Clubul aspirantelor - 74
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Adina Mariana
Scris: Thursday, May 16, 2019 4:25 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Rox wrote:

Multumesc mult pentru incurajare,conteaza mult pentru mine, parca vad lucrurile altfel. Dupa cum ai spus si tu, mai bine sa se elimine acum decat mai tarziu cu complicatii. Te pup si iti doresc sarcina usoara.
Stiu cum este.Si mie imi picau bine incurajarile.Multumesc pt.gandurile bune.La fel iti doresc si eu tie.Cheek Kiss
AndreeaR
Scris: Thursday, May 16, 2019 6:33 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/15/2019
carlita wrote:

Cand ti-au promis ca vei avea rezultatul? Iti facem galerie! majoreta majoreta majoreta majoreta majoreta
wav wav wav

Multmuesc Carlita,multumesc tuturor pentru sustinere!Bravoo Bravoo
Se pare ca nu este nici luna asta
<1,1plans plans
Dar nu inteleg nimic,oricat de dereglat a fost CM nu a sarit de 51 zile iar acum sunt in Z56 si nici urma de el.Usoare dureri,crampe in partea de jos ca la inceput de menstra,secretie ba alba cremoasa,ba mai lichida fara miros.Sani nu au nici o treaba.Al meu sot zice ca am inceput sa mananc mai mult decat inainte,nici nu imi dadusem seama de asta NuStiu
Si nici urma de rusi NuImiPasa NuImiPasa
AnaVeli
Scris: Thursday, May 16, 2019 11:01 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/1/2019
Mi-a venit ciclul Big Surprise dar pe 24 May am programare pt PAP, secretii, de toate, analize trombofilii, tot tacamul! Nu ma las! Dupa rezultate merg la dr Chadi Muheidli pt interpretari, sa ma indrume ce sa iau, stimulari, sa ma lase gravida!!! A zis ca o sa reusesc, dar mai intai sa vada analizele ca sa nu mai pierd sarcina in evolutie. Ma incurajez si eu, ce sa fac?! Angel
Ella123
Scris: Friday, May 17, 2019 7:38 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/9/2018
AnaVeli wrote:
Mi-a venit ciclul Big Surprise dar pe 24 May am programare pt PAP, secretii, de toate, analize trombofilii, tot tacamul! Nu ma las! Dupa rezultate merg la dr Chadi Muheidli pt interpretari, sa ma indrume ce sa iau, stimulari, sa ma lase gravida!!! A zis ca o sa reusesc, dar mai intai sa vada analizele ca sa nu mai pierd sarcina in evolutie. Ma incurajez si eu, ce sa fac?! Angel
trebuie sa privesti inainte, Ana! va fi bine. am auzit si pareri bune despre Dr. Chadi. important e sa ai incredere ca va fi bine! Buddy1
Primavera7
Scris: Friday, May 17, 2019 11:39 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/7/2018
AnaVeli wrote:

Suntem doua!
Si eu am pe 24 mai programare pentru PAP si secretii. Cu analizele ptr trombofilii stau bine, sunt OK. Tiroida OK, acum sa vedem ce mai zice doctorul. Cheek Kiss
AnaVeli
Scris: Friday, May 17, 2019 12:02 PM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2019
Primavera7 wrote:

Suntem doua!
Si eu am pe 24 mai programare pentru PAP si secretii. Cu analizele ptr trombofilii stau bine, sunt OK. Tiroida OK, acum sa vedem ce mai zice doctorul. Cheek Kiss

Pot sa imi fac in orice zi si la orce ora analizele de trombofilii?? Conteaza daca sunt la ciclu?
galiopiaduo@yahoo.com
Scris: Friday, May 17, 2019 12:23 PM
Nivel

Inregistrat: 2/12/2019
Clap buna fetelor sâni mei au luat-o razna de tot de o saptamâna sau marit ?i întarit de nici noaptea nu mai pot dormi problema mea este ca dupa opera?ia laparoscop am avut menstra pe data de 19 aprilie dupa trei zile de la operatie .acum nu cunosc data exacta urmatoarele menstre . Secre?i abia acum am inceput sa am de azi de diminea?a ca albu?ul de ou foarte slab cantitativ . O parere va rog fetelor dance !!! Nu vreau sa ma fac de ru?ine dar eu neavând nici o data starile astea cu dureri de sâni, ovula?ie etc ma sperii .
momof2
Scris: Friday, May 17, 2019 12:40 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/25/2019
AnaVeli wrote:

Pot sa imi fac in orice zi si la orce ora analizele de trombofilii?? Conteaza daca sunt la ciclu?

In orice zi, nu conteaza daca esti.
carlita
Scris: Friday, May 17, 2019 2:17 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2016
galiopiaduo@yahoo.com wrote:
Clap buna fetelor sâni mei au luat-o razna de tot de o saptamâna sau marit ?i întarit de nici noaptea nu mai pot dormi problema mea este ca dupa opera?ia laparoscop am avut menstra pe data de 19 aprilie dupa trei zile de la operatie .acum nu cunosc data exacta urmatoarele menstre . Secre?i abia acum am inceput sa am de azi de diminea?a ca albu?ul de ou foarte slab cantitativ . O parere va rog fetelor dance !!! Nu vreau sa ma fac de ru?ine dar eu neavând nici o data starile astea cu dureri de sâni, ovula?ie etc ma sperii .

Intotdeauna o interventie majora cum e a ta, cu extirpare de trompa, ovar, ar putea modifica semnificativ datele hormonale, inclusiv durata cm. Asa ca, in primele 2-3 luni de la laparo te poti astepta la orice. Daca ai sti sigur cand ai ovulat, ai putea face un test, daca ultima menstra a fost pe 19 aprilie. Sau poate ca acum esti la ovulatie. Trebuie sa fii pe faza, sa observi simptomele, mai faci teste .....
galiopiaduo@yahoo.com
Scris: Friday, May 17, 2019 4:02 PM
Nivel

Inregistrat: 2/12/2019
Clap carlita mul?umesc din suflet pentru raspuns când am fost pe data de 7la doctor pentru scoaterea firelor mia facut ?i o ecografie vaginala ?i tocmai ce eram la ovula?ie dar eu am avut contact cu so?ul meu pe data de 10 fiindca mia fost frica . Dasta întreb dureri mari de sâni ?i stari de voma , ame?eli .Doamna doctor a spus sa mai merg la ia peste 3 luni . Daca ramân însarcinata sa merg mai repede la ia . Test de sarcina este prea devreme sa fac . Nu î?i mai spun ca merg foarte rar la toaleta nu am infec?ie urinara . ????? M-am dereglat mai rau decât eram euHilar Hilar acum eu am întrebat ca ala prostu pe doctora care este data menstrei urmatoare ?i a spus ca crede ca tot pe 19 .ce am observat de câteva zile ma doare in partea stânga unde a scos trompa ?i ovarul poate o fi ceva normal doar. !! ?i tot de azi au început secre?iile astea slab cantitativ pâna acum nu am avut deloc dupa opera?ie. Mul?umesc din suflet va îmbra?i?ez cu drag computerlove
Kissnicol
Scris: Friday, May 17, 2019 4:06 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
girls...prima zi de intarziere la mine..nici un semn de uratii..mai astept maine si poimaine fac un test..daca tot nimic..doar ieri ce am avut durerile acelea in partea stanga topai
Ella123
Scris: Friday, May 17, 2019 4:46 PM
Nivel

Inregistrat: 5/9/2018
Kissnicol wrote:
girls...prima zi de intarziere la mine..nici un semn de uratii..mai astept maine si poimaine fac un test..daca tot nimic..doar ieri ce am avut durerile acelea in partea stanga topai
hai cu 2 liniutee!!! Buddy1
Kissnicol
Scris: Friday, May 17, 2019 4:55 PM

Ella123 wrote:
hai cu 2 liniutee!!! Buddy1
doamne ajuta..mai astept putin
Laurammm
Scris: Friday, May 17, 2019 5:19 PM
Nivel

Inregistrat: 1/23/2019
Am repetat astazi beta 730 yes
Kissnicol
Scris: Friday, May 17, 2019 5:22 PM

Laurammm wrote:
Am repetat astazi beta 730 yes
felicitariiiiii
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.