednesday, May 22, 2019 9:07 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 4/19/2019
Fetelor eu am avut o mica pata cand am ajuns acasa de un foarte deschis maro,am niste crampe ,dar nu la fel de intense ca cele de dinainte sa vina CM ,deci cred ca incepe spotting'ul... NuStiu ce sa facem, mai incercam... coeur
FloreFlore
Scris: Thursday, May 23, 2019 8:18 AM
Nivel

Roser wrote:

Da, e posibil Flore. Multa lume are noduli la glanda si nu reprezinta nicio problema daca analizele sunt in parametrii normali. Trebuie facute totusi controale sa urmaresti daca cresc sau nu. Eu am o prietena care are dar cum analizele sunt ok, nu ia niciun fel de tratament.

Multumesc pentru raspuns!pupici D na dr mi a spus sa introduc sare iodata in alimentatie dar am început sa iau suplimente iodine 1cps /z...Plus bio seleniu-zinc ,zeolit, beau ceai de sânziene și ma ung în zona tiroidei cu crema de sânziene. ..Mananc zilnic nuci. ..E o legatura strânsa intre hipofiza, tiroida si aparatul reproducator asa ca ,daca tiroida e bolnavioara, poate fi cauza infertilității.. cel puțin la mine ...uff
AlexaT
Scris: Thursday, May 23, 2019 9:15 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/28/2017
Fetelor am nevoie de parerea voastra, pe data de 2 mai am avut test ft pozitiv de ovulatie apoi a scazut,de pe 15 trebuia sa apara menstra însa nimic, pe 19 test de sarcina negativ, nu ?tiu ce m a apucat însa de dimi am vrut sa fac un test, cum nu am avut de sarcina am facut de ovulatie ?i a ie?it foarte foarte pozitiv... Poate ie?i pozitiv înainte de menstra sau..? Va rog mult ca eu acum sunt la munca ?i pana diseara nu pot ajunge sa iau un test iar beta abea luni pot face ?i chiar sunt curioasa de ce a ie?it testul de ovulatie asa? Lol
Roser
Scris: Thursday, May 23, 2019 10:17 AM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
AlexaT wrote:
Fetelor am nevoie de parerea voastra, pe data de 2 mai am avut test ft pozitiv de ovulatie apoi a scazut,de pe 15 trebuia sa apara menstra însa nimic, pe 19 test de sarcina negativ, nu ?tiu ce m a apucat însa de dimi am vrut sa fac un test, cum nu am avut de sarcina am facut de ovulatie ?i a ie?it foarte foarte pozitiv... Poate ie?i pozitiv înainte de menstra sau..? Va rog mult ca eu acum sunt la munca ?i pana diseara nu pot ajunge sa iau un test iar beta abea luni pot face ?i chiar sunt curioasa de ce a ie?it testul de ovulatie asa? Lol

Se zice ca testele de ovulatie se pozitiveaza inainte ca si cele de sarcina dar nu stiu daca e adevarat sau nu. Ai avut alte semne de ovulatie in 2-3 mai inafara de testul pozitiv?
Din pacate nu putem sa stim daca esti insarcinata sau nu pana nu faci un test de sarcina sau beta.
Iti tin pumnii sa fie pozitiv pupici
Laurammm
Scris: Thursday, May 23, 2019 10:43 AM
Nivel

Inregistrat: 1/23/2019
Ella cum te sim?i? Ai mai fost la medic?
carlita
Scris: Thursday, May 23, 2019 10:57 AM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Salutare, fetelor! Ce liniste e la noi, la burtici se discuta mult acum ca au fost atatea transferuri .... parca vad ca ele schimba casuta inaintea noastra. Dar asta e de bine! campfire
Flore, am vazut si eu intrebarea ta de ieri, dar nu prea sunt in tema; ma bucur ca ti-a raspuns Roser. Oricum, eu ma gandesc ca n-ai motive de stres atata timp cat valorile au iesit ok la analize. Trebuie sa fie ca si in cazul nodulilor la san, trebuie tinuti sub observatie.
App, Roser, tu mai ai ceva noutati?
AlexaT, daca esti sigura ca ai ovulat in jurul datei de 3 mai si nu te stii cu ovare polichistice, ai mari sanse sa fie cu ochisori. Iti tinem pumnii! Cand testezi? majoreta majoreta majoreta
mdspa, ma bucur ca ti se ia de pe suflet grija chistului. Doar cu progesteron te-ai tratat?
FloreFlore
Scris: Thursday, May 23, 2019 11:12 AM
Nivel

carlita wrote:
Salutare, fetelor! Ce liniste e la noi, la burtici se discuta mult acum ca au fost atatea transferuri .... parca vad ca ele schimba casuta inaintea noastra. Dar asta e de bine! campfire
Flore, am vazut si eu intrebarea ta de ieri, dar nu prea sunt in tema; ma bucur ca ti-a raspuns Roser. Oricum, eu ma gandesc ca n-ai motive de stres atata timp cat valorile au iesit ok la analize. Trebuie sa fie ca si in cazul nodulilor la san, trebuie tinuti sub observatie.
AlexaT, daca esti sigura ca ai ovulat in jurul datei de 3 mai si nu te stii cu ovare polichistice, ai mari sanse sa fie cu ochisori. Iti tinem pumnii! Cand testezi? majoreta majoreta majoreta
mdspa, ma bucur ca ti se ia de pe suflet grija chistului. Doar cu progesteron te-ai tratat?

love Multumesc oricum !Nici eu nu raspund acolo unde nu cunosc ...Dar da,trebuie sa repet eco macar o data la 2 ani..Daca acum 4 ani aveam doar un nodul micut acum sunt mai multi dar care nu sunt periculosi. ..Tu ce ai mai facut ?Stiu ca urma sa faci laparoscopie. ..Nu prea mai sunt la zi cu forumul,intru asa la munca pe sarite ...
carlita
Scris: Thursday, May 23, 2019 11:17 AM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
FloreFlore wrote:

love Multumesc oricum !Nici eu nu raspund acolo unde nu cunosc ...Dar da,trebuie sa repet eco macar o data la 2 ani..Daca acum 4 ani aveam doar un nodul micut acum sunt mai multi dar care nu sunt periculosi. ..Tu ce ai mai facut ?Stiu ca urma sa faci laparoscopie. ..Nu prea mai sunt la zi cu forumul,intru asa la munca pe sarite ...

Cheek Kiss
Eu n-am mai progresat deocamdata pe linia bebe, am avut alte cateva probleme urgente de rezolvat. Le iau pe rand ... Buddy1
FloreFlore
Scris: Thursday, May 23, 2019 11:23 AM
Nivel

carlita wrote:

Cheek Kiss
Eu n-am mai progresat deocamdata pe linia bebe, am avut alte cateva probleme urgente de rezolvat. Le iau pe rand ... Buddy1

Corect pupici Cel mai bine e sa le luam în ordinea prioritatilor si vine vremea potrivita pentru orice problema Buddy1
mdspa
Scris: Thursday, May 23, 2019 11:30 AM
Nivel

Inregistrat: 11/21/2018
carlita wrote:

buna, nu. Progeseron din ziua 16-26, repet tratamentul 3 luni. Pt chist mi-a dat antibiotic, diclonefac si calciu lactic( pentru stoparea sangerarii)
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.