Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| AndreeaR wrote:Multumesc Andra09! Eu chiar sper sa fie ceva acolo Nici nu stiu ce sa fac?!Mai un test ori un hcg?A trecut suficient timp?Habar nu am
AndreeaR, bine ai venit. Eu zic ca esti dereglata. Si eu cand am luni de astea dereglate, toate ma apuca. Fierbanteala, greata, crampe, tot tacamul. Nu mai bine faci un beta? Atunci ai rezultat garantat. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 5/15/2019 Mesaje: 13
| AndreV wrote:AndreeaR, bine ai venit. Eu zic ca esti dereglata. Si eu cand am luni de astea dereglate, toate ma apuca. Fierbanteala, greata, crampe, tot tacamul. Nu mai bine faci un beta? Atunci ai rezultat garantat. Parca imi este putin teama dar mai bine merg maine la prima ora,asa imi scot toate ipotezele din cap. Cu un medic ginecolog foarte bun din Timisoara ma poate ajuta cineva pt un set de analize ca deja o iau razna Multumesc ca v-ati facut timp si pentru mine ?????? |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/23/2019 Mesaje: 102
| Ella cum a fost la doamna doctor? Ce ?i-a spus? |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| wow ce de teste frumoasa felicitari gravidutelor sanatate multa si sarcina usoara si la termen..eu maine poimaine ar trb sa imi vina uratiii..azi cand m am trezit crampe ca de ciclu..iar acum pe seara..junghiuri in parte stanga..fara acele dureri specifice menstruatie.. (sper si luna asta ca de fiecare data ) va pup si felicitari inca o data
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Kissnicol wrote:wow ce de teste frumoasa felicitari gravidutelor sanatate multa si sarcina usoara si la termen..eu maine poimaine ar trb sa imi vina uratiii..azi cand m am trezit crampe ca de ciclu..iar acum pe seara..junghiuri in parte stanga..fara acele dureri specifice menstruatie.. (sper si luna asta ca de fiecare data ) va pup si felicitari inca o data
Merci Nicol, te pup! |
|
Inregistrat: 1/20/2018 Mesaje: 163
| Fetelor, beta 2-20..din pacate s a injumatatit fata de luni.. Probabil in 2 3 zile va veni menstruatia.. Este al doilea avort spontan.. Toate analizele bune.. Nu mai fac nici o analiza.. Nu ma mai gandesc la asta.. Am și rh ul negativ.. Banuiesc ca nu ma afecteaza cu nimic fiind beta atat de mic. Data trecuta am dozat anticorpii anti rh și au iesit absenti.. |
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| Rox wrote:Fetelor, beta 2-20..din pacate s a injumatatit fata de luni.. Probabil in 2 3 zile va veni menstruatia.. Este al doilea avort spontan.. Toate analizele bune.. Nu mai fac nici o analiza.. Nu ma mai gandesc la asta.. Am ?i rh ul negativ.. Banuiesc ca nu ma afecteaza cu nimic fiind beta atat de mic. Data trecuta am dozat anticorpii anti rh ?i au iesit absenti.. îmi pare rau e sarcina biochimica din pacate....forta multa si putere sa mergi inainte! Intr o zi vei reusi! Îmbratisari calde |
|
Inregistrat: 10/2/2018 Mesaje: 652
| AndreeaR, si eu sunt din Timis. Eu am fost la Florina Todorut. Dezavantajul la ea e ca lucreaza doar la privat. Avantaj-vorbeste foarte frumos cu tine, explica, o poti contacta in caz de ceva, e foarte curat, primesti halat inainte sa intri si nu te plimbi prin cabinet in toata splendoarea ... Mai sunt cateva fete din Timi?oara, poate intra si ne mai spun si de altii
Of Rox... Imi pare rau! Te imbratisez! |
|
Inregistrat: 8/1/2018 Mesaje: 685
| Rox wrote:Fetelor, beta 2-20..din pacate s a injumatatit fata de luni.. Probabil in 2 3 zile va veni menstruatia.. Este al doilea avort spontan.. Toate analizele bune.. Nu mai fac nici o analiza.. Nu ma mai gandesc la asta.. Am ?i rh ul negativ.. Banuiesc ca nu ma afecteaza cu nimic fiind beta atat de mic. Data trecuta am dozat anticorpii anti rh ?i au iesit absenti.. îmi pare tare rau... speram sa fie bine... |
|
Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Rox wrote:Fetelor, beta 2-20..din pacate s a injumatatit fata de luni.. Probabil in 2 3 zile va veni menstruatia.. Este al doilea avort spontan.. Toate analizele bune.. Nu mai fac nici o analiza.. Nu ma mai gandesc la asta.. Am ?i rh ul negativ.. Banuiesc ca nu ma afecteaza cu nimic fiind beta atat de mic. Data trecuta am dozat anticorpii anti rh ?i au iesit absenti.. Rox imi pare tare rau :( iti trimit o imbratisare! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/24/2017 Mesaje: 407
| mdspa wrote:Cloaudialeee, eu am avut crampe, intepaturi si dureri de ovare, uter ce-o fi fost,plus dureri de cap, toate sarcinile. No-spa si stat intinsa, progesteron, cam asta poti face pana ajungi la medic.
Azi am reu?it fara no Spa ?i sper sa nu mai iau , au încetat durerile de Burta! |
|
Inregistrat: 1/20/2018 Mesaje: 163
| Va multumesc mult pentru sustinere. Poate pe viitor va fi bine. Momentan am impresia ca nu voi reusi niciodata. Nu inteleg de ce mi se întampla asta..Va pup, fetelor |
|
Inregistrat: 5/9/2018 Mesaje: 1356
| Laurammm wrote:Ella cum a fost la doamna doctor? Ce ?i-a spus? la hematologie a fost ok. m a lasat cu aceeasi doza de clexane si acelasi tratament... a zis sa revin pe la 8 9 sapt dupa ce fac D-Dimerii. la eco s-a vazut mai bine fata de data trecuta...dar nu s-a vazut activitatea cardiaca. in concluzie.. peste 2 sapt mai merg. emotii pana atunci groaznice, mai ales pentru ca sanii nu ma mai dor aproape deloc si alte simptome nu am. tu cum esti? |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/7/2018 Mesaje: 406
| Rox wrote:Va multumesc mult pentru sustinere. Poate pe viitor va fi bine. Momentan am impresia ca nu voi reusi niciodata. Nu inteleg de ce mi se întampla asta..Va pup, fetelor
Draga mea, te inteleg foarte bine. Multe analize bune si totusi nu se prinde, iar cand se prinde este sarcina biochimica. Incearca sa te detasezi de problema, cel putin momentan. Odihneste-te si ia-ti zi libera cand o sa vina menstruatia. O sa fie bine si pentru noi, important este sa nu ne pierdem speranta
|
|
Inregistrat: 6/8/2017 Mesaje: 1169
| AndreeaR wrote:Parca imi este putin teama dar mai bine merg maine la prima ora,asa imi scot toate ipotezele din cap. Cu un medic ginecolog foarte bun din Timisoara ma poate ajuta cineva pt un set de analize ca deja o iau razna Multumesc ca v-ati facut timp si pentru mine ??????
Buna AndreeaR, pe.Todorut o recomand si eu desi nu am mers la ea, dar soramea lucreaza cu ea. Daca vrei medic de la stat eu il recomand pe Patrascu de la Odobescu ( cu el am nascut), dr Chiriac, dr. Popa Zoltan, dr. Ratiu. |
|
|