Nivel: Membru
Inregistrat: 5/15/2019 Mesaje: 13
| oanatm wrote:
Buna AndreeaR, pe.Todorut o recomand si eu desi nu am mers la ea, dar soramea lucreaza cu ea. Daca vrei medic de la stat eu il recomand pe Patrascu de la Odobescu ( cu el am nascut), dr Chiriac, dr. Popa Zoltan, dr. Ratiu.
Multumesc pt recomandari Oanatm Cam intr-o ora merg la Beta,am niste emotii de parca imediat dau in atac de panica |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/17/2017 Mesaje: 2104
| Ella123 wrote: la hematologie a fost ok. m a lasat cu aceeasi doza de clexane si acelasi tratament... a zis sa revin pe la 8 9 sapt dupa ce fac D-Dimerii. la eco s-a vazut mai bine fata de data trecuta...dar nu s-a vazut activitatea cardiaca. in concluzie.. peste 2 sapt mai merg. emotii pana atunci groaznice, mai ales pentru ca sanii nu ma mai dor aproape deloc si alte simptome nu am. tu cum esti? Stiu ca nu e usor dar încearca sa fii cât mai relaxata pana la urmatorul control când sigur se v a vedea si activitatea cardiaca Sigur v a fi bine |
|
Inregistrat: 8/17/2017 Mesaje: 2104
| Rox wrote:Fetelor, beta 2-20..din pacate s a injumatatit fata de luni.. Probabil in 2 3 zile va veni menstruatia.. Este al doilea avort spontan.. Toate analizele bune.. Nu mai fac nici o analiza.. Nu ma mai gandesc la asta.. Am ?i rh ul negativ.. Banuiesc ca nu ma afecteaza cu nimic fiind beta atat de mic. Data trecuta am dozat anticorpii anti rh ?i au iesit absenti.. Îmi pare rau Am vazut ca ai tiroida autoimuna ...Si eu sunt suspecta de asa ceva...Azi am recoltat pentru o serie de analize si simt ca ma apropii de aflarea cauzei pentru care nu pot ramâne însarcinata. ..Tu în afara de Euthyrox nu ai mai luat si alte suplimente? Am tot citit de ieri si cica ar ajuta si seleniu, zinc,omega 3,vit D ,l arginina ...Plus eliminarea glutenului,a zaharului si a lactatelor grase...Hai ca trebuie sa fie bine si la noi |
|

Inregistrat: 5/9/2018 Mesaje: 1356
| FloreFlore wrote:Stiu ca nu e usor dar încearca sa fii cât mai relaxata pana la urmatorul control când sigur se v a vedea si activitatea cardiaca  Sigur v a fi bine sa dea Dumnezeu, Flore! cum zicea si carlita acum ceva timp.. emotii si inainte si dupa ce ramai. nu ne ramane decat sa ne rugam ca va fi bine in curand si sa gandim pozitiv. |
|
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| AndreeaR wrote:Multumesc pt recomandari Oanatm Cam intr-o ora merg la Beta,am niste emotii de parca imediat dau in atac de panica
Stiu cum e. Eu dupa 4 teste pozitive si tot tremuram de emotii pana am primit rezultatul.
Bafta sa primesti rezultatul dorit! |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/20/2018 Mesaje: 163
| [quote=FloreFlore] Îmi pare rau Am vazut ca ai tiroida autoimuna ...Si eu sunt suspecta de asa ceva...Azi am recoltat pentru o serie de analize si simt ca ma apropii de aflarea cauzei pentru care nu pot ramâne însarcinata. ..Tu în afara de Euthyrox nu ai mai luat si alte suplimente? Am tot citit de ieri si cica ar ajuta si seleniu, zinc,omega 3,vit D ,l arginina ...Plus eliminarea glutenului,a zaharului si a lactatelor grase...Hai ca trebuie sa fie bine si la noi [/quote
Da, am tiroidita autoimuna. Tsh ul e foarte bun, sub tratament cu eutyrox. Nu mi a spus nimic medicul de vitamine sau regim, doar sa nu mananc soia. Pe mine cred ca sportul si alimentatia m au ajutat foarte mult. 2 ani de zile nu am ramas insarcinata, apoi am ramas de 2 ori în 3 luni, fara succes, dar macar stiu ca se poate. Asa ca stai linistita, ?i daca ai probleme cu tiroida, se rezolva. Sigur va fi bine si pt noi. |
|
Inregistrat: 1/23/2019 Mesaje: 102
| Ella123 wrote: la hematologie a fost ok. m a lasat cu aceeasi doza de clexane si acelasi tratament... a zis sa revin pe la 8 9 sapt dupa ce fac D-Dimerii. la eco s-a vazut mai bine fata de data trecuta...dar nu s-a vazut activitatea cardiaca. in concluzie.. peste 2 sapt mai merg. emotii pana atunci groaznice, mai ales pentru ca sanii nu ma mai dor aproape deloc si alte simptome nu am. tu cum esti? Eu sunt ok. Au început sa ma doara sânii dar am ?i ceva dureri de burta. Urmez tratamentul ?i merg peste 1 saptamâna la control. Beta nu l-am mai facut în schimb am facut astazi un test de sarcina care a ie?it foarte pozitiv |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Ella123 wrote: sa dea Dumnezeu, Flore! cum zicea si carlita acum ceva timp.. emotii si inainte si dupa ce ramai. nu ne ramane decat sa ne rugam ca va fi bine in curand si sa gandim pozitiv. Eu zic sa te bucuri ca vestile imi par bune. Mi-e greu sa caut in urma si sa calculez cat are sarcina ta, tare bine ar fi daca ai face un ticker; imi imaginez ca nu stii exact cat sa treci la varsta gestationala, cum nu stii sigur data ovulatiei .... dar cred ca ar trebui sa pui cu aproximatie, sa lasi deoparte panicile, sa fii optimista si sa te treci in lista burticilor, parca urma casuta noua ... Cu prednisonul cum a ramas? |
|
| Rox wrote:Da, am tiroidita autoimuna. Tsh ul e foarte bun, sub tratament cu eutyrox. Nu mi a spus nimic medicul de vitamine sau regim, doar sa nu mananc soia. Pe mine cred ca sportul si alimentatia m au ajutat foarte mult. 2 ani de zile nu am ramas insarcinata, apoi am ramas de 2 ori în 3 luni, fara succes, dar macar stiu ca se poate. Asa ca stai linistita, ?i daca ai probleme cu tiroida, se rezolva. Sigur va fi bine si pt noi. Rox, imi pare tare rau ca n-a fost bine, regretele sunt de prisos acum, dar sunt sigura ca va veni ziua cand vei prinde un ovul bun si vei duce sarcina cu bine la termen. E bine ca nu ai probleme in a ramane insarcinata, ia-o pe Adina Mariana de exemplu, si ea a trecut cel putin printr-o sarcina biochimica si acum are 19 sapt de sarcina. PS: Cu progesteronul, endometrul stai bine? |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/24/2017 Mesaje: 407
| Ella123 wrote: la hematologie a fost ok. m a lasat cu aceeasi doza de clexane si acelasi tratament... a zis sa revin pe la 8 9 sapt dupa ce fac D-Dimerii. la eco s-a vazut mai bine fata de data trecuta...dar nu s-a vazut activitatea cardiaca. in concluzie.. peste 2 sapt mai merg. emotii pana atunci groaznice, mai ales pentru ca sanii nu ma mai dor aproape deloc si alte simptome nu am. tu cum esti?
Ella , câte saptamâni ai ? Eu am fost la 4 ?i nu s-a vazut nimic Mai am programare vineri ?i sper sa se vada ceva . Eu de la ovulatie as avea 5 saptamâni , isr de la menstrua?ie 7 acuma sper sa fie bine |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| carlita wrote: Rox, imi pare tare rau ca n-a fost bine, regretele sunt de prisos acum, dar sunt sigura ca va veni ziua cand vei prinde un ovul bun si vei duce sarcina cu bine la termen. E bine ca nu ai probleme in a ramane insarcinata, ia-o pe Adina Mariana de exemplu, si ea a trecut cel putin printr-o sarcina biochimica si acum are 19 sapt de sarcina. PS: Cu progesteronul, endometrul stai bine?
Da Rox,o sa fie bine.Asa am fost si eu ca tine.3 sarcini biochimice cu beta pana in 50 si la dublare scadea drastic.Dar cum spune Carlita,a venit si luna cand ovulul meu a rezistat si bebe a luptat.Nu iti pierde speranta.Daca ai reusit odata,la fel intr-o luna va ramane alaturi de tine.Si sa iti spun cum ma consolam eu...ma gandeam ca mai bine se elimina prin avort menstrual cand inca 3 un punctulet doar decat sa ajung avansat si sa aiba probleme bebe sa se opreasca din evolutie sa ajung la chiuretaj.Fi puternica,capul sus. Ah..inca ceva.La fel cautam si eu problemele la mine ca oare de ce?am facut tone de analize si in luna cand am ramas nici macar progesteron nu luasem.Deci pur si simplu asa a fost sa fie cand nu ma asteptam si urma sa ma operez laparoscopic. |
|
| Adina Mariana wrote: Da Rox,o sa fie bine.Asa am fost si eu ca tine.3 sarcini biochimice cu beta pana in 50 si la dublare scadea drastic.Dar cum spune Carlita,a venit si luna cand ovulul meu a rezistat si bebe a luptat.Nu iti pierde speranta.Daca ai reusit odata,la fel intr-o luna va ramane alaturi de tine.Si sa iti spun cum ma consolam eu...ma gandeam ca mai bine se elimina prin avort menstrual cand inca 3 un punctulet doar decat sa ajung avansat si sa aiba probleme bebe sa se opreasca din evolutie sa ajung la chiuretaj.Fi puternica,capul sus. Ah..inca ceva.La fel cautam si eu problemele la mine ca oare de ce?am facut tone de analize si in luna cand am ramas nici macar progesteron nu luasem.Deci pur si simplu asa a fost sa fie cand nu ma asteptam si urma sa ma operez laparoscopic. Exact asta am vrut sa zic si eu, ca e mai bine din mai multe puncte de vedere ca se elimina prin avort menstrual, decat sa fie insotita pierderea si de complicatii. Dar e altceva cand sfatul vine din partea cuiva care a trecut pe acolo.
|
|
Inregistrat: 3/1/2019 Mesaje: 130
| Doamnelor, ma confrunt cu urmatoarea situatie: CM relativ regulat: 13 Ian, 12 Feb, 17 Mar, 15 Aprilie, de ovulat am verificat cu teste la sfarsitul lui Aprilie si am bebelit. Pe 15 May, adica ieri trebuia sa imi vina, sanii umflati, azi dimineata niste intepaturi in ovare, test Barza negativ, dar un spoting maro si acum ffffoarte putin cantitativ rozaliu. Sa fie o dereglare de ciclu? |
|

| carlita wrote:Eu zic sa te bucuri ca vestile imi par bune. Mi-e greu sa caut in urma si sa calculez cat are sarcina ta, tare bine ar fi daca ai face un ticker; imi imaginez ca nu stii exact cat sa treci la varsta gestationala, cum nu stii sigur data ovulatiei .... dar cred ca ar trebui sa pui cu aproximatie, sa lasi deoparte panicile, sa fii optimista si sa te treci in lista burticilor, parca urma casuta noua ... Cu prednisonul cum a ramas? medicul spune ca avem 6 saptamani.si ei ii e cam greu sa desluseasca ce e cu mine.. stiu ca trebuie sa las panicile deoparte, incerc sa fiu cat mai pozitiva, zic eu ca dupa urmatorul control voi fi complet relaxata..cel putin asa sper. cu prednisonul mergem inainte pana la 8-10 saptamani, am crescut aspenterul la 2/zi pentru a nu mi mari clexane-ul...oricum o sa tot varieze tratamentul. |
|

| Claudiaileee wrote:Ella , câte saptamâni ai ? Eu am fost la 4 ?i nu s-a vazut nimic  Mai am programare vineri ?i sper sa se vada ceva . Eu de la ovulatie as avea 5 saptamâni , isr de la menstrua?ie 7  acuma sper sa fie bine saptamana trecuta s-a vazut un punct mic, cat sa imi spuna ca este in uter. sapt aceasta ceva mai maricel. la 4 saptamani cat aveai chiar era foarte mic era normal sa nu se vada. mult succes! Laura ma bucur ca vestile sunt bune de la tine. sarcina usoara! |
|
|