Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/17/2017 Mesaje: 2104
| carlita wrote: Aaa, asa da .. pe alea eu nu le-am facut; nu stiu ce is. fT3 nu dau toti, probabil nu e concludent pt ce ii intereseaza; eu l-am facut ca era in pachet.
Eu am citit putin despre celelalte dar nu m am lamurit asa ca astept rezultatele |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/22/2018 Mesaje: 311
| carlita wrote:E ok cum ai reactionat, eu as vrea sa cred ca nu mai ajungi la histero  dar mai asteptam vreo 2 zile... Fetelor, eu is cam dereglata, as lua mladite de zmeur sa ma reglez putin ... intrebarea e daca pot sa iau acum sau mai bine sa astept z1?
Nu e nimic. Am facut niste analize ieri si am facut si beta si a iesit negativ
|
|

| carlita wrote:Madalina, daca esti pe aici, nu cred ca ti-a trasat corect ovulatia FF, probabil din cauza istoricului. Mai trece o temp de 36,50 prin z8-9 a cm sa vedem daca retraseaza. Tot asa o lasa. Am vazut ca nu a trasat o bine. Nu avea cum sa ovulez atunci cand a tras el atat timp cat luam progesteron |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 3/25/2019 Mesaje: 91
| carlita wrote:Imi pare rau de pierderile suferite. Ai descoperit cauza pierderilor? Lista se actualizeaza numai cand se deschide casuta noua, asa ca trebuie sa asteptam inca 60 de pagini si sa fim pe faza sa spunem la deschidere ca vrem pe lista. Investigam... pana acum prost au iesit test halosperm facut in decembrie, grad fragmentare 34% si spermograma+spermocultura facute in martie: probleme cu mobilitatea-tipA 0%, tipB 28%, morfologie normala 5%, infectie bacteriana. Am luat amandoi tratament cu antibiotic. Urmeaza sa repete saptamana viitoare. Oricum eu am ovulat exact in saptamana de tratament si am si ramas dupa cum se pare, am aflat de Paste... s-a eliminat dupa 3z intarziere. Luam amandoi de 4 luni inofolic eu, profertil, andrositol, vitC, maca el. La mine totul pare in regula, ovulez cam z18-21, stiu cand ca ma doare 2-3zile inainte, am facut analizele uzuale amandoi, eu si de endocrinologie, eco etc. Acum ne concentram pe imbunatatire spermatozoizi |
|
Inregistrat: 2/9/2016 Mesaje: 3775
| Madalina3012 wrote:Tot asa o lasa. Am vazut ca nu a trasat o bine. Nu avea cum sa ovulez atunci cand a tras el atat timp cat luam progesteron da, vad ... pune un test de ovulatie pozitiv in z14. Oricum, e bine ca te-ai reglat nesperat de frumos. |
|
| momof2 wrote:Investigam... pana acum prost au iesit test halosperm facut in decembrie, grad fragmentare 34% si spermograma+spermocultura facute in martie: probleme cu mobilitatea-tipA 0%, tipB 28%, morfologie normala 5%, infectie bacteriana. Am luat amandoi tratament cu antibiotic. Urmeaza sa repete saptamana viitoare. Oricum eu am ovulat exact in saptamana de tratament si am si ramas dupa cum se pare, am aflat de Paste... s-a eliminat dupa 3z intarziere. Luam amandoi de 4 luni inofolic eu, profertil, andrositol, vitC, maca el. La mine totul pare in regula, ovulez cam z18-21, stiu cand ca ma doare 2-3zile inainte, am facut analizele uzuale amandoi, eu si de endocrinologie, eco etc. Acum ne concentram pe imbunatatire spermatozoizi Inteleg. Nu ma pricep la testele astea suplimentare la barbati, dar cu atata tratement trebuie sa fie bine! |
|

| carlita wrote: da, vad ... pune un test de ovulatie pozitiv in z14. Oricum, e bine ca te-ai reglat nesperat de frumos.
Chestia e ca luna trecuta mi a venit la 14 zile si ma gandesc ca din cauza asta am ovulat mai devreme luna asta ca nu a avut cand luna trecuta. Intrebare: daca ieri mi a iesit beta negativ mai exista vreo sansa si pentru mine? Oricum am luat aseara ultima pastila de utrogestan... Sunt curioasa cum scade temperatura. |
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| Mihaela14 wrote:Am primit rez la beta 2 . Dau de baut fetelor, voi fi mama!!!! felicitariiiii viitoare mamica!!! |
|

Inregistrat: 3/1/2018 Mesaje: 3048
| Dxc wrote:felicitariiiii viitoare mamica!!! Multumesc !! |
|
Inregistrat: 6/17/2018 Mesaje: 1184
| Madalina3012 wrote:
Chestia e ca luna trecuta mi a venit la 14 zile si ma gandesc ca din cauza asta am ovulat mai devreme luna asta ca nu a avut cand luna trecuta. Intrebare: daca ieri mi a iesit beta negativ mai exista vreo sansa si pentru mine? Oricum am luat aseara ultima pastila de utrogestan... Sunt curioasa cum scade temperatura.
din pacate nu mai exista nici o sansa! Beta arata realitatea. Probabil ai o dereglare hormonala si ti va veni cm curând... |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2018 Mesaje: 685
| Rox wrote:
Felicitari! Ma bucur mult. E o beta superrr! Eu abia am recoltat, voi avea rezultatul diseara sau maine. M a intrebat asistenta cat am avut beta 1, i am spus 40 ?i a strambat din nas. Mi a picat cerul în cap cand am vazut o.. Incerc sa nu imi fac iluzii.. Tot sper intr o minune.
Trebuia sa isi vada de treaba ei, sa recolteze si atât. Iti tin pumni stransi tare tare! |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2018 Mesaje: 685
| AndreeaR wrote:Buna ziua grup frumos!Va citesc de ceva vreme iar incercariile prin care trec m-au facut sa va cer o parere,sfat. De cand ma stiu am un ciclu haotic. In urma analizelor am iesit cu ovare micropolichistice,vaginita leucoree moderata,col cu mica eroziune.Am urmat tratamentul si am primit verde la bebelit.Am uitat sa va spun ca ne dorim un bebe,avem 9 ani impreuna iar din Decembrie suntem casatoriti.Singura metoda de contraceptie in tot acest timp a fost prezervativul. Situatia recenta ce nu imi da pace: Ultima menstruatie 22.03-27.03. Contacte:30.03;3,6,10,14,17,19,23.04 1,7,11.05 Test negativ:08,13.05 Conform aplicatilor pe care le folosesc am intarziere de 9,10,11 zile.Simptome nu am cu exceptia durerilor de ovare ca la menstruatie dar doar episoade,scurgere alba crema fara miros. Mai pot spera la sarcina?Sa mai fac un test chiar daca imi e teama de dezamagire?Ce ma sfatuiti sa fac?A fost cineva in situatie asemanatoare? Buna Andreea, iti urez bine ai venit si sedere cât mai scurta la aspirante, sa sari gardul repejor la gravidute. Eu am avut prima zi a ultimei menstruatii pe 23.03 si primul test pozitiv cu o liniuta destul de pala, pe data de 19.04. Dar fetele au o vorba "pana nu vezi rosu mai exista o sansa". |
|
| Madalina3012 wrote:
Chestia e ca luna trecuta mi a venit la 14 zile si ma gandesc ca din cauza asta am ovulat mai devreme luna asta ca nu a avut cand luna trecuta. Intrebare: daca ieri mi a iesit beta negativ mai exista vreo sansa si pentru mine? Oricum am luat aseara ultima pastila de utrogestan... Sunt curioasa cum scade temperatura.
Dupa parerea mea, azi esti max 12 dpo. Te-ai grabit cu beta in 11dpo. Sanse mai sunt; daca sta sus temp inca 2-3 zile, mai ales ca intrerupi progesteronul, repeta testul. |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 5/15/2019 Mesaje: 13
| Andra09 wrote: Buna Andreea, iti urez bine ai venit si sedere cât mai scurta la aspirante, sa sari gardul repejor la gravidute. Eu am avut prima zi a ultimei menstruatii pe 23.03 si primul test pozitiv cu o liniuta destul de pala, pe data de 19.04. Dar fetele au o vorba "pana nu vezi rosu mai exista o sansa".
Multumesc Andra09! Eu chiar sper sa fie ceva acolo Nici nu stiu ce sa fac?!Mai un test ori un hcg?A trecut suficient timp?Habar nu am |
|
| AndreeaR wrote:
Multumesc pentru rasp Carlita! Am incercat cateva luni cu kituri de monitorizare a ovulatie dar am renuntat din cauza jobului.Pana in martie am lucrat mai mult de noapte decat de zi si imi era foarte greu sa tin pasul.Este normal sa imi simt corpul infierbantat?
Acum vad postul asta. Cu masuratul temp bazale ar fi cel mai indicat in cazul tau, dar daca lucrezi de noapte ..... nu prea ai cum. Dupa ovulatie e mai ridicata temp corpului, dar nu chiar asa incat sa-ti simti corpul infierbantat. Poate e altceva care genereaza frisoane!?! |
|
|