Clubul aspirantelor - 74
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AndreV
Scris: Tuesday, May 21, 2019 10:23 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 10/2/2018
Mihaela14 wrote:

Eu zic ca e pozitiv testul. Stiu ca cele de la Minut nu sunt f intense, mie nu-mi placeau deloc, sunt greu de interpretat. Eu am folosit barza si am fost f multumita. Spor la bebelit Andre!!computerlove

Mul?umesc! computerlove
Cum esti? Cum e sa fii insarcinata? Love
Ella123
Scris: Tuesday, May 21, 2019 10:40 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/9/2018
AndreV wrote:
[quote=alexioana]

Pana nu e rosu, noi iti tinem pumniimajoreta

Deci... Eu asa test brusc pozitiv n-am mai avut. Va atasez si voua. Acela palid e de ieri, celalalt de azi.. E pozitiv, asa-i?
Andre si eu zic ca e pozitiv.. sau cel putin astazi se pozitiveaza. sa ne spui cum e! spor la bebelit!
Mihaela14
Scris: Tuesday, May 21, 2019 12:36 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
AndreV wrote:

Mul?umesc! computerlove
Cum esti? Cum e sa fii insarcinata? Love

Cu drag!
Sunt bine, multumesc de intrebare pupici
Inca n-am fost la control, ca am niste probleme in familie(e bolnav tata) si n-am apucat nici programare sa fac, dar sper ca e totul ok.
Sa fii insarcinata este asa: sunt fericita, stresata, recunoscatoare, speriata si tot asa un cumul de stari.
Nu prea am simptome si uneori ma sperie asta. Dar concluzia e ca sunt fericita ca am o minune in burtica !yes
Ellena20
Scris: Tuesday, May 21, 2019 1:18 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
Buna, fetelor. Va mai scriu si eu dupa un timp indelungat.
Ca noutati... va spun doar ca noi am pus stop. Ne vom mai apuca de treaba din august incolo.
Urma sa fac stimularile, insa s-au cam incurcat planurile, iar cu doctorul am pierdut legatura.
Am fost la o alta doctorita ce mi-a spus ca pt ovarele polichistice tratamentul tip (protocolul) este Diane35.
Eu nu mai vreau sa incep cu anticonceptionale si sa astept minuni.
Asa ca de abia in august vom merge in Timisoara, ne este mai usor acolo si speram ca de acolo va veni si speranta noastra.
Succes in continuare, fetelor! Si sper sa deveniti toate burtici hearts coeur
galiopiaduo@yahoo.com
Scris: Tuesday, May 21, 2019 1:40 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/12/2019
Bye2 buna fetelor eu am o menstra foarte haotica ame?eli ,stari voma plus de asta îmi vine enorm de mult nici nu ma a?teptam a?a de mult luna trecuta a fost mai pu?in cantitativ plus ca acum am cheaguri de sânge foarte mari ?i multe .sper doar sa nu fie ceva grav!! Am vorbit cu o fosta asistenta ?i mia spus ca este normal sa îmi vina a?a de mult fiindca eu nu am avut o menstrua?ie de foarte multi ani ?i ca s-ar cura?a . Cray îmi venea ieri sa sun doctora sa ii spun dar mia fost ru?ine .am observat ca ma doare numai pe partea stânga unde mia scos trompa ?i ovarul plus înauntru in vagin simpt ca un balon de aer rece .Lol sa nu râde?i de mine va întreb fiindca nu am cu cine vorbi .va mul?umesc mult din suflet ca ma asculta?i ?i ma sfatui?icomputerlove
carlita
Scris: Tuesday, May 21, 2019 1:56 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
Ellena, la multi ani de ziua numelui! E binevenita o pauza si poate se va aplica si fraza aia cu atunci cand nu te astepti... Mai nou, nu se dau ac asa, dupa ureche; se fac analize de trombofilie si, in functie de rezultate, se prescriu ac. Eu ti-as mai recomanda sa incerci si mladitele de zmeur si coacaz negru sa vezi daca te ajuta.
Galiopia, la prima menstra dupa interventii cu agresivitate crescuta, cum a fost cazul tau, e oarecum de asteptat sa nu fie totul ca la carte. Daca totusi simti ca ceva nu e in regula, nu ezita sa suni dr.
Rox, cum esti? Ai mai repetat beta?
Ella123
Scris: Tuesday, May 21, 2019 2:44 PM
Nivel

Inregistrat: 5/9/2018
Ellena20 wrote:
Buna, fetelor. Va mai scriu si eu dupa un timp indelungat.
Ca noutati... va spun doar ca noi am pus stop. Ne vom mai apuca de treaba din august incolo.
Urma sa fac stimularile, insa s-au cam incurcat planurile, iar cu doctorul am pierdut legatura.
Am fost la o alta doctorita ce mi-a spus ca pt ovarele polichistice tratamentul tip (protocolul) este Diane35.
Eu nu mai vreau sa incep cu anticonceptionale si sa astept minuni.
Asa ca de abia in august vom merge in Timisoara, ne este mai usor acolo si speram ca de acolo va veni si speranta noastra.
Succes in continuare, fetelor! Si sper sa deveniti toate burtici hearts coeur
Buna elena! sunt total de acord cu carlita...anticonceptionale NU decat dupa analize de trombofilie. 7 ani am luat yaz si yasmin fara analize de trombofilie si iata-ma cu sindrom antifosfolipidic. e bine ca te-ai gandit sa iei o pauza sa va relaxati... totusi, nu stiu daca ai mai luat, sau daca iei suplimente fara opinia medicului... eu m am riscat sa zic asa si cred ca m a ajutat destul de mult Inofolicul si vitamina E. plus ceva miscare.. multa baftaa iti doresc! si la multi ani! sa ne mai tii la curent! Buddy1
AndreV
Scris: Tuesday, May 21, 2019 3:15 PM
Nivel

Mihaela14 wrote:

Cu drag!
Sunt bine, multumesc de intrebare pupici
Inca n-am fost la control, ca am niste probleme in familie(e bolnav tata) si n-am apucat nici programare sa fac, dar sper ca e totul ok.
Sa fii insarcinata este asa: sunt fericita, stresata, recunoscatoare, speriata si tot asa un cumul de stari.
Nu prea am simptome si uneori ma sperie asta. Dar concluzia e ca sunt fericita ca am o minune in burtica !yes

Ce fain. Asa de mult ma bucur pt tine! Esti exemplul viu ca mai sunt si minuni! computerlove
Sanatate multa tatalui tau! pupici
Ellena20
Scris: Tuesday, May 21, 2019 4:13 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
carlita wrote:
Ellena, la multi ani de ziua numelui! E binevenita o pauza si poate se va aplica si fraza aia cu atunci cand nu te astepti... Mai nou, nu se dau ac asa, dupa ureche; se fac analize de trombofilie si, in functie de rezultate, se prescriu ac. Eu ti-as mai recomanda sa incerci si mladitele de zmeur si coacaz negru sa vezi daca te ajuta.
Galiopia, la prima menstra dupa interventii cu agresivitate crescuta, cum a fost cazul tau, e oarecum de asteptat sa nu fie totul ca la carte. Daca totusi simti ca ceva nu e in regula, nu ezita sa suni dr.
Rox, cum esti? Ai mai repetat beta?

Multumesc mult, Carlita! Tocmai de aceea nici nu le iau, dar o sa iti urmez sfatul cu mladitele de zmeur. Chiar daca o sa incercam pt bebe din august incolo iar, poate vor avea vreun efect si asupra mea.
Mihaela14
Scris: Tuesday, May 21, 2019 5:48 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2018
AndreV wrote:

Ce fain. Asa de mult ma bucur pt tine! Esti exemplul viu ca mai sunt si minuni! computerlove
Sanatate multa tatalui tau! pupici

Multumesc mult Andre! computerlove
galiopiaduo@yahoo.com
Scris: Tuesday, May 21, 2019 6:52 PM
Nivel

Inregistrat: 2/12/2019
grup carlita mul?umesc din suflet pentru raspuns sângerarea a început sa se mai opreasca ?i chiagurile au disparut am luat un Nurofen forte ?i magneziu deja am devenit anemica am ramas cu stari de le?in dance Suport orice numai ca sa îmi vad visul împlinit poate Dumnezeu se îndura ?i de mine ?i îmi va da curând sau când vrea el un bebe . Lol
mdspa
Scris: Wednesday, May 22, 2019 9:04 AM
Nivel

Inregistrat: 11/21/2018
neata

va spuneam sapataman atrecuta ca am un chist de 5 cm, pe ov strang, fusese de 3 cm si crestea.
Am facut eco in ziua 2, atunci a vazut dr ca a crescut, in ziua 3 am facut analizele profilul hormonal si asteptam sa termin cu cm, sa incep testele de ovulatie.

eee,, nu a fost asa ca eu si ieri in ziua 10 aveam sangerare si dureri pe partea stanga. ma duc aseara la medic, se pare ca se elimina chistul ca ieri era de 1,7 cm si de aceea si sangerarea prelungita.

am primit antibiotic 7 zile, diclofenac si calciu lactic 3 pe zi timp de 5 zile.
Deja azi pana acum cel putin , sangerarea s-a oprit.

Ma speriasem ff tare.
Mai aveam 2 folicul de 0,9. Nu am mai intrebat, ovulez nu ovulez ca eram stresata tare.
Mi-a spus ca sa iau Duphaston iar 3 luni din ziua 16.

Analizele au iesit bune, doar progesteronul mic. Dar din ce vad in ziua 3 e normal sa fie, a fost 0,1.
O zi frumoasa va doresc!
AndreV
Scris: Wednesday, May 22, 2019 9:52 AM
Nivel

[quote=mdspa]

Nea?a... Eu nu stiu multe despre chisturi, dar ma gandesc, ca e bine, daca se elimina singur... Ajuti un pic cu progesteron si sa vezi ce repede ne faci cu mana de dincolo de gardcomputerlove

Fetele... Revin cu rezultatele testelor de ov de ieri(1) si azi(2).

AndreV attached the following image(s):
screenshot_20190522-095819.jpgscreenshot_20190522-095829.jpg

carlita
Scris: Wednesday, May 22, 2019 11:09 AM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
AndreV wrote:
[quote=mdspa]

Nea?a... Eu nu stiu multe despre chisturi, dar ma gandesc, ca e bine, daca se elimina singur... Ajuti un pic cu progesteron si sa vezi ce repede ne faci cu mana de dincolo de gardcomputerlove

Fetele... Revin cu rezultatele testelor de ov de ieri(1) si azi(2).

Da, asta de azi chiar e pozitiv! Spor! dance
mdspa
Scris: Wednesday, May 22, 2019 11:50 AM
Nivel

Inregistrat: 11/21/2018
e pozitiv cel de azi, dar e de preferat sa il faci dupa amiaza, cand nivelul de LH este mai mare
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.