Clubul aspirantelor - 74
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andra09
Scris: Tuesday, April 23, 2019 7:52 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/1/2018
monican wrote:
Salut fetelor, nu am mai intrat de ceva timp pe forum. Felicitari proaspetelor mamici in devenire si mult succes aspirantelor!

Noi intre timp am fost la Sibiu si la Tg. Mures la clinicile de infertilitate si ne pregateam de FIV luna asta, astepta dr. Ispasoiu sa il sun la menstruatia de luna asta, care trebuia sa vina ieri la 28z, cand surpriza mare aseara, test pozitiv de sarcina, cand ne pierduseram speranta pe natural!
Am dozat azi dimineata beta hcg (161) si progesteron (32), voi repeta beta joi. Ce ziceti de progesteron, e ok? Ma gandeam sa il suplimentez cu Arefam de 200 seara, de teama sa nu pierd si sarcina asta, mi-e tare frica. Cu Pastile si programarile numeroase nu am prins loc la dr. decat pe 13 mai...
De asemenea, iau Metafolin 400 pentru mutatia mea in loc de acid folic, ar trebui sa trec pe 800? Poate cele care ati trecut sau treceti prin asta va confruntati cu aceleasi probleme si aveti vreun sfat. Multumesc!

Bravoo Felicitari ! ! ! Sarcina u?oara!
Dxc
Scris: Tuesday, April 23, 2019 8:11 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/17/2018
Andra09 wrote:

Bravoo Felicitari ! ! ! Sarcina u?oara!
andra tu ce vesti ne mai dai ? Ai reusit sa faci beta ?
Andra09
Scris: Tuesday, April 23, 2019 8:34 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/1/2018
Dxc wrote:
andra tu ce vesti ne mai dai ? Ai reusit sa faci beta ?

Nu, din pacate, dar nici teste nu mai fac. Am vorbit si cu doctorita si a zis ca sa merg saptamana viitoare la ea si imi face atunci eco si imi recolteaza si beta. Pana atunci imi iau frumusel tratamentul. Oare eu cum iau Arefam, daca nu este sarcina, nu se poate sa imi vina menstruatia, decat cand il opresc? Nu am apucat sa intreb prea multe, ca avea o gravida in travaliu...
Dxc
Scris: Tuesday, April 23, 2019 9:03 PM
Nivel

Inregistrat: 6/17/2018
Andra09 wrote:

Nu, din pacate, dar nici teste nu mai fac. Am vorbit si cu doctorita si a zis ca sa merg saptamana viitoare la ea si imi face atunci eco si imi recolteaza si beta. Pana atunci imi iau frumusel tratamentul. Oare eu cum iau Arefam, daca nu este sarcina, nu se poate sa imi vina menstruatia, decat cand il opresc? Nu am apucat sa intreb prea multe, ca avea o gravida in travaliu...
in mod normal menstruatia apare dupa ce se opre?te tratamentul cu progesteron, dar s-au vazut multe cazuri cand a venit si in timpul tratamentului. Eu iti doresc sa nu-ti mai vina delocSimplyLove hai ca am incredere ca vine barza coeur
alina89
Scris: Tuesday, April 23, 2019 9:05 PM
Nivel

Inregistrat: 3/21/2017
monican
Scris: Tuesday, April 23, 2019 9:09 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/27/2018
Multumesc frumos pentru toate urarile de bine, sper din tot sufletul sa o duc pana la capat. Va tin la curent cu beta de joi, sper sa fie ok ca sa fiu ceva mai linistita de sarbatori.
Andra, iti tin pumnii, sa fie cu ochisori!
Anitta76
Scris: Tuesday, April 23, 2019 9:49 PM
Nivel

Inregistrat: 11/11/2018
monican wrote:
Salut fetelor, nu am mai intrat de ceva timp pe forum. Felicitari proaspetelor mamici in devenire si mult succes aspirantelor!

Noi intre timp am fost la Sibiu si la Tg. Mures la clinicile de infertilitate si ne pregateam de FIV luna asta, astepta dr. Ispasoiu sa il sun la menstruatia de luna asta, care trebuia sa vina ieri la 28z, cand surpriza mare aseara, test pozitiv de sarcina, cand ne pierduseram speranta pe natural!
Am dozat azi dimineata beta hcg (161) si progesteron (32), voi repeta beta joi. Ce ziceti de progesteron, e ok? Ma gandeam sa il suplimentez cu Arefam de 200 seara, de teama sa nu pierd si sarcina asta, mi-e tare frica. Cu Pastile si programarile numeroase nu am prins loc la dr. decat pe 13 mai...
De asemenea, iau Metafolin 400 pentru mutatia mea in loc de acid folic, ar trebui sa trec pe 800? Poate cele care ati trecut sau treceti prin asta va confruntati cu aceleasi probleme si aveti vreun sfat. Multumesc!

Buna, în primul rând te felicit si eu si te astept la gravidute, iar in al doilea rand as avea o intrebare...Stiu ca nu prea isi mai are rostul dar la cat m-am documentat si eu in decurs de un an (tot de la Voi bineinteles) parca nu inteleg ceva: tu ai in TTC scris ca ai ob?inut o sarcina pe care ai pierdut-o sau nu am inteles eu bine? Atunci de ce va pregateati ptr FIV daca ai putut ob?ine sarcina? Si in timp scurt din ce am vazut eu...??? Oricum atunci când ne pregatim de analize parca se intampla ceva si nu mai ajungem ca ob?inem sarcina:))) posibil stresul..?
Ella123
Scris: Tuesday, April 23, 2019 9:55 PM
Nivel

Inregistrat: 5/9/2018
monican wrote:
Multumesc frumos pentru toate urarile de bine, sper din tot sufletul sa o duc pana la capat. Va tin la curent cu beta de joi, sper sa fie ok ca sa fiu ceva mai linistita de sarbatori.
Andra, iti tin pumnii, sa fie cu ochisori!
buna monican. Chiar ma gandeam zilele trecute la tine. Felicitari, sarcina usoara si la termen. Ma bucur sa aud vesti atat de bune. Buddy1
monican
Scris: Wednesday, April 24, 2019 7:49 AM
Nivel

Anitta76 wrote:

Buna, în primul rând te felicit si eu si te astept la gravidute, iar in al doilea rand as avea o intrebare...Stiu ca nu prea isi mai are rostul dar la cat m-am documentat si eu in decurs de un an (tot de la Voi bineinteles) parca nu inteleg ceva: tu ai in TTC scris ca ai ob?inut o sarcina pe care ai pierdut-o sau nu am inteles eu bine? Atunci de ce va pregateati ptr FIV daca ai putut ob?ine sarcina? Si in timp scurt din ce am vazut eu...??? Oricum atunci când ne pregatim de analize parca se intampla ceva si nu mai ajungem ca ob?inem sarcina:))) posibil stresul..?

Salut Anitta, felicitari si tie si sarcina la termen!
Am un baietel acasa, obtinut tot cand ne asteptam mai putin. Sarcina pierduta e de anul trecut.
Noua nu ni s-a depistat efectiv problema de infertilitate, iar doctorii specializati pe domeniul asta (de la ambele clinici) ne-au recomandat acum Fiv, deoarece ziceau ca cel mai probabil exista problema de implantare la noi. In plus, pana acum am trecut prin o gramada de analize si am incercat multe: naturiste, pauza de relaxare, contacte dirijate, stimulari, monitorizari, 3 inseminari, bowen, acupunctura, etc si nimic nu a functionat. Asa am ajuns sa fim pregatiti de Fiv.
Oricum, sincer nu stiu nici acum ce anume functioneaza cand se intampla minunea, cred doar ca s-au aliniat toate planetele.
monican
Scris: Wednesday, April 24, 2019 8:07 AM
Nivel

Dxc wrote:
wow!!! Felicitari! Depinde de mutatii. Si eu iau in preconceptie 400 iar la pozitivare ar trebui sa iau 800, dar asta dupa ce am consultant un hematolog. Chiar luasei decizia buna cu dr Ispasoiu,(Si eu sunt pacienta lui), noroc ca nu ai mai avut nevoie! Doamne ajuta si hai cu beta 2 mareeeeecoeur
L.e cat despre arefam nu cred ca iti face rau. Iti sugerez sa i trimi?i un mail dl dr. O sa ti raspunda cat de repede posibil

Dxc, multumesc, i-am scris la dr. si astept raspuns. Pare o vesnicie sa astept pana la jumatea lunii mai.

Alle, mii de felicitari si tie, nu mai e mult si iti vei tine puiutul in brate curand. Cum trece timpul!

Ella, imi amintesc ca noi pierdusem sarcinile in aceeasi perioada... Iti tin pumnii, sa mai vezi 2 liniute cat de repede!

Mihaela, sper sa ai parte exact de o minune ca a mea, inainte de Fiv. Oricum, trebuie sa ai incredere ca vei reusi, indiferent de metoda.

Alina, felicitari si tie si sarcina usoara!

Adina, felicitari din suflet si tie, am mai citit cateva postari din urma si vad ca intr-adevar, miracolele exista!

Va imbratisez pe toate! Sa ne auzim cu vesti bune!
Ella123
Scris: Wednesday, April 24, 2019 8:22 AM
Nivel

Buna dimineata fete! astazi am programare la endocrinolog sa mi recomande din nou toate analizele.. voiam sa va intreb..pentru ecografie tiroida trebuie sa ma pregatesc in vreun fel? Nu stiu sigur daca imi va recomanda sa fac, totusi as vrea a fiu pregatita!
FloreFlore
Scris: Wednesday, April 24, 2019 10:45 AM
Nivel

Inregistrat: 8/17/2017
Ella123 wrote:
Buna dimineata fete! astazi am programare la endocrinolog sa mi recomande din nou toate analizele.. voiam sa va intreb..pentru ecografie tiroida trebuie sa ma pregatesc in vreun fel? Nu stiu sigur daca imi va recomanda sa fac, totusi as vrea a fiu pregatita!

Buna!Nu trebuie nici o pregatire pentru eco la tiroida. ...Eu facusem dupa amiaza ...Succes !Cheek Kiss
kryssu92
Scris: Wednesday, April 24, 2019 10:46 AM
Nivel

Inregistrat: 10/8/2018
Ella123 wrote:

Hei. La eco de tiroida eu nu fac nici o pregatire inainte. Am facut-o si dimineata, si seara, cum am prins programari.
FloreFlore
Scris: Wednesday, April 24, 2019 10:47 AM
Nivel

Inregistrat: 8/17/2017
monican wrote:

Felicitari si sarcina usoara! !!coeur
Ella123
Scris: Wednesday, April 24, 2019 11:13 AM
Nivel

Multumesc Kryssu si Flore DistanceKiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.